עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mr559,

שלום מחשב שקניתי לפני כחודש בערך .נתקע לי בעיקר בזמן גלישה באינטרנט. לרוב שאני מחפש משהוא. זה לא קבוע רק מידי פעם. ושזה קורה אין שום אפשרות לעשות כלום. הדרך היחידה הי לכבות את המחשב (בלחיצה הארוכה) ולהדליק מחדש .הכול ממש קופא . אני משתמש בחלונות 10 64 ב פרו ושדרגתי לא מיזמן ל11 מי ווינדוס הפדית (נתקע גם וגם )למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ויום טוב

2. Started by Yakir Green,

יש לי מחשב עם מעבד של אינטל I7-11700K וכרטיס מסך של Nvidia. המחשב בסך הכול עובד מצוין למעט תופעה מעיקה שאני לא מצליח להבין או לפתור. בכל פעם שאני לא נוגע במחשב זמן מה והוא במצב מנוחה, ברגע שאני אתחיל להשתמש בו שוב לראשונה ואעשה פעולה כלשהי כמו- לפתוח אפליקציה של טלגרם / לפתוח דפדפן ולהיכנס ליוטיוב / להיכנס להגדרות של ה- Windows כל המחשב יתקע לרגע, העכבר תקוע ואי אפשר לעשות כלום. לאחר 1-5 שניות זה משתחרר ואפשר להשתמש במחשב כרגיל עד הפעם הבאה. אני מתעלם מהבעיה כבר זמן רב אבל החלטתי לשאול האם מישהו נתקל בתופעה כזאת, איך אפשר לבדוק ולטפל בזה?

3. Started by ding,

שלום לכולם, יש לי בעיה שדי הרסה לי את חווית השימוש במחשב,כבר תקופה שהמסך 'קורץ'(התמוה נעלמת מהמסך ואז שוב חוזרת) הבעיה לא במסך כי הוא מתפקד נהדר (בדקתי כבר עם מחשב אחר) לאחר כמה 'קריצות' כאלה המחשב עושה ריסט ולא מופיע שום אזהרה שום כלום. אפילו הווינדוס לא שואל שאלות בהדלקה. ניסתי כבר לנקות את האבק במחשב,הכל מאוורר ממש ונקי בקופסא לשו. אני שואל בצעד אחרון לפני שאני הולך לטכנאי ומוציא כסף,אז בקשה תעזרו. הייתי עם ווינדוס 7 כשהבעיה התחילה ,מתוך צעד נואש עברתי לווינדוס 8 (גרסת נסיון כלשהיא) והבעיה עדיין נמשכת. מה שמוזר זה שכבר קרוב לחצי שנה ככה ושום דבר לא התפוצץ לי במתוך המחשב . להלן המפרט של המחשב(בתקווה שזה עוזר) Field Value Computer Operating System Windows 8 Release …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן! קיבלתי לפני כשבוע מחשב "חדש" בערך משנת 2006 אני חושב. המפרט: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ NVIDIA GeForce 6100, AMD Hammer 1GB RAM בעיקרון, חשבתי להשתמש בו כמחשב הראשי שלי, לאינטרנט ועבודה משרדית, לא יותר... הבעיה, שהשימוש בו לא חלק, בלשון המעטה. הוא ממש מרגיש חנוק, אפילו כרגע שאני רק כותב כאן בפורום ולא יותר מזה - הכל איטי. פתיחת חלון של אינטרנט לוקחת מספר שניות ומתבצעת כאילו בשני שלבים של פתיחה עד שהוא עולה. טאב חדש - לוקח זמן, מעבר בינהים לוקח זמן. פתיחת שיר - לוקח זמן. על פי מה שאני יודע, זה לא אמור להיות עד כדי כך גרוע במפרט הנ"ל. סה"כ מעבד כפול ליבה, ושימושים בסיסיים לגמרי. אפילו ניסיתי להתקין אבונטו , והמצב לא רק שלא השתפר, אלא נהיה יו…

