עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by A-omer,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש השבוע, להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz 4MB Cache s775 1333Mhz Gigabyte GA-EP43-UD3L Kingstone ValueRam 2GB DDR II 800 Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB Sata II Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 LG GH22NS DVD-RW x22 Black Sata Golden Tiger 450W PSU with 12cm Fan 20+4 Pin CASE MIDI ATX HJA-6000 Black No PSU Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Fan For s775 הרצתי אותו על XP PRO SP2, בתחילה נראה כעובד ללא תקלות.. לאחר התקנת דרייברים בסיסיים (לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס רשת וכו') שמתי כמה דברים בהורדה ועדיין רץ חלק. זמן מה אח"כ, הפעלתי משחק פעולה (די ישן, 5 שנים אחורה) ברשת. עבד ללא בעיות ברבע שעה הראשונה, ל…

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by R9nald0,

התקנתי את הדרייברים של הלוח אם והכל ואפילו עדכנתי לגרסה החדשה יותר של הדרייברים דרך האתר של החברה. הלוח-אם הוא : GA-EP43-DS3L/S3L אני עובד עצות.. בלוח הבקרה רשום לי שהכל תקין, כלומר הדרייברים מותקנים ומבחינת המחשב יש קול אבל כשאני מחבר את האוזניות לכניסות במארז אני לא שומע כלום... מה יכולה להיות הבעיה? רשמתי את זה פה כי אני חושב שזו בעיית חומרה..

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. חבר שלי קנה מחשב, חיברתי לו הכל ועבד יפה, התקנתי לו ווינדוס, כמה תוכנות ואז התחלתי להתקין לו COD MW2, בתחילת ההתקנה אחרי 2 דקות בערך נכבה המחשב לגמרי, אחרי כמה דקות הדלקנו אותו, הוא נדלק לכמה שניות ושוב נכבה עכשיו כל פעם שאנחנו מדליקים אותו המאווררים מסתובבים 3 שניות הוא נכבה ואז נדלק שוב שתבינו, הכל עבד וזה קרה בבום, כל החיבורים במקום, בדקנו 5 פעמים הכללל ניתקנו וחיברנו הכל, פשוט שום דבר לא עובד ועכשיו חג אז אי אפשר לבקש בדיקה מהחנות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ברשותי לוח חדש של Gigabyte ה-GA-MA69VM. מעבד 3500 (לא כפול ליבה, היה תקין לפני ההתקנה - הועבר ממחשב אחר). זכרונות 1GB של OCZ (נבדק ותקין). הכל חובר ועבד למשך כשלוש דקות בהן הסתכלתי על האופציות בBIOS. לפתע כבה ומאז הוא מצפצף. צפצוף ארוך ואז שני ציפצופים קצרים ואז שקט - הציפצופים במרווחים של 20 שניות בערך. ניסיתי לבצע Clear CMOS אך זה לא שינה בכלום למישהו יש עוד רעיון ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by Bean,

