עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה, אתמול נפרץ לאחי הקטן המחשב.גילינו על כך רק כשההאקר ניסה לגנוב לו דברים ממשתמש הSteam וקפצו לו התראות בטלפון.הרקע של המחשב פתאום השתנה לאפור ונשארו רק שני חלונות שאליהם הייתה לנו גישה.אחד מהם היה החלון של Steam והחלון השני היה חלון אפור שבו רשום שהאדמין של המחשב חסם לי את הגישה אליו ואני צריך להזין סיסמה שהאדמין הגדיר כדי לקבל גישה אל המחשב.כיביתי את המחשב כי חשבתי שזה סתם איזה באג ואכן המחשב עלה והצלחתי להכנס ופתאום קפצה לי הודעה מהאנטי וירוס שנמצאה תוכנה והועברה להסגר.לאחר דקה שאני מנסה למחוק את הוירוס שוב המחשב הועבר לחלון האפור הזה שמבקש סיסמה, לאחר 3 שניות קפץ עוד חלון של צ'אט שבו ההאקר התכתב איתי.זו השיחה:- Hello- What are you doing on my pc- You have 2 optio…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by skippy22,

שלום, היה לי כונן חיצוני של WD, אך החיבור מיני USB שלו התפרק מהלוח חשמל, אז הוצאתי את הכונן עצמו מהאריזה, וחיברתי אותו למחשב, באמצעות SATA2 וsata power. עכשיו, בביוס הוא זהה את הכונן של WD, וכשפתחתי את הווינדוס הוא הראה לי שהוא מותקן באמצעות מנהל ההתקנים של הווינדוס, אך אין את הכונן במחשב שלי. כשנכנסתי למנהל ההתקנים, הכונן הופיע ככונן לא מוקצה. האפשרות היחידה שיש לי זה התקנת אמצעי אחסון חדש. יש לי שם הרבה חומר, אז אין מצב לעשות לו אתחול. מה ניתן לעשות אם כן? תודה רבה! http://srv2.jpg.co.il/5/5159d85e732f2.png

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. במחשב שלי לוח אם "GA-H110M-S2H DDR3", כרטיס הרשת OB תקול. מכיוון שללוח חריץ הרחבה PCI-E אחד שתפוס ע"י כרטיס מסך, אני מחפש תחליף ללוח אם שיהיה עם מינימום "בלאגן" בהחלפה. אם אפשר עם 2 חריצי , PCI-E כדי שאוכל להתקין כרטיס רשת בנוסף לכרטיס המסך.. מה האופציות העומדות לפני? תודה

4. היי, יש לי מחשב נייח שמשמש לעבודה משרדית/עריכה גרפית קלה. אחת לכמה ימים אני מגלה שהמחשב נדלק לבדו. אין כל הגדרה בביוס מופעלת שאמורה להעיר את המחשב (wake on lan), הרצה של פקודת powercfg -lastwake לא מוצאת התקן כלשהו שמחובר ומדליק את המחשב. אילו היה מדובר בלוח אם או כפתור הדלקה תקולים המחשב היה נדלק באופן מיידי לאחר הכיבוי בלופים, אז מה זה עוד יכול להיות? אשמח לעזרה עדכון: הבעיה נפתרה, ניתקתי את הכבלים של המארז מהלוח, ניקיתי היטב, החזרתי ועושה רושם כבר שבועיים שהכל בסדר. תודה לעוזרים!

5. ניסיתי נואשות (גם מקצועני הפורםו לא הצליחו במשימה), לבצע את הדבר הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43657 נואשתי כמעט לחלוטין, אלא אם יצוץ גאון חדש. בכל מקרה, הוצאתי את חיבור ה RCA מהטלויזיה, והיא חזרה להיות כפי שהיא כבר שנים, מחוברת רק לוידאו ולממיר של מת"ב, אך פתאום לא שומעים סאונד בכלל !!!! מה קרה פה ?!?!

