עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by intermaster,

שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H NVIDIA Quadro 2000 מה אפשר לעשות

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by itay89,

16 צבעים ו32 צבעים וזה צריך להיות סיביות והיה לי פעם יותר אפשריות

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. שלום לכולם. המחשב שלי עולה, בזמן העלייה קורים כמה דברים מוזרים. 1. מופיעה התמונה הרגילה של הBIOS, רק באיכות מאד נמוכה. תמונה מס' 1 2. מופיעה השאלה אם להתחיל בSAFE MODE או לא, וחלק מהכתב יוצא מחורבש. תמונה מס' 3 3. אם אני בוחר SAFE MODE המערכת עולה ואפשר להפעיל דברים עם הcommand prompt 4. אם אני בוחר להפעיל כרגיל, ווינדוס XP מתחיל לעלות, עדיין גריפיקה באיכות נמוכה ואז המסך נהיה לבן עם פיקלסים צבעונים מרוחים פה ושם. תמונה מס' 2 ניסיתי - לכבות ולהדליק, לבעוט במחשב, להוציא ולהכניס את הSDRAM וכרטיס המסך, לוודא שהמעבד יושב טוב, לאחר מכן להתקין ווינדוז 2000 (זה הדיסק היחיד שיש לי), זה עדיין כתב קצת מחורבש, וההתקנה נכשלה. תמונה מס' 4 להלן לינק לתצלומי מסך (באיכות נמוכה כי צילמתי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ramk321,

המחשב שלי מחובר למערכת ביתית. לאחרונה, המוזיקה/צלילים היוצאים מהמחשב מלווים בקולות צורמים ברמה שלא ניתן להבין. שומעים ממש גרוע! במערכת עצמה, ניתן לשמוע (דיסקים, רדיו) בלי בעיות. כל סאונד שיוצא מהמחשב הוא צורם - מוזיקה בWINAMP או MEDIAPLAYER, או סתם צלילי WINDOWES. בדקתי את החיבורים והם בסדר.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by hagaym,

שלום רב לחברי פורום מי יודע איך אני אוכל לבדוק את הלוח האם האם הוא מקצר וגורם לשריפת חלקים כגון כרטיס מסך האם יש דרך לבדוק תקינות לוח אם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מישהו יודע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Tbox27,

תודה מראש , תומר

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by rjjb7,

יש לי מחשב נייד Amd Athlon 64 Processor וזה זמן מה שמדי פעם המסך נהיה שחור בלי סיבה. לפני כמה ימים הורדתי כמה פרקים של סדרה דרך תוכנה ונתתי למחשב להוריד כל הלילה. בבוקר שפתחתי את המחשב המסך הפך לשחור ולא הייתה תגובה למקשים או לכל דבר אחר. ניתקתי את המחשב מהכבל של הטעינה כיביתי והדלקתי מחדש והוא עלה באופן תקין. היום ניסיתי להדליק את המחשב הנורה נדלקה, המסך הראשון עלה עם הלוגו של החברה של הנייד (כלומר יש תגובה למסך) ולאחר עליית המסך הראשי שוב מופיע המסך השחור. ניסיתי את הדרך עם ניתוק המחשב מהטעינה אך זה לא הועיל. אז ניסיתי להדליק כאשר המחשב כן מחובר לטעינה וגם אז הופיע המסך הראשון עם הלוגו ואחריו השחור אז הטענתי את הנייד עד שהסוללה התמלאה ניתקתי אותו מהטעינה ושוב יש מסך ראש…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by david9b,

שלום לכולם קניתי לא מיזמן מחשב ודיסק קשיח חיצוני של WD 1 טרה מוזר כאשר אני מחבר אותו ליציאה הקידמית הוא לא עובד וכאשר חיברתי אותו ליציאה האחרית הוא עבד, אבל אחרי שהשארתי אותו הרבה זמו מחובר היציאה הפסיקה לעבוד ונאלם לי הכונן. בדקתי את היציאות על הלוח שהם מחוברים אליו את הESATA חיברתי אליהם את הדיסקים הפנמיים שלי ,היציאות עובדות בלי בעיה כאשר אני משנה את המקום של היציאות לחיבור הESATA הם עובדות לזמן מה ומפסיקות. האים יש פיתרון סופי לדבר הזה. אם משהו ניתקל באותה בעיה או שיש לו כיוון הוא מזמן לכתוב לי לוח אם אסוס דגם: P5QC דגם של הדיסק הקשיח: WDH1CS10000

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  10. שלום . עשיתי סיסמא ולאחריה טביעת אצבע ,ביומטרי. משום מה כעת לאחר מס' ימים מבקש ממני את הסיסמא שנרשמה בטעות בתוך הנייד עצמו באחד המסמכים.... כעת מראה לי רק אפשרות לשיחת חירום .... מה עושים .... תודה שוקי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אהלן קניתי לסבא שלי היום מחשב וכמה דברים מוזרים קרו. אז ככה מה יש לנו, כונן SATA חדש לא מפורט מזוהה, כונן IDE ישן עם חלונות XP מזוהה, צורב DVD IDE מזוהה , הכל טוב ויפה , אז שני הקשיחים מזוהים אם הם מחוברים ביחד, ההתקנה הישנה של חלונות עולה והכל מצויין אבל העכבר והמקלדת לא מגיבים משום מה ... מוזר, מחבר את הצורב על אותה הצמה בגלל שיש רק חיבור IDE אחד על הלוח אם החדש ואז זה רושם שזה לא מזהה כלום חוץ מהכונן SATA החדש שאין עליו עדיין כלום, אשמח לשמוע איך אני יכול להתגבר על הבעיה המוזרה גם של הכוננים שמחוברים על אותה צמה שיהיו מזוהים וגם על הבעיה המוזרה של זה שהעכבר והמקלדת לא עובדים, שניהם USB... תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by nir.nir,

שלום רב, התקנתי WIN XP מחדש, וגיליתי שהוא מתקין באופן אוטומטי, שני מסכי DEFAULT ומסך אחד PLUG AND PLAY. ברגע שאני מנסה לשדרג את הדרייבר לדרייבר המקורי שקיבלתי, הוא מודיע שהוא לא מוצא דרייבר יותר טוב ממה שיש כעת. גם כשאני מוחק את שלושתם, הם מופיעים שוב בהפעלה מוחדשת של ה-WIN. מדוע המחשב לא נותן לי להתקין את המסך שלי? לעזרתם אודה.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. שלום בערך עד שנת 2012 היה לי מחשב נייח הוא כבר לא עובד ולא ברשותי אני רוצה להיכנס לכתובת שלו מה לפטופ שלי ולהוציא דברים איך אני מוצאת את הכתובת שלו או משהו שיעזור לי ?

14. Started by iyehuda,

זה קרה לי מתאריך ה 24.11.07 אם אני משחזר לתאריך ה 23.11.07 אז אין בעיה אבל למחרת שאני שוב מדליק את המחשב זה חוזר חלילה היום הדלקתי את המחשב ולצורך ניסיון שמתי תאריך 25.11.07 הוא שוב עלה ב SAFE MODE אותו כנ"ל עם ה 24.11.07 רק שאני משנה את התאריך ל 23.11.07 הוא עולה רגיל

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  15. הי, בדקתי בHD TUNE PRO: ST31000333AS גודל טרה אחד עובד מהר ( בסביבות 120 מגה ביט לשניה) אך לעומתו WDC WD5000YS 01MPB1 גודל 500 גיגה עובד בקצב משתנה. אתמול עבד בקצב של 4! מגה. היום בבדיקה חוזרת ממוצע 35. צירפתי תמונות. המעבד הוא Q6600עם שני גיגה זכרון לוח Board: ASUSTeK Computer INC. P5KC Rev 1.xx ולאורך כל הזמן האחרון הCPU במחשב לא עולה מעל 10%. אפילו בפעולות שאמורות לאמץ אותו כמו עריכה או פתיחת קבצים דחוסים. למשהו יש רעיון? תודה מראש, חגי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by K0sTa,

נפל לי הארד דיסק ה SLAVE שלי 80 ג'יגה...עכשיו כשאני מחבר אותו המחשב כזה מקרקע ברמות מטורפות...ואני מדבר עוד לפני העלייה של הוינדוס.. בטח קרה לו נזק פנימי או משהו, אבל אני מקווה שזה לא רציני ופגע לי במידע. מה אפשר לעשות או לנסות לעשות על מנת לגרום לו לעבוד שוב ? תודה

