תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבר שהוא לוחץ על הכפתור המחשב והמחשב לא נידלק (כלום לא רואים..) אז הבעיה היא או בלוח אם/ספק כוח נכון ? אלה האפשרויות היחידות..לא?
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לכרטיס מסך הזה יש בעיה משונה . הוא מכבה ומדליק את המסך כשלוחצים קליק ימני על קובץ וידאו . נכנסתי לאתר היצרן ( LEADTEK ) וכנראה שהם שחררו עדכון ביוס לכרטיס שפותר את הבעיה . אפשר לראות את זה כאן : http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=154&downline=WINFAST%20PX6200%20TC%20TDH%20SUPPORTING%20256MB אין לי מושג איך אני עושה את העדכון ביוס הזה לכרטיס מסך . או : מה אני עושה עם הקובץ ROM הזה ? אפשר בבקשה עזרה ? המפרט שלי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN,…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "מפרטי מחשב")
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, בבוקר שלאחר סופת הברקים החביבה שביקרה אותנו, ניסיתי להדליק את המחשב - הוא נדלק, עשה כמו Force Boots (כמה פעמים המחשב ניסה להגיע לביוס ולא הצליח) ואז נכבה לבד - ומאז הוא לא נדלק. שמתי את המחשב במעבדת מחשבים השכונתית - הבחור שם אמר שזה הלוח אם כנראה, הזמין לוח אם ועדיין המחשב לא עובד. החזרתי את המחשב הביתה, ביודעין שמחשב לא נדלק ממעט אפשרויות: לוח אם תקול, ספק תקול, כפתור הפעלה תקול (?). לוח אם בדקנו, ספק בדקתי ידנית בבית (לקחתי את הספק של אחותי, חיברתי רק ללוח אם וניסיתי להדליק - לא מניע). הדבר היחיד שלא בדקתי זה הכפתור הפעלה..לא נראה לי שזו הבעיה... כמה שאלות: מה לדעתכם הבעיה? האם אני צודק שהמחשב לא נדלק רק כשהרכיבים שכתבתי למעלה לא תקינים? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום יש לימדבקה על המעבד החדש שכתוב עליה אינטל מקורי האם צריך להסיר אותה כיון שהיא תיפגע בקירור המעבד או שאפשר להשאיר אותה כך ואם צריך להוריד אותה איך מורידים כי היא דבוקה חזק ובלי ליגרום נזק אני יודה לכם מאד על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
קניתי צורב חדש (LG GSA10A???) איך אני מרכיב אותו? זה מסובך? אם אי אפשר לתאר את זה בפשטות אולי יש משהו מצולם מאנגלית?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של כרטיס המסך שלי לא מסתובב. מצד שני המחשב מגיע לווינדווז ונראה די נורמלי. האם אני יכול להסיק מזה ש: א. הכרטיס בסדר אבל המאוורר שלו הלך ב. אני לא יכול להסיק כלום במידה והתשובה היא ב', איך כן אפשר לברר זאת?