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Or1987,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס, מאז ישנם מספר אתרים כמו פייסבוק ומיקרוסופט שלא עולים לי, פירוואל ביטלתי עדיין לא עובד, אנטי וירוס גם לא, גם ביצעתי סריקות לא מצא שום דבר, CCLEANER גם, שנכנסתי לCMD ורשמתי פינג על האתר המבוקש הוא רשם לי FAILURE, הגדרות הIP והDNS מהראוטר מסומנות על אוטומט. כבר אובד עצות מה יכולה להיות הבעיה?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום לכולם לא מזמן קניתי מק חדש, ואיתו דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 2 טרה. קראתי מדריכים לגבי איך לאתחל את הדיסק הקשיח כדי שיעבוד גם על PC וגם על מק. אתחלתי אותו והעברתי לשיטת exFat. הבעיה היחידה שבגלל שהוא היה חדש לחלוטין, לא חשבתי שאצטרך לגבות ממנו כלום לפני התהליך, ועכשיו הוא ריק לחלוטין (גם קבצי מערכת שמגיעים עם הדיסק נמחקו). ניסיתי כל מיני תוכנות שחזור למיניהן אבל אני לא מצליח לשחזר את זה. השאלות שלי הן: 1. כמה זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד כרגיל גם בלי הקבצים שמגיעים עליו, או שכדאי ללכת להחליף אותו כל עוד אני עוד יכול? 2. אם יש משהו שאני יכול לעשות עצמי כדי לסדר את העניין, אשמח להסבר. תודה מראש עריכה: יש לי עוד דיסק של WD חדש לחלוטין של טרה אחד. האם העברת הקבצים שעל…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה לבעיה שאני לא מצליח לפתור. קניתי מחשב חדש דנדש מ-TMS, כולל לוח ASUS, מעבד 4 ליבות וזכרונות איכותיים. אחרי תקופה קצרה המחשב החל להכבות מידי פעם - לפעמים במהלך עבודה, לפעמים כבר ב-BOOT ולפעמים בכלל לא נדלק. הייתי מצליח להדליק אותו רק אחרי ניתוק פיזי מהחשמל וחיבור מחדש. אחרי שפסלתי התחממויות, זיכרונות וכל דיסק/צורב/ציוד-היקפי שיכול לעשות קצר החלטתי (יחד עם טכנאי TMS) שכנראה מדובר בספק. שלחתי להם רק את הספק ובינתיים שמתי אצלי ספק אחר, כדי שאוכל להמשיך לעבוד. TMS בדקו את הספק במשך כמה ימים רצוף ולא מצאו שום תקלה, אבל כשאמרתי להם שבכל הימים שהמחשב שלי היה מחובר לספק אחר לא הייתה לי שום תקלה הם הסכימו להחליפו בחדש (כל הכבוד ל-TMS). הגיע הספק החדש…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מחשב נייח משנת משנת 2-12-13 , בו מותקן לוח אם GIGABYTE GA-H77-D3H לפי הסריקה שלי ב CPU-Z , שמתי לב שלוח אם כזה תומך ב PCIe3 שנותן מהירות הרבה יותר גבוהה מאשר SATA III, השאלה האם מחשב כזה ( עם מעבד i7-3770 וזיכרון 8GB -800MB) יכול לנצל את היתרונות של כונן SSD כזה ? כי הוא יקר יותר . תודה, מוחמד mb_manual_ga-z77(h77)-d3h(-mvp)_e.pdf

10. שלום יש לי מחשב במפרט הבא והילדים שלי רוצים לשחק משחקים כמו פורטנייט GTA ,Disney Adventures ואחרים שדורשים קצת כוח האם ניתן לשדרג את הnחשב הקיים או לחליף ? תקציב יכול להיות עד 2000 ש"ח לנושא Processor Intel Core i3 6100 clocked at 3.70 GHz Processor frequency measure (core0): 3.70 GHz Number of cores: 2 physical, 4 logical Processor socket: Socket 1151 LGA CPU Temperature (core 0): 59 °C Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. H110M-S2PV DDR3-CF x.x Serial number (motherboard): To be filled by O.E.M. SKU Number: To …

11. Started by Bishop1,

כל פעם המחשב נתקע ואני מקבל את ההודעה הזאת driver stopped responding and has recovered display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered מישהו יודע מה זה? יש לציין שמחקתי את הדרייבר והתקנתי והבעיה עדיין לא נפתרה.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום, ברשותי מחשב ישן יחסית, ואני מעוניין להוסיף זיכרון RAM. אני לא יודע איזה סוג לקנות, אמרו לי שצריך לבדוק מה מתאים לי. איך אני עושה זאת? תודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Mattan6,

אהלן, יש לי מחשב נייד חדש של לנובו והיה לו גלילה של העכבר עם 2 האצבעות, טריק נוח שכזה. הבעיה, חברה שלי ישבה על המחשב (לא עלינו) ואיכשהו הגלילה עם 2 האצבעות נעלמה. אשמח לעזרתכם איך להגדיר זאת מחדש. תודה

