עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by DorCo,

שאני שומע שיר, או סרט, לא משנה באיזה נגן, ואני מפסיק אותו(פאוס) ואז ממשיך, אז יש רעש טסססססססססס כזה(כמו של השלג במסכים..). שאני לוחץ שוב על פאוס ואז שוב ממשיך את השיר, השיר מתנגן בסדר, ואז זה ממשיך כמו גלגל(פעם לא שומעים פעם כן). הדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים... מה יכולה להיות הבעייה?! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. שלום לכולם, אני באמצע עריכת סרט עם קבצים די גדולים. חלק מהקבצים מחקתי, (מכייון שהם גדולים הם לא נמצאים בסל המחזור). ישנו קובץ שאני לא בטוחה שאני מחקתי, ואני צריכה אותו דחוף!!!! יש אפשרות לדעת אם מחקתי אותו? אני אשמח מאוד אם זה לא יהיה דרך תוכנות של שחזור קבצים. תודה רבה!!! ;D

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  3. Started by nissim tr,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה עם הזכרונות/לוח במחשב החדש שלי... הלוח הוא DFI Lanparty CFX3200-DR הזכרונות: GSkill 2x1GB PC4000 HZ שאר המפרט בחתימה שלי... אוקיי אז הבעיה היא ככה: אני הרצתי את הBandwidth Bench של סנדרה (SANDRA) גרסה 2005 וגם 2007 לפי מיטב הבנתי המערכת שלי שרצה כרגע עם כל האופציות בAUTO ב-BIOS (לא היה לי זמן להתחיל להתעסק עם זה) אמורה לתת לפחות משהו כמו 4000 מגה לשניה התכנה מציגה ~1300 (בשתי הגרסאות) כאשר כמובן מערכות עתיקות שיש שם להשוואה עוקפות אותי בסיבוב עם 2000 ומעלה יש לציין גם שCPU-Z מציג את תדר הזכרון כ-200 מגה-הרץ ותזמונים של 3-4-4-8 (כמובן ב-DUAL) עכשיו אלו התזמונים עבור הזכרון הזה, אבל בתדר 250 - ב200 הם אמורים ליהיות 2.5-3-3-8 יתכן שז…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by bomba6,

שלום. יש לי לוח אם של ASUS, P4PE-X. יש עליו זכרון מחברה עלומת שם, DDR PC3200 (200 mhz), 512MB, CL2.5. עובד מצוין יש לומר. (הפרטים מתוך Everest). התחדשתי וקניתי זיכרון Kingston 1GB PC3200, CL3. הוצאתי את הזכרון הישן, שמתי את החדש, והפעלתי את המחשב. בספירה הוא באמת הראה שיש 1GB, אבל כשהוא בא להעלות את חלונות- הוא נתקע. מסך הבוט אפילו לא הגיע. אז עשיתי ריסט וניסיתי להיכנס לביוס- אבל הכל היה שם מבולגן. תפריטים לא במקום, חצויים, בקושי אפשר לנווט :-\ החזרתי את הזכרון הישן והכל עובד יופי. מה הבעיה?? מה אני עושה לא נכון??

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by -AKEL-,

שמעו זה אחד הדילמות הכי גדולות שהיו לי... שמעו ת'סיפור: וואלה ליפני כמה ימים שמתי סרט במחשב מדיסק העברתי את האופציה כדי לראות בטלוויזיה ואז באמצע הסרט פיתאום התחילו תנודות (כמו גלים ...) ניסיתי להפעיל סרט אחר שראיתי אותו כבר חלק... אותו דבר... אמצע הסרט ואפילו טיפה ליפני זה... יש את התנודות האלה... עכשיו כל פעם שהייתי מקטין ומגדיל שוב בחזרה את ה-Windows Media Player או את ה-RadLight זה היה מסתדר אבל אחרי שוב כמה דקות זה חוזר על עצמו... השאלה שלי... מה זה יכול להיות??? הכרטיס? הכבל? מקודדים? בכלל משהו אחר??? תודה מראש לכל מי שעוזר...