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by amia1,

המחשב שלי הוא מחשב בן למעלה מ5 שנים. בחודשים האחרונים קרתה בו התופעה הבאה: אחרי זמן עבודה מסוים המסך מוחשך (המחשב עצמו ממשיך לתפקד) ולא עוזר דבר אלא לכבות את המחשב, להניח לו זמן מה ואח"כ לחזור ולהדליקו. התופעה חוזרת ונעשית תכופה יותר ויותר. אחרי שהחלפתי מסך, הבעיה נעלמה למספר שבועות ואז שוב חזרה. אחרי שזה קורה לי במסך שלישי נראה לי כי המחשב "מקלקל מסכים". האם יתכן דבר כזה? מה יכול לגרום לכך? איך ניתן לתקן? אודה למי שיוכל לעזר. יום טוב

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by aviramb,

המפרט מפורט בפרופיל. המחשב חדש יחסית, אבל מאז שהרכבתי אותו יש לי בעיה שקצת מטרידה אותי. המחשב עובד סבבה והכל טוב רק מדיי פעם הוא "משהק"... כלומר העכבר או המקלדת קופאים ממש לשניה פלוס מינוס ואז הכל ממשיך כרגיל. לא מצאתי אופיין שיכול להעיד על משהו ספציפי שגורם לזה (נגיד כתיבה על הדיסק או גרפיקה תלת מיימדית או שאני מריץ בדיקת זכרון לא גורמים לזה) אלא זה קורה ללא כל סיבה שנראית לעין. מה שנראה לי אחרי כמה פעמים זה ה DRIVER של המסך. עדכנתי לאחרון ועדיין זה קורה. למישהו יש איזשהו מידע נוסף שיכול להעיד על פיתרון אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. שלום ! יש לי בעיה חדשה במחשב המחשב שלי מוגדר כמובן לא להכנס למצב שינה אף פעם, והוא היה דולק ברצף למשך הרבה זמן. בזמן האחרון לאחר כמה שעות בidle (המסך מכובה, אף אחד לא משתמש במחשב) הוא ממשיך לעבוד - מאווררים ולדים פועלים, אבל המסך שחור - לא no input, פשוט מסך שחור ולא מגיב. הוא חוזר לעבוד רגיל לאחר ריסטרט. מה שניסיתי - ניקיתי את המחשב, טמפ' תקינות. בדיקת זיכרון בעזרת memtest86 עברה כמה שעות ללא שגיאות. תחת מאמץ (תוכנות מאמץ או משחקים) לא קורס/ נתקע. מה זה יכול להיות? תודה רבה ספק Antec neoeco 550W asus h97m-plus, i3 4160 , GTX960 intel ssd, 4XSeagate 3tb Windows 10

• 21 תגובות
    • 7.6k צפיות
  8. Started by snowgoose,

יש לי מחשב די ישן אמנם, אבל בנוי מחלקים איכותיים. לוח GA-EX58-UD3R מעבד i7 920 כ. מסך RX 460 זיכרון 16GB corsair vengeance לאחרונה באמצע משחק המחשב "עף", המסך נכבה ואילו המחשב נשאר דלוק (מאוררים וכו), בזמן הזה לחיצה על NUM LOCK לא עובדת (הנורה במקלדת לא נדלקת\נכבית). ניתקתי וחיברתי הכל מחדש וכמו כן פירקתי\והרכבתי כרטיס מסך זיכרונות וכו ללא הועיל. ביצעתי בדיקות מאמץ CPU עם Prime95 וגם GPU עם FurMark, ובזמן הבדיקות (כשעה) המחשב היה יציב ולא נצפו טמפרטורות חריגות. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? מה עוד אפשר לבדוק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by __MIKO__,

המחשב כל כמה שעות פשוט קופא ונצקע או שסתם עשושה ריסטרט. אני עושה defrag לדיסק למרות שאין לי מושג אם זה קשור, וכמובן שאריץ בדיקת וירוסים. מה יכולה להיות הבעייה?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by elixvx,

שלום זאת תגובה ראשונה שלי כאן זה נראה פורום מאוד רציני אשמח אם תעזרו לי הבעיה שלי היא שכול פעם שאני מנסה להתקין משחק {קובץ ISO} בעזרת תוכנת DEMON TOOLS מתישהו בעמצה ההתקנה {משתנה} המחשב פשוט קופא ול מגיב לכולם האפשרות היחידה היא ריסטרט בכפתור של המארז זה קורה בכול משחק שניסיתי להתקין הקבצים של המשחקים תקינים ב100% ניסיתי 3 גירסאות של דמון טולס זה קרה אם כולם בכול המשחק {המשחקים: Crysis gears of war farcray2 וDMC4} את כול המשחקים חוץ מDMC4 הצלחתי בסוף להתקין לאחר כמה ניסיונות והחלפות של התוכנה ובמשחקים עצמם אין בעיה הם רצים חלקים לא קורסים לא כלום הטמפרטורות בסדר יש לי גם TF2 מSTEAM וגם הוא עובד בקיצור במשחקים לאחר ההתקנה אין בעיה המחשב חדש נקנה לפני שבוע וחצי מ…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  11. קיבלתי מחשב חדש אתמול, התקנתי ווינדוס XP PRO עם SP2 מובנה. התקנתי את כל הדרייברים לכרטיס מסך, לוח אם וכדומה... התקנתי את הITUNES החדש, וכאשר אני מחבר את הIPOD למחשב הוא מזוהה כ-"USB MASS STORAGE DEVICE" לפעמים המחשב נתקע ישר שאני מחבר אותו, ושאר הפעמים במהלך עבודה איתו(העברת קבצים). במחשב הישן שלי זה לא קרה. בדקתי את האייפוד בשאר חיבורי הUSB וזה לא עזר... הקטע הוא ששאר המכשירים בחיבור USB(עכבר, מקלדת וג'ויסטיק עובדים יופי). שאני מתכוון "קופא" זאת אומרת שהמחשב לא מגיב לכל פעולה שאני אעשה מלבד ריסטרט. פעם אחת הוא לא קפא לי ובמקום זה הופיע לי מסך כחול... אני מקווה שאין לי בעיה עם חיבורי הUSB במחשב. אני משער שיש לי USB2 ( בא ביחד עם SP2 לא?) יש לי IPOD VIDEO 30G אם זה עוזר...…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Cyron,

שלום בימים האחרונים נתקלתי בתקלה מוזרה, מדי פעם שאני מכניס דיסק לכונן המחשב פשוט קופא והביוס מתאפס. אחרי הפעלה מחדש הכל כאילו בסדר... למישהו יש רעיון ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בוקר טוב-יש לי בעיה קטנה בבקשה כשהמחשב עובד,אם אני מחבר או מנתק רכיב כגון עכבר,מקלדת,חיבור רשת,usb -אז המחשב קופא לפעמים המחשב קופא גם ללא שאני עושה כלום אין בעית טמפרטורות,החלפתי לספק חדש,ניתקתי כוננים-אך הבעיה נמשכת כרטיס מסך מובנה,p-4 3 ghz,לוח אינטל ram768mb תודה

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב חדש. לפני כמה שעות, באמצע עבודה, הוא נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. האימיול כן עבד באותו זמן (התוכנה הותקנה לא על כונן C). אני מנסה להבין למה זה קרה: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמו חסכוני בחשמל, ואין לו כ.מסך שיושב על הלוח. לדעתי זו לא הסיבה. גם מדובר בספק של חברה מוכרת. 4. לא בעיה של חום: יש לי מאוורר למעבד של nexus חוץ מהמאווררים …

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  15. היי חברים, כאמור בכותרת - המחשב מנסה לעלות (אין תצוגה על המסך) במשך כחמש שניות, "מכבה" את עצמו (שני המאווררים מפסיקים לעבוד - של לוח האם והספק כוח), ואחרי עוד כמה שניות נדלק ומנסה לעלות שוב. זה ממשיך עד שאני עושה hard shutdown או מנתק מהחשמל (נדלק-נכבה-נדלק). זה משהו שקרה כבר כמה פעמים בעבר, בלי דפוס מסויים, פעם בכמה חודשים. באחת הפעמים הראשונות ניסיתי לנתק את אחד ההארד דיסקים (רגיל, לא ssd, של seagate. יש ssd בנוסף) והמחשב הצליח לעלות, ומאז כשזה קורה אני מנסה לנתק/לחבר אותו (את הרגיל) עד שזה בסוף "מסתדר", עד הפעם הבאה. אז היום זה שוב קרה, רק שהפעם זה התחיל ממסך כחול (לא משהו שקורה לעתים תכופות), שאחריו המחשב לא עלה. ניתקתי את ההארד דרי…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. הי לכולם המחשב הנייח עושה לי צרות קשות בהדלקה: להלן חלק מהצרות: בגדול במקרים רבים ממש מסרב להדלק. 1. לרוב, אם אני מתחילה "לשחק" עם הכבל-קומקום, מוציאה ומכניסה לשקע, משחקת עם הכנסה לספק, מדליקה ומכבה את הספק, הוא לאחר כמה זמן (לפעמים הרבה) ולאחר הפעלה ארוכה דרך מקש ההפעלה, כן "מסכים" להדלק. לפעמים אני פשוט מוותרת ועובדת דרך אמצעי אחר. אגב ניסיתי לחבר את הכבל המסוים הזה למחשב אחר, לא היתה בעיה להפעיל איתו כך שאני בספק אם הבעיה זה בכבל. 2. יש למכונה לוח בעל ביוס כפול (או משולש?) של ג'גבייט. בחלק מהמקרים (לא בכולם!) אם כבר "הסכים" להדלק טוען שהביוס קרס והוא מעלה חלופי. לאחר שעשה זאת, הוא שוב נכבה ואז עלי שוב להפעילו שוב. 3. בכל מקרה, לרוב אם אני מנסה להפעילו יש ל…

17. Started by רחל מתנה,

שלום העכבר זז יש סימן העגול שמסתובב . לא ניתן לעבור בין אתרי האינטרנט בזמן התקינה המסך מתחלף לכחול לאחר מכן שחור משתחרר אחרי הרבה זמן או שאני מבצע הפעלה מחדש נבדקו זיכרונות/ וירוסים / תוכנות ריגול מערכת הפעלה 10 תודה זה קורא בזמנים משתנים .לפעמים לאחר שעות ללא שימוש במחשב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by FastJack,

שלום. לפני כחודש התחלתי לשים לב שהמחשב שלי קופא לפעמים תוך כדי משחקים. קופא - המחשב פשוט תקוע על אותו פריים במשחק ולא מגיב, רק ביצוע Reset עוזר. יש לציין שאין כל ארטיפקטים. בהתחלה חשבתי שמדובר בכרטיס מסך, אולי הוא מתחמם מדי. אז דבר ראשון הגברתי את עוצמת האוורור של המארז, ודבר שני ביטלתי את הOC של הכרטיס (OC קליל ביותר, אבל רציתי לוודא). היום הרצתי MEMTEST למשך שעה והכל היה תקין, בלילה אני יריץ אותו ל8 שעות. יש למישהו מושג למה זה קורה? יש עוד בדיקות שאני יכול לבצע? אם הבעיה בכרטיס מסך, איך אני יכול להוכיח את זה?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Culandur,

מפרט המחשב מימין כל פעם שסלולרי ליד המחשב ושולחים אליו הודעה או מתקשרים אליו המחשב מרביץ ריסט! למה זה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, בניתי מחשב עם 4 מסכים. 2 כרטיסי מסך כמו שמופיע במפרט המחוברים כל אחד ל-2 מסכים. הבעיה היא שהמחשב זז נורא לאט, למרות שלפי מנהל המשימות אין עומס על רכיב מסוים (CPU, זיכרון פנימי, GPU). זיכרון פנימי 4*8GB. מה אני צריך לשפר כדי להגביר את הביצועים? השימוש הוא מסחר בבורסה. אני לא חושב שזו דרישה יותר מדי גבוהה כמו משחקים. תודה מראש אלופים, בן

21. Started by erez84,

ברשותי 486 DX2 , כאשר מדליקים אותו , הספק נדלק תקין , אבל שום דבר מעבר לא נדלק על המסך, ניסיתי לנתק הכל ולהפעיל רק עם מעבד וזיכרון , לא עובד, ניסיתי להחליף בין הסלוטים, אבל כלום, אין אפילו צפצוף שגיאה, אני בטוח שזה תקלה בלוח , כי התקלה היתה תמיד, רק שאם הייתי משאיר את המשחב דלוק במצב הזה כמה זמן, (לפעמים אפילו כמה ימים) אז פתאום הוא היה עולה והביוס היה עולה והכל עובד כמו שצריך. אבל עכשיו כבר הוא היה דלוק כמה ימים רצוף והוא לא עלה. אני ניסיתי לעשות הכל אך ללא הועיל, אני מבקש בבקשה, המלצה על מקום שבו מתקנים לוחות אם (יש לי את כל הספרות המקורית של הלוח אם ושל הביוס), באזור ראשון לציון. (מקום וטלפון) בדקתי עם סקופ ויש תדר מהגביש, אבל משהו לא נותן למחשב לעלות. כאילו …

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. המחשב בן כשנה, עבד בסדר עד היום\אתמול וכעת לא מוכן להשאר מחובר לרשת, כשמנסה לקבל כתובת DHCP הוא מראה שהוא מחובר ל-unidentified NETWORK ומקבל בדרך כלל כתובת IP מוזרה של 169.254.משהו.משהו. כשאני שם לא כתובת קבועה לעיתים הוא מסכים להתחבר, לזהות מחשבים ואינטרנט אבל בעת התחלת העברת קובץ או סתם גלישה החיבור נופל והכרטיס מנסה להתחבר לרשת מחדש. מדובר בוינדוס 7, הדבר לא קורה עד כמה ששמתי לב ב-WIFI, והדבר קורה גם ברשת DHCP אחרת, ועם כבלים אחרים.

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by eran66,

האם למחשבים עם מעבד Threadripper 29XXXומעגל X399 יש יתרון משמעותי על מעבדי AMD דור 3 החדשים מסגנון 3700X ומעגל X570 אני משתמש בעיקר לעריכת וידאו וחישובים מתמטיים מטלאב ומעט תכנות והאם צפויות בעיות מיוחדות בהרכבה והאם הוא אמין בתודה ערן

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by avidan28,

שלום לכולם .אני פונה לאוברקלוקרים בבקשת סיוע. יש לי לוח A7A 266 של חברת אסוס עם ביוס 1012 וגרסת לוח 1.03 ויש לי כמה מעבדים לשים עליו. אתלון XP 2200 אתלון 1200 ואתלון 1500 XP לפי האינטרנט הוא מזהה יפה את ה1500 וה 1200.אבל ל1500 דרוש לוח 1.10 מה שלי אין.אז אם ככה למה ה 2200 לא מזוהה.אני לפני שידרוג ביוס נוסף. (היה לי 1003 לפני זה). אשמח לקבל עצות ממי שכבר מכיר את התופעות האלה. הרבה תודה.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by lsl,

היי ברשותי מחשב asus מדגם n75vm עם מעבד i7 3610qm, geforce gt630m ושתי 7200rmp 500gb - windows 7 ultimate, 8gb ram אחרי הlogin למשתמש המחשב תקוע ל5-7 דקות בערך, העכבר זז ואני רואה שהתוכנות וכו' נפתחות אבל אני לא מצליח לפתוח כלום גם כמה דקות אחרי שנראה שהכול נטען. רק בערך 5-7 דקות מהlogin כל התוכנות שפתחתי שהמחשב היה תקוע בדרך כלל נפתחות (לפעמים לא). אני לא יודע אם זה קשור אבל השבוע הסמלים בstatus bar של הבטרייה והרמקולים נעלמו, שהגעתי לאיפה שאמורים לאפשר אותם (לא זוכר את השם) היה כתוב על שניהם off וזה היה באפור כך שלא יכולתי לאפשר אותם. הווליום היה על השתק משום מה (לא הייתי אני), ניסיתי הסרה של הדריברים של הsound וrestart למחשב וזה לא עזר. לא עשיתי שום דבר ומשום מה יום ל…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים