תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,319 דיונים בפורום זה
-
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
אין לי מושג איך בודקים בלנס בויסטה.....? יש השערות מה זה יכול להיות??...
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. המחשב בן כמה שנים ותקופה מאוד ארוכה נתקע כל כמה דקות לכמה שניות ואז ממשיך לפעול, בנוסף כאשר אני מפעיל את כל המאוררים במארז הוא מפסיק לפעול, בביוס כתוב שאחד או שניים מהמאווררים לא מתפקד טוב אז כיביתי את אחד המאוררים ואז המחשב חזר לפעולה. אין לי מושג למה זה קורה אבל אני בטוח שהבעיה היא חומרתית. מישהו מכיר חניות מומלצות בראשון לתיקון המחשב? 2. באותה הזדמנות אני רוצה לשדרג את הזיכרון בצורה משמעותית (המקסימום האפשרי?) לצורך משחקים, עבודה עם מכונות וירטואליות ופשוט future proof... המלצות? 3. כשקניתי את המחשב קיבלתי המלצות לעשות לו אוברקלוקינג אבל לא נגעתי בזה. מאיפה אני מתחיל? קישור מומלץ? המפרט שלי: asustek p8z68-v 3.40ghz i7 2600k sandy br…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב בן חצי שנה בערך ובזמן האחרון המסך התחיל פתאום להכבות ולהדלק תוך מספר שניות. לאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי לחזור לעבוד עד שלשום שמאז יש לי הודעה על המסך "אין אות" או משהו בסגנון. המחשב מחובר בכבל hdmi וניסיתי לחבר גם דרך כבל dvi התוצאה זהה. המחשב בן חצי שנה עם כרטיס מסך gtx 970 בן שנה וחצי בערך. הלוח והכרטיס מסך כן מקבלים חשמל כל האורות דולקים על הלוח ועל הכרטיס כמו גם המאווררים. המחשב נקי מאבק ונוקה קבוע פעם בשבוע. ניסיתי גם שלושה מסכים שונים כך שהמסך שלי תקין בוודאות. פירקתי את המחשב לגורמים והרכבתי מחדש מחשש שאולי איפה שהוא איזה משהו השתחחר, לצערי זה לא היה המצב. מה יכולה להיות הסיבה לכך? האם יש מנוס מללכת לחנות מחשבים וזרוק…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
באתר של אסוס מבקשים לשנות את שם הביוס (2004) בעזרת biosRenamer. לא מצאתי תוכנה כזו. להבנתי שינוי של השם (rename) בלי תוכנה ספציפית אינו מספיק. " Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (M10HWIFI.CAP) using BIOSRenamer.''" אשמח לתובנות
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, לא הייתי הרבה זמן בפורום. התגעגעתי יש לי בעיה קטנה במחשב הנייד שלי (G550) יש לי באמצע המסך "פס" כזה מעצבן מאוד, שמפריע לי בכל מה שאני עושה. רציתי לדעת אם החלפת מסך (לכזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-15-6-LED-WXGA-LCD-Screen-Lenovo-Y550-G550-/130507662819?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e62dce5e3 ) תעזור בזה. הבעיה השנייה במחשב היא שהסוללה לא נטענת, ואי אפשר להשתמש בה. בשורת המשימות, בלשונית של הסוללה כתוב "7% זמינה (מחוברת, לא נטענת)". גם בזה, רציתי לדעת אם החלפת סוללה לסוללה מקורית (כזו: http://www.ebay.com/itm/Genuine-Origina-Battery-Lenovo-3000-G450M-G450G-G450I-G550-G550A-B550L-G530G-/320774706324?pt=Laptop_Batteries&hash=item4aafa99…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים בערך עם ספק 450W של FSP. בזמן האחרון הספק משמיע רעש חזק ומעצבן לפעמים. לפני 3 חודשים כבר פתחתי את הספק וניקיתי מתוכו את האבק אבל זה לא עזר יותר מדי. כשדופקים על המחשב חזק זה לפעמים משתיק את הרעש זמנית. מה לעשות? ניקוי כאמור לא עזר. לנסות לשמן שם את המאוורר? או שכבר עדיף לקנות ספק חדש? אם אני קונה ספק חדש מה הייתם ממליצים לקנות?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה נכנסתי לאיזשהו אתר של סריאלים ו - McAfee 2007 הראה לי הודעה שנכנס לי טרויאן ... מיד יצאתי מהאתר אבל הטרויאן עדיין נשאר ... הרצתי סריקת מחשב כוללת וזה מצא לי כמה "קבצים נגועים" ומחק לי את כולם אבל הוא עדיין נשאר ... אין לי אפילו את השם שלו או כל מידע אחר . הרצתי גם סריקה עם UnhackMe וזה מצא משהו וניסיתי למחוק את מה שהוא מצא וזה כתב לי שזה נמחק והייתי צריך לעשות ריסטרט ... עשיתי וזה עדיין מופיע . הטרויאן פותח לי Pop Ups (לפעמים) ומאט לי את המחשב והאינטרנט וזה ממש מעצבן ! תודה מראש לעוזרים, משה
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי קנה אתמול כרטיס מסך וספק. הוא הסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן. התקין את החדשים. כיבה את המחשב. ניתק את הכרטיס מסך והספק הישנים. ניקה את המחשב. חיבר את הספק ואת כרטיס המסך. המחשב עובד פיקס חוץ מכרטיס הרשת המובנה. (חוטי) הכרטיס הוא של Realtek הדגם של הלוח הוא Gigabyte GA-Z68P-DS3 דברים שנוסו עד כה (ולא עבדו כמובן): כיבוי והדלקה הוצאת הכבל והחזרתו הוצאת סוללה מהלוח אם כניסה לביוס ובדיקה האם הכרטיס "פעיל" (הוא אכן היה פעיל) כיבוי הכרטיס דרך הביוס -> שמירה - > הפעלה מחדש -> הפעלה מחדש של המודול -> שמירה והפעלה מחדש שחזור מערכת (ווינדוס 7 64 ביט) החלפת כבל רשת חיבור לפורט אחר בראוטר (מחשבים אחרי…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי כבל HDMI לחבר את הלפטופ לטלוויזיה. אני מחבר, אבל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה את השולחן עבודה, אבל בכל מיני צבעים לא ברורים. הוא צבעוני לגמרי, ולא משנה איך אני משחק עם הרזולוציה, המצב לא משתנה. רואים הכל, אבל הכל צבעוני, לא קשור וברור שלא ניתן לראות סרט ככה או לגלוש. ניסיתי עם כבל נוסף וזה לא עזר, אותו דבר. בשתי הכניסות בטלוויזיה!! תמונה להמחשה - http://postimg.org/image/q8on3ud31/ מה ניתן לעשות? האם הבעיה בכבל? בטלוויזיה? בהגדרות במחשב? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום בדיסק הקשיח יש לי אזור סי ודי. איזור סי עמוס ומתקרב לתפוסה מלאה. איך אני מעביר קבצים (ראיתי שקבצי מוסיקה וסרטים תופסים הרבה מקום והייי תי מתחיל איתם) מאיזור סי לדי ? ידוע לי שאפשר לעשות זאת בעזרת תוכנת טוטל קומנדר. יש לי אותה אבל אני לא יודע להשמש בה. אני מחפש את הדרך הפשוטה והבטוחה ביותר כדי שלא אגרום נזק. למה יש בעייה בהקלדה באתר שלכם ? צריך להקליד חזק ולאט כדי שהאותיות יתפסו
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השחזור הנ"ל מוחק את התוכנות והקינפוגים של המחשב, או שהוא משאיר אותו כשהיה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לעוזרים בהתקנת מערכת הפעלה מדיסק און קי. התקנתי וינדוס 7 במחשב נייד : Lenvo idea pad s 310 מופיע איקס על חיבור לאינטרנט אלחוטי . כותב לא נמצאו שרתים. כשנכנסתי לבדוק היכן שמופיע רשימת הבקרים , יש משולשים צהובים. התקנתי את תוכנת driver bostter ,אבל לא יכול להפעיל ללא אינטרנט. גם הכבל של האינטרנט לא מתאים לחיבור למחשב הנייד. מה לעשות ? האם יש כפתור שצריך להדליק במחשב לצורך כך ? האם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או שיש דרייבר שניתן להוריד ולהתקין לדגם זה ? שאלה נוספת , safe mode לא עולה בריסטרט עם f8 ,האם יש כפתור אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.lenovo-driver.com/lenovo-drivers/lenovo-ideapad-u310-drivers-download
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי DOK שעליו מותקנים מערכות הפעלה ועוד כלי בוט שונים שאני משתמש בהם לתיקון מחשבים. משום מה 2 מחשבי DELL LATITUDE E7240 שונים לא מבצעים בוט מההתקן הנ"ל בעוד מחשבים אחרים מפעיללים אותו בלי בעיה. כשאני מנסה להפעיל אותו במחשבים האלו אני נתקע עם מסך שחור. זה קורה בכל גרסאות הביוס.
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3, זיכרון 256, מערכת Xp משרת אותי בכבוד. עד שלפני חודש (כנראה בעת סופת ברקים) ישבתי ועבדתי עליו כאשר היה פיצוץ פתאומי והחשמל קפץ, :-\ כאשר חזרתי לחדר היה ריח של חשמל שרוף, מה שהתברר לבסוף שהספק כוח נשרף. (מישהו הוציא ופתח והסתכל בתוכו וראינו את הבפנוכו מטוגן לחלוטין). שאלתי היא האם כדאי לי לקנות ספק אחר והמחשב ישוב מהמתים, או שיש סיכוי יותר גדול שגם חלקים אחרים נשרפו לי במחשב ואז אין טעם. בכל מקרה, הספק שהיה לי הוא 235 וואט. אם כדאי לקנות, איזה כדאי??
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מותקן על המחשב WIN 10, הוא יושב על SSD של סמסונג. עד לפני חודש המחשב היה עולה תוך גג 10-15 שניות. עכשיו לוקח לוינדוס להיטען לפחות 60 שניות. איפה להתחיל לחפש את התקלה?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני אתחיל מההתחלה. בעבר היו לי קריסות של המחשב עם מסכים כחולים לאחר בדיקה ראיתי שזאת בעיית תוכנית עם הDRIVER של הכרטיס מסך אז כשביצעתי שדרוג ל-windows 10 ביצעתי התקנה נקיה לכול המחשב. עכשיו קימות לי קריסות במהלך משחקים, אבל אני לא מקבל שם מסך כחול או הודעה אחרת פשוט המחשב מאתחל את עצמו ככה סתם. בדקתי טמפרטורות בזמן המשחק מעבד על 55 בערך וכרטיס מסך על 77(מפרט בהמשך). מה שמעצבן עוד יותר אני יכול לשחק שעה והמחשב מבצע ריסט או לשחק חמש דקות או שזה לא יהיה בכלל, זה לא משהו קבוע. המפרט שלי מעבד AMD Phenom II X4 955 כרטיס מסך ATI AMD Radeon HD 7870 לוח אם GA-MA78LMT-US2H זיכרון 8G ספק כוח SeaSonic 500W DRIVER ים מעודכנים. משהו יכול להצביע על הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לא מזמן התחיל המחשב שלי לעשות בעיות עד שעכשיו הוא בקושי שמיש: א. הוא מתרסק למסכים כחולים בעת שיטוט באינטרנט, לפעמים סתם בדסקטופ וגם במשחקים ב. לאחרונה הוא מה WIFI כל הזמן כשמחשב אחר באותו הבית לא מתנתק (לרגע המסך נהיה שחור ואז האינטרנט מתנתק) ג. משחקים ושאר תוכנות לפתע לא פועלים / נתקעים בדרך כלל בשלב הטעינה, לאחרונה גם ה AVG ד. גוגל כרום כל הזמן מעלה את עמוד השגיאה האפור שלו / לפעמם הוא מתרסק ולא מגיב הבעיה הראשונה התחילה קודם וכל השאר דיי באו בעקבותיה צעדים שכבר עשיתי: א. פירמטתי את המחשב ב. התקנתי ווינדווס מדיסק אחר ג. החלפתי הארד דיסק והתקנתי ווינדוס פעם נוספת דד. שיחקתי עם כל הסטיקים של הראם ככה שבדקתי את המחשב שאחד מהם בחוץ (כל פעם אחד אחר) הבעיות חוזרות בכל המק…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
** זה קצת ארוך, אבל מ-מ-ש חשוב ! בבקשה להתייחס ! בעצם.. יכול להיות שהוא לא עושה בעיות.. אלא להיפך.. אבל רק צריתי לוודא : קניתי כרטיס רשת REALTEACH 10/100, דחפתי אותו לסלוט המתאים, הפעלתי WINXP, הוא זיהה אותו (אני חושב)... ועכשיו הוא מתחיל לבלבל לי את המוח עם הקמת רשת ביתית/משרדית ושיתוף חיבור לאינטרנט דרך המחשב שלי. אני מניח שהוא עושה זאת מכיוון שהוא משער שהתקנתי כרטיס רשת כדי ליצור רשת ו/או לשתף אחרים בחיבור שלי לאינטרנט, אבל כל אשר אני רוצה הוא להשתמש בכרטיס לחיבור ה ADSL (שעוד מעט יהיה לי). בדקתי ברשימת החומרה,וראיתי שם שאכן הכרטיס נמצא תחת Network Adapters. RealTek RTL8139 Family PCI fast Ethernet NIC בנוסף, מה שהפליא אותי זה שהוא לא ביקש את הדרייברים שקיבל…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ערב טוב, המחשב מפיץ ריח של חומרה שרופה, ובעת עומס (משחק) נכבה. פתחתי את המחשב, הדלקתי, כל המאווררים עובדים טוב. הספק כוח חם מאוד, ולא פולט רוח מאחור. רציתי לשאול האם הבעיה היא הספק? ואיך אני יכול לוודא את זה. במידה וכן, מה דעתכם על הספק Corsair 550W VS550 והאם הוא יספק צריכת חשמל איכותית עבור מחשב סביב כרטיס מסך 450GTS 1GB [h=1]תודה מראש.[/h]
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה לעשות, בתור טכנאי מחשבים בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. זה התחיל כשנגמרה תקופת השימוש של הנרוטון. אחרי זה המחשב עשה הפעלה מחדש, והמאוורר של המעבד הופעל על המקסימום. לא הבנתי למה, בדקתי כמה דברים וראיתי שהוא רץ על 100 מעלות בערך. נכנסתי לביוס, הורדתי את התדר ואותו הדבר. פרמטתי את כל הכוננים במחשב, ועדיין אותו הדבר. התקנתי מערכת הפעלה חדשה, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש מושג?! אני חייב עזרה כאן מצטער על התמונות, פשוט אני מהנייד ואני מאוד מוגבל באפשרויות שלי...
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי היום בבוקר פתחתי את המסך של המחשב וראיתי חלון שחור עם שגיאה שבו רשום DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ניסיתי כמה דברים לא הצליח לי מה עושים בבקשה אני מקווה שזה לא משהו חמור שפשוט הלך המחשב או משהו בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע וחצי קניתי מחשב הרכבתי אותו בעצמי הכל עבד מעולה כמו שצריך לפני בערך משהו כמו 4-5 שעות אני מדליק את המחשב ואין תצוגה הוצאתי את הכרטיס מסך [Gigabyte GTX670 2GB שמתי אותו על לוח אם אחר גם לא הראה תצוגה החלפתי למסך אחר כבל אחר גם לא אראה תצוגה(בכרטיס מסך החדש עובדים המאווררים אבל משום מה אין תצוגה אתו)1]כך שהגעתי למסקנה שהכרטיס מסך לא עובד אני פונה אליכם אולי נתקלתם בבעיה כזאת אולי אתם יכולים לעזור לי או שאני יקח את הכרטיס ישר לחנות
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי MAXTOR 40GB 7200RPM והבעיה היא שנשבר לו פין אחד ( שורשו עדיין תקוע בתחתית התבנית.) זה מתבתא בכך שהווינדוס לא עולה! האם אפשר איכשהו לתקן את הפין הזה?? לבד או בחנות כלשהי? תודה רבה מראש.
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב P4 2.4. להלן הנתונים מ- CPU-Z : מעבד: Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Family / Model / Stepping F 2 9 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 9 -------------------- CPU Clock Speed 1209.9 MHz Clock multiplier x 12.0 Front Side Bus Frequency 100.8 MHz Bus Speed 403.3 MHz L1 Data Cache 8 KBytes, 4-way set associative, 64 Bytes line size L1 Trace Cache 12 Kµops, 8-way set associative L2 Cache 512 KBytes, 8-way set associative, 64 Bytes line size L2 Speed 1209.9 MHz (Full) -------------------- לוח-אם: Motherboard manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard model GA-8SG800P, 1.x BIOS vendor Award Software Inter…
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-