עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Elijah Baley,

שלום, כאשר אני מדליק את המחשב יש המון קווים ונקודות בצבעים מוזרים. אותן הפרעות מוצגות עוד בזמן הBOOT ומממשיכות גם כשהווינדוס עולה. לפעמים המחשב מגיע למסך כחול בו רשום infinite loop כגורם לבעיה. לפעמים המחשב כן מצליח להדלק בצורה נורמלית ולהשאר ככה מספר שעות עד שהמחשב מגיע פתאום לאותו מסך כחול. אני רוצה לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא הגורם לבעיה ולהפעיל במקומו את הכרטיס המובנה. נכנסתי ל device manager וביטלתי שם את הכרטיס מסך (עשיתי disable איפה שהיה כתוב ATI 4800 SERIES) עשיתי ריסטרט והבעיה לא נעלמה. האם באמת ככה מבטלים את כרטיס המסך או שצריך להוציא אותו פיזית או בכלל דרך הBIOS. והאם צריך לאפשר את הכרטיס המובנה באותו הרגע או שהוא מופעל כבר? והאם יכול להיות שהמובנה בעצם הגורם ל…

2. Started by dragon772,

זה התחיל שהמחשב נתקע פתאום עשיתי ריסט אבל לאחר מכן לא ראו כלום במסך, לאחר כמה דקות כן ראו שהדלקתי את המחשב אבל הכל היה מעוות היה ברור שזה כרטיס המסך שעושה בעיות, אז פתחתי תמחשב וניסיתי להוציא אותו ולנקות אותו אך לא היה ניתן להוציא אותו כאילו הוא מולחם לסלוט של הלוח, לבסוף הצלחתי להוציא את הכרטיס מסך לנקות ולהחזיר ומאז שאני מדליק תמחשב לא רואים כלום במסך ויש צפצוף ארוך ו 2 צפצופים קצרים בעת פתיחת המחשב , בדקתי וגיליתי שזאת התראה על בעיה בכרטיס מסך, פתחתי תמחשב שוב הוצאתי תכרטיס מסך והחלפתי בכרטיס אחר שקיבלתי מחבר, אך גם זה לא עבד להפתעתי, נראה לי שיש בעיה בסלוט של הלוח אם תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו זה בעיה להשיג לוח של AGP וסוקט של פנטיום 4 לא מצאתי באף חנות שחיפשתי ומחש…

3. Started by md22,

יש לי מחשב נייד ACER 4736 עם WINXP SP3 האודיו במחשב נמוך א"פ שרמת הווליום על 100% בהפעלה ממושכת של המחשב המוזיקה נשמעת בהילוך איטי במחשב מותקן הדרייבר המעודכן של כרטיס האודיו מהאתר של ACER תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  4. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, להלן מפרט חלקי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9505, מהירות 2.83GHz לוח אם: ASUS P5P32TD PRO זכרון: Corsair CM3X2G1333C9 (סה"כ 8 ג'יגה, 4 סטיקים של 2) הבעיה החלה מיד לאחר ההתקנה של Windows 7 64-bit - המחשב (במצב idle) ביצע ריסטרט. ביטלתי את האפשרות של ריסטרט מיידי עם מסך כחול, אבל לא מדובר פה במסך כחול - אין קוד bugcheck, אין minidump, ושום דבר לא נכתב ל- event log. עדכנתי את הביוס לאחרון, והכל בביוס מוגדר auto, ובמצב כזה הזכרון עובד ב- 1333MHz. הרצתי memtest86+ 4.0 כל הלילה (8 שעות) - הזכרון תקין. אחרי שחיפשתי הרבה בפורומים גיליתי שאני לא הייחיד שחווה את זה בעיות האלה. חלק מהאנשים טוענים שצריך להגדיל את המתח של הזכרונות. בדף מידע באתר Corsair מצויין…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. Started by moransas1,

שלום רב, קניתי רכיבים ממיטב היצרנים אצל יבואנים (אני לא קונה בחנויות רגילות). לאחר הרכבת המחשב שפרט לספק של ASPIRE אני מכיר כמעט כל חלק בצורה אישית, נתקלתי בבעיה בלתי מוסברת. המחשב נהיה איטי, אינו עושה כיבוי מסודר ולפעמים אפילו לא העלאת ווינדוס מסודרת. יש לציין שאין לי ספק שזה לא הווינדוס (שפרמטתי 5 פעמים לגרסאות שונות), אני חושד בספק. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  6. שלום לכולכם אני שובר את הראש כבר יומיים ולא מצליח לפתור את הבעיה הבאה : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R כאשר אני מחבר את המחשב ישירות באמצעות כבל HDMI לטלוויזיה אני רואה תמונה על כל המסך (רק ברזולוציה של 1366 x 768), אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הרסיבר לא משנה מה אני עושה אין לי תמונה על כל המסך, יש קצוות שחורים מכל הצדדים. הרסיבר אומר שהתמונה מגיעה ב1080P ולכן ככה אני מעביר אותה דרכו (כדאי לשנות ?) בקיצור אני בבאסה מהמחשב החדש שלי שאין לתאר... מה לעשות ??? תודה מראש אסף