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הרצתי בדיקה של memtest עשר וחצי שעות וזה לא מצא כלום... ככה שהבעיה חייבת להיות בחומרה נכון? עכשיו אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ואני לא מצליח לקרוא את קבצי הדאמפ אז העלתי. אז בחייאט אנשים תעזרו. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP. כל פעם שאני מפעיל אותו, אחרי עשר דקות בערך הוא מכבה את עצמו. מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי לכולם, קניתי עכבר אלחוטי לייזר של Teac ב200 שקל עם מטען. בקיצור חיברתי את העכבר ( את הסטנד שהוא גם המטען) ואז הכנסתי לתוך העכבר את הסוללות ולא קורה כלום - ניסיתי לחבר אותו למתאם (מטען) ע''י לחיצה על connect על העכבר וגם על הכפתור שעל הסטנד,פעם אחת ניסיתי אבל אז הקשר אבד,נראה לי זה בעיה בסוללות - כי מתי שאני מכניס אותם העכבר לא מגיב. מה אתם חושבים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המשחקים בעבר היו עובדים אצלי חלק בלי תקיעות וזמן טעינתם היה מהיר.. לדוגמא פיפא 07. הבאתי את המחשב לטכנאי ומאז שחזר לי המחשב הפיפא נתקעת בין מסך למסך ... כלומר כל פעם שהפתח חלון חדש הוא נתקע ומשתחרר אחרי כמה זמן שאלתי את הטכנאי מה הבעיה ואין לו איך לעזור לי. הודה לכם עם תעזרו לי. תודה ניל.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חבר'ה המחשב שלי A8N SLI Premium' AMD Opteron 165 dual core 2gb ddr400 OCZ XTC Gold EDITION ASUS DUAL Geforce 7900GT SLI עכשיו ב 3DMARK 2006 ב DEMO יש בהתחלה את החיילים שיורים אז שם ה FPS יורד עד כדיי 15-14 פריימים במקומות מסוימים ומקומות מסוימים מגיע ל 44 פריימים. כמו כן למשל ה DEMO של NVIDIA בשם MAD MOD MIKE שהוא פורץ את הדלת ובעוד כמה מקומות מסוימים ממש מרגישים איטיות כלומר אני רואה שזה יורד מתחת ל 25 FPS . מה לעשות? יש DRIVERS מסויימים שמומלצים יותר ל SLI? יש הגדרות מומלצות בביוס? כמו כן בעיה נוספת שאין לי בכלל קול מהכרטיס קול המובנה. ואני חברתי נכון חברתי ליציאה הירוקה .
-
- 20 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לא יודע איפה לרשום את זה אין פורום הארדיסקים.. אז אני כותב פה. קניתי מחשב לפני 10 חודשים ובלה בלה בלה כל חודש הוא בתיקון..כמו שפתחתי את האשכול הקודם לפני איזה חודשים. אחרי שחזר אליי מתיקון של 3 שבועות, שוב יש לו את אותה הבעיה. המחשב מחברת YardenPC שבתל אביב, כל חודש הוא בתיקון. כל פעם יש בעיה אחרת במקרה הזה יש פעמיים את אותה בעיה, והיא - המחשב לא מזהה את ההארדיסק! מה שהכי מוזר זה. אני מוציא את התקעים של המחשב ומחכה איזה שעה שעתיים. פתאום המחשב כן מזהה אותו !! אבל למשל אני משחק בסיאס. באמצע משחק המחשב יכול להיכבות וזה לא יזהה את ההארדיסק.. אחרי שהוא נכבה עושה מסך כחול ואז ריסט, מגיע למסך שחור שכתוב בו משהו - Select boot davice ניסיתי הכלללל אבל הכללללל!! החברה שקניתי גם ל…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני הולך לפרמט הערב את המחשב וכשאני נכנס לתוכנת התקנה של הווינדוס הוא נותן לי 3 אפשרויות לפרמוט באיזה הכי טוב לבחור כדי שאח"כ המחשב לא יכיל כלום?
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את רוב הבעיות שטכנאי מחשבים צריך לתקן.. איזה פורום אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
I have a Microsoft ne 4000 keyboard and it plugs to my computer via USB. The problem is when I need to enter in safe mode or selecting an os. How do I get it to work while booting? Thanks
