תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
החלפתי היום מ X1950 פרו ל-Connect3d Radeon HD4850 OC 512MB DDR3 TwinTurbo PCIe ולפעמים הווינדוס מודיע לי Display driver atikmdag stop responding and succesfully recoverd, או מסך כחול במשחקים. מה עושים? הכרטיס מריץ משחקים הכל בסדר, עד שקורס\מסך כחול. הכרטיס מקבל ב-3DMARK06 11400 נקודות בערך. יש לי ויסטה 64 ביט. מה עושים? הכרטיס פגום?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שבמהלך צפייה ישירה בכול אתר שאני במסך מלא החלון יוצא לי ,לא מפסיק את הסרטון ולא שום דבר אחר גם לא קופצת הודעת שגיאה דומה וכאשר אני רואה סרט לא משנה באיזה נגן שורת המשימות של התחל קופצת כול כמה זמן ניסיתי לסגור את כול התכניות הפתוחות כולל אנטי וירוס ותכנות דומות עדכנתי עדכונים של הדפדפן ושל הווינוס + דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא השתנה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, הנה הבעיה שלי: המחשב שלי עושה רעש נוראי של מקדחה, אני איתרתי את מקור הרעש והוא מהמאוורר של המעבד. יש לי מחשב חדש ו על המארז יש לי משהו שנראה כמו פילטר....מין צינור שמוביל אל המעבד.....זה פילטר... אז כאשר הורדתי את הצינור (את הםילטר עצמו השארתי - הוא על הפתח של המארז מהצד) הרעש פסק. אז השאלה היא אם אני צריך את הצינור הזה?
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כבר שלושה ימים על זהזה לא נותן לי לעדכן את ה-BIOS, מישהו יכול לעזור? עשיתי הכול לפי ההוראות, ניסיתי לעקוב אחרי כמה מדריכים, ניסיתי להכניס כמה USB שונים (SanDisk 32/16GB) לשלושה חיבורים שונים (USB 3, USB 2, ויציאת ה-BIOS). אפילו ניסיתי גרסאות ישנות יותר ואיפסתי את הגדרות ה-BIOS דרך הפינים, אבל זה תמיד אותו דבר: אני נכנס ל-M-Flash, רואה את הקובץ, לוחץ עליו ואין שום הודעת אישור. ניסיתי גם להשתמש בכפתור ה-BIOS Flashback — שום דבר לא עבד. פניתי לתמיכה של MSI ולא קיבלתי עזרה אמיתית עד עכשיו, ניסיתי כמה פורומים ועדיין אין פתרון הנה כמה פרטים: אני נתקל בבעיה עם לוח האם MSI Z790-A PRO MAX WIFI. גרסת ה-BIOS הנוכחית שלי היא E7E07IMS.M40. הבעיה: M-Flash מסרב לאשר כל קובץ BIOS, כו…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 3 followers
-
-
הסיפור בקצרה: יש לי Lenovo w530 חדש דנדש שמכיל 2 פורטי USB 3 חדשים ונוצצים גם הם. יש לי גם שני כונני WD MY PASSPORT USB 3 וDOK USB 2. לאחר בדיקות כאלה ואחרות, המצב הוא כזה: 1. מכשיר USB 2 עובד בלי בעיות בכל הפורטים במחשב(כולל בפורטי USB 3). 2. מכשיר הUSB 3 עובד *רק* בפורט USB 2. כאשר מחברים אותו לפורט USB 3 מתקבלת הודעת שגיאה על כך ש this device can perform faster (למרות ששוב, למרבה האירוניה - מדובר במכשיר USB 3 ופורט USB 3, כביכול השילוב המושלם) והכונן כלל לא מופיע בווינדוס ואין גישה אליו. 3. "תוספת" חדשה ומרעישה: אם אני מחבר את הכונן USB 3 לפורט USB 3 בזמן שהמחשב כבוי ואז מדליק את המחשב - הכונן מזוהה בלי בעיה! זקוק נואשות לעזרה, באמת שאני מרגיש שכבר ניסיתי הכל. עשיתי א…
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחד המאווררים פשוט הפסיק לעבוד.. ניקיתי מאבק.. לא עזר אולי משהו בחיבורים התנתק? אם כן, לאן אני אמור לחבר.. ואם לא, מה עוד אפשר לעשות.. יכול להיות שהוא נדפק לגמרי?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צרבתי דיסק עם קבצי וידאו של המשפחה במהירות של 24 שזה חצי מהמהירות המקסימלית של הצורב . אחרי הצריבה בדקתי את הדיסק אחרי הצריבה והכול היה תקין (הכוונה הייתה שבדקתי גם את הדיסק וגם את הIMAGE) , אחרי יום וחצי ניסתי להפעיל אותו גם בCDROM וגם בצורב , אך המערכת לא מזהה את הדיסק בכלל שלא לדבר על לקרוא אותו . השתמשתי בNERO BURNING ROM 5.5.10.20 מה יכול לגרום למצב כזה ומה ניתן לעשות אם בכלל ? ??? ??? אני מודה לכם מראש על כל עזרה שתוכלו לתת לי .
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע וחצי קניתי מחשב הרכבתי אותו בעצמי הכל עבד מעולה כמו שצריך לפני בערך משהו כמו 4-5 שעות אני מדליק את המחשב ואין תצוגה הוצאתי את הכרטיס מסך [Gigabyte GTX670 2GB שמתי אותו על לוח אם אחר גם לא הראה תצוגה החלפתי למסך אחר כבל אחר גם לא אראה תצוגה(בכרטיס מסך החדש עובדים המאווררים אבל משום מה אין תצוגה אתו)1]כך שהגעתי למסקנה שהכרטיס מסך לא עובד אני פונה אליכם אולי נתקלתם בבעיה כזאת אולי אתם יכולים לעזור לי או שאני יקח את הכרטיס ישר לחנות
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי היום בבוקר פתחתי את המסך של המחשב וראיתי חלון שחור עם שגיאה שבו רשום DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER ניסיתי כמה דברים לא הצליח לי מה עושים בבקשה אני מקווה שזה לא משהו חמור שפשוט הלך המחשב או משהו בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי בעיה וכבר ניסיתי מספר פתרונות, אני אסביר: אני רוצה לשדרג את הזכרון של המחשב, יש לי 3 כרטיסים של 4 ג'יגה כל אחד של evo potenza. כולם תקינים ואת זה וידאתי ב100%. אמור להיות לי 12 ג'יגה, אבל המחשב מזהה רק 8, ומתוך ה8 האלה ווינדוס משתמש רק ב4. (ווינדוס 8.1) חשבתי שאולי יש בעיה בסלוטים אבל כבר ניסיתי להחליף ולשחק עם זה, והווינדוס עדיין לא קורא את זה. למרות זאת, קשה לי להבין למה הוא מזהה רק 8 ולא 12, כנראה בכל זאת בעיה בלוח אם. אגב לוח אם, זה הדגם: gigabyte GA p55-ud3l. חוץ מלהחליף ולשחק עם הסלוטים, עשיתי עדכון ל BIOS לאחר שהבנתי שזה יכול לפתור את הבעיה. העדכון עבר בהצלחה אבל הבעיה נשארה. CPU-Z מזהה בMEMORY 8 ג'יגה (על SINGLE CHANNEL). אשמח לפתרונות ועז…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מותקן על המחשב WIN 10, הוא יושב על SSD של סמסונג. עד לפני חודש המחשב היה עולה תוך גג 10-15 שניות. עכשיו לוקח לוינדוס להיטען לפחות 60 שניות. איפה להתחיל לחפש את התקלה?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום בהפעלת המחשב על המסך מופיע לי No singl. פעם יש תצוגה ופעם אין תצוג. מדובר על כרטיס מסך על הלוח מעבד i5 . ובעיה שניה .. אתמול החלפתי מאוחר למעבד .(חדש) עד היום המחשב לא נכבה לי . היום הוא נכבה לי שהייתי בביוס . השתמשתי במשחה שבאה עם המעבד . תודה
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות קשיים בהפעלת המחשב, סרקתי את הפורום ומצאתי שיכול להיות שהבעיה נובעת מקבלים נפוחים. על לוח האם כמה סוגים של קבלים: הכחולים - שנראים שטוחים בתמונה ורוב הקבלים הם ירוקים - נראים קצת נפוחים ראיתי את הכתבה ב PCSTATS, אבל לא דולף לי שום חומר מהקבלים. הבנתי שהייתה תביעה בשנה שעברה נגד מס' חברות ששמו על לוחות האם קבלים דפוקים ולא מצאתי מה הייתה ההחלטה הסופית ונגד איזה חברות התביעה (חוץ מ ABIT ו MSI). הלוח שלי הוא LEADTEK K7NCR18D יש סיכוי שיחליפו לי אותו אחרי שנתיים וחצי ? אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה המפרט הטכני של המחשב שלי : Processor Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz Manufacturer Intel Speed 3.6 GHz Number of Cores 8 Video Card 1 NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Manufacturer NVIDIA Chipset GeForce GTX 750 Ti Dedicated Memory 2.0 GB Total Memory 3.9 GB Video Card 2 Intel® HD Graphics 4600 Manufacturer Intel Chipset Intel® HD Graphics 4600 Dedicated Memory 64 MB Total Memory 1.7 GB Memory 8.1 GB שחקתי ב- battlefield 4,assassin's creed black flag ועוד משחקים עם דרישות מערכת דומות. ובכולם הוא פשוט איטי ברמה זוועתית. אני רק פותח את המשחק, וכבר בכותרות הוא מתחיל לקרטע. במחשב הישן שלי המשחקים עבדו סבבה, ופה הם אמורים לטוס ואני ל…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני לפעמים מוריד משחקים מהורדות ישירות ושני המשחקים האחרונים שהורדתי לא עובדים אני פותח אותם בדמון טולס ושאני לוחץ על setup זה רושם E:\SETUP.EXE אינו חוקי ביישום win32 עכשיו משחקים אחרים אני יכול להתקין אבל מאיפה שהורדתי היו תגובות טובות אז מה הבעיה??? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
טוב באמת שאין לי כותרת יותר טובה אחי קנה מחשב חדש הרכבנו אותו וכל מה שקיבלנו הוא 5 צפצופים ארוכים זה המפרט i7 7700 gigabyte ga-h170-d3hp corsair cmk 16gx4m2a2133c13r (8GBx2) antec vp650p gtx 760 (נשאר מהמחשב המוחלף, ישודרג מתישהו בעתיד) משום מה אין פירוש לצפצופים לא בחוברת של הלוח אם ולא באתר של גיגהבייט אבל מחיפוש באינטרנט נראה שהדעות חלוקות בין זיכרון שלא יושב טוב או תקלה במעבד הזיכרון נראה שיושב כמו שצריך, ניסיתי להושיב אותם מחדש בתצורות שונות, בבודדים ושום דבר מעבד פירקתי ובדקתי פינים נראה שהכל בסדר עכשיו הדבר היחיד שנראה לי שקורה זה שהמעבד הזה לא מופיע ברשימת התמיכה של הלוח ואני חושש שדרוש עדכון ביו…
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לי יש הWINDOWS המקורי (מצורף צילום). אז למה מקבלת את ההודעה הזאת ? אומנם יש לי הרבה הפרעות בגלישה ובכלל במחשב מאז עברתי מספק בזק לאקספון (על תשתית בזק ). השאלה היא :מה לעשות ? אודה לכל מענה .
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE PLAYER עם היציאה הדיגיטלית, רציתי לדעת אם קיים כבל שמצד אחד הוא מתחבר ליציאה הדיגיטלית ומצד שני חיבור RCA שאותו אני מחבר ל RECEIVER?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שכיביתי את המחשב בצורה לא טובה, מופיע לי בכל עליה critical process died , ניסיתי שחזור, רענון, ואת כל האפשרויות האפשריות, מה עוד אפשר לעשות ? אני צריכה את החומרים שעל המחשב.. זה מחשב ביתי, עם מערכת הפעלה חוקית ווינדוס 10.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שלט ps3 למחשב (הילד רוצה לשחק פורטנייט איתו). חיברתי את השלט עם כבל usb, המחשב מזהה את השלט והתקין דרייברים. לאחר מכן ניסיתי לבצע test לשלט אבל לא רואה כלום. הדלקתי את השלט שוב ו 4 נורות מהבהבות באדום וכל לחיצה על כל כפתור לא עושה כלום. ניסיתי להדליק את השלט כאשר הוא מחובר למחשב אבל לא קורה כלום. אשמח להצלה...
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי DOK שעליו מותקנים מערכות הפעלה ועוד כלי בוט שונים שאני משתמש בהם לתיקון מחשבים. משום מה 2 מחשבי DELL LATITUDE E7240 שונים לא מבצעים בוט מההתקן הנ"ל בעוד מחשבים אחרים מפעיללים אותו בלי בעיה. כשאני מנסה להפעיל אותו במחשבים האלו אני נתקע עם מסך שחור. זה קורה בכל גרסאות הביוס.
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
במחשב נייד dell 3530 אני בדקתי חומרה כללית, ניבדק ונימצא תקין אבל שאני מחבר מטען למחשב נייד. טוען סוללה מגיע רק 99% לא מראה רשום עד 100% אחוז סוללה. נסיתי בצהריים חיברתי מטען וכביתי מחשב נייד מטען מחובר טעינה עד למחרת בבוקר. למחרת בבוקר הידלקתי מחשב נייד אני רואה אחוז סוללה מראה עד 99% ולא רשום 100% למה זה ככה? מחשב נייד אצלי 3 וחצי שנים. ניגמר לי אחריות. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני שואל בשביל חבר שלי. מאתמול הוא טוען שלא נפתחים לו רוב האתרים כאשר הוא נכנס אליהם. אתרים גדולים כמו START, LIONETWORK ועוד כאלה נפתחים, אבל בכל אתר אחר שהוא מנסה להכנס , כולל גוגל, הדפדפן פשוט לא מוצא את הדף.... הוא משתמש ב AVENT BROSER , אבל גם ב EXPLORER הרגיל של הוינדוס זה קורה. ניסיתי לחפש כל מיני דברים בהגדרות אינטרנט, וזה לא עזר. תודה לעורים.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, היה לי כונן חיצוני של WD, אך החיבור מיני USB שלו התפרק מהלוח חשמל, אז הוצאתי את הכונן עצמו מהאריזה, וחיברתי אותו למחשב, באמצעות SATA2 וsata power. עכשיו, בביוס הוא זהה את הכונן של WD, וכשפתחתי את הווינדוס הוא הראה לי שהוא מותקן באמצעות מנהל ההתקנים של הווינדוס, אך אין את הכונן במחשב שלי. כשנכנסתי למנהל ההתקנים, הכונן הופיע ככונן לא מוקצה. האפשרות היחידה שיש לי זה התקנת אמצעי אחסון חדש. יש לי שם הרבה חומר, אז אין מצב לעשות לו אתחול. מה ניתן לעשות אם כן? תודה רבה! http://srv2.jpg.co.il/5/5159d85e732f2.png
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי MAXTOR 40GB 7200RPM והבעיה היא שנשבר לו פין אחד ( שורשו עדיין תקוע בתחתית התבנית.) זה מתבתא בכך שהווינדוס לא עולה! האם אפשר איכשהו לתקן את הפין הזה?? לבד או בחנות כלשהי? תודה רבה מראש.
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-