תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
חג שמח חברים! נתקלתי הום בתופעה בנייד שלי שעובד עם XP HOME כאשר אני מנתק את הUSB של המודם אינטרנט (ממש מוציא את הכבל) קורה לפעמים שמופיע מסך כחול שאומר שכדי למנוע נזק למחשב או משהו כזה חייבים לעשות RESET יש לציין שנתקלתי בזה גם בעוד מחשב שלי באותו סיטואציה כאשר אני מנתק את כבל הטלפון מהמודם או ממש את המודם מהמחשב ובמחשב השני מדובר על WINDOWS 2000 למה זה קורה? בגל שאני לא עושה "הוצאת חומרה באופן בטוח" מהמחשב אולי? אודה על עזרתכם בנושא!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.directron.com/installusb.html קניתי קורה כרטיסים ומה גיליתי ? ל גיגגבייט יש layout משלהם והחיבור שיש על הקורה כרטסים הוא שלם .. חוץ מלהחליף לאחד אחר ..אין עוד פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
עד עכשיו היה מחובר אצלי HDD ב MASTER וצורב ב SLVE אני רוצה לחבר את הDVD וזה לא מזהה אותו. בביוס עשיתי שהכל יהיה AUTO וזה לא מזהה אותו כשהוא מחובר לא עם ה HDD ולא עם ה צורב, כשהוא עם ה HDD המחשב מזהה רק אותו ולא את ההארד דיסק וככה גם עם הצורב. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
פעם בכמה זמן אני מקבל מסך כחול ולא מבין כלום ממה שרשום הנה קבצי הminidump http://www23.zippyshare.com/v/84004117/file.html תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום קניתי AMD 3000 BOX וקיבלתי מאורר עכשיו , על המאוורר יש משחה טרמית אבל גם קיבלתי ARTIC SILVER 5 מה לעשות? להסיר את המשחה שהגיעה עם המאורר או להשאיר אותה בנוסף על המעבד יש מעיין מדבקה עם ברקוד האם להסיר את זה או לא ?ומה השיטה למרוח את ה ARTIC SILVER במידה ואתם ממליצים שאני יעשה את זה ... תןדה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. לפניי כמה שעות היה לי ריסט פתאומי ומאז הווינדוס עולה לאט. כלומר מבצע הרבה לופים עד שהמערכת עולה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח ASUS p4p8000. ושני זיכרונות KINGMAX 3200 256MB , היכן אני צריך לשים את הזיכרונות כדי לנצל את טכנולוגית ה DUAL DDRAM בשני הסלוטים הכחולים נכון ?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי לוח DS4 מעבד 6300 וכ.מסך 7600GT בספק שיש לי אין חיבור 8 פינים כשאני מפעיל את הFLIGHT SIMULATOR עם הגדרות גהוהות אז פתאם אחרי כמה זמן פשוט המחשב מאתחל עצמו לדעת. ביטלתי את האיתחול האוט' כדי לוודא שזו לא בעיה של הWIN וכנראה שלא (כי אז היה לי מסך כחול עם שגיאה כלשהיא) האם החיבור החסר הוא הגורם לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אז ככה, קיבלתי ל"טיפולי" מחשב שהבעיה שלו מתוארת בכותרת, אז למה "לכאורה" כי המעבד לא מתחמם, הוא עומד על 45 מעלות במאמץ (אינטל) שה לפי אתר היצרן בהחלט בתוך התחום הירוק, ועדיין המחשב נכבה ובפעם הבאה שמדליקים אותו הוא כותב במסך הפוסט שהיה כיבוי לא צפוי של המחשב עקב התחממות המעבד. כאמור, המעבד לא מתחמם, עכשיו החשוד העיקרי הוא לוח האם, אין לי לוח-אם כזה ע"מ לבדוק, השאלה שלי האם זה יכול להיות המעבד דפוק?, אני יודע שבמעבד אין טרמומטרים ואת טמפ' המעבד הלוח לוקח מטרמומטר אינטגרלי בלוח שנמצא מתחת לסוקט של המעבד ולכן לדעתי המעבד לא יכול "להכריז" שלא סובל מחימום-יתר כי אין לו פשוט טרמומטר, האם יכול להיות שהמעבד דפוק ולא לוח-האם? (כאמור אין לי לא לוח-אם ולא מעבד כזה). תודה! עריכה: כמוב…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המעבד שלי נועד לשימוש כזה E4400 " ריבוי משימות " : יש לי ברקע כרגע 9 דפדפנים עם הרבה חומר לא דפי HTML רגילים ( בדרך כלל יותר דפדנים עובדים ביחד יש לי 4GB זיכרון ) , מדיה פלייר פתוח עם סרט טעון על פאווס ! , שני דפי EXCEL פתוחים , DVD-RW עובד - דיסק עם מוזיקה ברקע . זה נחשב הרבה ? צריך להוריד ממנו משימות ? ואם זה הרבה עדיף לקנות Quad אם אני משתמש בהרבה דברים ביחד ? אני ארגיש הבדל ? ועוד שאלה חשובה : באינטרנט " אתרים כבדים " מה הכי חשוב ( דרישה ) ? מעבד ? , זכרונות ? , כונן קשיח ? , כרטיס מסך ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מישהו מבעלי המסך הזה יודע כיצד לשחזר את ההגדרות הראשוניות של המסך הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows 7 במשך מספר שנים, לפני כמה ימים שמתי לב כאשר אני מעוניין להעלות קובץ, נעלמה לי האפשרות להעלאה משולחן העבודה, מצרף תמונה להסבר. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברה, אני רוצה לעשות OC למעבד, לשם כך אני צריך להיכנס לBIOS אך הוא לא עולה לי.. ניראה כאילו שהוא לא נטען או קופא.. תמונה להמחשה: לוח אם: Z77-DS3H WIN7 64 תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחרונה התקנתי במחשב שלי לוח אם ומעבד חדש (Amd 3500, Asus A8v-mx) מאז שהתקנתי את הלוח והמעבד, וחיברתי את הכרטיס קול, המחשב נתקע מיד אחרי המסך-תמונה של הלוח. הכרטיס הוא מדגם live 5.1 של Creative. יש לציין שכאשר אני מוציא את הכרטיס קול ומעלה את המערכת, הכל עולה ללא בעיות. וכמו כן הכרטיס עבד יום קודם לכן עם הלוח והמעבד הישנים שלי. יש אלו שהן הצעות לפיתרון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מצליח להיכנס לאינטרנט לא בכרום ולא באקספרלור המסך מראה הודעת שגיעה שמצורפת למטה אשמח לעזרה בנושא ...תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לשמוע את הטיקים האלו שההארד דיסק מפסיק לעבוד לכמה שניות ואז המערכת נתקעת עד שהוא חוזר, זה קורה פעם בשבוע-שבועיים... הבעיה שיש לי 3 דיסקים ואני לא יודע באיזה מהם זה קורה (עשיתי בדיקת SMART על כולם וכולם יצאו תקינים). גם עכשיו קרה לי פעמיים ב 3 שבועות האחרונות שאני מעלה את המחשב וה BOOT ORDER שלו מתאפס. רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כבר תקופה בעיות שהמחשב היה נדלק אבל לא מגיב, המסך עובד אבל לא מראה תמונה, כל החיבורי USB לא עובדים אבל הרמקולים עובדים. לרוב זה היה מסתדר אחרי שהייתי מנסה להדליק אותו מספר פעמים היום בזמן שהמחשב עבד טוב ברגע אחד פשוט כל הUSB הפסיקו לעבוד(עכבר, מקלדת, מצלמה וכו') עשיתי ריסטרט למחשב והוא לא הגיב. לקחחתי אותו כבר פעמיים למעבדה של KSP ואמרו לי שהבעיה היא שהמחשב מלוכלך(ניקו אותו פעמיים). פתחתי את המחשב, בדקתי שהזיכרונות והכרטיס מסך מחוברים כמו שצריך. הבנתי שהבעיה יכולה להיות הספק כוח, יש לי בספק כוח כמו כפתור הזזה כזה(כמו הכפתור של הסאונד באייפון) הכפתור זז שם בין 230-115(אין לי ממש מושג מה זה אומר). ניסיתי להדליק את המחשב כאשר רק המסך מחובר, הזזתי את הכפתור מ230 ל115 וכ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אבל אין במחשב חיבור hdmi מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל 1557 מעבד I7. כל כמה דקות הוא נתקע ואז אני צריך לכבותו. עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר כי אין לי נקודה ישנה מאוד. זה קורה בדכ שאני נכנס לסרטונים (למשל בחדשות וואלה) אבל יכול לקרות גם סתם ככה. ניסיתי בכל הדפדפנים ואותו דבר. WIN 7 64 BIT תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה מכם :ם הבעיה שלי היא כזאת:כשאני מפעיל את המחשב / אתחול, אני מקבל שהבדיקה של הפלופי, והכוננים - כאילו המחשב לא מזהה אותם, ( None),במקביל , יש צפצופים , ומיד אחרי זה זה מעביר אותי למסך שבו כתוב : DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. (אין דיסקט בפנים) מה שאני עושה בכדי להיכנס למחשב, אני לוחץ F8 באתחול, זה מזהה את ההתקנים, ומעביר אותי לווינדוס. מה שמוזר, שבביוס אני לא מוצא שום בעיות, ניסתי לנטרל כל רכיב לחוד, וחשבתי שהפלופי עושה בעיות, אבל עדיין.. ביטלתי אותו בביוס בכל מקום אפשרי. (מה שמוזר זה שכל ההתקנים עובדים , גם הפלופי שהווינדוס פועל). ניסתי גם לבדוק אם כל הכבלים מחוברים, ואכן, הם מחוברים חזק וכראוי. ניסתי לעשות גם FIXBOOT ו-…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הדריוור שמגיע בדיסק דפוק מטעמי אנטי פרסום ערכתי את הכותרת והורדתי את שם החברה אבל פה אני חייב להגיד שהמצלמה הגיע בזמנו מנטויזן שמי שקיבל ידע על מה אני מדבר בדיוק.... פעם מצאתי דרייוור טוב אבל אני לא יודע איפה למצוא אותו עכשיו השם של המצלמה הוא VP - EYE משהו יש מיליון כאלה עם השם הזה אז זה לא עוזר כ"כ אבל המצלמה בדרך כלל בצבע אדום\אפור\כחול עם לד מקדימה וכפתור מאחורה אם למישהו יש אותה עם דרייוור טוב בבקשה ליצור קשר איתי תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כונן סיגייט 4טרה חדש , כונן פנימי שאמור לשמש כאחסון לכל השיט שיש לי במחשב . Seagate Barracuda HDD 4TB Sata III ST4000DM004 התחלתי לגבות את כל הדברים ושמתי לב שהמהירות כתיבה / קריאה מזעזעת ואיטית עד כדי כך שהמהירות יורדת ל 0 ואז עולה ל 2 מגה ואז יורדת בחזרה ל 0 . בדיקה של דיסק מארק נותנת 75 מגה בקריאה ו 8 מגה בכתיבה . הכונן מחובר ב SATA3 וכל הבדיקות של סיגייט גם הראו שהכל תקין , הכונן מפורמט ב NTFS . מעבר לזה אין לי מושג מה יכול להיות דפוק ולמה יש מהירות כזאת מזעזעת , יתכן והכונן דפוק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מזמן לא הגבתי בפורום זה מפרט המחשב שלי הוא מעבד E8400 לוח ג'יגה בייט PA 31 ES39 כרטיס מסך 9800GT ספק אנרמקס 525 וואט זכרונות (חדשים היום נקנו) קורסאיר XM2 2X2GB 1066MHZ קירור מספק לאחר פעולה קצרה במחשב הוצא מסך כחול והמחשב קרס הדבר חזר כמה פעמים ! אנא עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לוח אינטל 58SO2 X58 LGA 1366 עם מעבד אינטל אקסטרים X990 לפני כמה ימים היה לי מסך כחול בווידוס, ומאז המחשב לא עולה. בהתחלה הוא היה נותן לי 3 צפצופים, ואז הוצאתי את הסוללה מהלוח לכמה שעות, וכשהחזרתי פסקו הצפצופים ועכשיו הוא עושה ריסטארט כל 3-4 שניות, בהודעת ביוס PORT80 הוא נתקע על 17, או על 1C או על BF. מה עליי לעשות , לא כל כך פשוט למצוא לוח כזה היום, וממש חבל לי על המעבד...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-