תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש דרייברים למצלמה דיגיטלית ג'נרית (אלה שבאות עם התוכנה smartcam) לצערי לא מצאתי אותם ברשת, מישהו אולי יכול להעלות לי אותם לאינטרנט ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי הבאתי את המחשב שלי למעבדה ונאמר לי כי הקבלים של הלוח מאוד נפוחים וכדאי להחליף אותו. מאז השתמשתי במחשב ולא שמתי לב לשום בעיה שיכולה להצביע על כך שהלוח דפוק, ולכן אני נוטה לפקפק במה שנאמר לי. רציתי לדעת האם הרצת Orthos או MEMTEST יוכלו לאשש כי הלוח תקין, ואם לא, איזו דרך יש לדעת שהוא בסדר? אני הולך לשדרג בקרוב זכרונות וכרטיס מסך כך שאני לא רוצה שהלוח שלי יתפגר אחריי חודשיים.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, אני מחפש דרך יעילה למיין קבצים על פי סוג לדוגמה כשאני מוריד מהאינטרנט MP3 אל שולחן העבודה אני רוצה שהוא יעשה את דרכו באופן עצמאי אל תיקיית מוזיקה וכו'. איך אני יכול ?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר H.D עם חיבור EASY IDE ליציאת ה- USB במחשב הנייד שלי. לצערי 2 חיבורי USB במחשב הינם USB 1 וחיבור החיצוני ( easy -ide ) הוא חיבור המותאם ל- USB 2 . העברת חומר בשל כך היא איטית ומעצבת , אני מעביר נפחים גדולים וזה אורך זמן רב. יש מה לעשות ? או שבגלל שלוח המחשב נייד לא תומך , אז אין מה לעשות....
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש המלצות לחברת שחזור מידע (מדיסק מכאני) כזו שיש לכם איתה ניסיון טוב עם אחוזי הצלחה גבוהים וכמובן שגם המחיר חשוב אם טעיתי והפוסט במקום הלא נכון אני ממש מתנצל תרגישו חופשי לעדכן אותי והפוסט יעבור מקום תודה:-)
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נשרף לי ההרד דיסק ולא מסתובב כיצד ניתן לשחזר את המידע? HD ATA 20 ג'יגה אני מחפש בעל מקצוע שיתן לי מחיר סביר האם מישהו עשה דבר כזה בעבר?
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חיפשתי את החוברת ולא מצאתי באתר של היצרן אז הנה הדגם: suttle hot 661v31 מי שימצא לי אנטי יודה לו מאוד יקיר
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב hp dx7400 נייח . תקע האודיאו הקידמי שלו עושה בעיות. לא ניתן להשיג את החלק הזה לבד מהחברה מכיוון שהוא בא כחלק מלוח האם. מדובר כאמור בשני שקעים audio :שקע מיקרופון + שקע אוזניות. יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הי רכשתי חלקים למחשב וזקוק לעזרה בתשלום כמובן להתקין את המחשב לילד. התחלנו לבד אבל זה גדול עלינו. ארז 0546757241
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני נתקל לאחרונה בתקלה מציקה במסך המחשב שלי ( Samsung 226BW ) , לאחר הדלקת המחשב או עבודה על המחשב לאחר כמה שעות שלא נגעתי ( והמסך כבה ) המסך מתחיל להבהב . ( כנראה בעקבות אחת מסערות החורף האחרונות הוא חטף איזה זץ, והמגן ברקים של יונדאי כנראה לא ממש מתברר כאמין ) בהתחלה זה היה 2-10 שניות הבהוב, עכשיו זה 15-25 שניות , ואני לא ממש חושב שזה ילך וישתפר . אני מניח שזו בעיה באחת מנורות הפלורסנט של המסך . חשבתי שכנראה אחכה עד מותו בשיבה לא טובה של המסך , אלא שבאחד הפורומים מלפני כמה שנים ראיתי שמישהו המליץ לתקן . האם עדיין כדאי ? ואם כן אצל מי ? וכמה צריך לעלות ? אני גר בבת ים אז אשמח אם יש מישהו טוב אמין וזול באיזור , אבל גם המעגל הקצת יותר רחוק רלוונטי . תודה רבה , י…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טכנאי מחשבים שיעשה את הדברים הבאים: 1. יחליף לי מאוורר ל CPU. 2. יגבה את המיילים הנוכחיים 3. יפרמט את המחשב 4. יתקין מחדש ווינדוס XP SP2 5. יכניס את המיילים שהוא גיבה חזרה למחשב. יש מישהו שאתם יכולים להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
הי חברים. למישהו יש ספק מודולורי וכבל כזה שהוא לא משתמש בו ומוכן לתרום אותו? לא קריטי האורך, הצבע או כמות חיבורי ה SATA: 6pin to three SATA connectors Modular Cable
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! יש לי לוח אם B550 AORUS MASTER והוא הגיע עם אנטנת WI-FI שהכבל שלה קצר מדי אני מצאתי באלי אקספרס מאריך שנראה מתאים, אבל אני לא באמת בטוח אם הוא מתאים זה הכבל שמצאתי באלי אקספרס אשמח לקבל עזרה ממישהו שמבין אגב אם מישהו מכיר בארץ חנות שמוכרת כבלים כאלו הכי טוב תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היוש. הלך לי כונן ssd 128g במחשב נייד בן כשנתיים. מחפש כונן אך כל המקומות שמצאתי מחזיקות את הגרסה הארוכה יותר פיזית. אשמח להכוונה היכן ניתן לקנות. תודה! מצרף תמונה
