תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בתקלה חמורה של Memory Dump מסך כחול כמה פעמים .ולא יחסתי לכך חשיבות. בפעם האחרונה שזה קרה זה עשה לי תקלה חמורה במערכת הפעלה (WIN 7) וכאשר ניסיתי לתקן את התקלה עם הדיסק של הוינדוס הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח. ניסיתי לנקות את המגעים של הדיסק קשיח מבפנים על גבי הלוח שיושב מתחת לדיסק קשיח ומבחוץ. ולבסוף המערכת זיהתה את הדיסק קשיח אך לא הצלחתי לתקן את המערכת. גיבתי את המערכת בעזרת תוכנת גיבויים על גבי DOS (PARTED MAGIC( וניסיתי לסדר א הדיסק קשיח עם תוכנה של SEAGATE אך ללא הצלחה במהלך הבדיקה זוהה שיש לי BAD SECTORS בדיסק קשיח. לאחר זאת ניקיתי את הדיסק קשיח לגמרי . כרגע אני משתמש בדיסק קשיח ישן שלי במערכת WINDOWS 7. והדיסק קשיח התקול מזוהה על ידי המערכת אבל אני לא יכול …
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הי השבוע רכשתי bfg 8800gts OC320 מנועה, המיפרט מחשב שלי הוא חדש לגמרי. :e6600 xpe :antec truepower trio 550v 2gb of ram וכו' הרכבתי את הכרטיס מסך , הכל נראה עובד יפה , עד שפוף , המסך שלי נצבע בצבע אחד (אדום, אפור, כחול....( נראה כמו blue screen ,אבלל ללא כיתוב. ואז אני חייב restart עד לפעם הבאה. מה לא עשיתי , התקנתי מחדש את ווינדוס , ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים , ועוד מליון ןאחד נסיונות, הדבר קורה בעיקר שאני עוזב את המחשב לשעה ויותר , חוזר ואז רואה את התופעה. שאלתי : האם הספק שלי אמור לעמוד בעומס? אני יכול לדרוש החזר כספי? אני בעצמי צריך לשלוח חזרה לנועה?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן שפשוט לא שומעים במחשב. יש לי כרטיס קול REALTECK AC97 על הלוח אם AI7. ניסיתי לבדוק חיבורים - לא עזר. אני מנסה להתקין דרייבר - זה מתקין את הדרייבר משום מה פשוט מהר מדי (ההורדה שלו לוקחת 30 מגה) כותב לי שזה בסדר אבל מנגד במדיה פלייר זה אומר שאין כרטיס קול. הרמקולים נראה לי עובדים כי אם אני מגביר הרבה שומעים את הזמזום הזה של הווליום גבוה אבל פשוט אין סאונד. אגב המצב ככה מאז שפירמטתי. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם המאוורר של הספק של מארז סונטה II של אנטק אמור לעבוד רצוף? כי במחשב החדש שרכשתי הוא לא עובד. יכול להיות שהוא עובד רק כשחם לספק?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק ומאז יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הפעלה המחשב נדלק לאיזה שנייה נכבה לשניה, נדלק לשניה נכבה לשניה ואז בפעם השלישית הוא נדלק ועולה מה הסיבה שיכולה לגרום לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום אני חייב עזרה דחוף בבקשה עזרו לי אני נכנס לווינדוס ואז ה explorer סוגר את עצמו ואז אני מפעיל אותו והוא שוב נסגר(explorer לא iexplorer לא להתבלבל לא האינטרנט) לפעמים הוא גם סוגר ופותח את ה EXPLORER מה לעשות ?? משהו תוכנה מסויממת סוגרת אותו אז איך מסדרים??
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
בגלל הסופה הזאתי הייתה קפיצת מתח בבית שלי (כל החשמל נדלק ונכבה לשניה) אז הלכתי לראות אם קרה משהו למחשב שעבד באותו זמן, הוא עבד לכאורה אבל המסך נמצא במצב STAND BY כאילו המחשב לא מחובר אליו. עשיתי כמה בדיקות, המסך עובד טוב לאחר שחיברתי אותו למשהו, המחשב לא משמיע שום צפצוף כשהוא נדלק וגם הנורה של הכרטיס רשת לא עובדת אבל הסידירום כן יפתח. נשרף הלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בלוח האם יש לי חיבור אחד למאוורר של המעבד, וחיבור אחד למאוורר חיצוני. יש לי עוד מאוורר במארז, איך ניתן לספק לו כוח? האם יש מפצל כלשהו או מתאם מחוט אחר? תודה מראש, רן.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה זה isa enable bit ? ומה זה pci ide bus master ? אני מיואש מהמהירות שהמערכת עולה לי (פעם היא עלתה הרבה יותר מהר..) ולמה שאני מאפשר pci ide bus master זה רושם לי boot feild : system halted ? יש לי Intel® Desktop Board D850MV
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי עם מעבד פנטיום 4 3.00 GHz, שלכאורה אמור להיות די מהיר אבל בפועל הוא איטי רצח. רק כדי לפתוח ספריה לוקח לו בערך 2 שניות שלא לדבר על הפעלת תכניות, אפילו תכניות שממוזערות. לעומת זאת לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד AMD שאמור להיות יותר נחות משלי, עובד בצורה הרבה יותר חלקה ומהירה (ובנוסף גם שקטה)... אני צריך לדעת מה לעשות, המחשב שלי פשוט משגע אותי מבחינת המהירות, עשיתי כל ניקוי אפשרי, איחוי וכו' שום דבר לא עוזר... המחשב שלי פשוט זוחל...
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום.קניתי מערכת שמע של MICROLAD 5.1 שהסבופר גם מגבר חברתי הכל.בבדיקה של כל רמקול בנפרד דרך הכרטיס קול גם הכל עובד.עד כאן הכל בסדר. אבל כאשר אני מאזין למוזיקה או רואה סרטים בDTS אפילו בטסט ביוטיוב שומעים רק מהרמקולים בחזית ימין ושמאל. הסב הסנטר והאחורים לא מתפקדים לא יודע מה לעשות פניתי לחנות שקניתי שם אמרו לי שהמערכת עובדת זה בעיה בהגדרות כמה ששיחקתי אם ההגדרות לא הצלחתי. כרטיס קול של REALTEK תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הישן שלי, פנטיום 200 לא עולה, אני מדליק את המחשב, הספק נדלק אבל אין שום תמונה על המסך והמחשב כאילו תקוע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
lg gh22ns dl sata איך הצורב ? נחשב לצורב טוב ? היה אותו למישהו פה פעם או עכשיו ועשה לכם בעיות .. למה יש לי אותו כולה שבוע וגם התחיל עם בעיות כמו למשל הקטע עם הוצאת הדיסק .. לוקח לו איזה 10-15 שניות עד שהוא מוציא את הדיסק מה יכולה להיות הבעיה ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה .. הורדתי איזה תוכנה שתעדכן כול פעם את הצורב .. אין לי מושג במה אבל זה מעדכן אותו חח. אולי זאת הבעיה ? אולי זה גרם לבעיות ? תודה מראש לעונים.. ול-milk inc מה אתה ישר סוגר לא יודע איך משנים את הכותרת אז לא שניתי..וגם זאת לא בסדר?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחרי שפתחתי (לצורך בדיקה אם יש השפעה על טמפרטורת הכרטיס ללא דופן - לא נגעתי בכלום) את דופן המארז וסגרתי המחשב עבד כשעה ואז נתן מסך כחול. כיבוי והדלקה של המחשב - שוב מסך כחול אחרי כמה דקות בודדות. פתחתי שוב והוצאתי/הכנסתי את הזכרונות וכרטיס המסך - שום שינוי. הוצאתי את כרטיס המסך וניקיתי מגעים - שום שינוי. הפסים הצהובים זה מה שאני רואה כשהמחשב עולה (התמונה היא מהמסך של הבוט רק כדי להבליט אותם). כמה שניות אחרי שיש את הסרגל של WIN7 המסך מחשיך ולא קורה כלום. בזמן ההדלקה אין שום ציפצופים. מחשב וכרטיס מסך ישנים GeForce 9800GT וC2D E6700 תיכננתי לקנות חדש בקרוב ממילא אבל הטיימינג... אשמח בעזרה לפתרון שייתן מרווח נשימה עד לקניית מחשב חדש. חיים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בביתי מחשב בן 5 שנים, שמאתמול כשמדליקים אותו הוא עושה ריסטרטים בלופים, והווינדוס לא עולה. ניסיתי להפעיל בסייף מוד ולעשות שחזור מערכת אבל ללא הצלחה. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלוויזיה USB , חיברתי את הכרטיס ליואסבי יש לו אנטנה קטנה. נשאר לי לחבר אנטנה חיצונית שאין לי מושג לאן מחברים אותה. מישהו יכול בבקשה לעזור
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
טוב הבעיה המחורבנת הזו שלפי המחקר הקטן שעשיתי באינטרנט חזרה, היא הייתה קיימת בדרייברים ישנים יותר ועכשיו גם בדרייבר 8.12. להלן תמונה: http://zix.co.il/viewer.php?id=802528103.jpg אם מישהו כאן יודע איך לטפל בבעיה בבקשה עזרה, אני מתקין בפעם השלישית את הדרייבר מחדש[8.12] אם הוא לא יפעל אני יתקין ישן יותר.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב, במסך הראשון בו יש את הריצה של הזיכרון והמחשב בודק איזה כונן קשור לאיזה כבל (המסך בו לוחצים על Del ומגיעים לביוס) אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Secondery IDE Channel no 80 connector cable installed החלפתי את שתי כבלי הIDE (גם הראשי וגם המשני) ועדיין אותו דבר האם יש למישהו מושג במה מדובר?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום! רציתי לקבל עזרה קודם המיפרט E6500 2GB RAM 8400GS HEC 500WTT עכשיו הבעיה היא,בינתיים הוא ניתקע רק פעמיים מאז הקנייה ועבר משהוא כמו חודשיים,זה קרה לי פעם אחת ב NFS CARBON ההמחשב קפה לגמרי עם צליל שחוזר על עצמו,משהוא כמו טזזז בלי הפסקה והנורה האדומה של ההארד דיסק ניכבת שהמחשב תקוע,גם שאחי הקטן היה באינטרנט במשחק פלאש המחשב קפה עם הצליל האחרון למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא ככה המחשב שלי נתקע בפתאומיות אני לא מעמיס עליו לא כלום הוא יכול להיתקע אחרי 5 דקות והוא יכול להיתקע אחרי שמונה שעות שאני באינטרנט ובאייסייקיו וככה נתקע לי המחשב וזה מעצבן מקווה מישהו שאולי ידע מה הבעיה בתודה דני!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בבקשה מישהו עזרה זה דחוף יש לי סרטים שקניתי צרובים ובדיוידי אפשר לראות אותם אבל במחשב הם לא עולים ולפעמים אף תוקעים לי את המחשבי, מישהו יכול לעזור לי ולומר לי אם ואיך אפשר לגרום למחשבי שלי לזהות אותם? הוא פשוט לא מזהה אותם בכונן הדיסקים בבבבבקקקשששההה עזרהה תודה רבה לכם
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לחבר לפתור בעיה עם הלפטופ. מדובר ב- toshiba Satellite A300 עם וינדוס 7 מותקן עליו. החבר טוען שזה קרה בפתאומיות מבלי שהוא הפיל את המחשב או משהו כזה. פשוט קרה מעצמו תו"כ שימוש. הנה תצלום של המסך (את הריבועים השחורים אני הוספתי): http://img534.imageshack.us/img534/8725/img1959ce.jpg שימו לב לחצי התחתון של המסך - מרוח. אין לנו מושג מה הבעיה וכיצד ניתן לנסות לתקן אותה ולכן נשמח לעזרתכם. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון. קיבלתי את המעבד TRAY ויש עליו מדבקה עם ברקוד ומספרים, האם להסיר אותה או לשים את ההיטסינק (עם המשחה הטרמית) ישר עליו ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-