תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב dou core2 וזכרון פנימי 1 גיג'ה ומשום מה הוא קורא לי רק 512..למה הוא לא קורא לי את כל הזיכרון?! תודה מראשש
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך ati radeon 9200se יש לו יצאת TV רצית לדעת איך אפשר לראות טלווזיה במחשב??? אשמח לקבל תשובה בהקדם!
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לא יודע למה, פתאום זה התחיל... פרמטתי את המחשב ועדיין... הנה קבצי הminidump [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל DG43RK שגם כשאני מפעיל אותו ללא זיכרון הוא עושה 3 צפצופים קצרים. ב- Manual של הלוח כתוב ששלושה צפצופים מצביע על בעיה בזיכרון. ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה לא עזר. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מראש אני מתנצל על "הצעקה" שקשורה לשרות גרוע וחאפרי של הוט שמצויה בשאלה. ( בעיניי חשוב לאמר את הדברים ) בעבר היה לי ממיר מג'ק של הוט שאפשר היה לחבר לו דיסק און קיי , ואפשר היה לבצע copy paste ברשת מהמחשב לדיסק און קיי ( העברת קבצי מדיה שונים וכו' ) , בלשון פשוטה ה USB של הממיר היה "גלוי" ברשת. לאחרונה הממיר הוחלף לממיר פייברבוקס ( שלא חסרות לו תקלות... חלק מצחיקות ) אחת מהן שלא רואים את הדיסק און קיי ( USB ׂ) מהמחשב ולכן אין יותר copy paste ברשת ( הגישה דרך הממיר לצפיה אפשרית ) ,. בשיחה עם התמיכה התקבלה התשובה המוזרה .... מצאנו שלקוחות מורדים קבצים בעלי זכויות יוצרים באופן לא חוקי ... ולכן חסמנו את הגישה מהמחשב ל USB . ( כ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שחיפשתי כאן בפורום פתרון לבעיה שלי ולא מצאתי וגם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול פה אבל בכל זאת הבעיה שלי היא כזאת כשאר אני מדליק את המחשב הכל עובד מעולה כאשר אני משחק הכל עובד מעולה אין לי וירוסים ובטח שלא מרגלים בודק כל הזמן המחשב נתקע בזמן הדלקת האינטרנט בעזרת חיגן אני נמצא אצל חברת בזק ואינטרנט זהב התקיעות נמשכות משהוא בסגנון 5 דקות רצופות שאין אפשרות לעשות כלום מה יכולה להיות הבעיה השמח לתשובה טובה בהקדם בתודה תומר
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום כולם היום ניקיתי תמחשב של אח שלי פתחתחי אותו וסידרתי הכול והרדתי ככה 12 מעלות ! למי שרוצה לראות שיכנס לנשוא באוברקלוקינג וקרור ועכשיו לשאלה! כשאר ניקיתי תלוח אם מכול האבק שמתי לב לשורה של קבלים שמנים ונפוחים עם מעין כזה נוזל חום צהוב שהתיבש עליהם ליד המעבד תרשים (האפסים מסלמים תקבלים) חריצי ראם מעבד 0 0 0 0 עכשיו לשאלות! זה מסוכן? איזה נזק זה יכול לגרום ולמה? איך אפשר לטלפל בזה אם אפשר בכלל? ממה זה קורה? איך זה מתפתח ? והאם אפשר לזהות לוחות אם כאלה בעיות מהתחלה? (כי אם כן אני מחיזר תלוח לאיש שממנו קניתי תלוח הזה ורוצה לוח חדש!) יאלה תגובות בבקשה אנשים! יש לי גם תמונות של זה שאני כרגע מעלה אותם לשרת בקרוב אני יביא אותם…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב הבעייה אצלי במחשב היא טיפה מוזרה ומלווה אותי כבר במחשב שני במחשב הראשון כרטיס קול אונבורד על לוח ASROCK ווינדאוס ווסמוסיס XP (ווסמוסיס זו התקנה מהירה שבאה עם תוכנות) באמצע שמיעת מוזיקה (לפעמים אחרי שעה ולפעמים דקה) קיבלתי הודעה כמו בתמונה המצורפת(ההודעה הספציפית המוצגת היא מהמחשב החדש ולכן קשה לי להיות בטוח שהיא הייתה זהה אך נראה לי שכן) לאחר מכן אני צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול שוב הסיפור המוזר נמשך כאשר קניתי מחשב חדש עם כרטיס קול XIFI (התמונה המצורפת היא מהמחשב הזה) לוח אם של ASUS P5B הווינדאוס אותו אחד אך אותו הדיסק שימש במספר מחשבים ובהם לא התעוררה שום בעיה למישהו יש רעיון? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
פתאום (מנפלאות ה-XP) אני מגלה (הערב לאחר הדלקת המחשב ממנוחת השבת) בכל פעם שאני בוחר לפתוח חלון חדש (קליק ימני על הודעה או כל קישור אחר) נפתח רק חלון קטנטן ממש זעיר (מצורפת תמונה). היכן משחזרים למצב הקודם שיפתח בחלון גדול (אופצית הקליק ימיני) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב הוא פנטיום 4. לא היה עליו תוכנה אנטי וירוס והוא התמלא בוירוסים ששינו את מקשי המקלדת ועשו עוד בעיות. ניסיתי לפרמט בדרך שאני תמיד עושה boot from disk מעלה את ההתקנה של הוינדוס ואז לוחץ אנטר. אבל אי אפשר לעשות את זה משום מה גם שאני לוחץ אנטר וגם שאני לוחץ על R באפשרות התקנה הוא לא מגיב. רק על f3 שזה יציאה מההתקנה. מה האפשרויות העומדות בפניי לפירמוט בדרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, כשקניתי את המחשב החדש העברתי מהישן את הSSD+HDD ואת הקירור של המעבד. הנה המפרט: Q9550 GA-EP43-DS3L 8GB RAM ( שני סטיקים של 4 של קרוסייר ושני סטיקים של A-DATA) corsair 550w ו WB blue 500GB HD6970 2GB עקרונית, לא הדלקתי את המחשב כבר חודש, היום אני רוצה להחיות אותו כדי להעביר אותו אבל כשאני מדליק אותו נדלקת נורית אדומה על הלוח אם והמחשב נכבה מיד. קשה להגיד אם המעבד מתחמם או משהו אחר כי אין לי הזדמנות לבדוק משהו. המחשב נכבה באופן מידי. יש רעיונות? עריכה: בדקתי את הזיכרונות, אחד אחד, המחשב לא נדלק. בדקתי עם ובלי הHDD, המחשב לא נדלק. בדקתי את החוטים, אין משהו שאמור לקצר. זה משאיר את המעבד. לא עשיתי למעבד דבר חוץ מלנקות את המשחה הקודמת ולשים קירור BOX. ייתכן שהמעבד קוצר? צי…
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש ואני רושם בשבילו את ההודעה כי המחשב הלך לו. הוא קנה מחנות שנקראת zed מעבד פרסקוט 3.0 קירור מקורי שמגיע. לוח אם של איפוקס עם ערכת שבבים 765e או משהו כזה. 512 ddr 3200 אין לי מושג של איזה חברה. מארז ג'נרי של codegen SP1 וספק ג'נרי 400 וואט. כרטיס מסך רדאון 9800 רגיל לא יודע של איזה חברה. כמו שאתם מבינים, המודעה על המחשב הזה פורסמה בעיתון.... וכל הדברים ג'נרים. אבל בכל אופן המפרט די טוב והמחשב אמור לעבוד בסדר,המארז דווקא יפה ויש 2 מאוורים בדלת! ואחד מאחורה. הוא אמר שהמחשב היה חם ועשה רעש. הוא התקין את הווינדוס ולאחר 10 דקות התקנה המחשב נפל ולא נדלק שוב. אין אור ושום דבר לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? אולי הספק?(אין בו אפילו מפסק). אולי המעבד נשרף?
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה שהיא כבר הרבה זמן במחשב, והיא שלאחר משחק קצר של כ-10 דקות ב-Bad Company 2, הכדורים כאילו לא פוגעים באנשים, לא בדקתי את זה, אבל כנראה (ורואים) שזה ירידת FPS. חשוב לציין שהמשחק הזה שרף לי כרטיס מסך ולוח אם בעבר...מאז קניתי מחשב חדש שהמפרט שלו הוא: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM Nvidia (Gigabyte) GT220 1GB RAM DDR3 לאחר בדיקה ב-HWMonitor , המחשב שלי מגיע ל-65-70 מעלות אחרי שאני יוצא מהמשחק. המחשב הזה בהתחלה הריץ את BC2 מצויין, והמחשב הזה כבר כמעט שנה. הבעיות התחילו בערך לפני 3 - 4 חודשים והחמירו מאז. (אם לפני 4 חודשים ה-FPS ירד לאחר 6 שעות משחק, היום זה אחרי פחות מ-10 דקות!) אשמח לעזרתכם, בתקווה שהבעייה מפורטת כמו שצריך ושהאשכול נפתח בהתאם לחוקים. ת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מיני-דיסק של סוני אבל אין לי את התוכנה....... מישהו יודע איך אני יכול להתקין את המיני-דיסק בכל זאת????????.........
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אוקי כמו שכולנו יודעים במחשבים החדשים,כיבוי של המחשב (כיבוי רגיל) אינו באמת מכבה את המחשב,והוא נשאר "רדום" אבל עדיין זורם חשמל לי יש בספק מתג שמכבה לחלוטין את הספק,מתג שחור בספק,מאחורה. רציתי לדעת אם כל פעם שאני מכבה את המחשב,אני יכבה גם את המתג הזה (את הספק) זה יכול לפגוע בצורה כלשהי במחשב????
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו מוזר מתרחש. מדי פעם זה קורה....... בלי שום הודעה מוקדמת........ ברגע אחד....... הוא משתתק!!!!!!!!!! הוא לא זז!!!!!!!!!!!! הוא קופא!!!!!!!!!!!!! כן כן זהו העכבר. העכבר לא מגיב אך הוא פועל(הוא אופטי והאור שלו עדיין דולק). המקלדת מגיבה. אך העכבר לא זז. משהו יודע מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, מזה שבוע יש לי הפרעות תצוגה במחשבף שבהתחלה רק באו והלכו עם ריסטרטים. ועכשיו אני בכלל לא מצליח להשתמש במחשב בגלל ההפרעות. לדעתי זה בעית חומרה (כרטיס המסך כבר נראה לי בן 5 שנים - HD4870 ) או בעייה בזכרונות (פחות סביר לדעתי), יש סיכוי שזה בעיית תוכנה / וירוס אם גם בביוס/עליית מעה"פ יש בעיות בתצוגה? האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך / קודם לשלוח את הכרטיס לבדיקה או משהו..? הנה תמונות: נ.ב. בהתחלה, הדבר הראשון שהיה מוזר בתצוגה היה שכשעברתי על האפשרויות כשלחצתי לחצן ימני על קובץ כלשהו, אז המילים נעלמו. X:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרגע קיבלתי מחשב חדש, במפרט אמור להיות מותקן הארד דיסק סמסונג 160 ג'יגה סאטה 2, בפרטישן 1 אני עובר על המחשב ואני רואה שבכונן C יש לי 78 ג'יגה בקיבולת, ויש כונן נוסף תחת הכינוי LOCAL DISK, באות F (באותיות D E יש כונני DVD), הדיסק הנוסף אינו מחולק ושאני לוחץ עליו הוא אומר THIS DRIVE IS NOT FORMATED DO YOU WANT TO FORMAT עכשיו יש לי מספר שאלות, האם הדיסק שיש ברשותי הוא אכן הדיסק שקניתי, אם כן מה לעשות עם הכונן הנוסף על מנת שיתפקד(מבלי לפרמט את המחשב מחדש), בנוסף ברשותי מסך LCD LG 1752TQ , כאשר אני גולש באינטרנט התצוגה של האתר מופיעה במרכז המסך שיש מלבנים לבנים משני צדדיו, כיצד ניתן לפתור את הבעיה, אשמח לתשובות בהקדם האפשרי. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הוצאתי בטעות את החיבורים של הPOWER\RESET והלדים מהלוח אם, ואני לא מוצא את החוברת שלו. באתר של אינטל לא רשום כלום. אני אשמח אם מיששהו יוכל לתת לי את ההוראות לחיבור הלדים + כפתורי הפעלה בלוח D50GB. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד עם כונן dvd-rw .. הכל עבד בסדר עד ששלפתי את הכונן תוך כדי פעולה של המחשב ... מאז הכונן לא מזוהה בווינדוס או בביוס... איך אפשר לפתור את התקלה? מדובר ב- lenovo t61.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, פעם ביומיים עד ארבעה אני פתאום רואה פסים על המסך. זה תוקע את המחשב וריסטרט הוא הפיתרון היחידי שמצאתי. המפרט בצד. יש לציין שזה גם קרה לי במחשב הקודם: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-965GM-S2 ASUS GeForce 250GTS 1GB 2x2GB DDR2 OCZ 800MHz Corsair VX450W כמו שניתן לראות הרכיבים היחידים שלא שידרגתי הם הכרטיס מסך והספק כוח(הארדיסקים הוחלפו גם כן, מה שמבטל את האופציה שהWINDOWS הינה הבעיה). איזה רכיב פגום? יש דרך לבדוק בלי כרטיס\ספק ספייר? תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התקלקל לי הדיסק הקשיח במחשב נייד לנובו אני מבקש להחליף דיסק קשיח חדש איך אני מתקין מערכת ההפעלה WINDOWS XP
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב שנקנה בתחילת שנה שעברה. המפרט הוא: מעבד: i5-8400 לוח אם: Gigabyte H310M H 2.0 מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 hdd 1TB של WD סלוט 8GB RAM של Kingston מארז Antec VSK4000B-U3 הסיפור הוא שאני מאמץ את ה-cpu ב-100% 24/7 לצרכי מחשוב מדעי (אני פעיל ב-WCG, שם משתמשים בcpu עבור מחקרים מדעיים). אני דואג לנקות את המחשב באופן תדיר, כל חודשיים מנקה אבק, ועכשיו עם בוא הקיץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה לאזור ה-80 מעלות. אבקש את עצתכם כיצד ניתן להוריד את הטמפרטורות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-