עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BOMBER,

שלום, לאחרונה ניקיתי את המחשב שלי מאבק וחשבתי לעשות לו אוברקלוק, התקנתי תוכנה מקורית של לוח אם והוא הראה לי את נתוני המחשב בזמן אמת, ואז ראיתי שיש לי בעיה עם מאוור. התוכנה רושמתWARN. SYSTEM FAN ורושמת את הRPM שלו שהוא עומד בסביבות ב2200, שימנתי אותו מחדש וזה לא עזר. ערכתי ניסוי,לקחתי שניי דפי ניר ושמתי אותם משני צדי המאוורר ("חנקתי אותו"), אז התוכנה הראתה 3000 סיבובים לדקה וההזהרה נפסקה. המאורר ממוקם מקדימה של המחשב והוא מחובר ללוח אם מאוורר 80 מ"מ. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ובמיוחד הפתרון לה אז הודה מאוד תודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  2. שלום, שמתי את זה כאן כי נראה לי שזה עניין חומרתי. במידה וזה לא המקום, אשמח אם תכווינו אותי לפורום המתאים ואדביק זאת שם. בכל אופן, קורה אצלי דבר מוזר. כאשר אני מדליק את המחשב, המאוורר הקדמי מרעיש בצורה נוראה אבל רק למשך משהו כמו חמש-שש דקות. לאחר מכן הוא פועל רגיל ללא רעש מיותר. אם אני שם איזשהו עצם בין המאוורר לבין כלוה ההארדיסקים אז זה מקטין את הרעש, אבל לא לגמרי, אז אני פשוט נותן לזה להרעיש חמש דקות וחי עם זה. ניקיתי את המאוורר לפי מדריכים והוא נקי, אבל זה עדיין נמשך. מה שמוזר לי (או שמא.. ?) היא העובדה שזה קורה רק בהדלקה, מעבר ממצב כבוי. כשאני עושה reset אז אין שום רעש. יש למישהו רעיון ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by iliran11,

אהלן. קיבלתי מחשב חדש. לוח-אם GA-M55S-S3 של GIGABYTE. כרטיס מסך ATI X1950. עכשיו, ברגע שהמחשב מותקן נקי לאחר פירמוט, אפשר לראות וידאו בצורה תקינה. לאחר התקנת הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך (ניסיתי גם להוריד את הדרייברים המעודכנים מאתר החברה) תצוגת הוידאו הופכת למעוותת מבחינת צבעים. מעוותת לגמרי. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by RoNeR,

מישהו פעם הצליח להפעיל מצלמה באיסיקיו?!!? יש לי מצלמה ואני רוצה להפעיל אותה באיסיקיו ובחיים לא הצלחתי מותקן אצלי כל מה שצריך flash וכל השטויות אני רואה תמונות של אחרים שאני מפעיל מצלמה זה מראה לי את עצמי בצד כמה שניות וכותב לי שיחת הוידאו נותקה ולצד השני שקיבל את המצלמה זה כותב מתחבר וכלום לא קורה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  5. אז ככה אתמול כמה פחיות של קולה ספריט ועוד כמה (אלה שמחלקים במטוס) התפוצצו לי בחדר וכל מה שהיה בפנים, התפוצץ החוצה על כל החדר עכשיו המחשב עצמו היה מחוץ לחדר באותו רגע. אבל הכרטיס מסך לא!(שגם באותו רגע לא היה עליו שום קירור) וגם כל הכבלים שמתחברים למחשב היו בחדר אז כל אלה היו חשופים להתזה וניקיתי מה שיכלתי. אז אני מחבר הכל למחשב וזה מדליק ו... המחשב נכבה תוך שניה מה שגורם לי להסיק שמשהו מקצר ולא דווקא משהו נהרס אני כמעט בטוח שהכרטיס הוא הגורם ולא הכבלים, שיכול להיות שנכנס אליהם כמה טיפות. אז מה עושים? יש דרך לנקות ביסודיות תכרטיס מסך/כבלים? אם החיבור של הAGP נקי הוא אמור לעלות עדין לא? בכל אופן כל עצה/עזרה/משהו יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Benito,

טוב אז את הבעיה אני אישית ממש לא יודע, כבר כמה חודשים שאני יושב וחושב מהעין באה הבעיה, אני אנסה לספר את הסיפור מההתחלה ועד סופו ומקווה שמישהו פה יצליח לעזור לי. לפני כמה חודשים, ביותר לאחר סוף החופש התקנתי לינוקס, אני די מבין בלינוקס אין לי בעיה או משהו הכל היה טוב ויפה, התחלתי להרגיש שיש בעיה משו מתפתח אבל לא ידעתי מהי, הרגשות איטיות כמובן יכולות לנבוע מהרבה מקומות. החלטתי לפרמט את המערכת ולהתקין בחזרה את הווינדוס, ההתקנה עברה די בסדר רק שעכשיו התחילו הבעיות, בהתחלה המחשב לא היה נדלק והיתי עשרות דקות מנסה להפעיל אותו בזמן שבתחילת ההדלקה המסך נותן "No single" ומכבה עצמו (האור הכתום הזה). אך המחשב עולה ושומעים את הווינדוס והכל עולה אפילו האיסיקיו נדלק. עד שהפעלתי הרבה פעמי…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, יש ברשותי מחשב סלרון 2 ג'יגה הרץ, וינדוס XP מעודכן, לוח אם של סיס. התקני USB: מצלמה, עכבר וכרטיס טלויזיה חיצוני גם הוא בחיבור USB. הכל עבד תקין במשך 3 חודשים אבל לפתע בוםםםםםםםםם ! המחשב יותר לא מזהה את הכרטיס טלויזיה החיצוני! ניתקתי וחיברתי אותו לכל השקעי USB במחשב כשאני מחבר המחשב רושם לי "התקן USB לא זוהה". שימו לב: לא מדובר בבעיה של דרייבר, למשל במחשב אחר כשאני מחבר את הכרטיס טלויזיה למרות שלא מותקן בו דרייבר המחשב מזהה את השם של ההתקן הוא רושם לי זוהה התקן TVBOX ואז עולה הוויזארד של זוהתה חומרה חדשה ומבקש להתקין וכמובן לא מצליח כי אין לו את הדרייבר. ובמחשב הסלרון שמחברים אותו הוא בכלל לא מזהה מה זה ולכן איאפשר גם להתקין את הדרייבר שלו. ניסיתי: סריקה נגד תוכנות …

• 6 תגובות
    • 6.9k צפיות
  8. Started by CashMAn,

יש לי כרטיס מסך ATI X1650 PRO ויש לי בעיה כשאני מפעיל ATI TOOL לא מופיעה הטמפרטורה וה CORE וה MEMORY מה זאת אומרת :\ ? :s05:

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by roylu,

הכול פעם שאני לוחץ על קובץ כפתור ימני אני מקבל שניה של מסך שחור עם מישהו יכול לעזור לי להעייף את אני יהיה מאושר תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  10. היי, יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים מעבד AMD 3400+ 64BIT לוח אם ABIT KV8 כרטיס מסך ALBATRON GEFORCE 6600GT HD WD 160GB 7200RPM רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעייה? האם זה בעייה במעבד, בלוח אם או במאוורר המעבד? המאוורר כל הזמן על 2760 סל"ד, לא עולה על זה, המאוורר של טרמנטק (Tt). כשקניתי את המחשב נשרף לי המעבד, והביאו לי חדש במסגרת האחריות. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by xeyt,

שלום לכם פורום תמיכה טכנית יש לי בעיה ואני לא בדיוק יודע איך לפתור אותה ניסית כמה דרכים עכשיו כשאני משחק באיזה משחק כלשהו בערך 45 דקות חצי שעה אינטנסיבי אז המסך שלי מתכבה - נהיה מסך שחור וכתוב בקטן כזה: "No signal input" ואני ברקע שומע את הדברים והכל רק ריסט פותר את הבעיה עכשיו חשבנו בעיה בכרטיס מסך [9800xt] עידכנו דרייברים והכל לא עזר חשבנו במסך, החברה באה לקחה אותו, בדקה אותו במעבדה.. והוא תקין בוא נגיד שגם בקשר לטמפ' אין בעיה במארז עצמו יש 27 מעלות הכרטיס 30 ומשהו.. ויושב עליו קירור של זלמן [לפי טרמוסטטים, לא תוכנות] זאת גם נראה לי יותר בעיה במסך כי המחשב עבד סבבה עם מסך אחר [יותר פשוט] מה שיש לי כרגע זה 19 widescreen של XEROX 5ms דגם: XM319W אז אולי צריך עידכון בשב…

12. Started by lee.,

אני יודע שכל הארדיסק מגיע עם קצת פחות ממה שהוא אמור. אבל זה לא קצת מעט מדי אם קיבלתי הארדיסק חדש של 160GB ויש בו רק 130GB??? שזה 20% פחות? אני לא חושב שזו מחיצה, כי המחשב היה ריק, וגיליתי את גודלו כשהתקנתי XP והוא שאל אותי על מחיצות. אגב, ביקשתי שתי מחיצות של 65GB והוא פירמט לי רק אחת,, ואחרי סיום ההתקנה יש לי גישה רק למחיצה אחת של 65, וחצי נעלם לגמרי. אולי אתם יודעים למה? בכל מקרה מדור על הארדיסק מסוג: WD 1600JS. עוד שאלה: קניתי לוח אם GA-965P-S3 והXP טען שאין לו התקני קול, יכול להיות שאין ללוח הזה כרטיס קול מובנה? (עוד לא התקנתי את הדיסק של הלוח בגלל כל הבעיות מלמעלה, כך שאולי זה הסיבה).

13. שלום שמי יוסי ולפני חצי שנה קניתי G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ שבוע אחרי בדיוק התפרסמה אצלכם פה ביקורת על 6 מודלים של 2BG במהירות DDR500. אז הבנתי שהמסכים הכחולים שאני רואה הם לא בגללי אלה בגלל שהזיכרונות תוזמנו מראש על DDR500. ניסיתי כל תיזמון אפשרי ובדקתי הרבה מול האתר של XS אבל כשאני עושה את הבדיקות עם S&M וPRIME95 לא נמצאת שגיאה ורק אחרי כמה זמן או כשמופעלת תוכנה פתאום אני רואה מסך כחול. השאלה שלי היא האם יסכימו להחליף לי את הזיכרון הנ"ל היות והוא אינו מקולקל . תודה רבה

14. קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר?

15. שאני מפרמט את המחשב והפירמוט נתקע ולא מתסתיים איך אני יודע שהבעיה בHD או בלוח?

16. Started by timac,

יש לי מעבד 2.4 HT היום פתאום אני סתם מסתכל באוורסט אני רואה 1679 איך זה הגיע לשם WTF ???????? סתכלו תמונה: אם זה קשור לפני שבוע עשיתי ניקיון והוצאתי תגוף קירור של המעבד והחזרתי אותו אולי משהו שם או שזה לא קשור?? מה עושים?

17. Started by VL,

תראו יש לי ספק...שאני מחבר את שתי הכבלים (של המחשב ושל המסך) לספק הוא עושה כזה כמו רעש של קצר , ז"א לא קצר , כמו כזה טזטזטזטטז במגע כזה שהוא נוגע קצת , ממה זה ? *בספקים אחרים הוא לא עושה לי את זה * והכונן קשיח שאני מדליק את המחשב...אחרי כמה שניות הוא עושה לי כמו שתיים שלוש כאלה "טיק" והמחשב מתכבה. מה זה יכול להיות ? ד"א...יש לי ספק עם חיבור אחד , רק של המחשב...מה אפשר לעשות עם זה? כי צריך גם את ההוא של המסך...אפשר לעשות איזה קומיבנה עם זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. איחדתי שתי מחיצות של ההארדיסק,D ,וE. עם התוכנה פרטישן מג'יק. כל המידע מהמחיצה E נמצאת בתקייה במחיצה D. וכשאני מנסה להיכנס לתקיה הזו,כתוב לי Access is Denied. איך אני נכנס לתקיה הזו כדי להוציא את המידע? יש לי קבצים חשובים שם. שמתי את הנושא בפורום הזה כי חשבתי שהוא מתאים לפה,אם טעיתי סליחה ותעבירו לפורום המתאים.. טוב,בעזרת כמה ט'רדים בחיפוש הצלחתי לסדר את הבעיה,פשוט צריך להיכנס לfolder options ולבטל דבר שנקרא simple file sharing אחרכך ללחוץ על התיקה שאי אפשר להיכנס אליה,להיכנס למאפיינים שלה, ולקחת ownership עליה. וזהו ..