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה לעשות, בתור טכנאי מחשבים בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. זה התחיל כשנגמרה תקופת השימוש של הנרוטון. אחרי זה המחשב עשה הפעלה מחדש, והמאוורר של המעבד הופעל על המקסימום. לא הבנתי למה, בדקתי כמה דברים וראיתי שהוא רץ על 100 מעלות בערך. נכנסתי לביוס, הורדתי את התדר ואותו הדבר. פרמטתי את כל הכוננים במחשב, ועדיין אותו הדבר. התקנתי מערכת הפעלה חדשה, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש מושג?! אני חייב עזרה כאן מצטער על התמונות, פשוט אני מהנייד ואני מאוד מוגבל באפשרויות שלי...

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. שלום, בזמן האחרון, הופיעה לי תקלה במחשב ("כשל בתצורת לחץ והפעל" ) בכל פעם שניסיתי להיכנס לאופיס. לאחר נסיונות רבים לא הצלחתי לפתור את הבעיה ומאז נוצרה בעיה חדשה... ככל הנראה מחקתי את האופיס. - מאז לאחר עצה חכמה בפורום בצעתי שיחזור וחזרתי לבעיה של: "כשל בתצורת לחץ והפעל"- ניסתי להיכנס מספר פעמים והופיעה לי השאלה לגבי המפתח של התכונה (יש לציין שהמחשב שלי - לפטופ-נקנה עם התוכנה ... ) ניסיתי להכניס את הקוד שמופיע מתחת למחשב אך משום מה המחשב לא אישר זאת בטענה שזה קוד לא נכון. מישהו יכול להסביר לי מה אפשר לעשות כדי לפתור את התקלה הזאת ולמה זה קרה פתאום???? תודה רבה, יעל.

16. Started by adir6400,

היי, המחשב שלי מקצר את עצמו הכוונה היא שברגע שאני מדליק אותו הוא נדלק לשתי שנייות ואז מתכבה. ונכנס ללופים של הדלקה כיבוי, המאווררים עושים תנועה שהם מתחילים לעבוד ואז מפסיקים. הוא לא מעלה לי תצוגע על המסך. עד עכשיו הכל היה תקין איתו ופתאום הוא עשה לי מסך תכלת (ללא כתוביות או משהו) פשוט מסך חלק ולא נתן לעשות כלום. עשיתי ריסטרט ואז הכל השתבש. חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך (geforce 1070) אז החלפטי לכרטיס מסך אחר ועדין המחשב מקצר. הוצאתי את הכוננים לגמריי כדי לבדוק שהם לא מקצרים ועדין הוא מתכבה ונדלק. הדבר היחידי שלא בדקתי זה הספק כוח. אין לי כרגע ספק נוסף לבדוק. הספק שיש לי הוא callibre Series PSU 500w אשמח לעזרה תודה מ…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי מחשב שנקנה לפני קצת יותר משנה ורק עכשיו אני שם לב לבעיה מסויימת. כשאני רוצה להעביר מידע מהמחשב לדיסק און קיי או ההפך המהירות איטית ברמה בלתי נסבלת, אני מדבר על 2-4 מגה בייט בשניה (!) מה שאומר שכשאני רוצה להעביר סרט HD אני יכול לחכות שעה וחצי עד שיעבור סרט. הדיסק און קיי היה מסוג SANDISK CRUZER אבל אני לא חושב שזה קשור לדגם כי ניסיתי להעביר גם להארד דיסק נייד שמתחבר בUSB וגם לעוד סוג של דיסק און קיי. הלוח אם שלי הוא מדגם GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H. ד"א ניסיתי גם ביציאות USB הקדמי וגם באחוריות, אותה מהירות איומה. יש למישהו רעיון איך לעזור לי? תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by apelzig,

קניתי מסך חדש, HP L1706 - פשוט הייתה עסקה טובה. חיברתי והכול ועבד יופי. כמו תמיד השארתי את המחשב לעבוד במהלך הלילה והכנסתי את המסך ל- sleep mode. בבוקר לא הצלחתי להעיר אותו. בכל פעם שאני מנסה הוא צועק שהוא לא מקבל נתונים מהמחשב (למרות שהוא עובד) ורק הפעלה מחדש באופן ברוטאלי מהמחשב עובדת. לעומת זאת, אם אני אכניס את המסך לסליפ מוד ואחזיר אותו לאחר 5 דקות הוא יפעל כמו שצריך מחדש. באתר של HP לא מצאתי עזרה רבה. מישהו יודע איפה הבעיה? בתודה מראש, אסף.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  19. אני שואל את זה, כי נדמה לי שנתלשו לי שלושה, וה-Floppy לא עובד...

