תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע הביאו פה באיזשהו תרד אתר שאתה יכול לעלות אליו קובצי minidump ששם נשמרים הבעיות אחרי מסכים כחולים והוא רושם לך באתר מה התקלה על ידי פענוח קובץ ה minidump
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום. הסרתי דרך add/remove programs את הדריברים של NVIDIA (חוץ מהכרטיס מסך), ואז עשיתי ריסטארט. הפעלתי ווינדוס בSAFE MODE, והשתמשתי בדריבר קלינר כדי להוציא את השאריות של הדריברים שמחקתי. עשיתי ריסטארט ועכשיו אני לא יכול להפעיל ווינדוס. כנראה נמחק קובץ חשוב מאוד להפעלתו. אני לא יודע מה לעשות.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כשאני מדליק תמחשב לפעמים הוא רושם לי לפני שהווינדוס עולה A DISK ERROR משהו כזה ואני צריך ללחוץ Ctrl+Alt+Delete ולפעמים זה חוזר על עצמו, מזה? וגם לפעמים העכבר לא זז כשהמחשב נדלק ואני צריך להוציא אותו ולהכניס עוד פעט את החיבור שלו ל USB /מה אני אגיד, זה היה ממש קשה/
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אני מנסה לעבור ל144hz במסך החדש כמובן שהוא 144 ובהגדרות מופיע לי רק עד 60 איך אני עושה את זה מחובר hdmi
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אינני מצליח להכנס לקיצורי דרך בגישה מהירה- ישנה הודעת שגיאה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אנשים אני חדש כאן יש ברשותי את המשחק ג'י טי איי סאן אנדראס לאחר ההתקנה התחלתי לשחק בו ובכל פעם שאני עומד לשמור משחק או עומד לראות סרטון המחשב עושה לי ריסט אוטומטי המחשב שלי מחשב דיי חזק מעבד אינטל פנטיום 4 ליבה כפולה 3.2 512 דואל די די אר זיכרון כרטיס מסך leadtek win fast px6600 gt dth 128mb זה המפרט שלו מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
החלטתי היום לנקות את המחשב מבפנים פתחתי את המארז התחלתי לנקות עם שואב אבק וטישו כשסיימתי חיברתי את המחשב הדלקתי פתאום על ההתחלה שמעתי ציפצופים ארוכים ועל המסך לא ראו כלום קראתי לשכן שלי שהוא טכנאי מחשבים ואמר שהזיכרון הלך הוא החליף לי סטיק של 256 כמו שהיה לי וביום ראשון הוא ישים לי עוד סטיק של 256 כי הלוח שלי לא מזהה סטיק אחד של 512 יש לי שלושה סלוטים. עכשיו אני לא יודע כתוצאה ממה הזיכרון הלך או שזה צירוף מיקרים כשבאתי לנקות את המחשב או שאני לא יודע מה קרה שם.. שבת שלום לכל עם ישראל וסוף שבוע נעים
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה המון רעש בגלל מאווררים.. לפני שנה בערך אמרתי לתכני שלי לשים לי עוד מאוורר... עכשיו אני רוצה להוריד אותו (את האקסטרה) ואני לא יודע איזה היו במקורי... עכשיו יש לי אחד מקדימה למטה אחד מאחורה למעלה ואחד באמצע על הלוח... איזה היו כאשר קניתי את המחשב? אם זה עוזר אז יש לי מחשב +AMD Athlon 2600
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המפרט נמצא בפרטים שלי כרגע אני עובד עם 4 סטיקים של 256 מגה בראם. (זה השינוי היחידי מהמפרט שמפורסם בפרטים) אני רוצה לדעת איך אני מוציא את המקסימום מהמחשב ? התקנתי Catalyst 6.3 (הכי חדש לפי מה שהבנתי) אבל עדיין יש לי בעיות ..אני משחק בדמו של פיר ומוסט וואנטד בשביל בדיקה .. בפיר שמתי על 1280x1024 עם הכל על מקסימום (חוץ מ soft shadows) והמשחק מקרטע לי כל כמה שניות .. עם מוסט וואנטד אותו דבר (באפשרויות) אבל שאני משחק יש מין .. slowdown במשחק ..מין רגעים שהוא זוחל לשניה ואז מהיר .. אני רוצה אם אפשר רשימה של תוכנות לבדיקה של המחשב .. ואם יש איזה שהם פיקסים למעבד (כפול ליבה) ולדעת אילו דרייברים אני צריך לדאוג לגביהם? תודה מראש ;D עריכה: בCatalyst זה מראה לי שהמהירות Core של הכרט…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מעבד אינטל P4 1.7 478 לא יודע מה יש לו אבל הוא על 60 מעלות מה הוא הנורמל שלו ..?!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על ספקי כח ברשותכם, 1. יש לי ספק כח סטנדרטי שקניתי ביחד עם המחשב (כשהיה בו הארדיסק אחד וסידירום אחד). אני הוספתי שני הארדיסקים, בלי להוסיף מפצלים או כל דבר מסוג זה, היו פנויים אז חיברתי להארדיסקים הנוספים. האם זה אומר שאני צריך להחליף את ספק הכח כי זה לא מספיק ? הסיבה שאני שואל היא מכיוון שבאנו עם המחשב של אחי למעבדה שם נאמר לנו שכנראה בגלל שהוספנו הארדיסק אחד למחשב של אחי - המחשב לא עובד טוב . 2.כמה הספק לוקח כבר הארדיסק? 3.ייתכן וטעו במעבדה, אבל אולי בכל זאת כדאי, מדובר במחשבים בני 3 ו-6 שנים, אולי כדאי בכל זאת לקנות? 4. במידה ואני מחליט לקנות ספק חדש, ראיתי מספר סוגים עם מחירים שונים, אשמח אם תבהירו לי את היתרונות/חסרונות שלהם ולמה בעצם הפ…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס GFORCE FX 5500 , הוא לא עובד , אני מחבר אותו , המסך לא עולה והוא מצפצף לי "פי פיפ פיפ ואחרי כמה שניות שוב פי פי " מה הבעיה ? האם הכרטיס נשרף ואפשר להיפרד ממנו או שיש עוד סיכויי להחיותו?
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
הלוח אם שלי : GA 965P-DS3 ואני לא מצליח לחבר את המאוורר של המארז לשם כי אין לי מושג לאן.. המארז :Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black מישהו יכול לעזור לי? ty..
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המחשב שלי אתמול הרכבתי חלקים חדשים למחשב להלן הפירוט: מעבד : Intel Core 2 Duo 2.66GHz 4MB e6700 לוח אם : P5W DH DELUXE זיכרונות : גיגה דואל של חברת G.SKIL כרטיס מסך : NVIDIA ASUS 8800GTS מערכת הפעלה : WINDOWS XP HOME EDITION לפי הפירוט הזה המחשב אמור לרוץ לי מצויין בלי שום הפרעות בלי שום תקיעות אבל הבעיה היא שכל כמה דקות המעבד שלי עולה ל80 אחוז מאמץ בערך ואז יש תקעיות של שנייה בפעולה של המחשב כמו למשל בסרט מסויים הוא כזה מקרטע או באמצע משחק הוא נתקע לשנייה וזה קורה כל כמה שניות במיוחד במשחקים וככה זה גם בשירים אני משמיע השיר כזה איטי אשמח מאוד אם תגידו לי מה לעשות בנידון תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום . אני כבר פתחתי אשכול לגבי משהוא אחר ... אבל מסתבר שבדקתי ובמחשב שלי. יש 3 מאווררים אחד במרכז של לוח האם , השני זה של הכרטיס מסך משהוא קטן ואחד נסתר ליד הארד דיסק , עכשיו זה שליד הארד דיסק הוא לא עובד הוא נשאר לא זז שהמחשב דלוק , זה אמור להיות ככה או זה התקלקל וגורם למחשב שלי להתקע לאחר כמה זמן ולכבות ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת e6400 p5b deluxe xt1950 pro 512 667mhz * 2 ספק 520w לפעמים כשאני מריץ איזה תוכנה כבדה על המחשב או משחק כבד אז המחשב פתאום עובד ממש לאט שלא ניתן לסבול את זה השאלה שלי ממה זה יכול להיות המחשב ממש חדש עדיין אפילו לא ניצלתי רבע ממה שהוא יכול לתת אני מאמין יש לו 1 גיגה זיכרון ככה שלא אמורה להיות בעיה יכול להיות שהספק כוח לא מספיק למערכת כזאת?
-
- 12 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, הופיעו לי פסים ירוקים לאורך המסך. יש לי כרטיס של ATI - RADEON 9500 PRO ואני חושד שהבעיה בו. האמת שזה כבר קרה לי בעבר וגליתי שהמאוורר של הכרטיס לא עובד, אז קניתי גוף קירור לכרטיס ועכשיו הוא עובד. הוצאתי את הכרטיס וניקיתי אותו אך הבעיה לא נפתרה.... מה דעתכם? אולי הבעיה במסך עצמו ולא בכרטיס, או אולי במקום אחר שאני לא חושב עליו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם , המחשב שלי עבד מצוין, אתמול, לאחר שבוע שבו לא השתמשתי בו (היה מכובה) כשהדלקתי אותו, קפצו לי עדכונים של כרטיס המסך (ATI radeon HD 5700 series) עדכנתי, ומאז המחשב פשוט איטי ממש. כל פעולה הכי פשוטה בווינדוס ובפיירפוקס לוקחת כמה דקות, הסמן של העכבר זז ממש בפיגור, בנוסף, מיד לאחר ריסטרט, ללא הפעלה של שום תוכנה , הRAM נמצא ב40% שימוש בטאסק מנג'ר. ועוד בנוסף, קופצות לי הודעות השגיאה שלמטה אני לא כל כך מבינה במחשבים, אז פשוט צירפתי צילום מסך של AMD catalyst hardware: וגם AMD catalyst software וצירפתי את system information ומפרט המחשב שלי: Core i3 540, 3.06GHz, S1156, 4MB, 'vom ‘Tnx/n.1 GPU Core, Tray Generic CPU COOIer FOI' 'NTP “Dm D"TTI]NTJ.2 51156 DDR III 1333…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחרונה קרה דבר מוזר - אייקונים של אפליקציות מסויימות הפסיקו להופיע בtaskbar. זה קרה לי פעמיים עד כה, עם סטים ועם BF3 ושתי הפעמים שונות מעט. הבעיה עם סטים: כאשר אני מפעיל את התוכנה כך זה נראה בטאסקבר - הריבוע הלבן הזה משמאל לorigin - זה הסטים. נכנסתי לתיקייה של סטים, האייקון של האפליקציה עצמה מופיע שם. מה שעשיתי זה יצרתי shortcut לשולחן עבודה של סטים, וכאשר אני מפעיל את התוכנה מהקיצור דרך, האייקון כן מופיע. הבעיה היא שברגע שאני מוחק את הshortcut הבעיה חוזרת. דבר מוזר ששמתי לב אליו הוא שהבעיה קרתה עם סטים ברגע שהתקנתי utorrent. ברגע שאוכל אנסה להסיר את utorrent ואראה מה יהיו התוצאות. הבעיה עם BF3: האייקון לא מופיע בקובץ המקורי של האפליקציה - לצורך השוואה כן …
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, רוב הפעמים שאני מדליק את המחשב והוא מגיע לחלון "ברוך הבא" המסך פשוט נכבה ונכנס למצב "Power saving mod"; כל פעם שזה קורה אני מפעיל את המחשב מחדש כמה פעמים ואז הוא נדלק כרגיל. לא יודע אם זה משנה, שאני לוחץ בשולחן העבודה מקש ימני > רזולוציית מסך בחלון שנפתח לפעמים מופיעים צגים נוספים למראת שלא חיברתי מסך נוסף. http://img809.imageshack.us/img809/976/we02.th.jpg' alt='we02.th.jpg'>
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היי, יש לי את ה-WebCam הנ"ל והוא עבד מצוין. יום אחד הפסיק לעבוד המיקרופון שלו. כלומר יש תמונה אבל אי אפשר להקליט קול. זה היה במערכת הפעלה הקודמת שלי XP SP3. מפה לשם התקנתי WIN7 אולטימייט אך הבעיה נשארה. הוינדוס התקין את הדרייבר, מראה שה-DEVICE תקין, מזהה את הדגם המדויק אך המיקרופון לא עובד, למרות שכל הדיאגסנוסטיקות מראות שהכל מותקן בסדר. כל העדכונים ואפילו דרייבר מהאתר של לוג'יטק לא עזרו . ניסיתי את המצלמה הנ"ל אצל חבר ואצלו הכל עובד!! (בלי דרייבר יעודי ובלי כלום) הדבר היחיד שחשבתי עליו זה עדכון דרייברים של הלוח אם, ABIT P35 אך לא מצאתי כאלה ובאינטרנט רשום שאין סיבה להתקין אותם בוינדוס 7 (הוא באמת זיהה הכל לבד). למשהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
איך מבצעים את ההחלפת המערכת ? ניסיתי לפי הנחיות באתרי אינטרנט ולא הצלחתי .
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-