עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה הוא המדריך: לוקח זמן עד שה Xp מתכבה לכם הנה טריק שיכתבה בשניות... כנסו ל RegEdit קוד: Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control. Click on the "Control" Folder. Select "WaitToKillServiceTimeout" Right click on it and select Modify. Set it a value lower than 2000 (Mine is set to 200) הוא יכול לגרום נזק כלשהו למערכת או שאפילו עדיף לבצע מדריך זה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  2. לאחר התקנת מחשב מחדש והתקנתהדריבר המקורי שהגיע עם הלוח נוצרהתופעה מוזרה של ריסטים בזמנים רנדומלים רק בעת שימוש ברשת/גלישה יש למישהו רעיון אני כבר אובד עצות.

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by Blacky,

בקיצור ה"טכנאי" שלי נקרא לו ככה.. משום מה החליט לשים לי סיסמא בכניסה לביוס שאני רוצה להיכנס להגדרות.. עכשיו אני לא יכול להיכנס לשנות דברים... למשל לתקן את זה שכל פעם שאני מעלה את המחשב לבחור מאיזה בוט להעלות תמחשב... אז השאלה שלי אם יש דרך לעקוף או לשנות תסיסמא הזאת.. תודה מראש לכל העוזרים ואני מקווה שזה מתאים לפה זה המקום היחיד שניראה לי הגיוני...

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  4. הלוח הוא ASUS P5B DELUXE WI/FI והוא בן שנה וחצי בערך. ראשית המחשב לעיתים פשוט מעלים את הצורב ולא מזהה אותו, והוא חוזר רק כשאני משנה את מיקום החיבור של ה SATA. כמו כן, המחשב מנפיץ רכיבים שאינם קיימים כלל כגון כונן פלופי, וגם דיסק להסרה שאם אני פותח את הפיקציה הזו שאינה קיימת היא מכילה כל מיני רכיבים אחרים במחשב כגון הצורב ההארד דיסק ועוד כאלה שמתחברים ללוח. לעיתים הוא פתאום לא מזהה את רכיב הWI/FI ואז המחשב מתנתק מהראוטר וזה מסתדר רק כשאני מבצע איתחול. אין לי אפשרות להתקין את המדפסת. בשלב התקנת הדרייברים לקראת הסוף הוא מבקש לחבר את הUSB ולהדליק את המדפסת ואז אמור לזהות אותה כדי להמשיך להתקין. הוינדוס כן מזהה אותה אך תהליך ההתקנה לא נמשך, כי הדרייבר לא מזהה. במחשב הנייד כן ה…

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by Enable,

אני רוצה לשחזר מידע מ HARD DISK לש ממחשב נייד ואין לי מתאם לחבר אותו לנייח שלי. אפשר להתקין את התוכנה לשיחזור על DISK ON KEY ולסרוק תמחשב בלי לפרק את ה HD שלו? למה אמרו לי שאסור להתקין כלום על המחשב. ץתודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  6. Started by IG,

אהלן לכולם. תאור הבעיה: מפרט- בצד (כן כן, הדבר הזה כבר בן 8...) מחשב קורס בשלב בחינת החומרה (המסך לא מספיק לעלות אז אני לא יודע באיזה שלב בדיוק, אבל זה קורה אחרי בערך 2 שניות). אחרי הקריסה יש איזה לד על הלוח שלא מפסיק לפעול, ורק אחרי שאני מחזיק את כפתור הכיבוי של המחשב במשך כמה שניות הוא נכבה. אני לא מצליח להפעיל שוב את המחשב בזמן שהלד הזה דולק (לא מקבל אפילו את התגובה של השתי שניות...) פעולות לתיקון שבצעתי: ניקוי אבק והחלפת משחה טרמית למיקרה ומדובר בחימום יתר- לא עזר. ניתוק כל מיני רכיבים: מאוררים, סטיק זיכרון, כרטיס קול, צורב כדי להקל על הספק- לא עזר. איפוס ביוס (ביטול OC קל שהיה לי, איפוס כללי של ההגדרות...) ניתוק שני ה-HD- עזר! המחשב העלה את הביוס ונתקע בטעינת מערכת ה…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by Transfer,

מדובר בלוח p4m800 מעבד 2.66 אינטל סלרון הבאתי סטיק של pc3200 1gb ולא משנה באיזה סלוט אני שם אותו, עם או בלי הסטיק השני של 256MB, המחשב מזהה אותו רק כחצי 512MB בכל מצב למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by puGs,

טוב אתמול הייתי במחשב כרגיל בלילה כיביתי אותו. עכשיו שחזרתי מבצפר התאכזבתי לגלות שווינדוס פשוט לא עולה... שהדלקתי את המחשב הופיע לי המסך השחור שכולל בתוכו את כל מצבי הכניסה(safe mode וכו') שזה כבר היה חשוד בעיני,אחרי שניסיתי את כל המצבים שהיו הכל הראה אותה תוצאה,כמה שניות אחרי טעינת הוונדוס הוא פשוט קורס,רואים את המסך הכחול לשבריר שנייה ואז זה פשוט עושה ריסט. אם מישהו יודע איך לפתו ר את זה חוץ מלפרמט שיספר בבקשה. ד"א אני רוצה להגיד בהזדמנות הזאת שאני ממש שמח שאני רושם לפורום הזה ויש פה אנשים נהדרים שתמיד שמחים לעזור. תודה מראש=)