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. היי לכולם. יש לי בעיה וכבר ניסיתי מספר פתרונות, אני אסביר: אני רוצה לשדרג את הזכרון של המחשב, יש לי 3 כרטיסים של 4 ג'יגה כל אחד של evo potenza. כולם תקינים ואת זה וידאתי ב100%. אמור להיות לי 12 ג'יגה, אבל המחשב מזהה רק 8, ומתוך ה8 האלה ווינדוס משתמש רק ב4. (ווינדוס 8.1) חשבתי שאולי יש בעיה בסלוטים אבל כבר ניסיתי להחליף ולשחק עם זה, והווינדוס עדיין לא קורא את זה. למרות זאת, קשה לי להבין למה הוא מזהה רק 8 ולא 12, כנראה בכל זאת בעיה בלוח אם. אגב לוח אם, זה הדגם: gigabyte GA p55-ud3l. חוץ מלהחליף ולשחק עם הסלוטים, עשיתי עדכון ל BIOS לאחר שהבנתי שזה יכול לפתור את הבעיה. העדכון עבר בהצלחה אבל הבעיה נשארה. CPU-Z מזהה בMEMORY 8 ג'יגה (על SINGLE CHANNEL). אשמח לפתרונות ועז…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה אני נתקל באיזו תקלה מוזרה. במחשב נייד מוגדרת כתובת IP קבועה (בשימוש בעבודה). מעבר לחיבור קווי בעבודה לא מתחבר עם המחשב קווי אלא רק בWIFI. לעיתים אני מנתק את המחשב מהרשת וכשאני חוזר ומחבר לרשת הקווית בעבודה הIP הקבוע נמחק. האם מישהו נתקל בזה? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום חברים, חיברתי 2 מסכים חיצוניים למחשב נייד, סך הכל 3 מסכים. מידי סוף יום אני מכבה את המסכים ומוריד את הצג של המחשב הנייד. למחרת אני מרים את הצג של הנייד ומדליק את המסכים ומה שקורה זה שספציפית אחד המסכים (ניד מסך מספר 2) הוא ברירת מחדל זאת אומרת שכל מה שהשארתי פתוח במסך 1 או 3, עובר למסך 2 כאשר מדליק את המסכים ואת מחשב הנייד. כאשר דלוק במהלך היום זה לא משתנה והכל טוב, זה קורה רק בעת הדלקת המסכים וצג המחשב. את המחשב נייד אני לעולם לא מכבה אלא פשוט מוריד את הצג ומרים למחרת. באף מקום לא מצאתי שמסך 2 הוא הראשי.. אשמח לפיתרון.

23. Started by Forest14,

באתר של אסוס מבקשים לשנות את שם הביוס (2004) בעזרת biosRenamer. לא מצאתי תוכנה כזו. להבנתי שינוי של השם (rename) בלי תוכנה ספציפית אינו מספיק. " Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (M10HWIFI.CAP) using BIOSRenamer.''" אשמח לתובנות

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by SSD,

היי , כמה שאלות בעניין:.תודה. 1.איך מומלץ ליישם את המשחה הטרמית , "באמצעות מריחה , או הזרקה של במרכז של הCPU GPU ואז כתוצאה מהלחץ של מהצמדת הצלעות קירור זה יתפזר . 2.האם אפשר לשפוך קצת אלכוהול רפואי בצד(פקק של בקבוק ולעבוד איתו לניקוי המשחה הישנה ? שואל בגלל שהבנתי כשהבקבוק פתוח אז האלכוהול מתאדה  3.האם תרסיס לחץ יהיה יעיל לניקוי הלפטופ ?או שלא כזה הכרחי . 4. יש תוקף למשחה טרמית ? יש לי מספר שנים משחה בשם TG-02 בעיקרון אשמח לטיפים אם יש , יש סרטון הדרכה של פירוק של המחשב ביוטיוב אז אני נעזר בו . תודה.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by DanielHatuka,

יש לי מחשב דיי טוב שקניתי לפני שנתיים וכרטיס מסך של Sapphire X1900GT , עכשיו יש כמה משחקים שאני משחק והכרטיס מפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים עד שנתקע המחשב ולפעמים עושה ריסט. המשחקים העיקריים הם : Pro Evolution Soccer 2009 ו -Need For Speed Undercover 2 אולי חסר משהו בכרטיס מסך? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים