תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
אני משחק במחשב פתאום זה מין רעש מוזר ונכבה יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאלוווווווווווום קניתי את הכרטיס טלוויזיה של גיגביט : GIGABYTE GT-PTV-AF-RH FM MCE Ready TV Tuner w/Remote ControL http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2305 הכל פועל סבבה מקליט ורואים טלוויזיה יש רדיו והכול חיברתי את האנטנה של הIR (אינפרא) למקום הנכון והשלט לא פועל.... יש לכם פיתרון??? (היתקנתי תדרייברים) תודה רבה!! (אם יש למישהו תוכנה טובה לכרטיסי טלוויזיה והוא יכול להמליץ לי עליה אני ישמח בפרטי או פה )
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב הנייד שלי. קומפק פרסריו. הפין של הלוח-אם רופף קצת ולכן המגע עם המטען לא יציב ובנוסף הבטרייה כבר עשתה את שלה. שלחתי את אותו לתיקון במעבדה של HP (אין אחריות כבר) והם חזרו עם הצעת מחיר לתיקון בשמיים. את הלוח אם במקום לפתוח ולחזק את הפין הם מוכנים רק להחליף וזה עולה 2200 ש"ח. עבור בטרייה חדשה הם רוצים 700 ש"ח. עבור העבודה 300. גם אני לא מתקן את הפין אלא רק מחליף בטרייה זה יוצא 1000 ש"ח. מישהו יודע אולי: א. אם יש מקום אחר שבו אפשר לקנות בטרייה של נייד קומפק פרסריו? ב. אם יש מקום אחר שאפשר לקחת אליו את הנייד לתיקון ולא יעלה כל כך הרבה? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של 975X GIGABYTE עם 1GB DDR2 וקניתי עוד גיגה שתי סטיקים כל אחד 512MB זה זיכרון ECC לא כמו מה שיש לי עכשיו עכשיו אני בא להתקין אדום לאדום בלוח אם והסטיק ה1GB בצהוב בדיוק כמו שצריך להיות עכשיו אני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל המסך לא. ומקודם לפני שהמסך היה נדלק המחשב היה עושה קול של ביפ (לפני התקנת הזיכרונות החדשים) אז בקיצור תעזרו לי איך להתקין את הזכרונות תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
כפולה עם העכבר על הסרטון יש לציין שלפני הפרמוט כל סרטון היה נפתח במסך מלא ע"י הפעולה הנ"ל אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחילו לי לפני יומיים פתאום צפצופים ממש ממש גבוההים מהספק. ניסיתי לפתוח אותו ולנקות אותו אך זה לא עזר בכלל. יש עליו מאוור 120MM אבל שאני מנתק אותו מהלוח הוא לא מפסיק לעבוד.. מוזר? יש דרך לעצור אותו?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק samsung 250GB SP2504C שיש לו אפשרות s.m.a.r.t. הבעייה היא שבביוס אין לי אפשרות לאפשר את זה וכשהמחשב עולה הוא רושם לי hdd s.m.a.r.t. capability................................disabled השאלה שלי איך אני יכול להפוך את זה ל-enabled נ.ב. זה הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906&ModelName=GA-8I945P-G ניסיתי להוריד מהאתר הזה עדכון לביוס אבל ללא הצלחה (יכול להיות שזה עדכן אני לא בטוח אבל לא נוספה האפשרות של s.m.a.r.t.)
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היייי אני חייב מדריך איך לפרמט ולהתקין וינדוס xp professional וגם איך לעשות מחיצות. תודה רבההה למי שיעזור לי................ מנהל הפורום אני מצטער................אני חדש.........
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק סריאל ATA , פתאום המחשב לא קורא ממנו משום מה ... בביוס זה מוגדר בוט דרך ההארדיסק , אבל הוא לא עושה דרכו בוט וכותב שהוא לא קיים כאילו ... כשאני מכניס הארדיסק שהוא לא סריאל ATA אז הכל עובד מצויין וגם אני רואה את הכוננים של ההארדיסק השני (שהוא סריאל) בווידנווס ... עכשיו מה שקורה זה שבמקום לעשות בוט דרך ההארדיסק סריאל הוא אומר שלא קיים הארדיסק ואז הוא מעלה את nvidia boot agent שסתם לא עושה כלום ... יש לי לוח NF4 .... מה לעשות ? אולי הדריברים של ההארדיסק סריאל נמחקו אם יש כזה דבר בכלל ? יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי מלצמה A540 של קנון ואחרי שהערבתי את התמונות למחשב ואני רוצה לפות בהם המחשב מציג הודעה עם הדו"ח שגיאות אפילו אם אני רק בתיקייה של התמונות והמעצבן שעם התוכנה שבאה עם המצלמה שאני צופה דרכה לא קורה כלום ואין דרך לסדר את זה שאני לא אראה דרך הדפדפן תוכנות הזה ???
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה נשמע : תראו , הבוקר התחילה לי תופעה מוזרה במחשב של ניתוקים ( המחשב נכבה אוטו' ונדלק אוטו' ככה רצף של כיבויים והדלקות מחדש , זה מגיע לווינדוס כל התוכנות עולות ואז "תיק" עושה תהליך כיבוי אוטו' ואז המחשב מכובה ובלי שום קשר נדלק מחדש ..התופעה הזאתי הפסיקה משום מה כרגע , כי זה רק צץ לי הבוקר ישר העיר אותי כי שמעתי שמשהו לא בסדר ( המחשב עושה ביום יום המון רעש מהמאווררים אז שמים לב שיש שקט פתאום כי משהו לא בסדר ) קיצור עכשיו תופעה חדשה , עבדתי עם הXP זמן מסויים הפעלתי משחק מולטיפלייר ואז באמצע המשחק המחשב שוב פעם עשה כיבוי על דעת עצמו ונדלק מחדש .. נכנסתי לביוס לראות אולי אם הטמפ' עלתה , לא .. הכל מצויין טמפ' מעבד 17 ולוח 30 . הפעלתי את הווינדוס שוב פעם ואיך ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות עם המחשב אז הורדתי MEMTEST וצרבתי את זה כאימאג' ושמתי את ה CD ROM שלו שיעלה בבוט התוכנה עלתה והתחילה לעבוד ואחרי 7 שניות ( תחילת הטסט השלישי ) נעצרה. ניסיתי איזה 5 פעמים ואותו דבר: אחרי 7 שניות התוכנה נעצרת ולא ממשיכה וכמובן רק RESET מוציא מהמצב הזה. העברתי את הסטיק של הזיכרון שלו למחשב שלי והרצתי שוב את MEMTEST והפעם התוכנה עברה את 7 שניות אבל נעצרה ב 6 דקות, שוב ניסיתי כמה פעמים ואותה תוצאה. יש לו זיכרון של קינגסטון 512MB. לי יש זכרונות של קורסייר אז הוצאתי את הזיכרון שלו מהמחשב שלי והחזרתי את הזכרונות שלי ( 2 סטיקים של 512MB כל אחד ב DUAL CHANNEL ) עכשיו הרצתי עוד פעם את התוכנה והפעם היא עוברת את ה 6 דקות אבל נעצרת ב 10 דקות... מה זה אומר ? התוכנה אמו…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
קניתי כרטיס PCI USB וקיבלתי איתו דיסק דריבר.צריך להתקין תדריבר או שזה רק לWIN98?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי שאלה מוזרה. המחשב לא רוצה להדלק וכבר עשיתי הכל. הבאתי לחנות את המחשב ובא אליי הטכנאי ואמר שזה בגלל שחיברתי את המאוורר לכניסה אחרת ולא ל-CPU FAN. מכיוון שהכבל היה רחוק לא יכולתי לחבר לחיבור הזה. הוא טוען שכדי שהמחשב יפעל אז המאוורר חייב להכנס לכניסה הזאת. אז אמרתי לו, הנה בוא תפעיל את המחשב גם ללא המאוורר אז הוא אמר שחייבים לחבר אותו ולא זה לא יפעל. בקיצור, חשבתי כמוכם שזה שטויות אבל הוא לקח את הספק ובדק שהוא תקין במחשב אחר. הספק נקנה מהחנות הזאת וגם הלוח. העניין הוא שנראה לי שהוא סתם מנסה להוציא כסף או משהו כזה ויענו להראות לי שזה הבעיה שלא חיברתי את המאוורר נכון ואז לקחת כסף על הרכבה.. פחות מטריד הכסף על ההרכבה, יותר מעניין אותי מה אתם אומרים על זה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בביתי מחוברת מערכת קולנוע ביתי ממוחשבת ...כלומר מחשב בחדר מסוים וממנו כבל usb לסלון דרך קירות הוכן בבניה ...אורך הכבל כ10 מטר ...בנקודת חיבור בסלון מחובר עכבר אופטי ...קורא שלו יחדת הקצה +עכבר על השולחן ...עובד מציון כבר מעל שנה. הבעיה היא רכשתי שלט נוסף ,עם יחידת ir+ רכזת usb ,הרכזת לא מצליחה להתחבר דרך קצה הכבל בסלון ,ולכן אין באפשרותי לחבר את שני מוצרי הקצה...העכבר ןהשלט גם יחד. ניסיתי לחבר את הרכזת מקומית למחשב ביציאת המחשב , ולא בסלון ולא נתקלתי בשום בעיה , מה עושים??? שני הרכיבים נחוצים להפעלת המערכת מהסלון. יש לציין שבתחילה רכשתי רכזת usb ללא מתח ולאחר מכן החלפתי אותה ברכזת עם ספק מקומי (היושבת בסלון) לעזרה מהירה ......אודה לכם. האם יש אפשרות בהגברה של אות מועבר ו…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מקבל את השגיאה הבאה "לא נמצא סימון כתובת של מזהה בתקליטון" מה עושים??? תודה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD שתיקנתי מצאתי כונן DVD של ASUS עם דפקה שהגומיה של ההמגירה קרועה החלפתי הכל טוב ויפה ה DVD קורא לי דיסקים רגילים בכיף לא עושה בעיות עד שאני מגיע לדיסקים של DVD סרטי DVD צרובים הוא מעלה לי אבל משום מה כל דיסק שניסיתי דיסק רגיל של די וי די עם שירים או תוכנות או משחקים לא עולה לי לא יודע למה הוא אומר שאין דיסק אני חושב שאולי הדפקה בלוח אם כי כשאני מחבר IDE דק הוא ועושה ריסטים וגם אם אני שם ב PCI מסויים את הכרטיס קול אז המחשב גם דופק לי ריסטים מוזרים המחשב הוא P3 933MHZ מואץ ל 1.03GHZ 512 Sdram CUV4X-C ASUS G3 TI200 V8200 ודי וי די של ASUS ASUS DVD ROM E612 בעיה מוזרה יכול להיות שהלוח אם היא הבעיה כי דיסק של סרט של די וי די זה מעלה מהר ישר ולהעתיק מדיסקים ר…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
ממה זה נובע ? כנראה התחממות יתר של המעבד אולי .. איך אפשר לפתור את זה ? עזרההההההההההה....
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
?? תודה רבה לא מצאתי מקום אחר ללכתוב את זה
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
איך אני יודע איזה זיכרון הלוח אם שלי צריך ומה הכמות המקסימאלית של זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-