תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי מחשב דיי חדש ותמיד יש תחושה שהוא גוסס לכמה שניות כמו מנוע של רכב חנוק ואז ממשיך לעבוד וזה בעיקר במאמץ או גילגול של דפים כבדים , ועוד בעיה אולי בגלל שיש לי מערכת הפעלה 64 ביט הזיכרון תמיד בניצול של 50 - 80 אחוז וזה 8 GB !!! בלי לעשות כלום שרק המחשב עולה הניצול הוא 2.5 GB בלי אף דפדפן . זה תקין ? קובץ מצורף - - - תגובה אוחדה: - - - - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אין לי מושג איך בודקים בלנס בויסטה.....? יש השערות מה זה יכול להיות??...
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הנייד: https://psref.lenovo.com/Detail/Legion/Lenovo_Legion_5_Pro_16ITH6?M=82JF003NIV אני מחבר כונן חיצוני שאמור לתת מהירות מקסימלית של 2,000 קריאה וכתיבה. במחשב ישן עם type a (שמגביל את המהירות) אני מקבל בערך 450 קריאה וכתיבה. חיברתי את הכונן לשתי היציאות של התאנדרבולט והנתונים הם מאוד נמוכים, במיוחד נתוני הכתיבה שיצאו עלובים למדי (357 בלבד). ניסיתי לבדוק ביציאה של type a והמצב עוד יותר גרוע. כתיבה של פחות מ-200. חיבור לחשמל והעברה לפרפורמנס מוד לא הועילה. אוסיף שבנייד קיימת אפליקציה של התאנדרבולט וכשאני לוחץ על לפתוח אותה, לא קורה כלום. בדקתי את הכונן הפנימי של המחשב ושם אני מקבל תוצאות שהן במילה אחת וואו. …
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב מסדרת lenovo m55e/a55 ככל הנראה... לוח אם : L-I946F REV כך נראה הלוח אם: http://www.teleful.com/media/catalog...59_42y6493.jpg הרכבתי ללוח האם מעבד (intel), ספק,זכרונות, כונן קשיח... בקיצור הרכבתי מחשב (לפי הנתונים שמצאתי על הלוח עם הרכיבים מתאימים לדרישות) המחשב פועל ומציג תמונה אבל לאחר שלוש מסכי פתיחה הוא נתקע, כאילו יש איזו שהיא בעיה ב-BOOT שלו או בביוס... זה נראה ככה: בשלב הזה המחשב נתקע... המקלדת מגיבה אבל לא ניתן לבצע שום פעולה בעזרתה (נשמע צפצוף) וניתן רק לאתחל ()ALT+CTRL+DELET) כמו כן ניתן לפנות למסך הבא ע"י לחיצה על CTRL+S : ניסיתי להגיע למסך הגדרות הביוס ע"י לחיצה על כל כפתור אפשרי כמעט אך לשווא... חשוב לציין שהמחשב הזה…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי DOK שעליו מותקנים מערכות הפעלה ועוד כלי בוט שונים שאני משתמש בהם לתיקון מחשבים. משום מה 2 מחשבי DELL LATITUDE E7240 שונים לא מבצעים בוט מההתקן הנ"ל בעוד מחשבים אחרים מפעיללים אותו בלי בעיה. כשאני מנסה להפעיל אותו במחשבים האלו אני נתקע עם מסך שחור. זה קורה בכל גרסאות הביוס.
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בלתי נסבל אני חושב שיש לי בעיית זכרון הרצתי אנטי וירוס. מצא דברים אבל לא שיפר מעבר בין מסכים לוקח כ 30 שניות ולפעמים פשוט לא עובר. אני מיואש.. לא מבין כלום במחשבים. הצלחתי לצלם משהו שאולי יעזור להבין - קשור אני חושב לשימוש הזכרון
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה נכנסתי לאיזשהו אתר של סריאלים ו - McAfee 2007 הראה לי הודעה שנכנס לי טרויאן ... מיד יצאתי מהאתר אבל הטרויאן עדיין נשאר ... הרצתי סריקת מחשב כוללת וזה מצא לי כמה "קבצים נגועים" ומחק לי את כולם אבל הוא עדיין נשאר ... אין לי אפילו את השם שלו או כל מידע אחר . הרצתי גם סריקה עם UnhackMe וזה מצא משהו וניסיתי למחוק את מה שהוא מצא וזה כתב לי שזה נמחק והייתי צריך לעשות ריסטרט ... עשיתי וזה עדיין מופיע . הטרויאן פותח לי Pop Ups (לפעמים) ומאט לי את המחשב והאינטרנט וזה ממש מעצבן ! תודה מראש לעוזרים, משה
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב אחרי שפירמטתי לחבר שלי את המחשב אז הכונן(המשני שלו) , מסרב להיפתח נכנסתי ל manage והכונן מופיע עם סימן אדום התמונה : שאני עושה לו לחצן ימני ו convert to basic disk הוא אומר שאם אני אעשה את זה זה ימחק כל מה שיש על הכונן, ויש לי שם יותר מידי חומר חשוב למישהו יש פתרון ? ??? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
באתר של אסוס מבקשים לשנות את שם הביוס (2004) בעזרת biosRenamer. לא מצאתי תוכנה כזו. להבנתי שינוי של השם (rename) בלי תוכנה ספציפית אינו מספיק. " Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (M10HWIFI.CAP) using BIOSRenamer.''" אשמח לתובנות
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי כבל HDMI לחבר את הלפטופ לטלוויזיה. אני מחבר, אבל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה את השולחן עבודה, אבל בכל מיני צבעים לא ברורים. הוא צבעוני לגמרי, ולא משנה איך אני משחק עם הרזולוציה, המצב לא משתנה. רואים הכל, אבל הכל צבעוני, לא קשור וברור שלא ניתן לראות סרט ככה או לגלוש. ניסיתי עם כבל נוסף וזה לא עזר, אותו דבר. בשתי הכניסות בטלוויזיה!! תמונה להמחשה - http://postimg.org/image/q8on3ud31/ מה ניתן לעשות? האם הבעיה בכבל? בטלוויזיה? בהגדרות במחשב? תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, היה לי כונן חיצוני של WD, אך החיבור מיני USB שלו התפרק מהלוח חשמל, אז הוצאתי את הכונן עצמו מהאריזה, וחיברתי אותו למחשב, באמצעות SATA2 וsata power. עכשיו, בביוס הוא זהה את הכונן של WD, וכשפתחתי את הווינדוס הוא הראה לי שהוא מותקן באמצעות מנהל ההתקנים של הווינדוס, אך אין את הכונן במחשב שלי. כשנכנסתי למנהל ההתקנים, הכונן הופיע ככונן לא מוקצה. האפשרות היחידה שיש לי זה התקנת אמצעי אחסון חדש. יש לי שם הרבה חומר, אז אין מצב לעשות לו אתחול. מה ניתן לעשות אם כן? תודה רבה! http://srv2.jpg.co.il/5/5159d85e732f2.png
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להוריד קבצים דרך ה utorrent אני מקבל שגיאה cyclic redundancy check error/ ניסיתי לעשות checkdisk ותיקון של השגיאות שהוא מוצא. אבל זה לא עזר. קראתי שזה יכול להיות בעיה של מתח, אם החליף כבל sata' האם זה יכול לעזור. בנוסף לעיתים מעלם לי הכונן מהמחשב שלי ושאני עושה הפעלה מחדש הכונן חוזר
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3, זיכרון 256, מערכת Xp משרת אותי בכבוד. עד שלפני חודש (כנראה בעת סופת ברקים) ישבתי ועבדתי עליו כאשר היה פיצוץ פתאומי והחשמל קפץ, :-\ כאשר חזרתי לחדר היה ריח של חשמל שרוף, מה שהתברר לבסוף שהספק כוח נשרף. (מישהו הוציא ופתח והסתכל בתוכו וראינו את הבפנוכו מטוגן לחלוטין). שאלתי היא האם כדאי לי לקנות ספק אחר והמחשב ישוב מהמתים, או שיש סיכוי יותר גדול שגם חלקים אחרים נשרפו לי במחשב ואז אין טעם. בכל מקרה, הספק שהיה לי הוא 235 וואט. אם כדאי לקנות, איזה כדאי??
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב P4 2.4. להלן הנתונים מ- CPU-Z : מעבד: Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Family / Model / Stepping F 2 9 Extended Family / Model 0 0 Brand ID 9 -------------------- CPU Clock Speed 1209.9 MHz Clock multiplier x 12.0 Front Side Bus Frequency 100.8 MHz Bus Speed 403.3 MHz L1 Data Cache 8 KBytes, 4-way set associative, 64 Bytes line size L1 Trace Cache 12 Kµops, 8-way set associative L2 Cache 512 KBytes, 8-way set associative, 64 Bytes line size L2 Speed 1209.9 MHz (Full) -------------------- לוח-אם: Motherboard manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard model GA-8SG800P, 1.x BIOS vendor Award Software Inter…
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מותקן על המחשב WIN 10, הוא יושב על SSD של סמסונג. עד לפני חודש המחשב היה עולה תוך גג 10-15 שניות. עכשיו לוקח לוינדוס להיטען לפחות 60 שניות. איפה להתחיל לחפש את התקלה?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי ציפייה של חודשיים קיבלתי אתמול את ה-SSD 120GB GSKILL PHOENIX PRO שנקנה בNEWEGG אך איך אומרים כגודל הציפייה כך גודל האכזבה..... אינני מצליח להתקין התקנה נקייה של WINDOWS 7 32 BIT או WINDOWS 7 64 BIT, לקראת סוף ההתקנה (אם אני לא טועה בשלב הרחבת הנתונים) אני מקבל שגיאה וההתקנה מפסיקה. הדיסקים הם אורגינליים ועבדו על מחשבים אחרים כמו שצריך. ניסיתי גם להתקין את הWINDOWS דרך DOK BOOTABLE שוב ללא הצלחה..... מערכת : i7 965 6GB DDR3 GIGABYTE X58A-UD3R מחוברים עוד 3 הארד דיסקים נוספים אני פשוט מיואש ולא יודע מה לעשות , יש מישהו שיכול לעזור?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים בערך עם ספק 450W של FSP. בזמן האחרון הספק משמיע רעש חזק ומעצבן לפעמים. לפני 3 חודשים כבר פתחתי את הספק וניקיתי מתוכו את האבק אבל זה לא עזר יותר מדי. כשדופקים על המחשב חזק זה לפעמים משתיק את הרעש זמנית. מה לעשות? ניקוי כאמור לא עזר. לנסות לשמן שם את המאוורר? או שכבר עדיף לקנות ספק חדש? אם אני קונה ספק חדש מה הייתם ממליצים לקנות?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם השחזור הנ"ל מוחק את התוכנות והקינפוגים של המחשב, או שהוא משאיר אותו כשהיה. תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. המחשב בן כמה שנים ותקופה מאוד ארוכה נתקע כל כמה דקות לכמה שניות ואז ממשיך לפעול, בנוסף כאשר אני מפעיל את כל המאוררים במארז הוא מפסיק לפעול, בביוס כתוב שאחד או שניים מהמאווררים לא מתפקד טוב אז כיביתי את אחד המאוררים ואז המחשב חזר לפעולה. אין לי מושג למה זה קורה אבל אני בטוח שהבעיה היא חומרתית. מישהו מכיר חניות מומלצות בראשון לתיקון המחשב? 2. באותה הזדמנות אני רוצה לשדרג את הזיכרון בצורה משמעותית (המקסימום האפשרי?) לצורך משחקים, עבודה עם מכונות וירטואליות ופשוט future proof... המלצות? 3. כשקניתי את המחשב קיבלתי המלצות לעשות לו אוברקלוקינג אבל לא נגעתי בזה. מאיפה אני מתחיל? קישור מומלץ? המפרט שלי: asustek p8z68-v 3.40ghz i7 2600k sandy br…
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב אני לא יודע מה לעשות, בתור טכנאי מחשבים בחיים לא נתקלתי בדבר כזה. זה התחיל כשנגמרה תקופת השימוש של הנרוטון. אחרי זה המחשב עשה הפעלה מחדש, והמאוורר של המעבד הופעל על המקסימום. לא הבנתי למה, בדקתי כמה דברים וראיתי שהוא רץ על 100 מעלות בערך. נכנסתי לביוס, הורדתי את התדר ואותו הדבר. פרמטתי את כל הכוננים במחשב, ועדיין אותו הדבר. התקנתי מערכת הפעלה חדשה, ועדיין אותו הדבר. למישהו יש מושג?! אני חייב עזרה כאן מצטער על התמונות, פשוט אני מהנייד ואני מאוד מוגבל באפשרויות שלי...
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי קנה אתמול כרטיס מסך וספק. הוא הסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן. התקין את החדשים. כיבה את המחשב. ניתק את הכרטיס מסך והספק הישנים. ניקה את המחשב. חיבר את הספק ואת כרטיס המסך. המחשב עובד פיקס חוץ מכרטיס הרשת המובנה. (חוטי) הכרטיס הוא של Realtek הדגם של הלוח הוא Gigabyte GA-Z68P-DS3 דברים שנוסו עד כה (ולא עבדו כמובן): כיבוי והדלקה הוצאת הכבל והחזרתו הוצאת סוללה מהלוח אם כניסה לביוס ובדיקה האם הכרטיס "פעיל" (הוא אכן היה פעיל) כיבוי הכרטיס דרך הביוס -> שמירה - > הפעלה מחדש -> הפעלה מחדש של המודול -> שמירה והפעלה מחדש שחזור מערכת (ווינדוס 7 64 ביט) החלפת כבל רשת חיבור לפורט אחר בראוטר (מחשבים אחרי…
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי MAXTOR 40GB 7200RPM והבעיה היא שנשבר לו פין אחד ( שורשו עדיין תקוע בתחתית התבנית.) זה מתבתא בכך שהווינדוס לא עולה! האם אפשר איכשהו לתקן את הפין הזה?? לבד או בחנות כלשהי? תודה רבה מראש.
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל תודה רבה לעוזרים בהתקנת מערכת הפעלה מדיסק און קי. התקנתי וינדוס 7 במחשב נייד : Lenvo idea pad s 310 מופיע איקס על חיבור לאינטרנט אלחוטי . כותב לא נמצאו שרתים. כשנכנסתי לבדוק היכן שמופיע רשימת הבקרים , יש משולשים צהובים. התקנתי את תוכנת driver bostter ,אבל לא יכול להפעיל ללא אינטרנט. גם הכבל של האינטרנט לא מתאים לחיבור למחשב הנייד. מה לעשות ? האם יש כפתור שצריך להדליק במחשב לצורך כך ? האם להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או שיש דרייבר שניתן להוריד ולהתקין לדגם זה ? שאלה נוספת , safe mode לא עולה בריסטרט עם f8 ,האם יש כפתור אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.lenovo-driver.com/lenovo-drivers/lenovo-ideapad-u310-drivers-download
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-