תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של hp מדגם: hp probook 470 G3 אני רוצה להכניס לו כונן ssd, הבנתי שלא כל כונן מתאים, אני מקבלת תשובות שונות וסותרות אחת את השנייה, לכן אני מנסה את מזלי כאן, 1. איזה סוג כונן של ssd מתאים? 2. מהו הנפח המקסימלי שאני יכולה להתקין במחשב הזה? 3. האם ssd M2 מתאים למחשב הנ"ל? אם כן, איזה סוג הייתם ממליצים? 4. יצרן מומלץ (שמעתי שסמסונג הוא טוב ) לכונן. אך אשמח לשמוע על עוד יצרנים טובים גם במחיר וגם איכותיים במוצר.
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך GTX 1070 G1 של חברת ג'יגהבייט וכשהתקנתי את הכרטיס אז ניקיתי אבק מתוך המארז באמצעות מיכל אוויר דחוס והתקנתי את הכרטיס החדש. חשוב לי לציין שהקפדתי לפרק חשמל סטטי באמצעות מגע תמידי עם המארז, הפעם היחידה שלא היה מגע ביני לבין המארז הוא כשהייתי צריך להתקין את הכרטיס עם שתי הידיים. מלבד זאת פרקתי חשמל סטטי מהידיים באופן קבוע. זה הרגל שפיתחתי לעצמי לאחר שקראתי טיפים כאלה בפורום ובאינטרנט כשהייתי צריך לפרק מחשבים אחרים בעבר. לאחר שהתקנתי את הכרטיס החדש וחיברתי את החוטים חזרה, כל פעם שניסיתי להפעיל את המחשב הוא היה נכנס ללופ של הפעלה וכיבוי. המחשב היה נדלק, מצפצף פעם אחד ונכבה, וככה היה ממשיך עד שהייתי מכבה את הספק כוח. …
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שכן רוב עבודתי היא שרטוט והרכבות ב-SOLIDWORKS. להבנתי, כרטיסי ה-QUADRO הם המתאימים ביותר ליישומי תלת מימד. המוכר בחנות טען שאני מדבר לא לעניין ואמר שהפרמטר הקובע הוא מספר ליבות CUDA שיש בכרטיס. האם יש עוד פרמטרים חשובים אותם עליי להשוות? האם למישהו יש נסיון עם ה-GTX ביישומי תלת מימד? האם שני הכרטיסים "חלשים" וכדאי לעשות מאמץ ולשדרג ל-P1000? אשמח לכל מידע כללי\פרטני מועיל. מפרטי הכרטיסים: QUADRO P600 GTX 1050 TI שוב תודה, וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אתמול עדכנתי את הביוס ולאחר מכן ביצעתי הפעלה מחדש למחשב והכל פעל רגיל . לאחר שביצעתי שוב הפעלה מחדש העכבר והמקלדת הפסיקו להגיב למרות שרואים ששניהם דולקים ופעילים, ניסיתי לאפס את הביוס שוב ועדיין המקלדת והעכבר לא הגיבו ומצאתי את עצמי תקוע על מסך הכניסה ( Login) של מערכת ההפעלה (Windows8) ללא אפשרות להקיש את הסיסמה או להתחבר למערכת. לאחר מכן התייאשתי והחלטתי לפרמט חזרה לווינדווס 7 (חוקי) והמקלדת והעכבר חזרו לעבוד כרגיל אך נשארה תופעה מעצבנת שלאחר כל אתחול המערכת העכבר לא מגיב עד שאני מנתק אותו פיזית ומחבר שוב. המחשב גם התחיל להרעיש מאז עדכון הביוס ולפני כן הוא היה כל כך שקט עד כדי כך שהייתי מדמיין רעשים. דרך אגב את העדכון של הביוס ביצעתי דרך מערכת ההפעלה עצמה. קצת פרטים…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB של samsung. לפני כמה זמן הוא פשוט הפסיק לעבוד, וכאשר מחברים אותו הוא משמיע צפצופים לכמה שניות ופשוט לא עולה. הוצאתי אותו מהקופסא , הארד דיסק כמו של לפטופ בגודל 2.5. ניסיתי לחבר אותו לקופסא חיצונית שעובדת sata to usb (מחובר אלייה הארד דיסק מלפטופ ישן והוא עובד), אך כאשר חיברתי לקופסא הזאת את הארד דיסק המת אותה תוצאה צפצופים והוא לא עולה. אפשר להגיד שהארד דיסק מת סופית ולזרוק אותו? יש דרך להחיות אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול התחילה לי בעיה בשולחן עבודה שאני לא יכול להזיז סמלים כאילו הם נעולים הבעיה היא גם בתוך תיקיות בממחשב. בנוסף לבעיה הזאת השורת משימות נהייתה קטנה יותר פתאום וברגע שאני ממזער דף אינטרנט או תיקיה או כל דבר פעיל זה לא מופיע לי בשורת משימות רק במנהל משימות מראה לי שזה עדיין רץ בדקתי וזה לא בגלל שהיא נהייתה קטנה יותר עם הבעיה הזאת התווספה בעיה שאין סאונד במחשב הרמקולים עובדים גם את זה בדקתי ואני גם לא מצליח לעשות שחזור מערכת זה רושם לי שאני צריך לעשות הפעלה מחדש ואז לנסות עשיתי ולא עזר. עברתי בפורום הזה וראיתי אנשים עם בעיות דומות שהציעו להם פתרונות שלא עזרו לי ובנוסף חיפשתי גם באתרים מחול ובארץ ובשום דבר לא היה פתרון שעזר לי. אם מישהו יוכל לעזור לי מבלי להצי…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לא יודע למה הכל בסדר ואז פתאום משום מקום מסך כחול הוא עושה Memory Dump ואני צריך להתחיל מחדש את המחשב...וזה קורה על בסיס יום יומי וזה גם לא כותב את הבעיה...מה אני צריך לעשות???
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי DOK שעליו מותקנים מערכות הפעלה ועוד כלי בוט שונים שאני משתמש בהם לתיקון מחשבים. משום מה 2 מחשבי DELL LATITUDE E7240 שונים לא מבצעים בוט מההתקן הנ"ל בעוד מחשבים אחרים מפעיללים אותו בלי בעיה. כשאני מנסה להפעיל אותו במחשבים האלו אני נתקע עם מסך שחור. זה קורה בכל גרסאות הביוס.
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ככה, קניתי מחשב חדש של דל ווסטרו. המחשב הגיע עם מערכת לינוקס אובונטו עליו. התחלתי להתקין עליו את הווינדווס 7. אבל בחלון של בחירת המחיצות הוא לא נתן לי לבחור בשום מחיצה ורשם לי: אין אפשרות להתקין את Windows בדיסק X מחיצה מספר Xושעושים הצג פרטים אז רשום : אין אפשרות להתקין את Windows בשטח דיסק קשיח זה. יש להתקין את windiws במחיצה שאותחלה כ - NTFS. מתחת לזה רשום :אין אפשרות להתקין את windows בשטח דיסק קשיח זה. המחיצה היא מסוג לא מזוהה. חיפשתי קצת ומצאתי את הדיון של הבחור פה שהייתה לו בעיה זה דומהhttp://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7668263 בעקבות הדברים שם הורדתי GParted, צרבתי אותו והרצתי אותו בהפעלת המחשב אבל גם שם נתקלתי בבעיה בחלון שנפתח http://image…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום למומחים ותודות מראש על הסיוע! יש לי 4 G זיכרון במחשב, ואני מעוניין לרכוש סטיק של 4 נוספים. האם זה יתאים ? https://ksp.co.il/?uin=17505&appkey=1002&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap&store=shipment¶m=20180429 זה הזיכרון שמותקן אצלי כרגע :
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, כשאני מדליק את המחשב, לפעמים המסך עובד כרגיל, אבל לפעמים הוא כלל לא עולה. צריך כמה RESTARTים עד שהוא מחליט לעלות, זה יכול להגיע גם עד 10 RESTARTים ויותר... חשדתי שזה הכרטיס מסך שרופף, אבל בדקתי ונראה שהוא יושב טוב. יש עוד רעיונות למה יכול לגרום לבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב שלי כל כמה שעות ניתקע רק העכבר זז ..לא מצליח לעשות שום פעולה במחשב העכבר זז בלבד מבלי להתשלט איתו על כלום..רק ריסט מהמארז פותר תבעיה הזו! פרמטתי וזה לא עוזר..מישהו יכול להגיד לי מימה יכול להיגרם דבר כזה פחות או יותר? תוכנה משהו שבודקת רכיבים במחשב שמראה בעיות וכדומה ..פעולה במחשב שמראה מימה נובעת בעיה כל דבר שיעזור לי להבין מימה זה תודה רבהה מיפרט מחשב שלי .. מעבד e8400 כרטיס מסך 4850 4 זכרון 500 גיגה ארדיסק לוח אם גיגבייט dsl3 משהו כזה חח זהההההההההה לאאאאאאאאאאא זכרוןן הבעיה עשיתי סריקה 6 וחצי שעות לא מצא בעיהאחת [= יש בדיקת ארדיסק? מישהו יכול להביא לי והסבר קטן? בדיוק הצלחצתי לצלם שהמחשב ניתקע ..הוא ניתקע אני מנסה ללחוץ על התחל ולעשו תריסט או כל דבר אחר …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שלי. מאתמול הוא טוען שלא נפתחים לו רוב האתרים כאשר הוא נכנס אליהם. אתרים גדולים כמו START, LIONETWORK ועוד כאלה נפתחים, אבל בכל אתר אחר שהוא מנסה להכנס , כולל גוגל, הדפדפן פשוט לא מוצא את הדף.... הוא משתמש ב AVENT BROSER , אבל גם ב EXPLORER הרגיל של הוינדוס זה קורה. ניסיתי לחפש כל מיני דברים בהגדרות אינטרנט, וזה לא עזר. תודה לעורים.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
כנראה שהתקלקל הכרטיס מסך אצלי. כשאני מחבר אותו ומפעיל את המחשב אני רואה על המצג הכל בריבועים צבעוניים (פיקסלים ענקיים כאלה...) כשחיברתי כרטיס מסך ישן שיש לי לא הייתה בעיה. הכרטיס הוא 6800GT 512 של Gigabyte ועד כה הוא עבד ללא בעיות ואני יודע שמשהו לא בסדר בו כי יש סימנים שאחד הרכיבים על הכרטיס נשרפו. האם מישהו מתקן כרטיסי מסך בימינו או שאני צריך להתחיל לחפש אחד חדש?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם,אני מאוד מקווה שאני כותב בפורום המתאים אז אם לא סליחה מראש. אני התקנתי הווינדוס במחשב שלי לבד וכך גם את כל התוספות האחרות הכרטיס קול כרטיס מסך וכל השאר מסביב. מאז שהתקנתי אותו בעצם הצורב די וי די (שהוא גם הכונן היחידי שלי) לא עובד. הוא קולט דיסקים רגילים אבל לא קולט דיסקים של די וי די. אני לא יודע מה מקור הבעיה , אתם חושבים שהבעיה היא בהתקנה או שהצורב פשוט נדפק ? כל עזרה תתקבל בברכה ושיהיה יום פצצה
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד I7 920 עם זכרונות של OCZ 1333 עם 1024 DDR3 X GOLDEN EDISTION לפעמים המערכת עובדת ב30 אחוז ולפעמים היא עובדת ב50 אחוז והמחשב חנוק ובקושי זז תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין דריבר של כרטיס מסך 8600GT וזה אומר לי מנהל התקן זה לניהול נתונים גרפיים לא הצליח לאתר חומרה תואמת לעיבוד נתונים גרפיים ואני בטוח ב 100% שהורדתי את הדריבר הנכון רציתי לבדוק אם זה אומר לי את זה בכל דריבר וכן הורדתי כמה דריברים שונים של כרטיס מסך וזה אומר לי את זה לכולם בבקשה עזרה אני לא יכול לשחק שום מישחק בלי הדריבר הזה דרך אגב גם פירמטתי ביגלל הבעיה הדפוקה הזאת וזה עדיין אומר לי את זה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש גיימר אבל יש משחק אחד שאני משחק בו, וורקראפט, והיום התחיל משהו מוזר, באמצע המשחק המחשב נתקע, העכבר והמקלדת לא מגיבים, וכל מה שאפשר לעשות זה ריסט. בנוסף המאווררים עושים רעש ממש חזק אני חושב שזה בגלל זה, יש לי כרטיס מסך 7300 GS NVIDIA אם זה קשור, הוא על 80 מעלות במנוחה והמעבד ב 30 בערך. תודה.
