עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BlackTalon,

שלום לכולם, יש לי Seagate 40GB 7200RPM שעובד אצלי כבר 6 שנים. בחודש האחרון הוא התחיל להשמיע רעשים. זה בד"כ נשמע כמו תיקתוקים כאלה, לפעמים איטיים ולפעמים מהירים יותר. לפעמים הוא שקט אבל זה לא נמשך הרבה זמן. מה אתם מציעים לעשות (אם בכלל) ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by refael11,

אני צריך לעדכן את החשבון שלי למה הוא נמחק לי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by lhadad,

שלום, מדובר במחשב חדש עם לוח של גיגהבייט K8N-ultra LSI ו HD 160G SATAII העתקתי לפלופי את הקבצים של SATA לחצתי F6 במהלך ההתקנה והתקנתי מהפלופי שני קבצים, בהמשך מערכת ההתקנה מודיע שלא הצליחה למצוא HD . ניסיתי להוריד ממספר מקומות קבצי SATA שןני ובכולם אותה הבעיה . מה עושים? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by nuctornal wisdom,

שלום לכולם הפעלתי היום את המחשב כרגיל, לא זיהה את אחד הHD (יש שתים, את זה של הווינדוס זיהה, השני לא) אז החלפתי את הכבל. עלתה בדיקה של הHD, הכול בסדר, אחרי זה עלה מסך ששאל איך להפעיל את הווינדוס (רגיל או safe mode), ואז המקלדת לא עבדה, כיביתי, החלפתי את המקלדת והפעלתי. הפעם למחשב לקח הרבה יותר זמן לעלות, כשהוא עלה חזר המסך ממקודם, בחרתי ברגיל, נישאר תקוע במסך שחור ריסטטתי, בחרתי בsafe mode, אותה תוצאה. אולי מישהו פה יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש.

5. שלום אני צופה בהאבקות במדייה פלייר ותמיד במחשב החדש הוא איטי שאני צופה או אחרי זה וזה מצריך ממני לעשות הפעלה מחדש למחשב החדש שלי(בן שבוע)הוא גם עשה את פעמיים שאני מוריד האבקות... מה לא טוב?מישהו יכול לעזור לי אני לא רוצה להרוס את המחשב החדש... יש בהם אוליי וירוסים ככה שאני לא יוריד יותר? אוליי להוריד תוכנה אחרת? מה יכול לעזור? תודה רבה ותענו לי הרבה... ביי ותודה!זה חשוב מאוד כי אני לא יכול בלי האבקות(WWE)

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by adizarko,

לפני שבועיים הייתה לי בעייה באחד מהסטיקים של הזכרונות - Twinmos 512. מימשתי את האחריות ואכן הסטיק הוחלף והכול עובד יופי - אבל משום מה לפני התקלה הביוס היה מזהה את הזיכרון שעובד ב - dual channel ועכשיו הוא מזהה אותו כ - 1T channel. אני יודע שעבודה בדואל יותר טובה ונותנת יותר ביצועים - לכן רציתי לדעת אם יש איזה אפשרות להפעיל את זה בביוס או שפשוט להחזיר את הזיכרון? לפי sandra שני הסטיקים זהים - לפי תמונה 2 אבל מה שמוזר לי זה תמונה מס 1 שנראה כאילו יש 3 סטיקים של זיכרון - 2 של 256 ו-1 של 512. פתיחה של המארז מגלה שיש רק שני סטיקים..... יש למישהו רעיונות? לוח האם שלי נמצא במפרט. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by KINGM,

כשאני מכניס כל דבר שמוחבר דרך ה-USB הוא מראה שזה מוכן לשימוש אבל אין לי שום כונן ב-"מחשב שלי " יש לי WINXP וניסיתי לחבר ביציאות אחרות -אותו דבר .. ניסיתי להסיר את ההתקן ולהתקין שוב ולא עזר כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה שהוא נמצא שם -אפילו ניסיתי להחליף לו אות כונן לא עזר. שאני מכניס עכבר / מקלדת זה עובד אבל כשאני מכניס מצלמה או DISK ON KEY הוא מזהה אותם אבל לא פותח אותם אוטמטית או כשאני פותח את " המחשב שלי " אני לא רואה אותם שם ולא יכול להוציא מהם נתונים. אם יש לכם פיתרון אני אשמח לקרוא ..... :yelclap:

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. השאלה היא כאשר ספק הולך המחשב בכלל לא ידלק או עדין יש סיכוי שהוא ידלק ויכבה אחרי כמה דק'

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by yoni66,

שלום, לחבר שלי יש ICQ הוא בא להיכנס אליו והוא רושם לו שהסיסמא לא תקפה והוא לא נותן לו להיכנס . 1. יכול להיות שפרצו לו לICQ? 2. אם כן , האם הוא יכול לעשות משהו כדי שיוכל לשנות לו את הסיסמא כי יש לו שם הרבה מידע או אולי אם מישהו יודע איך לפרוץ בחזרה ? אולי יש איזה תוכנה לבעיה הזאת שתפתור אותה ותתן לו אפשרות גישה לICQ שלו אם מישהו יוכל לעזור בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by Sunshade,

המסך לא נדלק כאשר הוא מחובר בחיבור DVI בחיבור RGB עובד חלק, אין לי טענות על איכות התמונה אבל בכל זאת... מסך : Samsung 940BW כ. מסך: Leadtek PX7600GS Extreme תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by Wolfboy,

ברשותי נייד חדש מתוצרת ACER (Aspire 5102( עם כרטיס גרפי RADEON XPRESS 1100. למחשב יציאת VGA למסך נוסף, ורכשתי מתאם מVGA לRCA/SVIDEO. חיברתי את הכבלים למתאם כך שהמחשב מחובר, דרך המתאם, לכניסת RCA בטלוויזיה וניסיתי לשחק עם ההגדרות אך אני לא מצליח להגיע למצב בו אני רואה את מסך המחשב על פני הטלוויזיה. אני יודע איך לעשות את זה עם כרטיסי NVIDIA אבל זו הפעם הראשונה שיש לי מחשב עם כרטיס ATI ואני פשוט לא מצליח למצוא את הדרך... אודה על כל עזרה כי אני מתחיל ללמוד בקרוב ובתקופת הלימודים לא יהיה לי נגן DVD זמין ותכננתי להשתמש במחשב בחיבור לטלוויזיה...

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by דרור45,

קיבלתי מחשב משומש, לא פועל השמע שלו קרטיס קול cs4281-cm ep של crvstrl או ceystrl בהגדרות שמע אל מופע התקן שמע, יש לי חלונות 98 יכול מישהו לעזור לי , תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by sinmon35,

כשאני מדליק את המחשב שלי הוא נדלק, אבל המסך עצמו נשאר שחור ולא נדלק (בדקתי את הכפתור חשמל שלו) מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אפשר לפתור אותה?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by Holography,

הלוח מסרב להגיב להתקני הUSB (גם הקדמיים וגם האחוריים) שמחוברים אליו, כאילו הUSB לא קיים בכלל. המנהל התקנים לא מדווח על שום בעיה מיוחדת. מדובר על מערכת Windows XP SP2 תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  15. מישהו מבעלי המסך הזה יודע כיצד לשחזר את ההגדרות הראשוניות של המסך הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by lord of fire,

חברה אני מקווה שתעזרו לי.... שאני נכנס למשחק המחשב קופא,לא נותן לצאת לוינדוס והאפשרות היחידה היא ריסט... עכשיו בדקתי את האפשרויות הרגילות כמו וירוסים,תוכנות ריגול,התחממות רכיבים וכאלה... אני אובד עצות ???

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by rb024,

ב- laptop שלי (eMachines M6805) מופיע לי כמו קווים מקוטעים וורטיקלים בכל המסך שבגינם אני לא מסוגל לראות שום דבר. זה מרגיש כמו לנסות להציץ דרך תריסים שלושת רבעי סגורים. הפסים האלה מסתירים הכל חוץ מאת הסמן של העכבר! עוד תופעה היא כשאני גורר חלון ממקום למקום הוא הופך למין ריבוע עם ריצודים בצבע ירוק. יש עוד כמה תופעות מהסוג הזה... למי שיש רעיון איך לפתור את העניין עם המגבלות הנ"ל אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by skuki1,

שלום! אחרי שהתקנתי משחק חדש, בכל פעם שאני מפעיל תמשחק המסך מרצד בצורה מפחידה ונתקע. לפעמים, זה קורה גם לא בזמן משחק אלא בזמן גלישה ברשת. אני עידכנתי את הדרייברים לעדכניים ביותר. מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: intel 2.8C Asus p4S800D 2X512 DDR Radeon 9800 pro

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  19. טוב היתה לי בעיה עם שגיאות ומסכים כחולים כמה דברים עם ה- RAID,, קיצר היום חזר אליי המחשב אחרי תיקון, הכל סבבה, גם בדרך הוא שודרג, עכשיו יש לי שתי בעיות... 1. הותקן לי הארד דיסק נוסף של 250 בנוסף ל- 200 שיש לי, משום מה הוא מזוהה במנהל ההתקנים אבל בכוננים עצמם אני רואה רק את זה של ה- 200. צריך לפרמט שוב כדי ששניהם יפעלו? 2. אני עובד עם מסך LCD 17 ומן הסתם הזולוציה האופטימילת לעבודה איתו היא 1024X1280 וכאשר אני מנסה לשנות אליה אני מקבל מסך כחול עם שגיאות ומן הסתם אני נאלך לעשות ריסטרט. מה אפשר עשות כדי לתקן את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by adirze,

אני נדרש על מנת להתקין משחק אחד להתקין דיירקט X9 וברגע שאני לוקח על התתקנה זה עוצר לי ההתקנה ואומר שיש ארור פנימי וצריך לעיין בשני קבצים dxerror. משהו ועוד קובץ. אני יכול להביא בפירוט את הכתוב בקבצים אם זה יעזור. תודה רבה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by yonir,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מההארד דיסק הישן לחדש. הדרך הכי נוחה נראה לי היא פשוט לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, להעביר את המידע ולהחזיר (המחשב הישן עדיין יהיה בשימוש כך שצריך בו את ההארד דיסק). אפשר גם אולי לחבר רשת אבל בשביל זה צריך בטח להגדיר אותה (אין לי מושג איך) וזה גם יותר איטי (אולי זה בכל זאת עדיף? :s05:). נראה לי שאני יודע איך להעביר את ההארד דיסק, תגידו לי אם אני לא מפספס משהו: אני מנתק את ההארד דיסק מהמחשב הישן, מעביר את הג'אמפר ל-Master, מחבר למחשב החדש בחיבור IDE (זה שההארד דיסק השני מחובר ב-SATAII בו זמנית לא מפריע נכון?). כשאני אפעיל את המחשב הוא אמור לזהות לבד את ההארד דיסק? לפי מה הוא נותן לו אות (כמו D:\ וכו') ? (ואחרי זה כמובן לנתק שו…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אני נתקל לפעמים בבעיה מעצבנת מאוד, המחשב מחליט פתאום שהוא עושה ריסטארט, ואז שהוא עולה מחדש, מופיעה לי הודעה שגיאה, צילמתי אותה והבאתי אותה לפה, מה הבעיה? תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by assafz,

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי סורק שולחני hp scanjet 2100C משום מה הוא לא סורק טוב אלא צובע את התמונות בירוק. ניסיתי להתקין אותו על מחשב חדש וגם להוריד לו דרייברים מהאינטרנט, אבל הוא עדיין לא עובד, הייתי רוצה לנסות לתקן אותו, אם מישהו יוכל לעזור לי, או אם מישהו מכיר את הבעיה הזאת. תודה מראש לכל המגיבים, אסף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

מצטער שאני פותח נושא שני פשוט הכותרת מאוד משקפת את התוכן לכן אני מעדיף לפתוח אחד חדש. וחוץ מזה, שניי השאלות שונות לגמריי. הנושא השני הוא בנושא הסאונד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=208904.0 ועכשיו לעניינו.. יש מארז של טרמלטק סופרנו. (עם הדלתות החלון וכו') עכשיו יש לי פתח למעלה, שיש בו שני חיבורים USB אחד של מיקרופון אחד של רמקולים/אוזניות. ויש עוד חיבור שאין לי מושג למה הוא משמש.. עכשיו הם לא עובדים.. ושדיברתי עם הטכנאי (דיברתי איתו בקשר לבעיה אחרת אבל גם שאלתי אותו בנוגע לזה) הוא אמר שהלוח אמ שלי (asus 945P [P5LD2 SE]) לא מחובר.. ושהוא יכול להכיל מ6 עד 8 חיבורי USB. עכשיו לשאלה.. יש מצב שהוא טועה, ויש מצב שזה משהו שאני יכול לפתור דרך פעולות במחשב…

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by manbot,

קניתי כרטיס קול... עכשיו מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקין אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.