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. אהלן, הרכבתי מחדש את המחשב שלי ונתקלתי בבעיה שאחרי זיהוי ה IDE ופירוט החומרה של הביוס, בשלב שאמור להשתלט ה WIN ולעלות המחשב פשוט נתקע באותו מסך של פירוט החומרה. כמו כן ה DLED(נורות בקרה) מראות שהכל תקין - 4ירוקים אני חושב שחיברתי את כל הדברים החיוניים לצורך הפעלה.. חיבורים ל MB: PW S PW LED RES S ATX 12 (החיבור השמן והרזה) כמו כן IDE לHD (בו מותקנת מע' הפעלה) וIDE לשני כוננים אופטיים. המפרט: MSI 845 PRO 384MB SDRAM P3 1.4 HD - WD 120 DVDRW CDR

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by kinggil,

תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  8. לפחות אחת ל3 פעמים שאני מפעיל את המחשב נעלם לי כונן הצורב... ואחרי ריסט הוא חוזר כאילו לא קרה כלום. מה הולך פה? איפה הבעיה? כמו כן, הדרייברים מעודכנים והחיבורים מחוזקים... ועוד דבר ששמתי לב עליו - בביוס הצורב לא מזוהה בכלל, והוא עומד על מצב אוטו'... זה אמור להיות כך?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by WaRez.,

Stop c000021a Fetal system Error בטוח הלך לי ההארדיסק? כי פתאום קיבלתי את ההודעה כשאר אני מפעיל את המחשב, ואז הוא עושה לי RESET... למישהו יש פיתרון? בדקתי חיבורים, והכל..

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by xamnon26,

ברשותי כרטיס מסך X600 RADEON ויש משחקים שפשוט באמצע המשחק התמונה קופאת והמחשב עושה RESET לפי מה שקראתי באינטרנט לעוד אנשים זה קורה , אבל לא מצאתי עדיין פתרון לבעיה מישהו מוכן לעזור לי?? ???

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by xenocide,

קניתי לפני כשבוע מסך LCD של LG דגם L1717S הקטע המוזר הוא שבכל רזולוציה שנמוכה מ1280*1024 רואים ממש ממש גרוע. אני רגיל לעבוד עם 1024*768 אבל ההבדל בין שתי הרזולוציות הוא פשוט עצום.. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? ???

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  12. Started by aviad_18,

שלום לכם, כפי שאתם רואים אני חדש בפורום ואשמח לקחת חלק פעיל בו. ולשאלתי: לפני כשנתיים קניתי לאחי מחשב חדש שכלל בין ביתר: לוח אם: asus sli deluxe מעבד: athlon 64 2.0 ghz זיכרון: ddr 400 2*256MB תוצרת NCP. הרכבתי את הכל והכל היה תקין לחלוטין. כשהחליט להוסיף עוד זיכרון, קניתי לו 2 סטיקים נוספים של 256MB מאותו החברה אותו הדגם על מנת שלא תיוורצנה בעיות שונות ומשונות. התקנתי את הזכרונות ולהפתעתי המערכת אינה מצליחה לעשות boot. המסקנות שהגעתי אליהן מבדיקות שערכתי הם כאלה: 1. במידה ורוצים להשתמש ב-2 סטיקים של זיכרון, יש לשים אותם רק ב-2 הסלוטים האחרונים: B_1 ו B_2, אחרת המערכת שוב לא תאותחל. 2. במידה ורוצים להשתמש בסטיק אחד של זיכרון יש לשים אותו רק בסלוט B?1, שוב מכיוון שאם נשים …

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

המחשב עולה עד לשלב לפני שהוא טוען תווינדוס ומתאחל את עצמו. הוא מזהה את ההרד דיסק ואת הזכרונות. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by lmlm,

שלום לכולם. כשאני נכנס לווינדוס אחרי שהוא טוען הופיע לי מסך כחול והראה לי שיש לי בעיה בזה: Invalid_kerned_handle והופיעה לי קוד השגיאה. Stop: 0x00000093(0x00001288,0x00000000,0x00000000,0x00000000) a לא כולל ה "A" מה זה אומר? כיצד אני נפתר מזה? :s05:

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. היי לכולם מפרט המחשב לוח אם של ati ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN מעבד 3 גיגה כפול ליבה של אינטל הארד דיסק sata /wd 80 גיגה מנסה להתקין מערכת הפעלה xp הן מתקליטור מקורי שיש לי והן מתקליטור גיבוי שהכנתי אך זה לא עולה והרי ההודעה שכן עולה : the entry "ntkrncmp.exe" in the [sourcedusks files] section of the inf file is corrupt or missing. מה אומרת ההודעה הזו ? ה אם צריך להגדיר את הביוס? ובקשתי היא איך אני למרות זאת מתקינה את מערכת ההפעלה תודה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה ה-movie maker שלי הוא באנגלית אבל אני צריך אותו בעברית מאיפה אני יכול לשנות אותו לעברית? חפשתי באתרים פורומים כל דבר לא מצאתי בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. מישהו יודע למה יש את זה ואיך אולי אפשר לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by Idan-h,

זהו המחשב של חבר שלי. הבעיה היא שהמחשב שלו עושה בעיה בבוט, כלומר אין בוט. סימפטומים: 1. אם מוציאים את המעבד מהתושבת ומחזירים המחשב עושה בוט, אבל תוך כיבוי-שניים הבעיה חוזרת. 2. אם מזיזים את המארז קצת המחשב נתקע לגמרי. עוד משהו, בשני המקרים, גם אם אין בוט וגם אם המחשב נתקע המחשב עושה מין מנגינה מוזרה .. כמו סירנה של אזעקה. פרטי המחשב: P4 1.8 Asus P4B266C Kingston 256MB 266MHZ

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by alergic,

טוב אז יש לי חבר וכשאני הדלקתי אצלו NFS:U אז התחילו להופיע ברקים כאלה קווים לאמצע ואז זה התחזק והמחשב נתקע זה היה משהו כזה: \\ \ \ ////// \\\\\ ////// משהו כזה אבל מכל כיוון אין לי מושג מה זה חשבתי כרטיס מסך או מסך?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  20. הרצתי בדיקת זיכרון המחשב התכבה לי ב101.משהו אחוז והופיעו לי 25 שגיאות ירור!! הינה תמונה אחת שהצלחתי לצלם למישהו יש מוזג מה זה אומר ואולי המחשב שלי מתכבה מזיכרון או משהו יכול להיות? עם התוכנה MEMTEST השתמשתי עכשיו אני עושה עוד בדיקת זיכרון לראות עם שוב הוא יתכבה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by bbnbbn,

כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא נתקע וקופא ורק ריסטרט עוזר לא משנה מה אני עושה, אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש וזה פשוט קופא באמצע. מה עושים?? חשוב לזכור פנטיום 3 450 מה"ץ 256 זיכרון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  22. Started by bmagice,

אם מישהו נתקל בתופעה שהדיסק הקשיח טוחן חצי דקה כשהמחשב עולה, (התחיל אחרי שעשיתי OC). AMD 3800+ X2 @ 2500 Asus A8N-e Corsair PC3200 @ 333Mhz תודה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by elad-k1,

שלום.. שכן שלי היה מדליק תמחשב ואחרי כמה שניות ליפני שעולה הוינדוס היה מתכבה המחשב. ברוב הפעמים הוא לא היה מגיב שמדליקים הוא היה נידלק אבל המנורה שבמסך היה נישאר על אור כתום. איפסתי תביוס והמחשב עלה עד האמצע והתכבה. לבסוף פתחתי תמארז אמרתי אולי המעבד מתחממם אז הוצאתי תגוף קירור וראיתי תמעבד דבוק לגוף קירור הבנתי שמיזה הבעיה נוצרה. אז הורדתי תמעבד שדבוק לגוף קירור עם מברג. ניקתי את המעבד עם אהלכול וגם תגוף קירור וקניתי משחה שמוליכה חום בניהם מרחתי על המעבד וכמובן גם על הגוף קירור. עכשיו השאלה שלי איך זה קורה שמעבד נידבק לגוף קירור?ואיך מונעים זאת? עוד שאלה התעקם לי אחד הפינים במעבד וישרתי אותו בפינצטה וזה היסתדר זה טעות איך שעשיתי?! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. שלום לכולם. ברשותי: - לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (צ'יפסט nForce 250GB) - מעבד Athlon 64 3200 (תושבת 754) - מארז Antec SLK3700-BQE המגיע עם ספק כוח Antec 350W SmartPower2. - קירור Zalman CNPS7000A-Cu על המעבד, ומאוורר 120 מ"מ בודד של המארז שדוחף אוויר החוצה מאחורה. - דברים שמייצרים חום: 3 דיסקים קשיחים 7200RPM ו-3 כרטיסים (אף אחד מהם לא רציני וכולם בקירור פאסיבי). בעקבות הקיץ הבא עלינו לרעה, החלטתי לוודא את מצב הקירור במארז (אני יודע שהוא אינו טוב במיוחד) וכמו כן את המתחים. התקנתי Hardware Sensors Monitor 4.2.1.2 והוא מציג לי תוצאות הזויות לחלוטין: שימו לב שהוא מתבלבל בין חלק מהנתונים, ומציג נתונים מזעזעים לגבי ה-12 וולט. אחרי זה ניסיתי עם EVEREST 1.51 והוא מצ…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by Hawie,

שלום... תמיד שאני נכנס למשחקים, אחרי 10-20 דקות של משחק, מתחיל רעש מאוור חזק מאוד מהמחשב, עכשיו גם כשאני יוצא מהמשחק ועובר הרבה זמן, הרעש לא מפסיק והמארז נשמע כמו מנסרה, כאילו מישהו מנסר שם משהו פתחתי את המארז 100 פעם, ניקיתי המון אבק, חיפשתי כבלים שיכולים לגעת במאורר, נאדה, שום דבר לא עזר הדבר היחיד שכן עוזר זה לתת מכות למארז ואז הרעש נחלש ואז שוב מתחזק

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.