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש התקנתי ווינדוס, מאז ישנם מספר אתרים כמו פייסבוק ומיקרוסופט שלא עולים לי, פירוואל ביטלתי עדיין לא עובד, אנטי וירוס גם לא, גם ביצעתי סריקות לא מצא שום דבר, CCLEANER גם, שנכנסתי לCMD ורשמתי פינג על האתר המבוקש הוא רשם לי FAILURE, הגדרות הIP והDNS מהראוטר מסומנות על אוטומט. כבר אובד עצות מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מק חדש, ואיתו דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח 2 טרה. קראתי מדריכים לגבי איך לאתחל את הדיסק הקשיח כדי שיעבוד גם על PC וגם על מק. אתחלתי אותו והעברתי לשיטת exFat. הבעיה היחידה שבגלל שהוא היה חדש לחלוטין, לא חשבתי שאצטרך לגבות ממנו כלום לפני התהליך, ועכשיו הוא ריק לחלוטין (גם קבצי מערכת שמגיעים עם הדיסק נמחקו). ניסיתי כל מיני תוכנות שחזור למיניהן אבל אני לא מצליח לשחזר את זה. השאלות שלי הן: 1. כמה זה קריטי? האם הדיסק יכול לעבוד כרגיל גם בלי הקבצים שמגיעים עליו, או שכדאי ללכת להחליף אותו כל עוד אני עוד יכול? 2. אם יש משהו שאני יכול לעשות עצמי כדי לסדר את העניין, אשמח להסבר. תודה מראש עריכה: יש לי עוד דיסק של WD חדש לחלוטין של טרה אחד. האם העברת הקבצים שעל…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח שמשמש לעבודה משרדית/עריכה גרפית קלה. אחת לכמה ימים אני מגלה שהמחשב נדלק לבדו. אין כל הגדרה בביוס מופעלת שאמורה להעיר את המחשב (wake on lan), הרצה של פקודת powercfg -lastwake לא מוצאת התקן כלשהו שמחובר ומדליק את המחשב. אילו היה מדובר בלוח אם או כפתור הדלקה תקולים המחשב היה נדלק באופן מיידי לאחר הכיבוי בלופים, אז מה זה עוד יכול להיות? אשמח לעזרה עדכון: הבעיה נפתרה, ניתקתי את הכבלים של המארז מהלוח, ניקיתי היטב, החזרתי ועושה רושם כבר שבועיים שהכל בסדר. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
התקנתי מערכת הפעלה חדשה. [הפרטים בצילום המצורף] בלוח הזה והמערכת נותנת לי להשתמש רק ב כ6 מתוך 8 GB. ניסיתי 2 סטיקים שונים של 8 RAM ליחידה, אחד של 2400HZ ואחד של 3200 HZ והתקלה אותו הדבר. כמו כן יש בעיה נוספת בכונני SSD NVME מסויימים שהלוח פשוט לא מזהה אותם, ואחרים שהפעלה מחדש פותרת את בעיית הזיהוי. עם כונני SATA דרך מחבר ה2.5 אין שום בעיה. גם העכבר והמקלדת מפסיקים להגיב לפעמים, וחוזרים להגיב כאשר מנתקים ומחברים שוב. מנסה לבדוק אם אני שם אותם על USB 2 האם יפתר. ניסיתי לעדכן ביוס לגירסא האחרונה, וזה לא עזר. כמו כן יש ברשותי לוח זהה נוסף, ואותם תקלות. ככה שלא מדובר ביחידה תקולה.
-
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב. יש לי הרבה קבצים. הם כל הזמן משנים מיקום. אני מסדרת אותם לפי נושאים והם כל הזמן זזים זה משגע אותי. איך מקבעים אותם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
במחשב שלי לוח אם "GA-H110M-S2H DDR3", כרטיס הרשת OB תקול. מכיוון שללוח חריץ הרחבה PCI-E אחד שתפוס ע"י כרטיס מסך, אני מחפש תחליף ללוח אם שיהיה עם מינימום "בלאגן" בהחלפה. אם אפשר עם 2 חריצי , PCI-E כדי שאוכל להתקין כרטיס רשת בנוסף לכרטיס המסך.. מה האופציות העומדות לפני? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-