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כונן 1T של (WD 1002FEAX) WD שהוא SATA 3 הסדרה השחורה אבל הוא על הפנים! הוא אכן יותר מהיר בקצת מהSATA2 אבל יש לו בעיה בקריאת חומר באמצע משחקים הוא יוצא לי הם ואומר לי שחסר קובץ הוא לא מסוגל להוריד קובץ נורמלי מבלי להחסיר משהו לא נותן לי להתקין התקנות מהדיסק כי הוא אומר שהחלקים לא טובים אבל במחשב אחר הכל עובד פיקס.. בקיצור חרא של כונן לא מומלץ סתם זרקתי את הכסף נחזור לכותרת עכשיו אני מחפש כונן טוב שבוא אני הולך לשים את הווינדואוס ואת המשחקים והתוכנות ה1T שיש לי ישמש לי רק כגיבוי אני רוצה שתמליצו לי על כונן של WD 500G לא משנה לי אם הוא SATA 3 או 2 העיקר שיהיה מהיר מאוד! ואמין מאוד! ושלא יהיו לי בעיות עם משחקים/תוכנות תקציב המחירים שלהם בערך 200 - …
-
- 56 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מה הכלי (תוכנה) הכי טוב לאבחון בעיות FREEZE או RESTART פתאומי ב- WIN ? אני מדגיש שאין CRASH ! צריך כלי שמנטר כל מה שאפשר במחשב כולל תוכנה וחומרה כדי לגלות מה גרם לבעיה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איך קוראים לכרטיס pci שבודק תקלות חומרה כמו שיש במעבדות מחשבים...תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו שידע להקליט כל דבר מהטלויזיה. לפי גוגל : Hauppauge WinTV-quadHD PCI Express TV Tuner אבל אני לא בטוח. אם אני לא בפורום הנכון אני אעביר את זה. זה מתאים לפורום צרכנות ?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מחפש להלוות מעבד רייזין דור 2 או 3 ל 10 דקות להידכון BIOS בתשלום [נתניה] לוח MSI x570 Creation אין USB Flashback לא יודע מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היכן אוכל לקנות מברג למקבוק פרו שהוא בעל 5 עיגולים (כבתמונה)? חשוב: לא מדובר על כוכב בעל 5 פינות כמו שכל החיפושים מעלים. חיפוש של "pentalobe screwdriver" מוצא רק מברג כוכב, לא כפי שדרוש. חיפשתי המון ולא מצאתי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מחפש מדריך להתקנה ב DOS . ובאיזו דרך אני יכול ליצור מחיצה הדיסק הקשיח? מתוך התעניינות וגם התקנת ווינדוס. בבקשה תשובות שקשורות לנושא...כי בנושא הקודם שפתחתי אמרו לי כדאי שהחברה תתקין לך. אז תודה מראש מראש מראש.... :D [br]פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 16:08:01 חבריה...קבלו ח"ח על התגובות...אם זה מעניין המערכת הפעלה שאני רוצה להתקין היא wn xp pro ושמעתי משהו עם PDISK שזאת הפקודה שמכניסים כדי להתקין, אבל לא בדיוק הבנתי..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות לרכוש עשרות מסכי מחשב או טלויזיה עם wifi מובנה בכדי להציג במסך עמוד אינטרנט עם הודעות. צריך להיות מסך המאפשר לקבוע ב- homepage של הדפדפן עמוד קבוע באופן שמדליקים את המסך לאחר הכיבוי או לאחר הפסקת חשמל, המסך מציג מיד את עמוד האינטרנט הנבחר ולא את העמוד הראשי בכמו בכל מסך אחר.
-
היי אני רוצה להוציא מאחד היצאות של המחשב LPT COM USB PS2 מתח של12 וולט מאיזה הדק אני יוכל להוציא את זה ? וכמה זרם אני יכול למשוך ? ממתין לתגובתכם
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן חברים נראה כי ההארד דיסק בנגן IRIVER H120 המזדקן שלי שבק חיים. אני ממש מחפש בנרות מחבר מIDE רגיל לחיבור כונן 1.8 INCH. אני צריך אותו בסה"כ ללילה כדי לנסות להציל את הכונן במקרה הטוב או לשחזר ממנו נתונים במקרה הפחות טוב. (לחבר למחשב ולנסות לעבוד עליו) גם החיבור ההפוך, ז"א מחיבור של 1.8 INCH לחיבור של הארדיסק רגיל IDE מאוד יעזור, כך אוכל לפחות לבדוק שאכן מדובר בבעיה בכונן וקניית כונן חדש אכן תפתור לי את הבעיה. כמובן שגם הארדיסק 1.8 פעיל לצורך הבדיקה יוכל להועיל באותה מידה, ואם יש למישהו למכירה, אני בכלל אשמח... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 2.5K במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחות בתוכנה עבור עבודה משרדית וסיקור טלפוני + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-