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שלום לכולם , בזמן האחרון התחילה הבעיה כאשר אני פותח חלק מהתיקיות בכונן (WD 1TB BLACK ) היה לוקח המון זמן למחשב לציג את הקבצים ולפעמים הוא היה קופא. ביומיים האחרונים התחילה הבעיה להופיע גם כשאני מנסה לפתוח תיקיות אחרות בכונן וגם את הכונן כולו, המחשב התחיל להיתקע ולקפוא . אני חייב לציין שבכונן אחר (SAMSUNG 1TB F1 ) אין את הבעיה הזו הוא מציג את הקבצים מהר ולא נתקע. עשיתי לכונן בדיקה עם הכלי של WD כמה פעמים והוא יצא תקין ,בדקתי גם את הזכרונות עם MEMTEST והם תקינים,בדקתי גם את הכונן שעליו מותקנת המערכת הפעלה (INTEL SSD X25 40) עם INTEL SSD TOOLBOX וגם הוא תקין. התקנתי שוב ווינדוס, המערכת הציגה לי בהתחלה את הקבצים במהירות וללא שום בעיות אבל לאחר זמן מה הבעיה חזרה רק באותו כונ…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים, יש לי לוח גיגהבייט GA-945GCMX-S2 כרטיס מסך של GAINWARDS עם HDMI יוצא מהכרטיס מסך כבל של 2 חיבורים שצריך לחבר אותו במקום מסויים על הלוח כדי לקבל איכות שמיעה בHD אני מנסה להכנס לאתר ולראות איפה יש קובץ PDF שמראה לאן לחבר כל גבר בלוח ואני לא מוצא אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by zvidavid,

התקלקל לי הדיסק הקשיח במחשב נייד לנובו אני מבקש להחליף דיסק קשיח חדש איך אני מתקין מערכת ההפעלה WINDOWS XP

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. היי, המחשב: AMD PHENOM X3, לוח אם: M3N-HD.HDMI של אסוס עם .NFORCE 750A. 4GB זיכרון של OCZ, 4 כוננים: 250GB 250GB 500GB 1TB כולם של WD. ספק 500W של TT הבעיה: אז קניתי כרטיס מסך חדש (GTX560TI), ובערך באותו הזמן המחשב התחיל לעשות בעיות, בהתקנת הדרייברים של המסך הוא לא מתקדם הרבה ואז אומר שהוא לא התקין בגלל TIMEOUT (לוקח לו 30 דקות שלי להתקדם ליפני), אבל אחרי כמה כאלה, גם בSAFE MODE הדרייבר עובד. המשיך עם זה שהמחשב ניתקע ולא מגיב בזמן התקנות, אבל תמיד חוזר לאצמו אחרי כ2 דקות, אם אני מריץ סרט או אפילו יוטיוב אז לפעמים הדרייבר של הכרטיס מסך קורס וחוזר לאצמו. כל ההתקנות לוקחות ממש הרבה זמן. אבל אם אני לא מתקין שום דבר, אני גולש באינטרנט חופשי ומוריד טורנטים קבוע בלי בעיות. גם מש…

11. המחשב נידלק אבל המסך ממשיך להיות שחור...ניסיתי כבר איתחול ביוס לחליף מקומות של כ.הזיכרון *היתה לי כבר את הבעיה הזאת רק שלפני זה המחשב היה מתכבה בלחיצה קצרה (לוחצים והוא נכבה) ועכשיו כדי לכבות אותו (המצב שהוא תקוע נידרשת לחיצה ארוכה. מפרט: 1GB P2.4 NVIDIA 6200 NEO 865P (משהוא כזה הלוח אם אני לא זוכר בדיוק) כמובן כל זהקרה כי ניסיתי לחבר עוד HD למחשב... תודה מראש סידרתי הכל המחשב עובד. סתם המשכתי לשחק עם הזיכרונות והכבלים והוא נידלק. אני חייב לציין שהמחשב שלי דפוק זה הכל

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by SEangel,

שלום. מחשב של חברה קרובה שבק חיים. כשמדליקים אותו, המאווררים עובדים ונורת הלד הירוקה על לוח האם (הזה: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ) נדלקת אבל פרט לזה שום דבר אחר לא עובד (גם לא הכונן הקשיח). החשודים היו לוח, מעבד,כרטיס מסך וספק. את כרטיס המסך והספק שללתי (על סמך שימוש בכרטיס ובספק שלי שהניבו את אותה התוצאה). איך אני מבחין בין החשודים שנותרו (לדעתי זה הלוח, אבל אני לא בטוח). ואם זה רק אחד מהם, כדאי להחליף? או להחליף את שניהם וזהו? (אני לא יודע מאיזה דגם המעבד, אבל אני יודע שהוא היה מאוד תקציבי) תודה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by etelsh4,

אני רואה סרטון ביוטיוב (המקרה קרה לי פעמיים היום) או סרטון נגיד באתר Sport 5 והמסך נהיה ירוך עד שהסאונד מתחיל להיתקע ונשאר על אותו הדבר כמו רעש תקוע ואז המערכת מגיעה לי לכאן: מה זה הדבר הזה? מה אני צריך לעשות כדי לפתור את זה? המחשב חדש לגמרי וכבר מלא בעיות.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  14. שלום, לא מזמן עברתי ל-Hot Net כספק אינרנט ושדרגתי ל-12 מגה. למרות שאני ממש מרוצה מהמהירות הורדה, כשאני מוריד טורנט יש לי בעיות מוזרות: יש כפי שרואים מהירות טובה ל-5 דקות, ואז ירידה ל-2 דקות בערך, וחוזר חלילה. בקשר להעלאה - אין קצב רציף בכלל, כאילו כל פעם שהיא מנסה לעלות משהו מוריד אותה. צורת חיבור: אני מחובר בצורה אלחוטית לראוטר (תקן G), קליטה מצויינת, הראוטר מקושר לאינטרנט. האם מישהו חווה את אותה בעיה ומה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by CoolingPC,

אז ככה קניתי מארז חדש (ANTEC 300) העברתי את כל הדברים אני בא מדלקי את המחשב והוא לא נידלק אני בא פותח את המארז ורואה שלא חיברתי כמה קבלים והם זה הכפתורים של ההדלקה אז עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם ככה הם ניראים תודה לעזורים!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by masteryoda91,

שלום לפני זמן קצר חידשתי את המחשב שלי וגם שמתי וינדווס 7 32ביט עכשיו הזכרון מסוג CORSIAR 1600MHZ 2X2GB התקנתי את CRYSIS כדי לבדוק איך המשחק רץ ואז לאחר 5 דקות משחק הוא מוציא לי שגיאה ש התוכנה בשם CRYSIS צריכה להסגר עקב זכרון נמוך (LOW MEMORY). עכשיו עשיתי CTRL+ALT+DELETE כדי לראות כמה זכרון נצרך עכשיו המערכת מזהה 4GB מתוכו היא משתמשת ב 3.5GB CRYSIS כאשר מופעל מנצל כ 2-2.5GB ועוד למערכת כ 800-900MHZ סה"כ יוצא 3.2-3.3GB מתוך 3.5GB הוא מראה שפנוי עוד כ 300MHZ ואני פשוט לא יכול לשחק הוא סוגר את המשחק חוזר לשולחן עבודה והחלק מהסרגל כלים או האיקונים נעלמים ונדרש לעשות RISET למחשב. המערכת שלי היא: I5 750 285GTX OC2 GIGABYTE GA-P55-UD3R 2X2GB 1600MHZ CORSIAR יש למישהו פתרון בישב…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by yakirsh4,

שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי windows 7 ultimate יש לי מקלדת בעברית (הוואינדואס באנגלית) אבל לפעמים אני רואה עברית כגיבריש שתי דוגמאות ששמתי לב אליהם 1.לפני הפירמוט גיביתי קובץ TXT שהיה כתוב בו בעברית ועכשיו אני רואה את העברית כגיבריש 2.אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כנגן סרטים ומוזיקה ואחד הפיצרים שיש בתוכנה הזאת היא שיש לה בסיס נתונים שאתה יכול להוריד ממנו תרגומים (התוכנה נותנת לך ישר רשימה של תרגומים מתאאימים לפי שם הקובץ) הבעיה היא שכל תרגום שאני מוריד דרך התוכנה (לא בדבקתי איך זה לא דרך התוכנה) מופיע בגיבריש מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by henfood,

לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP ופשוט הכנסתי דיסק צרוב של מערכת הפעלה והתחלתי להתקין עכשו אח שלי קנה מחשב נייח ושאני מכניס את אותו דיסק של הווינדוס פשוט לא עולה שום דבר יש מסך שחור- אין אפילו BIOS ניסיתי ללחוץ על כפתורים- F12 F9 F8 DEL ALT כול הכפתורים במקלדת ושום דבר לא עזר בדקתי את החיבורים של המסך- הכול בסדר מה זה יכול להיות עוד?

19. Started by bati6,

קניתי את הווינדאוס ממייקרוסופט, עכשיו, כהווינדאוס עולה הוא נכנס למטרו במקום להכנס יש לשולחן העבודה, למה ככה?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by THELAD,

שלום רב, לאחרונה כאשר אני מריץ על המחשב משחקים כבדים, כגון: FIFA 2005, המשחק נתקע בעת משחק באופן אקראי למשך שניה וממשיך, כך פעם מרובות בעת משחק. לאחרונה שלחתי את המעבד לבדיקה אצל Intel מכיוון שהתחמם, הגיע לחום של 65 צלזיוס, הם אמרו שאין בעיה במעבד, אך אמרו שחסרה משחה. ( ???) כאשר החזירו לי את המעבד, התוצאות היו בהרבה יותר טובות, אך עדיין נתקע. המחשב כעת בעת מאמץ מגיע ל-43 מעלות לכל היותר. במחשב קיימים שלושה מאווררים. מפרט מחשב: p.4 2.4 Ghz Redaon 9200 120MB 512 MB RAM לוח אם: intel Silver REFF אשמח לקבל פתרונות... תודה לעוזרים. :s05:

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by DJ Clue,

שלום יש לי כונן maxtor 40gb 7200rpm הכונן נראה לי הרוס כאשר אני מנסה להתקין עליו windows xp pro ההתקנה מודיע לי שאי אפשר לפרמט אותו אבל כאשר אני מגדיר אותו דרך maxblast3 (התוגנה של maxtor) ההתקנה מצליחה אבל יש בעיה המחשב איטי ולא זז ואחרי כמה פעמים של ריסטרט ה windows נתקע למישהו יש משהו להציעה?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  22. פרטי המחשב: ECS P4VXAD+ Pentium 4A, 2466 MHz פרטי הביוס: BIOS Type Award Modular Award BIOS Type Award Modular BIOS v6.00PG Award BIOS Message P4VXAD+ Ver:1.1B 03/05/2003 System BIOS Date 03/05/03 Video BIOS Date 12/23/02 BIOS Manufacturer Company Name Phoenix Technologies Ltd. Product Information http://www.phoenix.com/en/products/default.htm BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 עכשיו לעזרה, בתוכנה EVEREST כתוב לי ש ה Video BIOS בן יותר משנתיים ולעדכן אם צריך. צריך? אני לא יודע אם אני צריך עדכון אבל אני הולך לרכוש דיסק קשיח של 80GB ואני חושש שהוא לא יזהה את הכמות הזו. כי כרגע יש לי דיסק של 40GB והוא מזהה 37.2G…

23. Started by ras81,

שלום התקנתי 6600GT של leadtec ועכשיו המחשב שלי נתקע בלי שום סיבה (לרוב בהתקנת תוכנות, אבל לא תמיד) וגם עושה איתוחולים (שוב זה קרה לי בתהקנה) מה העיה? יש לי ספק של HEC 475

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by Net,

היום עשיתי לחבר שלי פירמוט והכל היה טוב וסבבה ואז הוא אמר לי שהסידירום לא עובד לו(יש לו גם צורב) ושזה לא עבד לו גם לפני הפרמוט אז הבנתי שזאת בעית חומרה.. אמרתי לו תן לי לראות מה אני יכול לעשות.. פתחתי את המארז והכל היה טוב וזה..אז ניסיתי להחליף את החיבור IDE שהתחבר לסידירום לזה שמחובר לצורב.. החלפתי, ואז הדלקתי את המחשב מחדש.. אבל מה? הוא לא עולה ! ישר אחרי שהוא סופר את כמות הזיכרון(המסך הראשון שעולה! איפה שיש את הסמל של פנטיום) שיש הוא רושם לי : Detecting IDE Drivers... וככה נשאר כל הזמן.. שאני מנסה ללחוץ ctrl+alt+del הוא לא עושה ריסט ולא עושה כלום.. שאני עושה ריסט דרך הכפתור במארז ואז לוחץ ישר del כדי להיכנס לbios setup ... הוא רושם לי באותו מסך למטה קצת : Entering Setu…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  25. למה אני לא רואה את הצורב שלי .!?! מחובר ?! כאילו אין לי בכלל צורב במחשב וגם הכונן המדומה שהיה לי נמחק מזה זה לעזעזל יכל להיות כאילו אין יל צורב למחשב חיברתי ניתקתי הצורב עצמו פועל אבל בהwindwos עצמו אני לא רואה אותו וגם אני לא יכל לצרוב !!!!! הצורב תקין בדקתי ממה יכולה להיות הבעיה יש דרייבר ? או משהו זה צרוב lg 52

• 2 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.