שלום לכולם! קניתי מחשב חדש לפני שבוע וחצי המפרט: Intel i7 2600 MSI P67A-C45 HIS HD 6950 2GB 8GB G-SKILL CL9 (2x4gb) Samsung 32mb Cache 1tb OCZ Vertex 2 60GB (Temporary until I get my vertex 3) הבעיה היא, כאשר המחשב עולה (ביוס) אני שומע צפצופים. אני מקווה שזה יהיה ברור בכתב אבל זה הולך ככה beep-beep-beep-short pause-beep-long pause-beep כל הצפצופים קצרים, ואני מקבל קודים על המסך תוך כדי: 98 B4 99 A3 אחרי זה, המערכת הפעלה עולה באופן תקין והכול עובד טוב - אבל מצד שני עוד לא העמסתי עליו אז אם משהו נפגע יכול להיות שאני עוד לא מרגיש. האם כדאי לקחת אותו לחנות לבדיקה? האם זה תקין? אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להגיד לי כמה שיותר מהר, כי אני רוצה בפסח לעבוד על המחשב, ואם יש תקלה אני…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי אנשים, קניתי מחשב חדש, מעבד e8400, לוח אם גיגביט וכרטיס מסך ati4850 לעינינו, המחשב עובד בסדר גמור, בדקתי וחרשתי cod5 ופאר קראי ונראה בסדר לא היה בעיות.... אבל... יש כמה דברים מוזרים.... ובעיה בfs2004. דבר מוזר 1 - שאני הולך לבחור שומר מסך, ואני עושה "הצג" אז לוקח לו 3 שניות ורק אז הוא נכנס לשומר מסך... או שהשומר מסך כבר רץ ואז אני מזיז את העכבר אז לוקח 3 4 שניות ואז זה חוזר לשולחן עבודה... לגבי fs2004, אני תמיד מפעיל אותו בחלון, הפריימים (ללא סינרים) נראים בסדר משהו כמו 60 + פריימים. נעלתי על 28 וטסתי עם החבר'ה בטיסת השבת.. ובום... כל כמה דקות הפרימים יורדים ל4 או 1 פריים והכל תקוע ואז זה משתחרר. כמו כן זה קורה לי לפעמים (לא הצלחתי להוכיח עד הסוף) שאני לוחץ או פותח תו…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. שלום רב, יש ברשותי AMD 3.2 + ASUS A8NEלוח + GEFORCE 7800GT + כרטיס קול של CREATIVE - XFI-Fatal1ty הבעיה היא שרק כשאני מפעיל משחק חזק כמו OBLIVION או COMPANY OF HEROES ודומיו בגרפיקה הכי חזקה לאחר כ 15 דקות המחשב קופא ומשמיע ביפ אחד. אם אני מנסה להוריד הגדרות של המשחק אני יכול לשחק חופשי ( אבל עם כרטיס חזק אני לא יעשה את זה!) יש לי ספק כוח של HEC 475 כוח ו 12 V פרמטתי לפני שבוע את המחשב והתקנתי את הדרריברים הכי חדשים מהאתרים לכל חומרה! וכן הורדתי עדכון לביוס ( לא פתר את הבעיות ועדיין נתקע אחרי 15 דקות!) בדקתי גם טמפרטורות ןהן מגיעות ל 65 בשיא ( פשוט שיחקתי וכשהיה עומס במשחק יצאתי עם ALT+TAB וראיתי את הטמפרטורה ) אני מיואש!! מה עוד אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  8. קניתי לפני יומיים מחשב חדש. הכל עובד טוב עד שאני מפעיל משחק (גי טי אי 5 - אין לי בינתיים משחקים אחרים). החליפו לי כבר כרטיס מסך והבעיה לא נפתרת. המשחק בקושי זז והתמונה "נגררת" ונמרחת. לפעמים גם הקול מקדים את התמונה. הביוס של הכרטיס מסך ושל הלוח אם מעודכן. מה עוד יכול להיות לא בסדר? אולי הספק לא מספיק חזק (למרות שאני בספק)? תודה לכל העוזרים מפרט המחשב (החלקים החשובים) מעבד: Phenom II x6 Six-Core 1100T Socket AM3 3.3Ghz Box לוח אם ‏Asus -Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a‎ זכרונות Kingston HyperX 12GB Kit (3x4GB Modules) 1600MHz DDR3 DIMM כרטיס מסך ‏HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E (asus דיסק קשיח ‏Caviar Black 1TB 7…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by guval222,

קניתי מחשב חדש ונתקלתי בשגיאה 0x80070017, יש לי הרבה נסיון עם פירמוטים התקנות וכדומה,לא נתקלתי בשגיאה כזאת קודם לכןניסיתי אפילו להוריד גירסה אחרת של וינדוס - צרבתי כמה פעמים גירסאות שונות של וינדוס 7 64 ביט -על המהירות הנמוכה ביותר, ועדיין באמצע ההתקנה , ב 53% או 77% פשוט מתקבלת השגיאה . אשמח לפיתרון מהיר אובד עצות..

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Cilay,

לחבר שלי יש בעיה אשמח את תעזרו ... חבר שלי רשם : "אני מתקין את הווינדואס , רואה שיש 250 גיגה , בכל מקרה כאשר הגעתי לווינדואס נשאר רק 140 גיגה .... החלטתי לפרמט וב ולא עזר . למישהו יש מושג מה הבעיה ? ואם אפשר לסדר אותה מהווינדואס או ממקום אחר ?"

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. Started by Kineret,

הי, סליחה, קצת ארוך.. קניתי שבוע שעבר מחשב חדש. הכל חוקי.. אני עובדת כמעצבת מהבית וחשוב היה לי שהמחשב יהיה מקצועי איכותי ואמין. לצערי נראה לי שנפלתי על חנות לא טובה שבינתיים לא אציין את שמה. שתי תקלות עיקריות: בעיקרון הזמנתי טכנאי חירום להערב אבל מכיוון שאני לא מבינה בזה הרבה, אשמח לשמוע דיעות נוספות.. 1. התקינו לי כונן בנוסף לכונן C. מהתחלה היו איתו בעיות, לא ניתן היה לפתוח בו תיקייה חדשה, ולהעביר אליו קבצים. (כמובן שיידעתי את החנות אבל לא כלכך חזרו אלי במשך ימים, אמרו רק שפתחו תקלה מה שלא עוזר לי הרבה..) היום עשיתי טעות ובדקתי האם במקרה זה הסתדר ופתאום היה אפשר לבצע את הפעולות הנ"ל. העתקתי לכונן, כדי לעשות סדר, את כל הקבצים החשובים האחרונים.. לאחר מכן עשיתי אתחול (כי…