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  9. בהתחלה חשבתי שהתשתית של החשמל בעייתית בגלל החורף הקשה בחוץ בגלל שהמחשב עושה ריסט הבקר של המאווררים נכבה / נדלק בפתאומיות ממש מוזר אם הבקר סגור הוא נדלק בריסט ואם הוא דלוק הוא נסגר בפתאומיות למה ? נכנסתי למיני דאמפ וזה רשם : Probably caused by : win32k.sys ( win32k+a42ee ( מה הפירוש של זה ? בעיה של דרייברים ? ממש מוזר , הפעלתי OCCT וכלום המחשב תקין , אפילו עשיתי OC 25% לראות מה יקרה ולא קרה כלום המחשב עובד רגיל אז למה זה קורה ? 3@2.4 GHZ

10. בעיה מוזרה של איטיות בעת התקנה של כל דבר בעצם משחקים תוכנות לא משנה כמה שוקל זה פשוט לוקח ימים(רציני במובן של ימים) הדבר המוזר הוא שבמשחקים שכבר נמצאים במחשב למשל אני יכול לשחק על הגדרות גבוהות והם עובדים חלק, ובכלל כל התפעול הרצוף של המחשב עובד אחלה רק בעת התקנה וגם כאשר אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן לדוגמא או אפילו לעתיק קבצים באותו כונן לתיקיה אחרת או כשאני פותח מספר יישומים יש תקיעה ואיטיות עד כדי דפיקה של הראש במקלדת המחשב עם 4 ג'יגה זיכרון מעבד 6320 כרטיס מסך 9600 לוח אם gigabyte 965p ו3 הארדיסקים של 120+320+250 ג'יגה ביצעתי כבר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס ועדיין לא עוזר מערכת הפעלה ווינדוס 7 כרגע, לפני הפירמוט xp כאשר גם בxp אותה הבעיה קיימת. יש למיש…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by Inter,

שלום רב, רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח שמיוחד לSATA 2 למחשב שיש בו SATA 1, ההבדל יהיה רק במהירות ? זה אפשרי בכלל ? אני רצפוי לראות בעיות בעתיד ?

12. כל פעם לפני שאני נכנס למשחק דרך סטים אני צריך להיכנס ל-Nvidia control panel ולהחליף את השימוש בכרטיס של אינטל לכרטיס של Nvidia. יש דרך לגרום למחשב לעשות את זה אוטומטית? (יש לי מחשב של אסוס עם ווינדוס 7)

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. שלום יש לי אסוס TF201, רציתי לראות סרט בטלויזה וחיברתי את הכבל HDMI, הסרט AVI עם קובץ תרגום SRT, את הסרט אני רואה בטלויזיה אבל את התרגום אני לא רואה. כשאני רואה את הסרט בטלויזה המסך בטאבלט נהיה שחור ועליו אני רואה את התרגום.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by alergic,

אני מרכיב מחשב חדש מחלקים ישנים ואני לא שומע שום צפצופים מהבאזר... דרך אגב איך בודקים ספיקר? ממה זה יכול לנבוע? מה לבדוק? לוח אם: MS-6154VA מעבד: Intel® Pentium® III Processor 733 MHz ספק: ג'נרי 350W זכרונות: מכל הסוגים והגדלים. הוצאתי את כל החלקים, השארתי רק ספק,מעבד,ספיקר,הדלקה ועדיין אין שום תגובה. מישהו יכול לבדוק את הלוח, להוריד MANUAL ולראות איך אני אמור להגדיר את הג'אמפרים? אולי שם הבעיה.. והלוח אם עצמו לא עולה. לגבי הלוח ממה שהבנתי הוא כן עובד, אז זה לא בעיה בלוח... צריך עזרה דחופה צריך לסיים להרכיב אותו כבר הלילה. http://www.msi.com/index.php?func=prodtestreport&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=338#menu http://processorfinder.intel.com/detai…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. שלום. יש לי מדפסת HP שמשרתת אותי יפה אבל לפעמים יש לה איזה שיגעון להודיע על "הדפסת המסמך נכשלה" מבקש את עזתכם.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by Henme,

אהלן, רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של Tp-Link דגם TL-WN821N וקיימת תופעה שלאחר אתחול המחשב הכרטיס אינו מגיב, רק עם הוצאה והכנסה שלו הוא חוזר לעבוד. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

17. Started by GUY550,

שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי [table][tr][td] [/td] [td]Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3[/td] […