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. Started by zaroor,

שלום לכם אולי מישהו מכיר את התופעה,לאחר שהמחשב קר (מנוחת לילה) בהדלקה המאוורר מתחיל מעט להיסתובב ומפסיק מייד המחשב ממשיך לעבוד רגיל ואז אחרי כ ...20 30 שניות הוא מתחיל לעבוד ברציפות ללא בעייה לאחר בדיקות שונות ראיתי בביוס שזה קורה הטמפרטורה נימצאת מתחת ל 19 מעלות ורק אחרי שהיא עולה מעל 22 מעלות אז הוא מתחיל לעבוד כרגיל נאמר לי ממישהוא שזה בסדר וכל עוד הטמפרטורה יורדת מתחת ל 19 מעלות אז הוא יפסיק אני לא יודע אם זה נכון ? האם מישהוא מכיר את זה המעבד הוא 3.0 G אינטל 775 מאוורר מקורי לוח אסוס לא ידוע לי בדיוק איזה אני פשוט עוזר למישהו....

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by yochze,

שלום, האם צריך דרייבר כלשהו לצורב דיוידי ? LG H10LB x16 DUAL LAYER Bulk Lightscribe H10LB (זה הצורב) ניסיתי לצרוב משהו וזה פשוט נתקע והוא גם לא קורא שיש דיסק לצריבה (הוא אומר שאין דיסק בכלל) תודה מראש, yocze * נ.ב אם למישהו יש תוכנה טובה לצריבת סרטי DVD שיביא לי (ללא המרה לDVD) !

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. Started by vic1234,

למה במחשב אחד מופיע לי רק שימוש אחד ופה שניים?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  22. שלום, יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945PG Intel chipset 945 ומארז Thermaltake Swing VB6000 לצורך הרכבת קירור למעבד הייתי צריך לפרק את לוח האם כולל כל החיבורים וכעת אני מתקשה לחבר את החיבורים של כניסות הקול הקדמיות של המארז (בדקתי במדריך של הלוח אם והשמות שרשומים על החיבורים שם לא זהים לשמות שרשומים על החוטים של המארז והמספר של החיבורים לא זהה למספר החוטים) אם מישהו מכיר מדריך יותר מפורט לגבי לאן כל חוט צריך להתחבר אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by squeezo,

היי ברשותי מחשב ישן כאשר יש בו לוח אם של חברת TOTEM ממיטב הבנתי מדגם TM-P2BX VER 2.2 עליו מעבד סלרון 333 זיכרון 128 עוז זיכרון 128 ועוד זיכרון 256 הFSB עובד במהירות 66 MHZ בגלל המעבד... יש לי כמו כן מעבד בצד P3 500 MHZ עכשיו לבעיות כשאני מכניס את המעבד השני הוא מזהה לי אותו רק כ 333(כן מזהה שזה פנטיום 3) ואת הזיכרון 236 הוא מזהה כ 128... תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  24. ממה נובעת התקלה הזאת ואיך מטפלים בה? אני מניח שזה מקצר או משהו כזה שקורה כשמחברים את הכבל USB.. אבל אף פעם לא נכנסתי עמוק מזה..

25. Started by oferfg4a,

שלום אנשים! קניתי לפטופ חדש בצפייה לקבל 120 ג'יגה ולהפתעתי קיבלתי בפנים 2 הארד דיסקים של 53 ג'יגה... האם הדבר ייתכן? מה ההסבר ההגיוני לזה? יש משהו שאני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים