עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן ברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין. החל מהבוקר המצב הוא כזה: לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת! מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ? מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ? אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו. בברכת תודה יוסי

2. שלום חברים, יש לי SSD 128 ג'יגה שקניתי דרך הקניה הקבוצתית כאן. והיום קרה לי משהו מאד מוזר - הדלקתי את המחשב בבוקר ופתאום הווינדוס נתקע ולא עולה, עשיתי RESET והמחשב אחרי זה התחיל לעשות ריסטים לבד בכל פעם שניסה להעלות את הווינדוס. אין לי באמת מושג מה קרה ולמה, אבל ניסיתי לנתק את ההרד השני שלי ופתאום הווינדוס עלה רגיל. חיברתי את ההרדיסק השני בחזרה ונראה שהכל חזר להיות בסדר. יש למישהו מושג למה זה קרה? למקרה שזה משנה - גרסת הקשחה של הSSD היא 000F (אגב, יש חדשה יותר?) תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by TecNodRom,

שלום, לאחרונה קיבלתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3229&CatCode=1 רק שלי במקום הזיכרון שיש שם יש GOLD OCZ 3X2GBׂ(6GB) DDR3 1333MHZ אחרי שהתקנתי את מערכת ה64 סיביות הוא זיהה את ה6 ולאחר חצי שעה פתאום זה נהיה 4:\ מה יכולה להיות הסיבה? וכיתד ניתן לפתור זאת. תודה. יש לציין שתוכנת האברסט מזהה שמחוברים 3 של 2 ראם

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by ^pb^,

יש לי אמפי מסוג Sansa Fuse, ולאחרונה התגלתה איתו בעיה מוזרה. כל פעם שאני מחבר את המכשיר למחשב, ברגע שהמכשיר משתנה למצב Connected - המחשב מקבל קצר ומנסה להפעיל עצמו מחדש - אך התהליך חוזר על עצמו בכל 2-3 שניות, עד שאני מנתק את המכשיר מהUSB. * המכשיר עצמו לא נראה מקולקל. * ניסיתי מספר יציאות USB באותו מחשב - התוצאה זהה. * ניסיתי להשתמש באותו הכבל ובאותו המכשיר במחשב אחר - שם הכל עובד כמו שצריך. * מכשירים אחרים דווקא כן עובדים עם הUSB, כמו המקלדת, העכבר וכבל Mini-USB. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  5. Started by yosi58,

מאחר והמקלדת מחוברת באמצאות USB לא ניתן להפעילה בכניסה לבקרת ה BIOS ואפילו כאשר החלונות עולים בעלית חרום אין אפשרות לבצע גלילה בין האופציות לוח האם שלי הינו ASUS P5Q PRO עם P5Q-ASUS-PRO-1613 Bios אשמח לקבל סיוע בנושא

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  6. שלום מזמן לא הגבתי בפורום זה מפרט המחשב שלי הוא מעבד E8400 לוח ג'יגה בייט PA 31 ES39 כרטיס מסך 9800GT ספק אנרמקס 525 וואט זכרונות (חדשים היום נקנו) קורסאיר XM2 2X2GB 1066MHZ קירור מספק לאחר פעולה קצרה במחשב הוצא מסך כחול והמחשב קרס הדבר חזר כמה פעמים ! אנא עזרו לי

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  7. שלום לכולם. בשבוע שעבר קיבלתי מחשב חדש. כאשר קיבלתי אותו ביצעתי התקנה ראשונית של מערכת הפעלה בלבד. עבור התקנה זו חיברתי מסך יחיד ליציאת הDVI, עכבר +מקלדת, ובתור כבל חשמל השתמשתי בכבל של מחשב אחר. השבוע, ניסיתי להתקין את המחשב. כאשר ניסיתי לחבר מסך שני ליציאת ה-HDMI, התברר לי שהמחשב לא הורכב כראוי. פנל אלומיניום אשר נמצא בחלקו האחורי של המחשב מעל היציאות הונל עקום, כך שהוא חוסם את הגישה ליציאת הHDMI, הSATA וה-USBים העליונים שבלוח. יתרה מזאת, זיזים של הפנל הזה נמצאים בחלקם ממש בתוך היציאות, וייתכן וסגר איתם מעגל. בנוסף, עם המחשב\ספק הכוח סופק כבל חשמל שלו רק שתי שיניים - ללא השלישית, של ההארקה. כאשר המחשב היה מחובר בעזרת כבל זה לחשמל (כשהוא כבוי) הרגשתי זרמים מהמארז. כמובן…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  8. יש לי לוח אם GA-EP43-UD3L מעבד Q9550 זוג זכרונות של קינגסטון של 2 גיגה 1066 כרטיס מסך GFORCE 9600GT 1G. 3 כ קשיחים של WD 1t 250gb 160gb כולם סטה 2 ספק כח של איזיקול 450W 3 מאווררים של 12 ס"מ 1 של 23 ס"מ 2 צורבים . משום מה המשחב לא מזהה לי את הסאונד. נסיתי להתקין הכל מחדש (כולל ווינדוס). יכול להיות שיש התנגשות עם משהו???? אולי הספק כח חלש מדי???? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by tamir_ye,

בזמן האחרון כל פעם שאני מכניס דיסק DVD כלשהו לכונן אפילו דיסק ריק הוא אומר שאין דיסק בכונן. מה לעשות? צריך להתקין משהו?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  10. יש ברשותי מחשב עם לוח אם מסוג ConRoe865GV מבית ASRock עם מעבד מסוג Pentium D 820, לוח האם תומך אך רק בתקן AGI (זאת לא שגיאת הקלדה זה באמת השם) שזה תקן זוועתי שמצמצם את טווח בחירת כרטיסי המסך לכדי קצת למעלה מ?30 דגמים שונים ואולי אף 40 אך לא מעבר לזה זאת הסיבה שאני נאלץ להשתמש בחיבור המובנה כדי להוציא פלט למסך תוך כדי התעסקות עם הלוח (איפוס ה?CMOS ונסיון להכניס כרטיסי מסך שאינם תואמים) הפסיק הכרטיס המובנה לעבוד, לאחר כמה פעולות שאינני זוכר באיזה סדר בוצעו חזר הכרטיס המובנה לעבוד (המסך נדלק לכמה שניות, נכבה ואז שוב נדלק) והתצוגה עבדה מצויין, לאחר מכן ניסיתי לחבר כונן קשיח ב?IDE (ישנה תמיכה גם ב?SATA אבל הכונן שברשותי עושה סימני גסיסה ואני עדיין שוקד על דרך לתקנו) המסך החל ל…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. קניתי צורב חדש,מהדגם הזה: SONY AD-7240S ראיית שהמליצו עליו פה באתר ובעוד מקומות אז קניתי, חיברתי אותו לחיבור SATA השני שיש לי,לראשון מחובר ההארדיסק, וכמובן שגם לספק ואיך שהמחשב מעלה טיפה את הוינדוס, ישר הוא קורס למסך כחול, לאחר כמה ניתוקים וחיבורים של הצורב בסוף הוא עבד כמה שעות כמו שצריך והפעיל דיסקים,עוד לא צרבתי בו, אבל היום הוא שוב משתק לי את המחשב במסכים כחולים, הכנסתי אליו דיסק ריק להתחיל לצרוב ואז הצורב התחיל לקרוא אותו והמחשב קרס,ושניסיתי להפעיל אוב את המחשב אז שוב באו המסכים הכחולים כרגע ניתקתי את הצורב אז המחשב עובד בסדר ואני כותב לכם את הבעיה כאן.... תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by Far_Away,

שלום , אני חדשה פה ונרשמתי במיוחד, מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי לא מזהה שהרמקולים מחוברים למחשב למרות שכל הדרייברים מותקנים והכל מחובר (ניתקתי והחזרתי אלף פעם לכמה חיבורים שונים) ניסיתי גם את העזרה של windows וזה גם לא פתר את הבעיה .. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  13. החלפתי ספק והלד בלוח נדלק ,אבל חוץ ממנו כלום לא זז. האם יש דרך לאבחן אם זה המעבד או חציו של הלוח?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by Noaring,

לאחר הפסקת חשמל, המחשב לא מצליח להתחבר לראוטר (לא מקבל כתובת), למרות שיש אור ירוק בכניסת הכרטיס. מנהל ההתקנים מראה שהכרטיס תקין, אך בפועל הוא לא מצליח להתחבר. הבעיה מסתדרת מעצמה, אך היא חוזרת על עצמה בכל פעם שיש הפסקת חשמל (טרם חובר UPS). הבעיה מסתדרת מעצמה בכך שאני מבצע מספר ריסטרטים למחשב, ו/או מסיר את כרטיס הרשת ממנהל ההתקנים, ונותן ל WINDOWS 7 להוסיף אותו לבד לאחר ריסטרט. מדוע זה קורה לאחר כל פעם שיש נפילת חשמל ? זה אמנם מסתדר לבד לאחר מספר ניסיונות (ריסטרטים או הסרה והתקנה של הדרייבר שכבר קיים במחשב), אבל מוזר.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  15. שלום לכם ברשותי לוח אם של ג'גהבייט מדגם P31-S3L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלו... (הגרסא שלי כרגע היא F1 ) נכנסתי לאתר הבית לפה : http://ee.giga-byte.com/products/mb/bios/ga-p31-s3l_10.html וראיתי שיש עד F7 בקשר ל F8 זה בגרסת בטא אז אני מעדיף לא להתקין אותו השאלה שלי היא האם צריך להתקין כול עדכון בנפרד F2 ואז F3 וכ"ו.... ? או להתקין רק את העדכון F7 וזהו ? תודה רבה על עזרתכם והמשך יום נעיםן !

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  16. Started by שגיב,

שלום לאח שלי היה מחשב ישן עם סוקט 478 והוא כבר עשה לא מלא בעיות אז סמתי לו חלקים יותר טובים כגון לוח מעבד זיכרון דיסקים קשיחים עכשיו שאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק המחשב עובד המסך לא אז נסיתי בדקתי עם 3 ספקים שונים איפוס ביוס על ידי הוצאת הבטריה ניתור כל מיני חלקים שהספק מתחבר אליהם בדקתי עם שני כרטיסי מסך שונים ללוח אין מובה בדקתי עם כבל DVI וקודם עם APG מערכת פנטיום 4 3.0 לוח P4U800-X כרטיס מסך 5200FX APG מי שיש לו רעיון מה לעשות שיגיב בבקשה אני חושב שאם בדקתי את כל זה רק נשאר הלוח שהוא דפוק ועוד שאלה יכול להיות שיש אבק בסלוט של הכרטיס מסך תודה רבה לעוזרים שגיב

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  17. Started by aXe,

(זה נראה לי הפורום הכי מתאים לשם את ההודעה, אם לא, סלחו לי) יש לי מחשב ישן (פנטיום 1) שאני רוצה קצת להתנסות עליו בכל מיני דברים... פירמטתי אותו ובאתי להתקין לינוקס מהCDRom. ומה אני מגלה? אין כונן סידירום מזוהה! הפירמוט פשוט מחק את הדרייברים או משהו... מישהו יכול להסביר לי (בעברית פשוטה) איך אני מתקין את הסידירום דרך הדוס? חיפשתי כל מיני מדריכים, אבל כולם באנגלית ולא ברורים לי לחלוטין. תודה מראש אקס

18. יש לי בעיה. לפני חמש דקות ניסיתי את האפשרות clock במסך הLCD ואז הבנתי שזה מזיז את המסך מצד אחד לשני. אך כאשר החזרתי את המסך למצבו המקורי הבחנתי שבחלק הימני ביותר של המסך כל הדברים פחות חדים והם נראים יותר מטושטשים. כאשר הזזזתי את המכוון של אפשרות הclock עוד הפעם שמתי לב שהאזור שבו לא רואים טוב זז הצידה כמה סנטימטרים. עכשו עיתי את זה עוד הפעם והוא נעלם. מה קורה פה?,אני יודע שהמסך שלי ממש ממש דפוק ושדופקים על הפלסטיק הוא נכבה ושהכפתורים שלו ממש דפוקים וכאשר מביאים את המערכת חזרה ממצב שינה הוא עושה צורות מוזרות אבל זה כבר ממש מוזר. האם כדי לי לקחת את המסך לתיקון?,ואם כן מה להגיד להם?. תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by mzini,