18. Started by neogod,

משום מה המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן להדליק את המסך . כאשר אני מדליק את המחשב אני לא מקבל שום צפצופים ועושה רושם שהמחשב עולה כרגיל רק שאני לא רואה כלום על המסך . המסך עובד, בדקתי על מחשב אחר . האם הבעיה בכרטיס המסך ? אם לא , מה עוד יכולות להיות הבעיות ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. Started by ^pb^,

יש לי במחשב 3 כוננים קשיחים, מתוכם 2 כוננים חדלו מלפעול. הכונן הראשון הוא כונן E, הכונן השני הוא כונן G. כל אחד נמצא על כונן קשיח משלו, ואינו משתף קיבולת עם כוננים נוספים. כשנכנסים למסך הגדרות הBIOS רואים את כל שלושת הכוננים הקשיחים, לכן הכוננים מחוברים למחשב ללא כל ספק. אמנם: * כונן E לא קיים ב"מחשב שלי", לא בdisk managment וגם לא בdevice manager. * כונן G אף יותר מוזר: הוא קיים במחשב שלי, בdisk managment ובdevice manager ולכאורה הוא מותקן ומזוהה והכל טוב ויפה, אבל כשמנסים לגשת אליו נתקלים בתקלה הבאה: G:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable. תמונת מסך של הdisk managment: ניתן לראות כאן שכונן E לא מופיע כלל, וכונן G משום מה חסר f…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  20. שלום פורום! אני פונה אליכם כי קיבלתי יותר מדי תשובות סותרות לאחרונה, מקווה שמישהו יוכל להסביר לי את העניין אחת ולתמיד. לפני 3 ימים רכשתי מחשב נייד חדש מסוג DELL 1558. (המחשב נקנה ישירות מדל) לצערי ברגע שחיברתי את המחשב לספק הכוח, הספק קיצר את עצמו ומת. מוזר אה?? בכל מקרה דל החליפו לי אותו בספק חדש שעובד. השאלה שלי היא כזו: בשביל לבדוק שהתקלה אכן הייתה בספק נאלצתי להדליק את המחשב החדש לחצי שעה בערך, לפי בקשתו של טכנאי דל שהיה איתי על הקו, בתוך האריזה של המחשב כתוב לא להפעיל את המחשב בפעם הראשונה ללא הספק ולהטעין קודם את הבטרייה למשך 12 שעות, אולם כששאלתי את טכנאי דל על זה - הוא אמר לי דווקא להיפך: להשאיר את המחשב דלוק עד שהבטרייה מתרוקנת ל2% ורק אז להטעין את הבטרייה בפעם ה…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by Cyron,

נפתרה הבעיה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. מסך כחול ואחריו ריסטארט עם הבעיה שרשומה בכותרת מצורף קובץ RAR של דו"ח BlueScreenView Windows 7 32bit lenovo g550 נ.ב: זה התחיל לפני שבוע בלי שאני זוכר איזה התקנת תוכנה מיוחדת(חוצמזה אני גם שם לב לחיי סוללה די קצרים-תוך שעתיים שלוש המחשב מצפצף וישר נכבה מחוסר סוללה) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by RTTW,

טוב המפרט בצד. שיקחתי לי בCOD-BLACK OPS בערך איזה שעתיים של משחק בלי הפסקה ופעם ראשונה המחשב פשוט קפא רעשים ברגע מהרמקולים זהו כלום... אפשר לצאת מהמשחק ע"י לחיצה של C+A+D אבל יותר מזה כלום רצוי לציין שגם עודכן הדרייבר האחרון מבית נוידיה במחשב ... ובכלל בשבועים האחרונים יש תקיעות מוזרות גם עם האקספולר...

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. חבר'ה צריך את עזרתכם בדחיפות.\ חברי בעל אולפן הקלטות פירמט את ההארד דיסק החיצוני שלו בטעות במקום את ההארד דיסק הפנימי. השאלה המרכזית היא מה עושים?? בפרוטרוט השאלות הם ככה: 1- האם ניתן לשחזר את כל החומר? 2-איך בדיוק עושים את זה? 3-האם ההמלצה שלכם לעשות זאת באופן עצאי או להזמין אחד שמתמחה בתחום זה? יש לציין שמדובר בחומר יקר המכיל עבודות של אומנים ואנשי מוזיקה.חברי בלחץ אטומי!! בתודה מראש שי נ.ב-אם יש מישהו מקצועי פה מחברי הפורום והדגש הוא על מקצועי בלבד,שמומחה בשחזור הדברים אשמח אם הוא יצור איתי קשר במסר פרטי.אני כמובן מתכוון לתשלום כספי.האולפן הינו ברמת גן.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Impreza,

שלום, קיבלתי כרגע מחשב חדש שהותקן עליו ווינדוס לטענתם לא משנה כרגע איזה כי זה לא מחשב רציני.. בקיצור הוא לא מפעיל את הווינדוס ולא עושה BOOT בכלל מ CD או מההארד דיסק, אין לי מושג מה זה יכול להיות ועוד דבר, שמכבים אותו, העכבר והמקלדת נשארים דלוקים וזה מבזבז חשמל. למה הם לא נכבים?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.