תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
חברים כאשר אני משחק ACT OF WAR לאחר איזה 5-10 דקות המחשב פשוט קופא לגמרי המשחק נתקע וחייבים ריסטרט .. ממה זה נובע ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מ-KSP, עם לוח אם של ג'יגהבייט, התקנתי ווינדוס והכל טוב, אבל, הווינדוס לא מזהה את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם. בדקתי בביוס, שם הכל בסדר, אבל הווינדוס לא מזהה כלום, בעיקרון ב-control panel תחת האפשרויות של הקול במחשב, כתוב " No audio device"... ניסיתי להתקין את כל הדרייברים שבאים עם הדיסק של הלוח אם, אבל זה לא עזר במיוחד... תודה מראש, גל.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
רכשתי מחשב עם לוח מדגם FOXCONN 945G7MA וכאשר באתי להתקין את הדרייבר של כרטיס הקול הופיעה הודעה שהדרייבר לא נבדק על XP והאם ברצוני להמשיך בהתקנה. המשכתי בהתקנה והכל נראה בסדר במנהל ההתקנים אך בכל זאת אני לא מצליח לשמוע קול, גם ההגדרות של הקול ב Control Panel לא נראות כתקינות ולא ניתן כלל לשנות את הווליום. נסיתי להוריד דיירבר מעודכן יותר מהאינטרנט אך ללא הצלחה. בביוס ההגדרות של כרטיס הקול נראות בסדר גמור. מה יכולה להיות הבעיה? ( התקנתי כבר פעמיים את מע' ההפעלה ).
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קיצר החלפתי לוח אם למחשב, עכשיו אני מחובר לאינטרנט דרך הכרטיס רשת המובנה, אבל אני רוצה לעשות רשת ביתית ובשביל זה אני צריך במחשב שלי 2 כרטיסי רשת... (עבד כבר במחשב הישן). עעכשיו חיברתי כרטיס רשת נוסף, המחשב זיהה אותו כהתקן אותו כהתקן לא מזוהה, הורדתי את הרייברים התקנתי אבל אחרי שהתקנתי אותו הכרטיס רשת לא הופיע בחומרה (עכבר ימני על מחשב שלי, לשונית חומרה, מנהל התקנים) תחת קטגוריית כרטיסי רשת, מופיע לי שם רק הכרטיס המובנה בלוח, הכרטיס שחיברתי והתקנתי לא מופיע... וגם בחיבורי רשת מופיע לי רק Local Area Connection, ובמחשב הישן היה לי Local Area Connection וגם Local Area Connection 2 וגם במנהל התקנים הופיעו לי 2 הכרטיסים... מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, אתמול רכשתי לוח אם ומעבד למחשב קיים שעשה בעיות. החלפתי את החומרה. התקנתי התקנה נקייה של ווינדוס 7 והכל עבד מעולה. כעת ווינדוס לא מזהה התקני USB. ראוי לציין שקודם הוא זיהה (כלומר גם אחרי ההתקנה הנקייה) לא חסרים שום דרייברים במנהל ההתקנים. מה שכן שמתי לב למשל כשהכנסתי הארד דיסק חיצוני אז לד הבקרה שלו התחיל להאיר ואחרי כמה זמן הוא נכבה ובזמן הזה המחשב לא הראה סימנים שהוא זיהה חומרה (גם לא במנהל ההתקנים גם אחרי רענון ובדיקת חומרה חדשה שהוכנסה) חשדתי בבעיית חומרה אך הביוס מזהה את ההתקנים. יש לכם רעיונות? מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחיד שהשתנה בזמן הזה זה עדכונים של ווינדוס. בתודה מראש על כל עזרה שתינתן. בברכה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 היום המחשב הפסיק להגיב,נורית המסך התחילה להבהב(כאילו שהמחשב כבוי) כפתור RESET לא עזר, נאלצתי להוציא את כבל מתח מהמחשב עצמו, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש המאווררים מתחילים לעבוד, נורית של HD נדלקת אבל המחשב עצמו לא עולה, נורית המסך ממשיכה להבהב, האורות במקלדת לא עובדים, כונן DVD וצורב לא מגיבים(לא נפתחים), אין אפשרות לעשות כלום חוץ מלהוציא את כבל מתח מהמחשב. פתחתי אותו וניסיתי לנתק כל מיני דברים(כרטיס מסך, זכרונות) שום דבר לא עזר, הוצאתי את ATX3 POWER CONNECTOR מלוח אם והפעלתי את המחשב, נורית המסך ממשיכה להבהב אבל הכוננים התחילו להגיב ויש רעש שהמחשב עולה. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היום בבוקר שיחקתי ב Starcraft II (משחק דיי כבד למחשב שלי) ופתאום המחשב עושה ריסטרט, המסכים של הביוס עולים ופתאום אני מריח ריח ממש מוזר מהמחשב כמו פלסטיק שרוף. כיביתי אותו, פתחתי ולא ראיתי משהו שלא בסדר, הדלקתי שוב והוא פעל עד הערב. עוד פעם - אני משחק והוא עושה ריסט, ריח שרוף... מהניסיון שלי ריח שרוף בדרך כלל יוצא מהספק אבל לא כך היה, לא ידעתי מאיפה הוא יוצא אבל הרגשתי שזה איפשהוא בסביבות המעבד. החלטתי להוציא את הקירור (אולי המעבד שרוף?) הוצאתי את הקירור והמעבד דווקא בסדר-אבל ראיתי את חיבור ה4פין שהיה מוסתר על ידי הקירור, כולו שחור. בכמה מקומות הבידוד נמס וזה פשוט עשה קצר... יש שם שני כבלים שניים שחורים ושניים צהובים אז הצהובים נהפכו לשחורים כמעט לגמרי... נאלצתי לחתוך חלק…
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
תראו כאשר אני משחק במשחק Wanted אז אחריי 10-15 דקות המשחק נתקע ואז אני שומע רעשים כאלו מהרמקולים מממממממממממממממ ממממ כזה ככה תתארו כזה רעש מציק ואז המסך הופל לצבע סגול עם פסים ואין לי בררה אלה לעשות ריסט זה קורא לי בעוד משחקים כמו Devil my cry 4 godfather 2 ועוד כמה משחקים שבגלל הבעיה הזאת מחקתי משחקים מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נכבה לאחר 5-6 שניות לערך ומדליק את עצמו מחדש וממשיך כך לסירוגין לא רואים בתצוגת המסך סימני עליה של מערכת BIOS וכו' מישהו מכיר את הבעיה או יש לו רעיון לפתרון המחשב ממש חדש אולי 4 חודשים תודה רבה לעוזרים אביחי
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כשאני מכניס כל דבר שמוחבר דרך ה-USB הוא מראה שזה מוכן לשימוש אבל אין לי שום כונן ב-"מחשב שלי " יש לי WINXP וניסיתי לחבר ביציאות אחרות -אותו דבר .. ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין שוב ולא עזר כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה שהוא נמצא שם -אפילו ניסיתי להחליף לו אות כונן לא עזר. שאני מכניס עכבר / מקלדת זה עובד אבל כשאני מכניס מצלמה או DISK ON KEY הוא מזהה אותם אבל לא פותח אותם אוטמטית או כשאני פותח את " המחשב שלי " אני לא רואה אותם שם ולא יכול להוציא מהם נתונים. אם יש לכם פיתרון אני אשמח לקרוא ..... :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כשאני משתמש במחשב, לאחר מאמץ של המעבד באיזה משחק או משהו, המחשב פשוט מתכבה ואני צריך להוציא את הספק מהחשמל ולהחזיר. המעבד כמעט תמיד על 55-60, למרות ששמתי לו מאורר טוב של Vantec AeroFlow. המעבד הוא 2600 של בארטון עם קלוק ספיד של 1755 הלוח אם הוא של אביט NF7-S http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/754821.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/545168.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/580784.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/450159.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/497233.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/102792.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/990642.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/03/962722.jpg http://uploaded.fresh…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חברים, יש לי בעיה שקורה לי מאז הפרמוט האחרון. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php8MZ1pK.jpg בזמן שאני משחק COD4 והמשחק מאד מאט. והכרטיס מסך מגיע לאיזור ה100C לפעמים. ואיזורים בלוח גם הם עולים לשמיים. מה לעשות? (לא עבר OC אף פעם)
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכם!! קניתי מחשב חדש ואטלנטיק מחשבים, שהגעתי הביתה ראיתי על הקופסה שמביאים עם המחשב שרשום שם שהוא יכול לפעול בסביבת עבודה של win- vista , והם גם אמרו לי שהמחשב יכול לעבוד ב- windows vista. התקנתי את vista , והם הביאו לי דיסק התקנה של nero, בשביל להתקין את התוכנה של הצורב. ניסיתי להתקין והמערכת סירבה להתקין לי את התוכנה nero, היא אמרה שהגירסה לא תואמת למערכת ההפעלה. 1.רציתי לשאול למה זה לא תואם ? 2. ועם זה לא תואם אז למה הם הביאו לי דיסק שלו תואם ל vista ? 3. איזה nero מתאים ל vista שאני יקנה ? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון הקודם שפתחתי: (בקצרה - תצוגת הווינדוס התחילה להבהב אחרי העלייה, בלי הפסקה ובלי שניתן לגשת לקבצים. - אחרי REPAIR SYSTEM של WINDOWS התקלה תוקנה). כעבור כמה ימים התקלה חזרה, והחלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אחרי התקנת הווינדוס התקלה חזרה בצורה קצת שונה. כעת המחשב עולה, וניתן למשל לפתוח CHROME ולגלוש בלי בעיה, אך לא ניתן לגשת לתפריטים. כשאני מנסה ללחוץ על הסימן של WINDOWS כדי לפתוח את התפריט - לא קורה כלום. כשאני מנסה לפתוח את המחשב שלי - החלון נפתח לחצי שניה ונסגר. בנוסף לכך - כאשר אני מנסה לפתוח קבצי תמונה שקיימים לי בשולחן העבודה - אני מקבל הודעה על class not registered.(מצורפת תמונה). וסימפטום נוסף זה שבעת כיבוי המח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,אני כבר משתגע לא יודע מה קרה היום אני חוזר מדליק את המחשב עובד איתו שעתיים פתאום נתקע ה WINDOWS אני עושה RESTART ואז אחרי הטעינה של ה WINDOWS מופיע מסך כחול,נבהלתי קצת כיביתי את המחשב ל10 דקות הדלקתי לאחר דקה הוא עוד פעם נתקע עשיתי ריסט וכיביתי את המחשב וכרגע הדלקתי אותו אחרי כמעט שעתיים , אני מפחד שקרה משהו מישהו יכול לעזור לי?...
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
התחדשתי במחשב נייד חדש (lenovo y730 15inch) ללא מערכת הפעלה. רציתי להתקין את הווינדוס בעזרת כונן חיצוני של wd my passport ultra, אך ההכונן לא מופיע בביוס(insydeh20 setup utility) ואני לא מצליחה לטעון ממנו את ההתקנה. חיברתי את הכונן לשני מחשבים אחרים, שקראו את הכונן ללא בעיה וזיהו שיש עליו התקנה של ווינדוס. כלמה שהצלחתי למצוא באינטרנט היה רלוונטי לגרסה אחרת של ביוס....למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בנידון? *יש לציין שכרגע אין לי כונן אחר שאני יכולה להשתמש בו להתקנה*
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני עושה ריסטרט אחרי התקנה של כל מיני תוכנות וגם אחרי התקנה של דרייבר לכרטיס המחשב נתקע לפני העלייה של הWELCOME SCREEN, אחרי ריסט או שניים זה מצליח לעבוד והמחשב פועל בסדר גמור(משחקים עובדים טוב מאוד, טמפרטורות בסדר, בדקתי מאמץ עם S&M, OCCT, FURMARK הכול כשורה). כשאין דרייבר לכרטיס אין את הבעיה. גם כשהתקנתי ויסטה X64 יש לי את הבעיה הזאת רק שלפני הWELCOME SCREEN שמה יש מסך כחול לכמה שניות וכתוב למטה שהבעיה בכרטיס מסך. התקנתי את העידכונים מהדיסק של הלוח אם וניסיתי כמה גרסאות של דרייברים. הווינדוס אחרי התקנה חדשה. המפרט בצד. המחשב חדש, לפני שבוע קניתי אותו. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אוזניית Bluetooth של מוטורולה דגם HS801. האם ניתן להשתמש באוזניה לעבודה בסקייפ למשל (במידה ואחבר מתאם -USB Bluetooth למחשב) או שהאוזניה עובדת רק עם מכשירים סלולרים ?? תודה רועי
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי המסך שלו לא נדלק הוא אומר שהוא שומע את הצלילים של הWIN עולה ואת הציפצוף שבהפעלת המחשב אבל המסך לא נדלק מה הבעיה? הבעיה בכרטיס מסך או במסך(או משהו אחר)
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם יש לי במחשב כ.מ 1950XTX של ספיר אם זה משנה והוא עבד מצויין עד שחיברתי למחשב את הMP3 החדש שקניתי ומשם המחשב נתקע (חשבתי שזה די הגיוני כי זה הבטא של הויסטא והיא תמיד נקעת אחרי שהמחשב היה בהמתנה...) אז עשיתי ריסטרט וםתאום אין מסך... אז חיברתי לכרטיס הO\B ואני עובד דרכו עכשיו כשה1950 XTX לא מזוהה... לא יודע מה קרה לא נגעתי בכרטיס וכשמפעילים את המחשב הוא עושה סימני חיים(יש אור אדום שנדלק על הכרטיס שמפעילילם זה תמיד היה ככה....) אשמח לעזרה עמית
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה טאבלט dell venue 8 עם חריץ מיקרו sd. בביקורות ברשת כתוב שניתן להכניס כרטיס עד כ128gb אבל באתר היצרן כתוב שאפשר עד 32. אני מפספס משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכפתור של הדלקת/חיבור מכשיר בלוטות' נעלם... לא יכול כעת לשמוע למשל לשמוע באוזניות בלוטות' שלי כי לא מסתנכרנות למחשב בלי הרכיב הזה.. תומכת מיקרוסופט גם לא הצליחה לשחזר. נראה שאני צריך להתקין דרייבר מבחוץ. האם זה דרייבר של לוח האם, או יש דרייבר גנרי? לוח אם שלי - ג'גה בייט Z370P D3-CF (U3E1)
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי סמסונג 226bw. בכל פעם שהוא יוצא ממצב המתנה הוא מרצד כולו למשך כ 10 שניות, ולאחר מכן רואים כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כבר כחודשיים לקבל מידי פעם BSOD הורדתי תוכנה BlueScreenView ויש שוני מידי פעם בסיבת המסך הכחול (מצרף תמונה) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הבנתי במה מדובר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-