עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום חברה יש לי WINDOWS 7 קניתי היום הארדיסק 500GB עכשיו נכנסתי לביוס ראיתי שההרדיסק של 500 גיגה שם והכל בסדר. עכשיו באתי לMY COMPUTER ולא ראיתי את הדיסק החדש!???? אז אחרי זה הלכתי ל DEVICE MANAGER וראיתי את ההאדיסק שם ועשיתי עליו UNINSTALL ואז INSTALL וזה התקין אותו והכל בסדר אבל עדיין לא ראיתי בMY COMPUTER את ה500 גיגה! מה אני צריך לעשותת כדי שיראו.????@!?@?!אני לא מביןןןן תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by edy18,

שלום, יש לי אנטי וירוס AVG בזמן האחרון הוא רושם לי שהוא התעדכן והוא צריך רסטרט עשיתי כמה פעמים רסטרט והוא עדיין מופיע לי עם סימן קריאה ומבקש לעשות רסטרט.... מישהו יודע איך פותרים את זה?? חוץ מזה היה לי בצד שמאל למעלה אפשרות לסקאן מהיר ואדייט מישהו יודע איך אני מחזיר את זה?? ושאלה אחרונה- התקנתי פרו 13 והקראק נקרא כוירוס אצלי ואצל חבר לשי לא.....אצלו האנטי וירוס מאפשר לו להזין את הקובץ כקובץ אפשרי....אני לא מצליח זה בעיה בתוכנה או משהו? ??? תודה על העזרה למי שיעזור!!!

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  3. בתמונה הראשונה אני רוצה לדעת למה להעביר את זה להשאיר ב BY SPD או להעביר למשהו אחר .... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408180129212039/DSCN0415.JPG בתמונה השניה אני רוצה לדעת על להשאיר את הזיכרון ב 5/6 או להעביר למשהו אחר תודה לעוזרים... http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/l/o/m/i/2/0/0/4/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408072129151629/200408180130066983/DSCN0416.JPG

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום יש ברשותי סורק MUSTEK-BEARPAW 1200 ומערכת הפעלה XP עכשיו ניסיתי להוריד ממספר אתרים כולל האתר של החברה את הדרייבר לסורק (הוא אינו מזוהה בווינדוס - או לפחות לא הצלחתי) וכשאני לוחץ על הקובץ הוא תמיד כותב לי : the system file is not suitible for MS-DOS and microsoft widows applications. choose 'close' to terminate the application מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  5. יש לי כונן שיש בו בסך הכל 49.9GB הוא אומר לי LOW DISK SPACE ובדקתי והיה לי 50 מגה פנוי אז הלכתי ומחקתי 2 ג'יגה והעברתי לכונן אחד 4 וחצי ג'יגה. עדיין הוא אמר LOW DISK SPACE הלכתי והסתכלתי ועדיין כתוב 50 מגה פנוי. בדקתי כמה כל התיקיות שיש לי בכונן כולל הקבצים המוסתרים שוקלים, והכל ביחד שוקל 39.1 GB איפה עוד 10.8 ג'יגה נעלמו? מה הולך פה? WIN XP PRO תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  6. תודה מראש לכל העוזר..

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  7. מחר אני קונה מעבד-לוח אם+זכרונות חדשים...... וואני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש אז אני צריך לעשות משהו או פשוט לחבר את לחבר את הלוח אם וגמרנו עניין?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by ShayMagen,

1.נראה לי שהמאורר של הספק שלי איטי מידי... איך אני יכול לבדוק את זה?? 2.מידי פעם המחשב שלי עושה ריסטרט.בדקתי בווינדוס והכול בסדר בהגדרות.איפה אני יכול לבדוק עוד? ואולי העיה הזאת קשורה לספק??

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  9. בהתחלה זה לא היה כל כך נוראץ ניסתי להפעיל סטים (קאונטר סטרייק) והמחשב הביא את הודעת השגיאה הזו (תשלח\אל תשלח). אחר כך ניסיתי להפעיל מקס פיין 2. בפעם הראשונה הכל עבד חלק בדקות הראשונות, אבל אז המחשב החליט שהוא רוצה לקרוס שוב. אמרתי זה חד פעמי בטח. (ומאז אני לא יכול לחק בזה בגלל שהוא קורס כל הזמן) ואז התקנתי ניד פור ספיד אנדרגראונד. הפעלתי את המשחק ואז המחשב קרס שוב. לפני כמה שעות התחלתי להתקין רד אלרט. כשהמחשב הגיע למסך ההתקנה פתאום הוא החליט לקרוס. המשחקים היחידים שעובדים אצלי הם אירקסוניקס (גרסה מחודשת למשחק עתיק), רולר קוסטר 2 וGTA הראשון. אין אצלי בעיית חום: על כרטיס המסך יש שלושה מאוררים + קירור קאסטום (מיועד במקור לקירור מעבדים)-רדאון 9800 של ספיר המעבד במקסימום 48…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  10. שלום! יש לי עכבר MX-500 כבר איזה שנה ואני די מרוצה ממנו...חוץ מדבר קטן שנדפק אצלו באשמתי ואני רוצה לברר אם אפשר לסדר את זה.... השתמשתי עד עכשיו בפד די חרא ששחק לגמרי את פני השטח של העכבר.... עכשיו לפי המלצה אני משתמש בנייר פשוט ואני חייב לומר שהעכבר עובד יותר טוב אבל הבעייה היא שהוא שחוק לגמרי ואני רוצה לדעת מה לעשות...(יש לי עדיין ביטוח עליו...) אם יש למישהוא עצות אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. יש לי מעבד Celeron 1.3 0.13Micron FC-PGA2 256KB L2 chace, 100mhz bus system ולוח PC Partner Ap133TAS3-T205C זיכרון אחד 133מגה הרץ 128מגה וזיכרון אחד 100מגה הרץ 128מגה. חברתי הכל ואז הלוח עלה. עשיתי כמה שינויים ואז Reset ועכשיו כלום לא עולה, אין תמונה. כל המאוררים עובדים ומגיע חשמל, אבל אין תמונה. יש לכם מושג למה זה? בנוסף כמה לשים את ה Host Bus Speed [66,100,133,auto] Ratio Of Processor Core to System Bus Frequency [3,3.5,4,4.5,5,5.5,6,6.5,7,7.5,8]

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  12. Started by lazy-bones,

אז ככה.. המחשב אחרי כמה זמן מחליט להפעיל את עצמו מחדש..... זה מעצבן!!!!!!!!!!!! קודם כל לפני שאני ממשיך אני ממש מצטער אם אני לא בפורום המתאים... אני פשוט לא יודע מה הבעיה.. יש לי ספק של 350 וואט ויש לי 4 מאווררים במארז (זה קשור לדעתכם?!) או שסתם הוינדוס דפוק אבל ממש לא נראה לי אולי זה תוכנה כלשהיא?! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by singera,

התקנתי WIN98SE והוא מקרטע כ5 דק' עליה עד למסך הראשי למחשב יש 64 מגה זיכרון לפנטיום 200 עם 32 מגה לוקח פחות זמן לטעון מה אפשר לעשות? אני חייב לציין שהתקנתי דרייברים ואת מסלולון ומדיה פלייר והא פשוט מקרטע אפילו בעת העלעה הראשונית של WIN

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by PsyGhost,

Do not remove memory modules while DIMM LED is on. It might cause short or other unexpected damages due to the 2.5V stand by voltage. Remove memory modules only when AC Power cord is disconnected. זו אחת ההזהרות שכתובות בחוברת של לוח האם שלי. כמובן שברוב טמטומי שמתי לב אליה רק היום. המצב הוא כזה. המחשב הוא בן שנתיים בערך עם לוח אם GA-7VAXP. יום אחד המחשב התחיל לעשות לי בעיות עם הזיכרון, כנראה עקב העובדה שלא צייתי לאזהרה. בדיקה שעשיתי העלתה שגיאות ב RAM אחרי שהוא פעל חצי שנה תקין. החלפתי את ה RAM לאחד אחר, שוב בלי לנתק את ספק הכוח. השני פעל ולא דיווח על שום שגיאות אבל גרם למסכים כחולים מדי פעם. נכנסתי לביוס וכיוונתי את המהירות שלו ידנית ל DDR-266 ומאז הוא פועל תקין. עכשיו …

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. התקנתי תוכנה שבאה עם הביטורנט וראיתי שם כל מיני סוגי דברים שאני חושב של מעבדים וחבר שלי אמר לי להוריד תראשון הורדתי ואז הרגשתי בבעיה שהמחשב נהיה יותר איטי נכנסתי לביוס וראיתי משהו שלא ראיתי לפני כן או שלא שמתי לב אליו ככה רשום ואני מעתיק base memory 650 k memory ועוד איזה מילה שכחתי 511 total memoty 512 עכשיו מזה הבייס ממורי ולמה הוא נמוך? אם אני מאפס תביוס כל השינויים שנעשו באמצעות תוכנה ישתנו? המעבד אינטל סלרון D 335 S478 זה מאוד דחוף תודה המהירות של המעבד היא 2.8 ג'יגה התוכנה היא jre-1_5_0_04-windows-i586-p-iftw

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. Started by Gohan,

התקנתי את הדריברים האחרונים(מהאתר) ואין לי אופציה של dual view. וכשאני מעביר לטלוויזיה (ב singel view) התצוגה נשארת במסך ובטלוויזיה רואים רק שחור ופסים לבנים. הכרטיס הוא gf3ti500. מישהו מכיר את זה,יודע על פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by Gal Or,

שלום לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול את השאלה אז אם זה לא אני מתנצל מראש. השאלה: אני רוצה להשכיר שירות סטרימינג יש לי הרבה לקוחות שהיו רוצים לשכור ממני, הבעיה שעדיין לא הצלחתי להבין איך אני יכול לחסום את השירות ללקוחות במידה והם לא שילמו. אני כנראה אשתמש בסטרימר XIAOMI MI BOX S והייתי רוצה לדעת איך אפשר לחסום אותו במידה ולקוח לא שילם לי. אני מתנצל אם אין כאן יותר מידע ממה שצריך.. אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by שלום2017,

רציתי לשמור פרוייקט בגיטהב לא נתן משום מה לעשות push ומחיפוש בגוגל משיהו כתב לעשות git clean -fdx וזה מה שעשיתי וכן הפקודה הזו מוחקת את כל הפרויקט! הבנתי שלא ניתן לשחזר דרך גיטהב אבל אם אצליח לשחזר את המחשב שלי לתאריך של אתמול אולי זה יעזור העניין הוא שנקודת השחזור האחרונה היא לפני כמה ימים האם ניתן לשחזר לתאריך קרוב יותר גם אם לא הוגדרה נקודת שחזור? אשמח לעזרה:)

19. Started by Yaakov Zadik,

שלום אתחיל בפתיח- אני מאוד חדש בעולם המחשב הנייח וכל הקשור לחומרה. לכן השאלה שלי אולי מאוד טיפשית אך בכל זאת אשמח לתשובה רכשתי 2x8 ddr4 corsair על מנת להוסיף ל16G-ram הקיים ולעלות ל32 כעת הRAM הקיים נמצא בסלוט מספר 3 וברצוני להעביר אותו לסלוט מספר 1 על מנת לפנות את סלוטים 3-4 בשביל הסטיקים החדשים . העלתי תמונה על מנת להמחיש את המצב. השאלה שלי היא פשוטה לגמרי, האם אני צריך לבדוק משהו לפני שאני עושה את הפעולה הזאת והאם יש פרוצדורה כלשהי שאני צריך לעשות מעבר לפשוט לנתק את המחשב מהחשמל ולחבר? תודה וחג חירות שמח

20. Started by nadaviz,

התעוררתי בבוקר לגלות חלון אזהרה של הכרטיס מסך על חריגת טמפרטורה. החיישן הורה על 147 מעלות... חשבתי שזה תקלת חיווי כי הכרטיס במנוחה, עשיתי reset, והמחשב עלה עם לכלוכים על המסך פתיחה של ה-XP ואחרי זה חושך. בפתיחת המחשב גיליתי שאחד הפינים שמחזיקים את הקירור של הכרטיס מסך קפץ החוצה והמאוורר כבר לא יושב על הליבה. חיברתי מחדש אבל זה עדיין מתנהג אותו דבר. למשהו יש הצעות? יש סיכוי שהוא עוד תקין? הכרטיס הוא PCI-E והלוח אם הוא Intel 945GNT (לא שאני חושב שזה משנה...)

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by TheReaper,

אחרי שאני משחק באיזה משחק או שסתם אני עושה פעולה אחרי שהמחשב עבד הרבה זמן הוא נתקע לגמרי וצריך לעשות ריסט בדקתי ניקיתי ושימנתי את המאווררים כל הרכיבים שיש לי בהם חיישנים הם אפילו לא מגיעים ל40 מעלות יש לי RADEON 9250 256MB 512MB RAM 2.6GHZ עם HT P4...

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  22. Started by Chura,

שלום כפי שרובכם יודעים החלפתי מחשב במחשב הישן היית לי בעיה שפה ושם הוא היה עושה ריסטרט... עכשיו במחשב בחדש, שכלום לא זהה, יש את זה שוב !!! הוא גם יותר Minidumpים... האם ייתכן ?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום קראתי באיזה פרום את הדבר הבא: רציתי לדעת אם זה נכון או שזה סתם קשקוש כי המחשב שלי לא משמיעה כלום והוא חדש!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים והמסך שחור לא נידלק לי .. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה לדקה בערך ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' את המחשב אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by zx1993,

קניתי מחשב חדש: AMD64X2 4200, 2GB DDR DFI LANPARTY NFORCE4 GEFORCE7800GT VIVO EXTREME וחיברתי לו 2 HD של WD WINDOWS XP PRO עברית הכל עובד חוץ מ: 1. במשחקים של FARCRY וHL-2, יש ניצוצות (ארטיפקטים) במהלך המשחק 2. היו מספר אירועים של "קפיאה" של המסך, ללא יכולת להזיז את העכבר. מה לא תקין ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.