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  17. הזמנתי מחשב מאמזון, לצורך העניין Asus TUF 15. המחשב כמו שציפיתי הגיע עם מטען בעל ראש אמריקאי, תלת פיני וקשה מאוד למצוא מתאם כזה. אני חושב להחליף את כבל המטען (מה שהולך מהשקע לשנאי (הקוביה), כבל "מיקי מאוס". המטען נע בין 110-240 V לכן זה לא מטריד אותי. מה שכן, האמפר שרשום על הכבל המקורי (האמריקאי) שונה מהישראלי (הישראלי נמוך יותר, 7 A כשהאמריקאי 12A) לכן אני שואל, החלפת כבל המיקי מאוס (כבל החשמל של המטען) היא לא תגרום לבעיות ? נזק ארוך טווח או טעינה שלילית של הסוללה? כבל מיקימאוס הוא אכן אוניברסלי? תודה רבה מראש

18. Started by michabb,

מחשב DELL נייח עם XP (די חדש)משמש לגיבוי.לא מחובר למסך באופן קבוע.(מתחבר אליו ב-RDP). משום מה מידי כמה ימים כבה מעצמו. מה יכול לגרום לו להיכבות מעצמו? האם חוסר החיבור למסך יכול לגרום לכך? תודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. מחשב של אמא, הלוח אם הוא ה CUV4X של ASUS. ואחרי אין ספור תקלות, החלטנו להחליף את הדיסק הקשיח. האם הלוח יתמוך בדיסק הקשיח החדש?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by BuildHome,

שלום, מדובר על מחשב חדש לחלוטין [הרכבתי הכל לבד אז הכל נקנה בחלקים] שלו רכשתי 3 סטיקים של זיכרון 2GB DDR3 (עבור וינדוס 7 64 ביט). מעבד I7 920. שמתי את הזכרונות במצב של 3 ערוצים בדיוק כמו בספר, שזה מיקומים 1,3,5. כאשר עשיתי זאת המחשב עולה אחרי 18 דקות בדיוק (ספרתי). מה עולה? המסך של הלוח אם שמאפשר ללחוץ על כפתורים לביוס,POST וכו'... כלומר עד אז אין בכלל תצוגה של המחשב, כפתור ריסט/כיבוי לא עושים דבר, אין שום צליל. כלום.. כאשר התחלתי לנתח את הבעיה התחלתי מהכרטיס מסך כי אין תצוגה וחשבתי שהמחשב עובד אבל אין תצוגה ומסתבר שהכרטיס מסך תקין לחלוטין. לאחר מכן עברתי לזיכרון. שמתי רק סטיק אחד ועולה מהר. שמתי 2 סטיקים ועולה מהר. החלפתי בסטיק השני את האחרון שנשאר כך ששוב יש 2 סטיקים. ו…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by omrit,

שלום, מישהו יודע איך אפשר למדוד את המתח המקסימלי שהמחשב שלי צורך? תודה!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד זמני עד שאני מקבל את המחשב החדש שקניתי.. התקנתי משחק אחד על המחשב (warcraft 3) בדקתי באתר can u run it אם המחשב שלי מריץ את המשחק וזה רושם לי שהמחשב מריץ את זה חלק.. שאני נכנס למשחק הכל בסדר ולאחר 10-60 דקות יש לי ריסטרט למחשב וזה עושה לי לפני מסך כחול ואז עושה את הריסטרט בכל מקרה המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo, 2000 MHz כרטיס מסך:Video Adapter Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (128 MB) 2GB זיכרון בבקשה..ממש בעיה מעצבנת וכבר שבוע לא שיחקתי בשום משחק |: תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני של 400GB. הייתה לי עליו תיקיה של מוזיקה והכל היה טוב ויפה. לאחרונה צירפתי עוד שתי תיקיות לספרית המוזיקה ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני מקבל שגיאה "עליך לאתחל את הכונן בטרם תוכל להשתמש בו" חשוב לציין ששאר התיקיות בכונן נפתחות כרגיל. תודה ויום טוב נדב

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  24. סתם רציתי לדעת אם המערכת יציבה וזאת ההודעה שקיבלתי מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by alergic,

טוב אז יש לי חבר וכשאני הדלקתי אצלו NFS:U אז התחילו להופיע ברקים כאלה קווים לאמצע ואז זה התחזק והמחשב נתקע זה היה משהו כזה: \\ \ \ ////// \\\\\ ////// משהו כזה אבל מכל כיוון אין לי מושג מה זה חשבתי כרטיס מסך או מסך?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.