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בכל פעם, כאשר ה- Windows עולה, קופץ לי חלון אשף התקנת חומרה חדשה. כאשר אני נכנס למנהל ההתקנים, אני רואה שיש שני התקנים תחת הקטגוריה "התקנים אחרים" אשר מסומנים בסימן קריאה צהוב (מצורפת תמונת מסך). שני ההתקנים הם: 1) בקר אפיק SM 2) התקן גשר PCI אחר הבעיה שאני לא יודע באיזה חומרה מדובר ומה עלי לעשות על מנת להתקינה כראוי. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מחשב בן 3, P4 לוח אם אסוס P4P800 המחשב לא עולה לאחר כיבוי ארוך (מספר שעות) או כותב שהוא מומהר ולכן לא ממשיך בעליה. מאפשר לעלות בברירת מחדל F2 או להכנס לSETUP על ידי F1 מה זה ולמה זה? תודה, יהודה נ.ב. - המחשב לא מומהר והותקן רגיל !!! עם תוכנות חוקיות
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם! :hi: הייתי מעוניין לדעת תיאורטית האם זה אפשרי להחליף סוגים שונים של כרטיסי מסך במחשבים ניידים (אני מדבר על מחשבים חדשים דוגמת פאביליון של HP) תודה.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד של 20 ג'גיה עם הווינדוס עליו ושני עם 80 ג'יגה. במשך כמה שבועות כבר שההארד דיסק השני (80 ג'יגה) עושה לי בעיות, קרה הרבה פעמים שהווינדוס אמר שאחד הכוננים לא מאותחל (הוא מפוצל לשני כוננים) ושצריך לאתחל ואז אחרי יום זה פתאום חזר למצב הרגיל שלו. עכשיו פתאום כל הכונן לא מופיע לי ב"מחשב שלי", אבל הווינדוס עדיין מזהה שהוא קיים (בdevice manager הוא עדיין רשום כקיים). ניסיתי להתקין אותו מחדש וזה לא עזר, ניסיתי לעדכן את הדרייברים שלו אבל לא נמצאים דרייברים חדשים. למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום כשפתחתי את המחשב היום ראו הכל בגוון כחול (כולל ההתחלה לפני שהוא נכנס לווינדוס) זה לא בהגדרות של המסך כי בדקתי והכל בסדר אשמח עם תוכלו לעזור לי צירפתי תמונה. תודה http://img252.imageshack.us/img252/858/bluescreenxy0.jpg
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או בעיה בתוכנה (למרות שנראה לי שיש פה בעיה בחומרה). המחשב: P4 1.7 GH, win XP sp2, 512 RAM, gigabyte GA 8SIML + צורב, CD, ועוד 2 קוננים קשיחים. תאור הבעיה: אני מדליק את המחשב, יש צפצוף יחיד רגיל (הכל מחובר טוב), המחשב מגיע למסך הטעינה של הווינדוס XP (עם הריבועים הכחולים שזזים מצד שמאל לימין) מסיים לטעון (לא באמצע הטעינה) ואז המסך נהיה שחור (לא נכבה אלה הופך שחור) והמחשב ממשיך כאילו לנסות לטעון משהו למשך 10 שניות ובמקום להציג לי את המסך שבו בוחרים את המשתמש שאתה רוצה להפעיל הוא פשוט עושה ריסטרט. נ.ב. במצב בטוח המחשב מצליח לעלות, רק במצב הרגיל יש את הבעיה. כמו כן הבעיה חדשה (אתמול המחשב פעל רגיל). הדברים שעשיתי: פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורי…
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי את המאוורר במחשב הישן שלי, ניסיתי להפעיל אותו וראיתי שהמחשב לא נפתח. המחשב מקבל חשמל אך הוא לא שולח אות למסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכרטיס מסך, אז החלפתי את הכרטיס לכרטיס מסך תקין ממחשב אחר, ולא היה שינוי. בדקתי את הזכרון במחשב אחר, וגם הוא תקין. בעת הרכבת המאוורר החדש, היתה לי בעיה למקם את המאוורר והמשחה התרמית נמרחה קצת על המעבד גם מחוץ לליבה. האם יכול להיות שהמשחה התרמית היא הגורם לתקלה, ואם כן, האם זה הפיך?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב החדש שאני לא יודע לשייך אותה. בזמן גלישה באינטרנט כשאני קורא איזשהו דף ומשתמש בגלגלת העכבר כדי להעביר מטה או מעלה הכל קופא, כלומר אני רואה שהדף מפסיק להתגלגל אחרי זה אני מקבל מסך שחור(המסך לא נכבה פיזית) ואחרי זה הכל מתייצב אל ניתן להבחין בחפיפת שורות קלה במיוחד בתחתית הדף. בזמן קריאה איטית כשאני משתמש במקש "למטה" זה לא קורה. האם זאת בעיית כרטיס מסך( GIGABYTE 7600GS אם הדרייברים המעודכנים )? אני משטמש ביציאת VGA לחיבור מסך 17'' ברזולוציה 1024x768, 85 Hz. נ.ב. אתמול בזמן השחרה המסך נכבה אף הוא למספר שניות. האם זאת אותרת שזה כרטיס מסך
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-