12. Started by As-E,

קיבלתי היום את המחשב החדש : epox 8rda3 R9700 pro Hercules amd 2800 geil dragon ultra 512 daul channel antec 400w הרכבתי את המחשב , והכל נראה בסדר שאני מנסה להדליק , הוא פשוט לא נדלק ניסיתי לנסות לשנות את החיבורים של הלד והסוויטש וזה לא עזר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. פחות או יותר הבנתי ש FAN PWN1 לא עובד...כל השאר עובדים והקירור שלהם מצויין... נכנסתי לביוס והגדרתי אותו והוא עדיין לא עובד , ניסיתי עם הSPEED FAN עדיין לא עובד... החלפתי חיבורים עדיין לא עובד , אני מדבר על המאורר של SYSTEM במשחקים GTA IV , Left 4 DEAD 2 , GRID 2 , הכרטיס מסך מגיע ל 76 מעלות עד 82 ואז המחשב נתקע לגמרי , או שפשוט המסך מתכבה... הרצתי את OCCT המחשב עבד במשך חצי שעה ולא התכבה.. לאחר מכן הפעלתי משחק , הגיע ל83 מעלות , נתקע המשחק לקחתי פן ופשוט התחלתי לקרר את כל הרכיבים והמחשב המשיך לעבוד מסקנה שגם במצב של התחממות יתר המאוור עדיין לא עובד! בגולדטופ (העסק ממנו קניתי את המחשב) טוען שהכרטיס (HD7870XT) כרטיס רוצח ובנוי לעבוד במצבים כאלה וזה לגיטימי הטמפרטורה... ht…

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש , בניתי אותו בפעם הראשונה ,ועכשיו כשאני מנסה להדליק הכל נדלק אבל המסך מרא שאין סיגנל ? מה הבעייה ? סתכלו במפרט שלי בשביל איזה חלקים יש לי . חיברתי את המסך דרך ממיר מVGA לDVI אולי זאת בעייה ? ניסיתי שתיים שונים גם לא עובד . עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי תמחשב כבר חודש בערך ,אז ככה זה המפרט CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600 Motherboard : ASUS M2N-E HD: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM Monitor: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI Keyboard: SAMSUNG PLEOMAX PKB-3000 Mouse: Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Mousepad: Steelpad 4D Sound: not specified Graphics: ASUS GeForce 8800GTS 640MB DDR3 PCI Express Memory: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 O/S: Windows Xp Service Pack 2 Headset: Medusa 5.1 ProGamer Edition HeadSet Connection: Cables 3m וכבר שקניתי תמחשב הגיע עם כרטיס מסך פגום והביאו לי חדש , לאחר מכן לפני שבוע כבר שלא יכולתי לסבול תבעיות שהיו עם הלוח התברר שגם הוא היה ד…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by ykg,

היי, אני מקבל מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE, SSD של CRUCIAL RAM של HEYPER X. סה"כ מחשב פשוט לא מתכנן OC או שום דבר כזהץ מתכוון להתקין וונידוס 10. יש דרייברים מיוחד שכדאי לי להתקין או שלהשאר עם מה שהווינדוס יתקין? מעניין אותי הלוח אם. אשמח אם משהו שמבין יכול להסתכל כאן תחת קטגוריית Chipset ולאמר מה כדאי לי להתקין. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370M-D3H-rev-10#support-dl תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by arkanss,

שלום רב , לפני פחות מחודש קניתי מחשב נייח חדש : Gigabyte Ga-G41 COMBO Pentium Dual Core 5700 3.0GHZ DDR3 4GB 1333 2X2 1st HDD 500GB 2nd HDD 320GB nVidia Geforce 9500GT DVI-I+VGA+HDMI עכשיו השאלה שלי היא האם ספק כח 500 וואט יכול להריץ את כל אלה בלי תקלות ? תודה מראש לכל העוזרים :)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by asher_pa,

