תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא אחת אני נתקל בכל מיני בעיות במחשבים שהם חשודים לבעיות חומרה - למשל במחשבים אחרי פירמוט - יש תקיעות או נפילות ולכן החלטתי לחפש תוכנה או תוכות שיבצעו בדיקות מקיפות למחשב או בדיקות יעודיות לדיסק קשיח, זכרון וכדומה. אשמח לקבל המלצה נ.ב. מאחר ומדובר בכל פעם בסוג מחשב שונה - פנייה ליצרן חומרה כזה או אחר לא יהיה רלוונטי כי אני מחפש משהו מקיף.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על תוכנות חינמיות בשביל בדיקת תקינות חלקים טמפרטורות וכו'
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה לבדיקת מעבד + הוראות _________________________ תוכנה לבדיקת זיכרונות + הוראות _________________________ תוכנה לבדיקת כרטיס מסך + הוראות _________________________
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח SATA של WD בגודל 80 ג"ב ולמזלי הרע קיבלתי הודעה של מנגנון ה-SMART שסכנת קריסה מיידית, יש צורך להחליף וכמובן המערכת לא עולה אם כי בביוס הדיסק עדיין מזוהה. בבדיקה יסודית יותר של נראה שהבעייה היא בסעיף Re Allocated Sector Count אבל לא ברור לי אם זה מסייע במשהו. בכל אופן אני רוצה לנסות לשחזר את החומר ואני מחפש תוכנה מתאימה. הבעייה שגם אם הדיסק מחובר כדיסק שני ואני עולה לחלונות עם דיסק אחר הדיסק הבעייתי כלל לא מופיע. ניסיתי לשחזר עם תוכנת אקרוניס שעולה מ-CD והיא לא זיהתה את הדיסק. האם בגלל שהוא SATA? האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור? בתודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לתוכנת דיאגנוסטיקה שמאבחנת בעיות חומרה במחשב גם אם זה במחיר סביר(עד 200 ש"ח) בנוסף מחפש תוכנת דיאגנהוסטיקה חינמית ואמינה לדסקים קשיחים-מבוססת חלונות.
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
במחשב שלי לוח אם "GA-H110M-S2H DDR3", כרטיס הרשת OB תקול. מכיוון שללוח חריץ הרחבה PCI-E אחד שתפוס ע"י כרטיס מסך, אני מחפש תחליף ללוח אם שיהיה עם מינימום "בלאגן" בהחלפה. אם אפשר עם 2 חריצי , PCI-E כדי שאוכל להתקין כרטיס רשת בנוסף לכרטיס המסך.. מה האופציות העומדות לפני? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אח שלי נעדר מזה 3 וחצי שבועות בחו"ל ומוגדר כנעדר במשטרה פה ובהולנד. ידוע לנו כי יש בידיו ipad ויש לנו את ה-serial number (לא התחבר לחשבון האפל שלו) כמובן שאפל לא ישתפו איתנו פעולה. אך האם יש מישהו שיודע לאתר מיקום לפי ה-sn? בנוסף, חושדים כי יצר יוזר פיקטיבי בטוויטר שגם אותו רוצים לבחון. האם אפשר לאתר את מיקום ההתחברות של היוזר? למי שיש רעיון אשמח לשמוע, תודה, לילך
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה טובה שתעזור לי לכתוב עם עם במחשב את התרגילים במתמטיקה ופיזיקה עד עכשיו השתמשתי בONENOTE אבל היא ברמה מאוד נמוכה מחפש תחליף טוב לה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני יש לי מחשב עם WINDOWS 7 , ככה קניתי אותו , ואני רוצה להחזיר אותו להגדרות של היצרן, מערכת OEM , עשיתי כמה פירומוטים למחשב ,, אך המחיצה של WINDOWS עדין קיימת ואני רוצה להחזיר אותו , איך עושים את זה,?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי "טיקים" כאלה כמו דפיקות כאלה "טיק" כזה קול מהרמקול כאשר אני לוחץ על DEL או ENTER או לפעמים סתם אל כפתור יש לי לוח EPOX 8KHA+ עם כרטיס קול מובנה AC97
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS (סליחה על הדאבל פוסט.)
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
bios זה חומרה או תוכנה? שלום, מאיפה אני יכול להוריד תרשמיי לוח של gateway 450sx4 כדי לבצע clear cmos. ואם אפשר להתחיל באיך הניידים האלה מתפרקים בכלל(פעם ראשונה שאני מפרק נייד), הכוונה כל הבסיס מלמטה יורד או שהמחשב יושב רגיל וצריך להרים את החלק איפה שהמקלדת. תודה, HaimTS מחקתי את הססמת המשתמש (bios) בנייד ועכשיו אני לא מצליח להכנס למחשב
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
C:\Program Files\WindowsApps איך לשחזר ? אפשרי לעשות את זה ידני ? עדכון הבעיה נפתרה עם המדריך הפשוט הזה . https://www.tenforums.com/tutorials/88246-add-reset-permissions-context-menu-windows.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו יש במחשב שתי ארדיסקים פיזית כל אחד מחולק ל2 מחיצות משום מה שאני העלתי את ההתקנה של windows המחשב הראה לי 3 מחיצות 1 3 ג'יג'ה שכנראה זה היה הBoot sector ועוד 2 של 80 ג'יג'ה עכשיו מחקתי בטעות את המחיצה של ה-3 ג'יג'ה ועשיתי ריסטרט למחשב ואז הוא לא מזהה מערכת הפעלה ובנוסף אם אני מרכיב את הארדיסקים על מחשב אחר אני לא יכול לתת להם אות כונן יש דרך להציל את החומר מהמחשב יש תוכנה שמכינה boot sector/recvory sector חדש או שמצילה את התוכן של הכונן הזה זקוק לעזרה נואשות ...
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, מחקתי משחק לא דרך הסרת תוכניות, אלא מחיקה ידנית של תיקיית ההתקנה עכשיו כשאני מחפש את ההסרה שלו דרך האפשרות של הסרת או הוספת תוכניות, זה לא נמצא שם. האם זה בסדר להשאיר את זה ככה? אני רוצה להתקין את המשחק שוב אבל חושש מבעיות יש לי WIN 10 64 BIT
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
מחר אני מפרמט את המחשב לחבר שלי וככה... יש לו מערכת מספיק חזקה להחזיק XP... אני אתקין לו XP ומערכת קצים NFTS אבל בהתקנה של הוינדוס הוא נותן 2 אפשרויות להתקין את הNFTS בQICK (משהו כזה. יאנו מהיר..) ואפשרות שניה ללא QICK איזה לבחור מבין שתיהם? שאלה שניה.. אם אני אתקין אצלו XP אני לא אזדקק לדרייברים של החלקים של המחשב שלו נכון? (או לפחות לרובם)?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
-
שלום, ניסיתי להתקין כונן SSD, לאחר שניקיתי אבק. עם תרסיס גז. בכל מקרה, לאחר שהשבתי הכל למקומו, ברגע שאני מעביר את המתג מאחור ל ON, המחשב עושה סימנים של התחלה - מדליק נורות בMB, מאווררים מנסים להסתובב - ומפסיק. מנסה שוב ומפסיק. ניתקתי את ה SSD, התקלה עדיין חוזרת על עצמה. ניתקתי את הכל חוץ מה MB, עדיין חוזר על התקלה.מה עושים? תודה!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי המחשב לא נדלק בכלל פתחתי את מארז הוצאתי את כל הכרטיסים ,הכל כולל זכרונות ניתקתי את דיסק הקשיח והוא לא רוצה להדלק בכלל . דרך אגף החלפתי גן ספק כוח וכלום אותו הדבר . היום שמתי לב למטה בלוח יש מנורה שדולקת ברגע שהוא מחובר לחשמל אבל לא נדלק ומאוורים לא עובדים בכלל שום מאוורר. אשמח לקבל תגובות
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני לכתוב כאן מדריך קצר לבעיות שמחשב לא עולה בכלל שלבים בהדלקה כאשר ספק דולק נכון הוא מעלה ללוח סיגנל שנקרא POWER GOOD זה סיגנל מתחיל תוכנית בביוס שרצה על מעבד של מחשב שנקראת POST זה תוכנית קטן שרץ ובודק תקינות בסיסית של מחשב וזה רץ במה קוראים BUILDING BLOCKS שזה רץ בשלבים ומתקדם שלב שלב ולא ממשיך אם מוצא בעיה. אם כל טסטחים של פוסט רצים טוב מחשב יתן ביפ אחד קצר בסוף של פוסט. כדי שפוסט מודיע שגיאות על מסך הוא צריך שזכרון וכרטיס מסך יעבדו פחות או יותר אם הוא לא מגיע למצב שאפשר לכתוב על מסך הוא מודיע על שגיאה בביפים ברמקול של מארז ופרוש של ביפים תלוי בסוג של ביוס ובלוח אם וכתוב בחוברת של לוח אם. בשביל שיתחיל פוסט צריך רק 4 דברים שעובדים ספק לוח מעבד רמקול של מארז אז אם …
-
- 5 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
מעבד בן 2 שנים-AMD X2 5000 64 AM2 -עדיין באחריות לוח אם בן 2 שנים- GIGABYTEGA-M55S-S3זכרונות 2 GB-עדיין באחריות כרטיס מסך לא רע. אתמול המחשב עושה רעשים שקשה לי להגדיר מאוד חלשים אחרי 10 דק' מופיע מסך כחול ותוך שנייה המחשב מפעיל עצמו מחדש. אך לא מצליח להעלות את ווינדוס וכך מעלה עצמו שוב ושוב ללא יכולת להעלות את ווינדוס.כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל פתחתי אותו לראות שלא קפץ איזה זיכרון מהסלוט-כלום! הכל יושב בסדר.נוגע במעבד הוא לוהט!!! לא יודע אם ככה זה בד"כ! ניסיון נוסף לחבר לחשמל ואני לא מקבל אפילו תמונת מסך כלומר המסך כבוי. חשוב לי לציין שהמחשב עד כה לא עשה תקלות בכלל!לא מסכים כחולים ולא שום דבר אחר.לא שידרגתי חלק נוסף לאחרונה ולא התקנתי תוכנות חדשות. לפני שאני רץ לחנות ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב ניתקע בwindows vista עושה פריז פתיאום יש לי מחשב אם ddr3 דיסק טרה ספק 600w כרטיס מסך 4850 של ati מה יכול להיות הבעיה ולוח x48
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי פנטיום 4 1.3 עם 128 MB RDRAM המחשב עושה 2 ציפצופים באיתחול וממשיך להעלות הוא עולה רגיל אבל באמצע עבודה הוא פתאום נכבה. שאלותי הן : האם יש תקלה בזיכרון ? או שזה תקלה בכרטיס מסך נראה לי שזה יותר תקלה בזיכרון אולי רק החלק של נRIMM הראשון עובד ולגבי אחריות על זיכרון כמה זמן אחריות האם לכול החיים? האם יש תוכנה לבדיקת הזיכרון במחשב? תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-