יש לי במחשב שתי יציאות USB קידמיות והמחשב הגיע מהיצרן כשהיציאות האילו מנותקות מלוח האם ולי אין מושג איך לחבר אותן ללוח אז בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by Shortboarder,

יש לי משהו כזה בביוס שקוראים לו ככה: AGP Comp. Driving והאפשרויות שזה נותן הן אלו ( משהו כזה..אבל יש עוד ) : DA ,E1 וכו..יש עוד הרבה. מה זה???? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by RayZ,

יש לי כרטיס מסך שמותקן במחשב. עכשיו,התקנתי על הרד דיסק אחר שאני משתמש בו במחשב 98. אבל מה.. מישום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך כמו כאן ב XP. יש לי כרטיס קול בתוך הלוח. הוא Realtek AC97. לא מצאתי בשום מקום תדרייבר הזה. למישהו אולי יש,או שהוא יודע היכן לימצוא?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by buuhaa,

אהלן. זה לא יאומן אבל כמספר האנשים ששאלתי כך מספר התשובות (השונות לגמרי) שקיבלתי: כאשר אני מעוניין לחבר סי די רום ללוח האם - באיזה מהמקרים אני צריך את כבל הסאונד ללוח האם ובאיזה לא ? שאלתי טכנאים, מומחים ופריקים רציניים וקיבלתי אינסוף תשובות כמו: *אם זה סידירום נוסף אז הוא תופס "טרמפ" על המאסטר דרך ה IDE. *אין מה לעשות - אפשר לקבל סאונד רק מאחד מהם. *אין צורך בכבל בכלל - זה היה נכון לימים שעברו. אז פניתי אליכם...מה התשובה ?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  23. למשל אתמול בלילה הורדתי משהו אז השארתי את המחשב דולק,וגם בלי קשר אני משאיר אותו דולק הרבה פעמים למשך כמה ימים ואין בעיות....אתמול התחילה בעייה מוזרה,כשקמתי בבוקר אני רואה שהמחשב עשה רסטרט ולא מזהה את ההארד דיסק ומבקש ממני להכניס דיסקט אתחול עשיתי רסט והוא עדיין לא זיהה את ההארד דיסק וביקש דיסקט אתחול,כיביתי והדלקתי והוא התסדר....אחר כך היום בצהריים שוב פעם הדלקתי אותו המשכתי את ההורדה יצאתי מהבית ל3-4 שעות כשחזרתי עוד פעם הוא עשה רסטרט אבל הפעם הוא הראה את המסך שמופיע כשעושים רסט בדרך לא נכונה (start windows normaly ושאר האפשרויות) והמחשב נתקע במסך הזה עשיתי רסט עוד פעם ושוב הוא נתקע באותו המסך כיביתי אותו והדלקתי והופ הוא לא נתקע נכנסתי לוינדוס במצב רגיל....למה זה קורה??…

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  24. מישהו יכול לפענח מדוע קרס לי המחשב? :s05: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by ishai82,

יש לי מחשב פנטיום 3 והמהירות של המעבד שלי תמיד היתה 850 MHZ ועכשיו המהירות הפכה להיות 567 MHZ? והשאלה שלי איך זה ייתכן ? ואם יש משהו שאוכל לעשות ולהחזיר את המהירות שהיתה לי.. ניסיתי פירמוט וזה לא כזה עזר.. האיטיות באה לידי ביטוי בכך שאני רואה את סרטים בצורה איטית, מה שלא היה פעם ! לא נראה לי שזה קשור למקודדים (ניסיתי לשנות).. אשמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה...

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.