עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מחשב דלוק אך לא מדליק מסך אוטומטית !!! כשאני מוציא את כבל החשמלך מהספק כוח לתקופה ממושכת המחשב נדלק כמו שצריך אבל כשעושים כיבוי או ריסטרט התקלה שוב חוזרת. האם זה ספק כוח???? עשיתי התקנת ווינדוס 7 במקום הXP והחלפתי כבל חשמל ועדיין התקלה נשארה מה עוד יכול להיות??? תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת מה יכול לקרות עם מאפסים את ה BIOS אם יכול להגרם נזק? ומה צריך לעשות האחרי האיפוס אם צריך לכתוב נתונים או שאחרי שאני מרכיב את הבטריה אני מדליק את המחשב בלי לכתוב כלום והוא עולה רגיל?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by MAOR,

קניתי הארד דיסק Seagate Baracuda 40GB 7200RPM התקנתי ווינדוס ... ופיצלתי את הכונן ... אבל מה שיצא זה C - HARD DISK D - CD E - HARD DICK ואני רוצה שזה יהיה C - HARD DISK D - HARD DISK E - CD ROM איך אני עושה את זה ? ד"א - פיצלתי אם התוכנה Partition Magic

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by md22,

יש לי מחשב נייד ACER 4736 עם WINXP SP3 האודיו במחשב נמוך א"פ שרמת הווליום על 100% בהפעלה ממושכת של המחשב המוזיקה נשמעת בהילוך איטי במחשב מותקן הדרייבר המעודכן של כרטיס האודיו מהאתר של ACER תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by KF,

יש לי מחשב dell vostro 5471 והסוללה שלו כבר נחלשה. האם כדאי לקנות אחת מקורית פנימית : https://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=23675 או שעדיף לקנות סוללה חיצונית ניידת שתעשה את העבודה טוב יותר ? במידה ויש אחת כזו אשמח לקבל המלצה.

6. Started by trionax,

מה קורה? יש לי עכבר ומקלדת מתוצרת לוג'יטק, שניהם אלחוטיים (אבל כל אחד מדגם שונע...משמע יש 2 מקלטי רדיו) עכשיו החלטתי בשביל למנוע סיבוכים של חוטים ומקום שאני ישים אותם בתוך המארז... עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שהם לי תחומרה בגלל הגלי רדיו? או שזה לא קשור?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tsvi,

מה הולך, חברים? יש לי מחשב דיי ישן עוד שבועיים חוגג 3 שנים חח.. ואני רוצה לשדרג לו את החומרה בשביל להריץ את המשחקים החדשים של היום על הכי גבוה. אני אצרף פה את המפרט הנוכחי של המחשב ותגידו לי בבקשה מה צריך בשביל שיחזור להיות מפלצת כמו שהוא היה אז תודה רבה מעבד AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box קירור למעבד Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset מארז Lancool Midi Tower PC-K60B Black ספק כוח Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail זיכרון Samsung 2GB DDR3-1333 X2 קשיח למחשב שולחני Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPo…

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by omrik10,

המאורר בספק שלי התחיל להרעיש ורציתי להחליף אותו, הספק אמנם ישן מ2009 אבל עובד מצויין (Corsair VX550W), פתחתי את הספק ניקיתי וכד, לא עזר, למאורר יש 2 חוטים ומחבר מסוג שנראה שלא משתמשים בו היום, ראיתי שברוב המאוררים היום זה 4 חוטים, בדיון הזה , הציעו לו לחתוך את המחבר הישן ולהחליף במאורר החדש, וחוט אחד או שניים במקרה של 4 חוטים לא יהיה מחובר/ים, השאלה שלי האם משהו לא יתפקד במאורר החדש, למה יש היום 4 חוטים במאוררים? או שעדיף לקנות ספק חדש?

9. Started by drorhazan,

אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ. הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי: pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz 1.5GB RAM (ddr1 400mhz) asus p4pe 533mhz geforce 7600gs agp ddr2 512mb excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide LG 1900J הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לא…

10. Started by cheneilat,

שלום לכולם, קניתי ספק seasonic s12ii-520 במקום הספק הג'אנרי שהיה לי. הרכבתי את הספק והמחשב נדלק אבל לא עולה,המקלדת והעכבר לא מקבלים חשמל,המסך לא נדלק,בדקתי את הכבל חשמל של ה4 פינים ללוח אם והוא מחובר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי לוח asus p5ql-am Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום רב, מדובר על המחשב במפרט שבצד. שהאימיול רץ ברקע ומוריד קבצים, לאחר מס' שעות המחשב מבצע ריסט לעצמו. ברקע עובדים גם תוכנות כמו איי סי קיו, מסנג'ר, אנטי וירוס, פירוול וגם חלון אחד של דפדפן האקספלורר. בזמן שהאימיול פועל, מרגישים שיש עומס כבד על המחשב. בבדיקה ב- "מד המשאבים" רשום שיש 20% משאבים פנויים, וזה יכול להגיע גם עד ל- 10% משאבים פנויים אם פותחים עוד חלון בדפדפן. אין וירוסים או רוגלות, עומס החום בכל הרכיבים תקין וכל המאווררים עובדים. מצורפת תמונה של טמפ' המחשב במאמץ, ושל הודעה מוזרה שקיבלתי הרגע. מה הבעיה לדעתכם? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  12. שלום הפעלתי בביוס את האופציה של הכרטיס רשת onboard אבל משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו איך אני מתקין ומאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הנכונים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  13. יש לי נגן של איי ריבר , פתאום כשאני מחבר אותו למחשב דרך ה USB מופיע לי למטה החץ הירוק של safely remove hardware אבל הוא לא מראה לי אותו בmy computer כך שאיו לי גישה אליו... ניסיתי בחיבורי USB אחרים+ נגנים אחרים , ואותה הבעיה... כשאני עושה לו safely remove hardware הנגן מראה הודעת התנתקות... יש איזה זיהוי , אבל משום מה לא מוחלט... לפני שבועיים הוצאתי הארדיסק אחד מהשניים שיש לי... אולי זה קשור? גם התוכנה של האיי ריבר לא מזהה אותו... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by BoRIS,

יותר נכון לא אני, אלא חבר שעצלן מידי להרשם... בכל אופן... הספקס של המחשב: windows xp amd k7 700 hp scanjet 3530c בכל אופן הסורק הותקן וכן זוהה ע"י המערכת, אבל מתי שמנסים להפעיל אותו, מקבלים כל מיני שגיעות כמתואר בתמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/1618076/5921155.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618078/5390927.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/1618079/2736081.jpg מה אתם מציעים לעשות?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  15. Started by rweins,

Hello, I have a P4 2.53 pc with Radeon 9700 pro by Gigbyte. every time i run the game (or any other ea game like NBA 2003) the computer runs the game and restarts it self. I have the latest Catalyst Drivers and Directx 8.1 and all the latest drivers for every part of my computer. what should I do?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. :s05:התקנתי את המחשב ועכשיו בכיבוי מגיע למסך עכשיו אפשר לכבות את המחשב ,לפני ההתקנה המחשב היה נכבה לגמרי

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  17. אז ככה, אם המחשב נכנס למצב שינה ואני "מעיר אותו", המסך פשוט לא נדלק. הוא רושם לי POWER SAVING MODE, ושום תזוזה של העכבר או המקלדת לא עוזרים. כנ"ל כאשר המסך נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן שלא נגעתי במחשב. מדגיש, זה לא קורה בכל פעם, אבל כן לעיתים תכופות וזה חד-משמעית לא היה ככה. זה מסתדר ברגע שאני עושה ריסטרט למחשב. מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

המחשב שלי פתאום קפא באמצע גלישה באינטרנט וזה לא קרה אף פעם אז עשיתי ריסט מהכפתור ואחרי זה המסך לא נדלק ושאני מחבר לכרטיס המובנה זה עובד.. המאווררים של הכרטיס עובדים. מה לעשות

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by lior505,

<blockquote> 890GPA או 990XA-UD3 AM3 היה לי 890 GPA עכשיו הוא נשרף האם ה 990XA הוא לוח טוב? ברמה של מה שהיה לי? 890GPA http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1834 990 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14040 </blockquote>

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by kikiman,

יש לי בעיה בPnP bios extensions. במנהל התקנים יש עליו סימן קריאה צהוב. נראה לי שהבעיה קשורה לכונן DVD שלי שלא פועל, אפשר לצרוב בו והכל אבל אי-אפשר לפתוח דיסקים דרך "המחשב שלי". הבעיה בPnP bios מתחיל ישר איך שאני מפעיל את המחשב קופץ לי הודעה שיש התקן חדש (PnP Bios) מחובר ושאני צריך להתקין אותו אני לוחץ המשך והוא נתקע ואומר שיש בעיה, הבעיה היא: "אירעה שגיאה במהלך התקנת ההתקן סעיף התקנת השירות בקובץ INF זה אינו חוקי". איך אני מתקין את הPnP BIOS ? והאם זה קשור לכונן DVD?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  21. שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום לאח שלי במחשב יש מסך של פיליפס דגם philips 226v וכרטיס מסך של ATI דגם RADEON2400 HD הרזולוציה כל הזמן יורדת ומשתנה ומתעוותת יש לציין שהמסך מחובר כרגע עם VGA ויש ספק ג'נרי כרגע ולא משהו מה לעשות די לפתור את הבעיה במינימום כסף?להחליף כבל DVI?ספק?מה קשור ישירות לזה?משהו אחר? בעיה שניה שהוא מחבר את הסלולרי שלו - נקסוס הכרטיס רשת במחשב נופל TP LINK TL-WN822N תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by marulia,

שלום לכולם לפני שבועיים הייתה הפסקת חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלקה , הבאתי את הספק ל KSP ( אחריות ) ולאחר מס' ימים הם נתנו לי ספק חדש בתמורה הרכבתי אותו אך אין תצוגה במסך ( אין אות ) ניתקתי את הכל כלומר כרטיס מסך , HD , זכרונות והשארתי רק את הלוח והמעבד וחיברתי אותו לכרטיס המסך של הלוח אך עדיין אין אות .מה לדעתכם הבעיה ? אגב אני חושב שזה הלוח אם תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by zwex35,

אהלן , ברצוני לעשות כרגע פרמוט , ואני לא יכול כי אני רוצה לעשות כמה דברים לפני.. א' - יש לי 250 ג'יגה במחשב , מחולקים לC + D , בשניהם יש לי חומרים מהווינדוסים הקודמים בגלל שעשיתי פירמוט לא טוב וסתם יש לי רק 30GB פנויים אחרי פירמוט..ברצוני לאחד את שניהם ככה שיהיה לי רק C והוא יהיה נקי מכל הדברים.. ב' - שהפרמוט ימחק הכל. עזרה ?? דחוף :s05: [br]פורסם בתאריך: 28.03.2010 בשעה 23:54:30 עזרה משהו..? באמת שזה דחוף וחשוב לי לעשות את זה עוד היום..

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  25. שלום לכולכם , הורדתי לדוגמא טקסט מהאינטרנט והסיומת שלו pdf דוגמא לטקסט שהורדתי http://www.morphyrichards.co.il/_Uploads/34247507.pdf עכשיו אני פותח את הטקסט ואני רואה סינית אני פותח את הטקסט בעזרת תוכנת הword וגם דרך הכתבן ודרך פינקס המסימות ואני רואה סינית... אולי מישהו מכיר תוכנה טובה או שהוא יודע איך מסדרים את הבעיה הזו? תודה מראש לכל העוזר.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.