עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Guy Ziv,

אצל היבואן של AOC אין במספר חנויות שבדקתי אין ebay - אין המפרט של המסך: יש לי שנאי עם מפרט דומה בהפרש של 0.5A, החיבור מאוד דומה אבל לא מתאים. מישהו מכיר אולי מקום שבו אוכל למצוא את המבוקש?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. מחקתי את המחשב והתקנתי ווינדוס חדש שמעתי שיש תוכנות ש"עוקבות" אחרי כל ההתקנות ויכולות לנקות את כל הזבל שנצבר בווינדוס אחרי כמה חודשים מישהו מכיר משו כזה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. Started by Shoshan,

מחפש תוכנה אחרת לבדיקת HDD Diagnostic Hardisk Maxtor זה הHardisk ואני מחפש תוכנה אחרת לבדיקת בעיות חוץ מהתוכנה שלהם בקיצור תוכנה של חברה אחרת או כל תוכנה אבל שתעבוד והאם זה ימצא באדסקטור זה אומר שHardisk הלך...?

• 14 תגובות
    • 883 צפיות
  4. היי ממחפש תוכנה גרפית לניהול תקלות וינדוס שתעלה מUSB ואוכל להפעיל אותה כשמערכת ההפעלה לא עובדת .ולתקנה בעצם. מה מומלץ היום ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  5. שלום יש לי מסך Mag TFT 17 אינ'ץ חדש.בקרטון לא היה דיסק כלום. אני מחפש תוכנה קטנה שבודקת מיפרט על המסך שלי. כדי לדעת איזה דגם מסך? מה מהירות? כמה MHZ? כמה רוצולוזייה יש במסך, עד כמה מוגבל? אני לא מתכוון לכרטיס מסך AGP או PCI EXPRESS. או לוח אם. אני רוצה לדעת מה התכונות במסך שקיבלתי. איפה אפשר לימצוא תוכנה כזאת לבדיקה? בתודה מראש מייקל

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by ]|V|[r. X,

מישהו יכול בקשה להביא לי קישור לתוכנה כזאת? קישור כמה שיותר מהיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  7. יש לי חיבור אינטרנט דרך בזק ואינטרנט זהב במהירות 100 MB ראוטר BE ונקודת גישה של אותו ראוטר. כל המחשבים שמחוברים לנקודת הגישה המרוחקת מתלוננים על ניתוקים כמה פעמים ביום. אני רוצה להיות בטוח שמדובר בתקלה, איזה תוכנה יכולה לנטר חיבור אינטרנט על פני זמן? אין לי בעיה אפילו עם תוכנה בתשלום. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה וכן להביא לי לינק אייסיקיו 167806010 לירן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפש תכונה שנותנת את פירוט המחשב בצורה בהירה ומפורטת.עד לא מזמן השתמשתי בתוכנה SIW שלדעתי הייתה מעולה, אך כעת היא בתשלום. אני מחפש תוכנה חינמית. אני בטוח שיש הרבה. למישהו יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי כונן קשיח של SEAGATE 1.5TB שאני שמתי לב שעובד לפחות 50% לאט. אילו תוכנות טובות יכולות לעשות לי דיאגנוסטיקה כמו למשל איזה מהירות כתיבה/ קריאה הוא מציג...ובכללי לתקלות (בעיקר לביצועי עבודה ולא בהכרח BAD SECTORS)

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by Imtheman,

ממישהוא מכיר תוכנה טובה שיודעת לגבות את כל ההארד דיסק כמו שהוא אני מחפש משהוא שיעשה את מחוץ לווינדווס

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום הרצתי אנטי וירוס והוא מחק כמה וירוסים עכשיו כשהמחשב עולה מופיעות שגיאות יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את השגיאות בלי שאצטרך לחפש דבר דבר ולמחוק? או לחילופין לכתוב פקודה שתמחק את הקיצורי דרך האלה?

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד ASUS K55A עשיתי לו פירמוט והתקנת עליוWIN 8.1 64BIT וחסרים לי דרייברים,הדיסק שמגיע איתו מתאים לWIN 7 באתר של אסוס אין דריברים נדרשים (אחרי מה שהתקנתי עדיין חסרים)איזה תוכנה יכולה לגלות מה חסר ולהוריד או להפנות להורדה?וכן להגיד אם מה התקנתי זה הנכון? תודה

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by janan,

מחפש תוכנות להסרת וירוסים וניקויי כללי של המחשב ללא פירמוט.. כמו כן אל תגידו לי nod32 ואנטי וירוסים. מחשב תוכנות טובות לניקוי המחשב לאחר שיש בו וירוסים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 11GnR,

חשבתי לנסות למקם את BF3 בתחילת הכונן הקשיח , אפילו לפני C, ז"א על החלק החיצוני ביותר של הדיסק... זמני הטעינה הראשונית (לאחר הדלקה של המחשב) הם פשוט פסיכיים עם HDD וחשבתי לנסות לשפר אותם קצת בחינם. עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  16. היי האם יש אפשרות להוריד תוכנה שאני יוכל לראות בה אם היה לי ריסטרט באמצע הלילה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. שלום לכולם, שאלה בכותרת. מצאתי כבר המון תוכנות, חלקם מסורבלות וכוללות שימוש בכמה תוכנות, זאת לא המטרה שלי. מצאתי גם תוכנה שעושה את זה בפשטות וביעילות אבל עולה כ-30 דולר. השאלה שלי, אתם מכירים תוכנה שעושה את זה בלי שימוש ב CD. (רק USB) .. עושים לו BOOT והוא נותן אפשרות לגלות\לשנות\למחוק\להזיז את הסיסמא של הווינדוס וגם שתיהיה חינמית לפעם הראשונה לפחות?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by morel ezra,

יש לי משחק שמתאים לווינדוס 98\95... אני על אקס פי, המשחק הוא the curse of monkey island אני חייב להריץ אותו, והוא לא מתאים לאקס פי. אם מישהו מכיר תוכנה כזו שתשקול כמה שפחות ויכול לתת לי שם, תודה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. שלום הכונן שלי מתחיל לעשות בעיות ואני חושש שהוא גוסס אני מחפש תוכנה שאוכל להעתיק את כל הדיסק כמו שהוא 1 ל - 1 מישהו מכיר?

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. Started by aarrek,

שלום, לא אחת אני נתקל בכל מיני בעיות במחשבים שהם חשודים לבעיות חומרה - למשל במחשבים אחרי פירמוט - יש תקיעות או נפילות ולכן החלטתי לחפש תוכנה או תוכות שיבצעו בדיקות מקיפות למחשב או בדיקות יעודיות לדיסק קשיח, זכרון וכדומה. אשמח לקבל המלצה נ.ב. מאחר ומדובר בכל פעם בסוג מחשב שונה - פנייה ליצרן חומרה כזה או אחר לא יהיה רלוונטי כי אני מחפש משהו מקיף.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  21. בבקשה תמליצו לי על תוכנות חינמיות בשביל בדיקת תקינות חלקים טמפרטורות וכו'

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. תוכנה לבדיקת מעבד + הוראות _________________________ תוכנה לבדיקת זיכרונות + הוראות _________________________ תוכנה לבדיקת כרטיס מסך + הוראות _________________________

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Real_Me,

קניתי לא מזמן דיסק קשיח SATA של WD בגודל 80 ג"ב ולמזלי הרע קיבלתי הודעה של מנגנון ה-SMART שסכנת קריסה מיידית, יש צורך להחליף וכמובן המערכת לא עולה אם כי בביוס הדיסק עדיין מזוהה. בבדיקה יסודית יותר של נראה שהבעייה היא בסעיף Re Allocated Sector Count אבל לא ברור לי אם זה מסייע במשהו. בכל אופן אני רוצה לנסות לשחזר את החומר ואני מחפש תוכנה מתאימה. הבעייה שגם אם הדיסק מחובר כדיסק שני ואני עולה לחלונות עם דיסק אחר הדיסק הבעייתי כלל לא מופיע. ניסיתי לשחזר עם תוכנת אקרוניס שעולה מ-CD והיא לא זיהתה את הדיסק. האם בגלל שהוא SATA? האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור? בתודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  24. מעוניין בהמלצה לתוכנת דיאגנוסטיקה שמאבחנת בעיות חומרה במחשב גם אם זה במחיר סביר(עד 200 ש"ח) בנוסף מחפש תוכנת דיאגנהוסטיקה חינמית ואמינה לדסקים קשיחים-מבוססת חלונות.

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. במחשב שלי לוח אם "GA-H110M-S2H DDR3", כרטיס הרשת OB תקול. מכיוון שללוח חריץ הרחבה PCI-E אחד שתפוס ע"י כרטיס מסך, אני מחפש תחליף ללוח אם שיהיה עם מינימום "בלאגן" בהחלפה. אם אפשר עם 2 חריצי , PCI-E כדי שאוכל להתקין כרטיס רשת בנוסף לכרטיס המסך.. מה האופציות העומדות לפני? תודה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.