תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 שאני נהגתי להפעיל בו משחקים טובים כל הזמן והכנסתי למחשב החדש עכשיו שאני הורדתי את התוכנה everst זה רושם לי שכרטיס המסך הוא בכלל sis 330 איך זה יכול להיות? וכל הדרייברים שהורדתי כנראה מקולקלים. דרך אגב לפני ששמתי תכרטיס מסך הזה כרטיס הקול עבד ויכלתי לשמוע מוזיקה ופתאום ששמתי אותו המוסיקה לא עובדת. מישהו מבין בזה????
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היה לי בעיה בBIOS אז אמרו לי להוזיז את הגמפר הוזזתי אותו והמחשב לא עובד אחרי זה הדלקתי אותו והוא עדין לא עובד הוא לא נידלק והוא בחשמל גם הנורה על הלוח פועלת החזרתי את הגמפר למקום והוא עדין לא נידלק עם למישהו יש רעיון מה קרה???? אני מישתגע
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
התקנתי את DISKEEPER והברירת מחדל של התוכנה היא לבצע איחוי בערך פעם ביום. האם זוהי תדירות הגיונית הוא שצריך לשנות אותה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
באמצע משחק המחשב כאילו ניהיה המצב רדום! המסך רק עובד כאילו משהו מוזר לחצתי על כל כפתור אבל זה לא מגיב כאילו המחשב נכנס לתרדמת ואפשר לצאת מזה רק עם ריסט מה זה????
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 הארד דיסקים ב SATA ועוד 2 כונני CD/DVD ב IDE.. כאשר אני מחבר את ה IDE , המערכת (Windows XP) לוקח לה המון זמן לעלות.. וכאשר אני מנתק היא עולה פשוט בשניות. האם זה יכול להיות כבל? מזה יכול להיות? תודה , אבי..
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
הורדתי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 91.45 וכשהוא עובר למסך השחור הגדול בהתקנה הוא רושם לי ככה - ד"א אני לא ידעתי איפה לסים את זה אבל זה נירא לי המקום הכי מתאים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אלוהים ישמור מה קרה למחשב שלי .. מחקתי דרייברים ישנים של nvidia , עשיתי ריסטרט למחשב כשהוא נדלק מחדש , ניסיתי להתקין את החדשים וקיבלתי ארור בקובץ המצורף. חשבתי שאולי הם לא נמחקו לחלוטין אז הורדתי Driver Cleaner וניסיתי להתקין אותו כשניסיתי ראיתי שגם אותו הוא לא פותח , אז יש בעיה בפתיחת קבצים .. ואני לא יודע מה היא עזרה !! בבקשה !!! שמתי בטעות את error 1 פעמיים , סליחה עריכה : אני חושב אולי ה database is corrupt , איך מתקנים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנה וחצי שלפני חודש התחיל לקרטע הוחלף הזכרון RAM של המחשב אבל יש לי תחושה שהמחשב לא נותן את הביצועים שהוא אמור לתת א. איזה תוכנה מומלצת על ידכם בודקת ביצועי מחשב ? ב. האם שני סלוטים של זיכרון RAM מחברות יצור שונות יכולים לפגום בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן אנשים, שמתי לב שיש לי סימנים לבנים קטנים על השכבה העליונה של הזכוכית במסך, נגעתי בזה והשכבה העליונה המשיכה להתקלף ולכן לא היה מה לעשות ולהמשיך לקלף אותה בעצמי... השכבה היא בצבע שחור, רציתי לדעת האם השכבה הזאת חשובה (אולי מסננת קרינה? ??? ) והאם אפשר לפצות עליה? המסך הוא ViewSonic P95F+ אם זה משנה. תודה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תוכנת הפעלה WIN2000 שהתקנתי אותה כבר עשרות פעמיים - לא עולה על המחשב לאחר פירמוט ההרד דיסק, היא תמיד נתקעת באותו מקום - כאשר ההתקנה עושה את המקלדת והעכבר...ניסיתי לאפס את הגדרות הבאיוס...לא עזר, אנא עזרתכם,תודה. נ.ב ניסית להתקין גם XP והיא גם נתקעת באותו המקום...
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי מחשב חדש, וכמובן ישר בדקתי את הרכיבים והטמפרטורות שלהם (באמצעות everest): [ כמו שאתם יכולים לראות, במצב מנוחה המעבד (3800x2) בטמפרטורה 28 מעלות, לוח האם על 41, הארדדיסק על 34, שכל זה נראה לי די נורמלי. אבל 60 מעלות בכרטיס מסך במנוחה??? הרכיבים האלקטרוניים לא אמורים להפגע מטמפרטורות כאלה? כרטיס המסך הוא Leadtek PX7600GT Extreme. לגבי המארז לא צריכות להיות בעיות כנראה - מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים של 120 מ"מ.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לחבר של יש את הכרטיס Radeon 9700pro ובחודשים האחרונים המחשב נתקע כל כמה דק' החלטנו לעשות מבצע וניקינו את כל המחשב החלפנו משחות טרמיות לכל הגופי קירור וכו'.. המחשב נראה כמו חדש (אחרי ש4 שנים לא ראה אור יום) כעת עדיין נתקע אך בתדירות הרבה הרבה פחות נמוכה, החלטנו להריץ מבחני ביצועים והרצנו super pi כמה פעמים (1M 2M 32M) ו3Dmark והמחשב קיבל ב3Dmark05 : 962 שזה נראה לי קצת נמוך מידי. המפרט הוא: intel p4 northwood 2.53GHz ASUS P4S8X ATI RADEON 9700PRO ENERMAX 380W WD HDD 80GB WD HDD 200GB וכל הטמפרטורות שרואים בEVEREST הן סבירות לגמרי (מתחת ל40 אבל לכרטיס מסך אין חישן) ועוד משהו מטריד זה שניתן לעשות לCPU המהרה של מגה הרץ בודד , אם מעלים ב2 אפילו המערכת לא עולה. אז האם התוצא…
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
פרמטתי את כל המחשב (שני כוננים C ו D ) ועכשיו שאני מנסה להתקין את הווינדוס,זה בהתחלה מעתיק את הקבצים של הווינדוס, עושה רסטרט למחשב, ובמקום להמשיך להתקין את הווינדוס זה חוזר לאותה נקודה - "press any key to boot from cd" אם אני לוחץ על משהו זה חוזר למסך הכחול שבוחרים איפה להתקין את הווינדוס\לפרמט כונן וכו.. אם אני מחכה זה כאילו טוען את הווינדוס אבל תקוע.. ניסיתי לפרמט ולהתקין הרבה פעמים ועם כמה דיסקים - אותו דבר ..זה לא ממשיך להתקין אחרי הרסטרט.. יש לי שני כונני CD: DVD של LG DVDRW צורב של NEC והארד דיסק 120 גיגה פרטים בביוס: primary ide master- הארד דיסק 120 גיגה primary ide slave- NOT DETECTED secondary ide master: NEC DVDRW הצורב דיוידי secondary ide slave- HL-DT-STDVDR…
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום חברים.קיבלתי מחשב חדש לאחרונה (למשחקים) והרצתי עליו כמה דמואים.כולם יוצאים אחרי 5 דקות או שלא עולים בכלל.הסבר: Prey יוצא אחרי 5 דקות ב''דוח שגיאות'' Guild Wars לא נכנס למשחק בכלל וכותב http://img244.imageshack.us/my.php?image=gwprobwp4.jpg מביא אותי לאתר הזה http://www.guildwars.com/support/en-hardwarefailure.php קאונטר סטרייק Source יוצא אחרי 5 דקות (קראש לדסקטופ) בדוח שגיאות או שבכלל לא עולה וכותב לי את זה http://img246.imageshack.us/my.php?image=cssprobaf6.jpg Glory of the Roman Empire יוצא אחרי 5 דקות בקראש אני צריך עזרה דחופה :-\ למה זה קורה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש: לוח אם GIGABYTE 945GZ GA-81945GZME-RH מעבד אינטל פנטיום 2.66Mz Dual Core כרטיס מסך וכרטיס קול On-Bord הבעיה היא שאחרי התקנת מערכת הפעלה windows XP Pro+ SP2 והתקנת הדרייברים שקיבלתי עם לוח האם כאשר אני עושה Restart למחשב אני מקבל מסך כחול וכתוב שיש בעיה עם הקובץ ialmrnt5 כאשר אני עושה UnInstall לכרטיס המסך הכל חוזר לשיגרה אבל אז הרזולוציה נמוכה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני מהאתר של אינטל, ניסיתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה, שום דבר לא עוזר. האם הבעיה היא בלוח האם ? בדרייברים? במערכת ההפעלה ?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
צריך לחבר רק לפתח המסומן בירוק? או שצריך גם לאדום? (זה דיסק קשיח SATA-II)
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מחיצה לשתיים אחד 50 GB לכל מניי אחסון שטויות והשני 200GB ווינדוס וכו' ושאלה אני יכל לבחור פרמוט מחיצה אם כן איך
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי DS4 וכשאני עושב BOOT עם דיסק שיש לי אז הוא לא מצליח לטעון את הדרייבר לCDROM ניסיתי גם 98 וגם FREE DOS אני מניח שהבעיה קיימת בכל לוח עם ICH8 ולא רק בלוח הספציפי שלי למישהו יש פתרון
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, microsoft digital media pro keyboard 1) כשאני מנסה לעשות סימן שאלה (shift ימני + סימן שאלה) אני לא מצליח. אבל כשאני עושה shift שמאלי + סימן שאלה, אני מצליח בקלות. לפעמים אני מצליח גם עם שיפט ימני אבל זה יוצא בפוקס. זה לא בעיה עם הלחצנים כי בדקתי אותם והכל בסדר. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? 2) התקנתי את הדיסק התקנה של המקלדת, intelltype pro 5.2, ונכנסתי אליו לאחר ההתקנה, אבל אני לא מצליח לשנות שם את ההגדרות של הקיצורים. למשל להכנס לדף הבית דרך המקלדת, למסמכים שלי, להגביה ולהנמיך שירים, התמונות שלי, מסנג'ר וכו'.. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את ההגדרות שהם יעבדו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היום המחשב שלי נתקע אז עשיתי ריסט ומאז אני לא יכול להעלות את הווינדוס.. כל פעם אחרי שהווינדוס נטען (המסך טעינה עם הרקע השחור) מופיע לי המסך הכחול המוכר.. כתוב בו UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME ניסיתי להעלות את המחשב ב SAFE MODE אבל זה לא עוזר. הפעלתי CHKDISK דרך הדיסק התקנה של הווינדוס וכשזה הגיע ל50% זה הפסיק וכתב שיש בדיסק תקלות שאי אפשר לסדר (unrecoverable) אז בכל זאת חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי איזה תוכנה בשם TestDisk יש סיכוי שאפשר להפעיל אותה דרך BOOT או משהו בלי להפעיל את הווינדוס? תודה
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ניסיתי להכניס דיסקים שדוד שלי צרב (DVD) זה עובד יופי ב DVD הביתי שלנו (של LG), והכל בסדר. אבל בצורב DVD שלי- כלום. אחד מהסרטים דפוק, אבל בשני זה נתקע בתפריט (הוא לא מצליח לפתוח אותו) ובשלישי- ישר שאני מכניס את הדיסק. פשוט לא פועל. כאמור, הסרטים בסדר, אבל מה לעזאזל הבעיה עם הצורב? ניסיתי להשתמש ב 5 תוכנות שונות, ככה שזו לא הבעיה. אודה למי שיוכל או ינסה לעזור :\
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי לוח DS4 מעבד 6300 וכ.מסך 7600GT בספק שיש לי אין חיבור 8 פינים כשאני מפעיל את הFLIGHT SIMULATOR עם הגדרות גהוהות אז פתאם אחרי כמה זמן פשוט המחשב מאתחל עצמו לדעת. ביטלתי את האיתחול האוט' כדי לוודא שזו לא בעיה של הWIN וכנראה שלא (כי אז היה לי מסך כחול עם שגיאה כלשהיא) האם החיבור החסר הוא הגורם לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם, בזמן האחרון אני מבחין ברעש שנובע ההארדיסק. הרעש הוא קבוע בעת המתנה אך למשל אם גוללים חלון אקספלורר למטה או לוחצים על כפתור, כל פעולה הכי קטנה גוררת רחש בהתאם. רעש אלקטרוני כזה, מהיר, די חלש ומעצבן. הHD הוא של MAXTOR 160GB SATA. מישהו מכיר? תודה רבה, אלון.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לא יודע אם היתי צריך לשם את זה פה אבל זה היה המקום הכי מתאים.. יש לי שאלה בקשר לזיכרונות מה זאת אומר התיזמונים שלהם יעני CL 4-4-4-4-4 או CL 5 או לאיודע מה זה אומר מישהו יכול להסביר לי
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-