שלום, לפני שבוע קניתי 2 מחשבים חדשים לוח : GA-880GMA-UD2H מעבד : AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 BOX זיכרון : ADATA 2G Ram DDR3 1333 MHZ דיסק קשיח : SAMSUNG 500GB (HD502HJ) מארז ATX עם ספק 450W אתמול סוף סוף הרכבתי אותם. ומאז יש לי בעיה. כל 5-10 פעמים שאני מדליק את המחשב אני שומע רעש !!עצבני!! מהדיסק הקשיח שהוא "דופק את הראש בצדדים" המחשב ממשיך לנסות לעלות ואז הוא כותב שאין מע' הפעלה. אני מכבה את המחשב \ מרסט אותו ואחרי 2-3 פעמים העניין נרגע והכל עולה כאילו כלום לא קרה. הבעיה קוראת בעיקר (על הפעם הראשונה כמעט) מתי שאני מנסה לבטל את CQN או לחילופין משתמש בפונקציה של Unlock Core. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי להחליף ספק וזה לא עוזר. הב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המפרט בפרטים שלי ... כתבתי אתמול על הבעיה שכשהפעלתי את המחשב .. הוא נדלק .. אבל לא היה מסך בכל מקרה היום ראיתי שמאחורי הספק היה סוויץ' כזה להחליף בין 230 ל 115 ... החלפתי (כי הבנתי מהנורה האדומה שדלקה לי על הכרטיס מסך שהוא לא מקבל מספיק כוח) ... הדלקתי את הספק והפיוז בבית קפץ .. אחרי שהרמתי את הפיוז והחזרתי ל 230 (במקור הוא היה על 230 והחלפתי ל 115) המחשב לא נדלק בכלל ... שום דבר ! הרסתי משהו ? בבקשה תעזרו לי . :'(

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  20. היי. ברשותי מחשב די חדש וחזק כמו שניתן לראות בתמונות המצורפות. משום מה המחשב מרגיש לי כאילו אני על מחשב i3 מלפני 8 שנים ואני לא מבין למה אם יש לו כאלה נתונים. הרצתי בדיקה על הכוננים הקשיחים עם התכנה CrystalDiskInfo ויצא שה SSD במצב טוב (93 אחוז) וגם הכונן השני במצב טוב. מיותר לציין שהווינדוס מותקן על ה SSD. ניסיתי גם את CCleaner אך עושה רושם שהוא לא עוזר יותר מדי. מצורפות שתי תמונות ממנהל הישומים, אולי מישהו כאן יאיר את עיני. תודה. https://imgur.com/a/pzUBJyt

21. Started by tepez,

סיימתי עכשיו להרכיב מחשב חדש. הוא מחושב למסך (VGA), למקלדת (USB), לעכבר (USB) ולרשת. כשאני מדליק אותו: לא מופיע כלום על המסך המקלדת והעכבר לא מראים כל סימן חיים הלד של ההארד-דיסק דלק מהבהב קצת ונכבה. אין אור על החיבור של הרשת המאווררים מתחילים לפעול (גם של המארז וגם של המעבד) מה יכול להיות מקור הבעיה? איפה להתחיל לחפש? המפרט של המחשב GIGABYTE GA-73PVM-S2H ANTEC NSK2480 380W EARTHWATTS Kingston DDR2 2028MB 800Mhz CL6 * 2 WD Caviar Blue 320GB LG GH22LS40 Retail Intel Core 2 Duo E6300

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by adlanm,

שלום אני קונה מחשב חדש האם צריך לעשות עדכונים לביוס שקשורים לחומרה שקיימת במחשב

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  23. אני לא יודע איך להגיד או מה צריך לעשות המערכת הפעלה נמצאת על ה 74 גב ארדדיסק וישנו עוד ארדיסק 250 גב שבכלל לא עולה (בחולונות) מה צריך לעשות כדי להגיד אותו ? ומה זה בכלל RAID?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  24. היי, מצטער להעלות את הנושא הזה שוב אבל הבעיה שלי לא נפתרה עדיין. קניתי מחשב לפני שבועיים והמחשב עובד יפה רק כאשר אני נכנס למשחקים כעבור כמה דקות המחשב או נתקע או מתרסט או יוצא לווינדווס ומראה על שגיאת "שלח אל \תשלח" או לאחר מכן כשאני מנסה להיכנס שוב יש שגיאה שאומרת hardware graphic acceleration recuired או משהו בסגנון.. יש גם תקלות אחרות שהמחשב ככה פתאום עושה ריסט לעצמו , או יוצא מהאקפספלורר, מסרטונים שאני מפעיל באינטרנט. מאוד מעצבן לקנות מחשב חד ב5 אלף שקל (ללא מסך) ולא להנות ממנו. כל הדרייברים מעודכנים ואין וירוסים.הרכיבים של המחשב טובים יחסית core 2 dou e6300 , geforce 7600GT 256 MB הלוח של אינטל לא משהו -d946gzissl הספק atx v12 500 W (אותו החלפתי כי הוא גנרי) זיכרונ…

25. Started by shay6999,

שלום לכולם אשמח לעזרה. יש לי מחשב חדש DELL 7347 ניקנה משניידר מחשבים התקנתי עליו SpeedFan בTEMP הוא מגיע ל50-53 מעלות, התייעצתי עם שניידר הם אומרים שזה תקין. האם זה באמת נורמלי? אגב אני עובד עם משטח קרור. עוד שאלה, שיושבים עם המחשב בחוץ ממש קשה לעבוד עם המסך (המבריק) יש פתרונות לזה? בתודה רבה שי

• 0 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים