עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by crovei,

חזרתי מטיול לפני כמה ימים, ומצאתי את המחשב שלי בלולאה של מסכים כחולים בכל פעם שניסיתי להדליק אותו. בסופו של דבר עשיתי סיסטם ריסטור, אבל עכשיו אין לי סאונד. אני חושב שהמחשב נפל בגלל קפיצות בחשמל/הפסקות חשמל שהיו בימים האחרונים. שאני נכנס להגדרות סאונד בקונטרול פאנל הוא מראה לי כאילו לא מותקן לי התקן אודיו, למרות שיש לי כרטיס על הלוח אם. הדרייברים עצמם עובדים, למקות שמקום כלשהו בהגדרות שלהם ראיתי שכתוב שהם עובדים אבל לא מופעלים. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי דרך להעלות אותם. (נעלם לי גם אייקון הרמקול משורת המשימות, ושאני נכנס אליו ידנית מהקונטרול פאנל הכל מוחשך ואי אפשר לבחור כלום. תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  2. היי, אתמול בלילה הלכתי לישון וכרגיל השארתי את המחשב דולק,כשהתעוררתי בבוקר ,המחשב היה כבוי, חשבתי שאולי היתה הפסקת חשמל בלילה ואולי זו הסיבה. בכל מקרה כשהדלקתי ראיתי רק קוים שחורים ולבנים כמו מעבר חציה. מישהו יודע את הסיבה לכך

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. Started by Crown,

OK קודם אתן את המפרט E6600 P5b DLX corsair 1024x2 pc8500 samsung 80GB IDE LG DVDRW IDE enermax 350W gefoce 6600 המחשב עולה והכל סבבה אבל כאשר אני מנסה להתקין windows הוא מתחיל את ההתקנה ואז חוזר על זה שוב ושוב ואם אני מנסה להעלות דיסק קשיח אחר שכבר מותנקת בו מערכת הפעלה הוא עושה restart למחשב ( גם על safe mode ) מישהו מכיר את הבעיה? :-[ הכל חדש, וטרי ולא פועל האם הלוח תקול? או משהו שאני לא עשיתי בסדר.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. ואם כן, אז האם זה רק לכרטיסים מסוימים או לכולם ?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by tamirushb,

יש לי תקלה מוזרה לאחרונה.. משום מקום המחשב נעצר ואז המסך מראה מלא משבצות שאלה שחור לבן מהבהבות ואז המחשב פשוט נתקע- מה לעזאזל זה צריך להיות?????

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שלום אנשים אני מעוניך לפרק את המאורר אני יודע שהוא מולבש ביחד עם הצלעות קירור כאשר אני פותח את התופסנים בשני הצדדים אני מרגיש שזה משתחרר אבל זה לא יוצא לי החוצה למה?? ניסיתי להפעיל כח ועדין לא יוצא...?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  7. Started by oziz_2,

היי, כאשר אני שם את המשחק (Battlefield 2 לדוגמא) על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. Started by edayagi,

אהלן, יש לי לוח אם של Gigabyte K8nf-9 ויש לי בעיה שפתאום הכרטיס רשת המובנה לא מזוהה בו ע"י המחשב. אין לי Local Area Connection בינתיים חיברתי כרטיס רשת PCI וזה עובד. בכל מקרה הדבר היחיד שעשיתי זה לנסות לחבר את המחשב לטלוויזיה ומשזה לא עבד עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך שלי 6600GT ומאז זה נדפק. מישהו יכול לעזור לי ?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by spektor,

צריך עזרה בעיה בהתקנת דריבריםשל מחשב נייד יש לי דיסק של application and driver recovery dvd שאני מכניס אותו לdvd הוא היה עובד דרך autoplay ואחשב הוא לא עובד דרך . autoplay איך אני יכול להעפיל אותו דרך autoplay .זה קרה אחרי פרמט של המחשב . ניסיתי להעפיל בכל הדרכים ולעשות עתקנה ידנית זה הרבה זמן בגלל שהנפך של הדיסק gb3.2

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by shefi69,

שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל. נ.ב לפי מנהל ההתקנים אין שום בעיה בסאונד כאילו אין סימן אזהרה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by yud alaf 6,

היי, לחבר שלי מותקן במחשב כונן dvd של msi ,הוא פרמט את המחשב והכונן מתפקד כcd בלבד... איך פותרים את זה ? נ.ב הדרייבר מהדסיק שהגיע עם הכונן לא עוזר....

12. Started by Raz20,

כשאני נכנס למנהל המשימות של ווינדווס ( קונטרול+אלט+דיליט וניכנס תחת ביצועים) - כמו בתמונה אני רואה שהשימוש ב- CPU שלי משתגע , הוא עולה ויורד כל הזמן , ואין לו סיבה כי אני לא מפעיל כלום במחשב בזמן הזה. עשית סריקה עם התוכנות : spybot - search & destroy Registry Mechanic Multi Virus Cleaner 2006 TuneUp Utilities 2006 וגם יש לי תוכנת אנטיוירוס kaspersky מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  13. אני פירמטתי את המחשב והעלתי אותו מחדש ויש לי בעיה מוזרה כול פעם שחלונות עולה נעלמת לי המקלדת ואי אפשר לכתוב בה אפילו ה NUM LOCK לא נדלק יש למישהו רעיון לפני שאני מתחיל את כול תהליך ההתקנה מחדש?

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by Omerole,

יש לי בבית מחשב ענתיקה P3 800MHZ,על לוח של ASUS CUV4X ,אני רוצה לפרמט אותו לפני שהוא עולה,איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  15. Started by yair71,

יש לי כונן קשיח 250 גיגה. יש לו שלוש מחיצות. מערכת ההפעלה נמצאת בכונן C . יש לי חשד ששם יש BAD SECTOR אני רוצה לגבות את המחיצה להזאת הרדיסק שני 40 גיגה. ניסיתי בארקוניס 10 אך ממאן בגלל הגודל. או שאני לא יודע להשתמש. אשמח אם תגדירו את השלבים בתוכנה מה שכן יש אפשרות לעשות גיבוי עם סיומת של ארקוניס המחייב תוכנת ארקוניס. ניסיתי גם ב- dixmlsetup.exe . הוא העתיק יופי כמראה. אך שניסיתי לעשות העלאה מהמחשב יש את החלון הכחול שהוא עולה ושם זה נתע. אם אני נכנס עם כל תוכנית חראות את מה שהעתיק הוא פשוט רואה כשקוף וניתן לעשות בו פעילות. אך התקלה שרשמתי מונעת ממני . באיזו תוכנה אני עושה IMAGE כראוי עם כל הקבצים הנסתרים והגלויים ואיך נקרא החלק בתוכנה שעושה זאת. תודה מראש למי שיענה

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by ben060,

שלום לכולם יש לי בעיה בחיבור המקלדת והעכבר ל USB . דאני מדליק את המחשב הנורה של הכבר (עכבר אופטי) דלוקה וגם כשוינדווס עולה אבל אני לא יכול להזיז אותו. בקשר למקלדת היא טובה ומחוברת טוב כי אני יכול להגיע לביוס ולשנו כל מיני דברים אבל כשאני מגיע לוינדוס שני ההתקנים לא פועלים. מה יכול להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  17. Started by roylu,

כרטיס המסך הוא 7600gt extreme של leadtek הבעיה היא כאשר אני לוחץ כפתור ימני על משהו המסך נהיה שחור לכמה שניות וחוזר ניסיתי להחליף דרווירים להכי חדש ועדין אני יודע שזה הדרוויר כי בדקתי הורדתי את הדרוויר שלו אין בעיה אבל שאני מחזיר אותו יש בעיה עם למישהו יש רעיון

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  18. Started by גיימרית,

עשו לי ניקוי אבק יסודי למחשב, הציאו זכרונות, כ.מסך, מעבד+מאוורר. הכל הוחזר למקומו בצורה הנכונה, א-ב-ל מסתבר שעם הניקיונות נוקתה גם המשחה התרמית שעל גוף הקירור של המעבד. מאז ההרכבה מחדש המחשב נכבה מספר שניות לאחר ההדלקה. (נע בין 5 ל-10 שניות - בד"כ אחרי הצפצוף הראשון). האם העדר משחה תרמית יכול להביא לזה? ואם כן, היכן אני יכולה לרכוש משחה תרמית? המעבד הוא אינטל פנטיום D 2.8 אם זה משנה. תודה מראש ואשמח לתגובות ענייניות.

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום לכולם , יש לי תוכנה בשם DeepFreeze332SE (שאני לא יודע איך היא הגיע לי למחשב בדיוק) , התוכנה הזו משחזרת את כל המחשב בהפעלה למצב שהוא היה אחרי שהתקנתי את התוכנה. אני מנסה למחוק אותה ולא מצליח זה האייקון של התוכנה שמופיע לי בסרגל איפה שהשעון וכו': http://files.tmp.co.il/ca_195t77cm3.JPG אני מנסה ללחוץ על האיקון לא קורה כלום , לחצי על האיקון לחץ ימני גם לא קורה כלום .. נסייתי להסיר את התוכנה דרך הוספה והסרת תוכנת היא איפלו לא מופיע שם . הפעלתי את כל התוכנות ריגול (אם זה בכלל קשור) Spybot - Search & Destroy , Spy Sweeper ,Ad-Aware SE Personal לא עוזר , חיפשתי בכל התקיות של המחשב את התוכנה אולי הייתי מסיר אותה דרך התקייה איפלו תקייה אין לה..נסייתי דרך msconfig…

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  20. Started by maorq,

כשאני משחק במשחקים אז כל המשחק מיתפרק לכמה תמונות או שמחשב ניתקע ובלי ריסט הוא לא יחזור לעצמו מה עושים הכרטיס מסך חלש או שזה בעיה במשהו אחר הכרטיס הוא ג'יפורס 4

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  21. Started by maor6,

שלום יש לי בעיה כזאת שאני רוצה לשנות מי עברית לאגלית או להיפך עושים מה שכולם יודעים לוחצים על " ALT+SHIFT" וזה משתנה, עכשיו אצלי זאת הבעיה אני מנסה כל פעם לשנות כשאני צריך וזה לא משתנה אני צריך ללכת אם העכבר ולשנות את זה לבד וזה מעצבן אותי עכשיו איך אני מסדר את העניין הזה?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by oz12,

חיברתי את ההארד דיסק וזה הגדיר בביוס היה לי בעיה של גמפ'רים .... עכשיו אני נכנס למחשב שלי ואז בא להנכס לכונן וזה לא נותן לי זה נתקע .... אבל קצת לפני זה שמערכת ההפעלה עולה זה אומר לי שבכונן הזה בהארד דיסק לא מותקנת מערכת הפעלה אז להתקין ?? לא נשמע לי הגיוני כי מה סתכלו אם מישו בא רוצה להוסיף לעצמו עוד כונן הוא צריך להתקין על זה גם מערכת הפעלה ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך עזרה כאשר אני מעלה את הווינדוס שלי (במחשב שלי אני עכשיו במחשב של אחותי) יש לי מסך כחול שבסוף רשום vidstub.sys ואחרי זה המחשב לא עולה רשום לי להכנס במצב בטוח אני מנסה להכנס ואי אפשר אני מנסה להכנס והוא עושה לי ריסטרט ישר (בקיצור אני לא יכול לעלות תווינדוס בשום מצב) מה עושיםם? בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  24. מעבד E6300 כרטיס מסך AGP 7600GT זיכרון 1GB 400mhz דיסק קשיח Seagate 160GB SATA 2 לוח אם Asrock 775Dual-VSTA ספק Enermax 535W תמונה: http://img131.imageshack.us/img131/8748/1092df7.jpg

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  25. אחרי כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא כותב לי PLEASE ENTER SYSTEM DISK (אתם מכירים את זה ב- DOS כשהו לא מוצא מערכת הפעלה) בקיצור, אני לא יודע אם זה ההארדיסק שלי או הולוח אם. בכלליות כל הבעיות האלה התחילו בהדרגה אחרי שהיו הרבה קצרים בבית בגלל קומקום חשמלי ומאז או ההארדיסק או הלוח אם עושים לי בעיות. גם בהרבה קרים אני מקבל Blue Screen of death שאומר לי שיש בעיה חומר או במעבד,בראם או בלוח אם. השאלה הגדולה היא איך אני יכול לדעת אם זה ההארדיסק שעושה את הבעיות או שזה הלוח אם? אני מתכנן לשלוח אחד מהם לנועה ביום ראשון ואני לא יכול לשלוח גם את ההארדיסק וגם את הלוח אם כל הדרך לחיפה (אני גר בירושלים), אז בגלל זה חשוב לי לדעת איזה מהם עושה את הבעיות.

• 9 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים