עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by s1nus,

הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  2. שלום , אני נמצא כעת בלי אנטי וירוס על המחשב, ורציתי לשאול אותכם , איזה אנטי וירוס הכי טוב , והכי קל לשימוש, . ואם מישהו יכול להביא לי פה הורדה לזה אני אשמח , תודה ויום טוב!

3. Started by zoharga,

ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי....

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by lior6996,

שלום לכולם ! אחרי העלאת הFSB ל-333 (עם לוח 965 וזכרונות 667) הCPUZ מזהה את המכפלה כ-6 או 7 כאשר זה רוב הזמן 6 ומידי פעם חוזר ל-7 וגם המהירות הכללית בהתאם היא 1998 וקופצת ל- 2331. האם יש למישהו מושג מה הבעיה ? צריך לסדר משהו במתחים ??

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by Ron1999,

שלום לכולם יש לי IBM TP T30, מ"ה WIN XP PRO. הבעיה: כרטיס המסך לא זוהה על ידי מערכת ההפעלה, הורדתי דרייבר מהאתר של LENOVO למחשב לפי הדגם הרלוונטי, אבל כשאני מאתחל את המחשב המסך מציג הכל, אלא שאם אני מנסה לגעת הרזולוציה או לבצע איזו פעולה - המסך מתבהר לאט לאט - פסים לא ברורים של לבן כחול מרוח ולא בפוקוס, ונראה כאילו כלום לא מגיב יותר. אם אני מאתחל את המחשב בSAFE MODE הוא עובד רגיל. מה הבעיה? ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש - לא עזר. למישהו יש פתרון אחר? רון.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by volkh,

בדקתי הכול חיבורים הכול תקין הוא היה בלי ג'אמפר הכול עבד שמתי את ג'מפר על master ואז המחשב כתב שהוא לא יכול להפעיל את המחשב ויש בעיה העפתי את הגמפר כמו שהיה תמיד בלי ופתאום הוא לא מזהה אותו בביוס ויש מסך שחור וקו למעלה ומצד שמואל .... שמתי הרד דיסק אחר והוא עובד רגיל ואת הארד הזה הוא לא מזהה בכלל

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by eran_v14,

ניסיתי היום להתקין שני משחקים של EA והופיע לי חלון שבו היה רשום שאין לי דיירקט איקס וזה לא הגיוני כי כבר יש לי שני משחקים מותקנים במחשב.... השאלה שלי היא האם זה בגלל שההתקנה לא בסדר או שהדיירקט או אולי בגלל שזה של EA לא יודע... תודה לעוזרים וד"א אגב עשיתי מה שמישו פה אמר לי עם הדיירקט להכנס בהתחל להפעלה ולרשום DXDIAG וזה לא עזר.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  8. Started by ppe,

קיבלתי מארז עים חומרה בתוך המארז ישן. המארז בצבע שחור ,מקדימה יש נקודות,נקודות פתחי איורור,אין ברגים לפתיחה מאחורה,יש לו למעלה קופסה מחוברת למארז,שניפתח וניסגר,אין שם חברה על המארז. מישהו מכיר,איך פותחים אותו? מוסיף המארז ניראה מרשים ויקר.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by aloneg,

קניתי מחשב חדש, ולאחר שהתכנתי 2 HD ישנים נוספים הכונן DVD LG שלי הפסיק לעבוד( GSA H-30N), ה-2 HD הישנים מחוברים ב-EIDE וה-DVD מחובר ב-SATA2. מה יכולה להיות הסיבה לכך, ואיפה אני יכול למצוא DRIVER לכונן???

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by marik,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 160JS SATA2 אך אני עושה לו טסט אם איזה תוכנה אפשר לבדוק אם הדיסק תקין לחלוטין אם משהוא יכול לעזור לי אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. שלום אני עובד עם xp sp2 ואנטיוירוס NOD32 מעודכן. היום הופיעה לי הודעת שגיאה באמצע השימוש במחשב (תמונה מצורפת). לחצתי על הכפתור ששולח דו"ח שגיאות לMS וקיבלתי בחזרה את ההודעה על malware (תמונה מצורפת). לאחר קבלת ההודעה כל פעם שאני מנסה להפעיל משהו שמשתמש בקול אני מקבל הודעת שגיאה שמדווחת על בעיה בהפעלת הדרייבר של הכרטיס קול (Sound Blaster Audigy). הפעלה מחדש של המחשב פתרה את הבעיה עם הקול אבל כעת הודעת השגיאה חזרה עוד פעם (וכעת שוב אין קול). הרצתי בדיקה עם האנטיוירוס - לא מצא כלום. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  12. :nixweiss: מחשב חדש שבועיים שלוש אצלי. החיבור של המסך התנתק באמצע עבודה על המחשב ואז כשחיברתי אותו חזרה המחשב נכבה, ומאז הוא לא נדלק יותר! ניסיתי להחליף ספק כוח וזה לא הבעיה. בדקתי כבלים, הכל ניסיתי להפעיל את המחשב כשהכרטיס מסך מנותק (אולי הכרטיס מסך עשה בלאגן), ובעצם רק הספק כוח מחובר לחשמל - לא עבד. חשבתי אולי הבעיה בסוויץ' של ההדלקה אז חיברתי את הלוח לסוויץ' אחר ו... לא. יש לציין שלמשל אחרי שהחלפתי ספק עם החדש המאוורר שלו התחיל להסתובב לבערך 0.1 שניות ונכבה. מה יכולה להיות הבעיה?? לוח אם GIGABYTE מעבד INTEL PENTIUM D חיבור כ.מסך PCI Express

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. טוב את הבעיה הקודמת פתרתי אז עכשיו יש לי דיסק אחד מחובר בSATA ודיסק אחד בIDE עכשיו הבעיה היא שלפעמים הווינדוס נתקע שאני עושה משהו שקשור לדיסק הישן (רואה ווידאו משמה או משהו אחר) בתקיעה העכבר נעלם אבל אפשר להעלות רק את טקס מנג'ר (עם CTRL ALT DEL) ואז העכבר נראה ואפשר להזיז אותו אבל אי אפשר ללחוץ על כלום שום דבר אחר לא מגיב

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by הוגו היד,

הי, קניתי אתמול הארד דיסק חיצוני (USB) של WD בגודל 500GB בחיבור הראשון למחשב הוא עבד אבל לפתע הוא הפסיק לעבוד. המחשב מזהה שמחובר התקן USB אבל לא מזהה אותו כ-MASS STORAGE, מופיע כסימן שאלה צהוב. מחיפוש ברשת מצאתי שזו בעיה נפוצה אבל לא מצאתי פיתרון. ניסיתי כבר: 1. לנתק ולחבר. 2. להחליף כבל USB. 3. להסיר את כל התקני USB מ-DEVICE MANAGER ולעשות אתחול פעמיים. אגב יש לי הארד דיסק חיצוני נוסף והוא עובד ואין לי אפשרות לבדוק על מחשב אחר עד יום ראשון. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by טל123,

החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח אם יש פה איזה תותח מחשבים שיהיה מוכן לעזור לי טיפה בבחירת סוג המחשב. תודה מראש והמשך יום נעים. טל

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  16. מה עדיף לקנות PCI- Usb של 5 יציאות או מפצל שמתחבר ישירות ללוח האם?.. (אני רוצה להוסיף Usb 2.2 כי יש לי רק 2 של 1.1) פנטיום 3 תודה..(=

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by Nihility,

שלום לכולם, יש לי סטיק של 1GB DDR2 שאני די בטוח שהוא דפוק. כשאני עובד איתו, חלונות XP נתקעת על הזמן ועושה מסכים כחולים, מה שבינתיים לא קרה לי עם סטיק אחר (2 ימים, 7 שעות בינתיים). מה שמוזר זה שהזכרון עובר את MEMTEST בלי בעיות, עובר PRIME95 (המווווון שעות), עובר 3DMARK PCMARK וכו. אבל חלונות נתקעת איתו. ההודעת שגיאה של המסך הכחול זה משהו גנרי, לא ספציפי, אין דרייבר, אין כלום. מחיפוש בגוגל מצאתי שזה או "בעייה עם דרייבר" או "בעייה עם חומרה". באמת, תודה מיקרוסופץ... : (החלפתי את כל הדרייברים, אפילו התקנתי חלונות מחדש, הוצאתי והכנסתי כרטיסים, החלפתי דיסק קשיח, בדקתי חום וכו וכו וכו) בכל המקרה ההודעת שגיאה לא עזרה בכלום. אז כמובן שישר חשבתי על הזכרונות אבל הם עברו Memte…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by zoharga,

ברשותי שני סורקים מקצועיים ישנים של חברת ניקון אחד סורק שקופיות והשני סורק a4 שעובדים עם כרטיס סקאזי חדש ותוכנת הפעלה משותפת לאחרונה החלפתי מחשב חדש עם חלונות XP וכל פעם שהמחשב עולה הוא טוען שלא מזהה את חיבורי הסקאזי ל הסורקים ומבקש הגדרת הסקאזי באיתחול לפני שחלונות עולה הסורקים וכרטיס הסקאזי עבדו יפה במחשב הקודם אשמח לקבל כל מידע שיעזור לי לטפל בבעייה בכוחות עצמי מבלי לקרוא לטכנאי.... פרוט הדגמים nikon scantoch 210 nikon coolscan 2 תודה מראש בתמונה יש נתונים על בקר הסקאזי תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  19. שלום בבואי להפעיל את המחשב הוא מרסט עצמו כל פעם מחדש ברגע שהוא בא להעלות את הWIN (אחרי שהלוגו על גב המסך השחור מוצג). ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא לא נותן לי . הכנסתי את הדיסק של WIN ונכנסתי לאזור ההתקנה של WIN על מנת לנסות לבצע תיקון של רכיבים (מקש R).לאחר שאני מגיע לשם הוא מציג לי מסך שחור שואל איזה כונן של WIN אני רוצה לתקן ומבקש סיסמאת מנהל .שהתקנתי את הWIN לא הגדרתי סיסמא אז רציתי לשאול מה אני עושה עם הסיסמא הזאת על מנת להמשיך בביצוע נסיון של תיקון? תודה,

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by מכבי חיפה,

שלום,ד כניסת ה USB במחשב לא עובדת החיבור שבא בראש המארז לא עובד החיבורים שמאחור עובדים, למה ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by jackhammer,

יש לי עכבר GENIUS מודל GM-03009U יש לו מלא כפתורים (איזה 10) אחד הכפתורים הוא להחליף בין החלונות עכשיו עם הIE7 החדש איך אני מגדיר את העכבר שיחליף לי TABים ולא חלונות? אין בדריבר אפשרות כזאת ואי לא מצא דרייברים כאלה מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by Oranili,

אחד אמר פה שנתקע לו המעבד על המאורר חזק... אז הנה הפתרון תופסים את המאורר ומסובבים אותו לאט לאט עד שאתם מרגישים שהמעבד נפל לסוקט... חזרה ... עכשיו עשיתי את זה וזה פעל ! מסובבים אותו קצת ... לא בכח.. בהצלחה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. של לוח האם קניתי מחשב חדש והתקנתי windowx xp מקורי (דבר שאני עושה שנים) כשר פירמטתי את המחשב ב fat32 לא הייתה בעיה וכאשר פירמטתי את המחשב בNTFS והכנסתי את תליטור ה DRIVER של חול האם ABIT - 9L הוא נתן לי הודעה מוזה של EROOR ולאחר שלחצתי מספר פעמיים OK OK OK עד שהוא נכנס למממשק של התקנת הדרייברים (בעבר הייתה לי בעיה כזו וזו הייתה בעיית חומרה גמפר של ה HD היה על סלב) כרגע הכל נראה בסדר למישהו יש רעיון למה זה קורה חלון ה ERROR - חלון קטן שרשום עליו ERROR וסימן קריאה צהוב תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by m.l,

שלום...היתעוררה לי בעיה כשלקחתי את המחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ) הוספתי לו זיכרון ל512SDRAM והוא פעל כמו תותח על בווינדוס 98התקנתי עליו XP או יותר נכון זה עשה כאילו שידרוג לXP (למי שמכיר) והבעיה היא שהדיסק קשיח של אבא שלי הישן הוא ממש גוסס.....כאילו מרעיש ברמה מטורפת שלא תאומן פשוט!! מביא חלון כחול כזה של XP שמבצע בדיקת דיסק קשיח לפעמים המחשב עולה לפתיחה של המערכת הפעלה (גם ב98 הוא היה עושה את זה) וניתקע ושומעים את הדיסק קשיח ניתקע ומרעיש....אז מה שעשיתי לקחתי דיסק קשיח אחר (HITACHI DESKSTAR 40GB אם זה משנה) ריק לחלוטין. ורציתי להתקין XP אבל המחשב קצת היה איטי בזה אז התקנתי בסוף בפנטיום 4 של אחים שלי רק את המערכת הפעלה בלי דרייברים בלי כלום! אבל כשאני מחבר אותו …

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by Pawnd,

שלום חברים, זיהיתי בעיה במנהל ההתקנים, בתמונה הבאה: מישהו יודע כיצד ניתן לטפל בזה? כמו כן גיליתי את הבעיה הזו לאחר שה-sound הפסיק לעבוד לפתע במחשב ולכן בדקתי את מנהל ההתקנים, הסאונד עדיין לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו למרות שניסיתי להוריד את הדריברים מחדש. האם יש קשר בין השניים? תודה לכם על התשובות

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.