תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
-
שלום בבואי להפעיל את המחשב הוא מרסט עצמו כל פעם מחדש ברגע שהוא בא להעלות את הWIN (אחרי שהלוגו על גב המסך השחור מוצג). ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא לא נותן לי . הכנסתי את הדיסק של WIN ונכנסתי לאזור ההתקנה של WIN על מנת לנסות לבצע תיקון של רכיבים (מקש R).לאחר שאני מגיע לשם הוא מציג לי מסך שחור שואל איזה כונן של WIN אני רוצה לתקן ומבקש סיסמאת מנהל .שהתקנתי את הWIN לא הגדרתי סיסמא אז רציתי לשאול מה אני עושה עם הסיסמא הזאת על מנת להמשיך בביצוע נסיון של תיקון? תודה,
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הבעיה מתחילה מיד כשמדליקים את המחשב, יש נקודות צבעוניות על המסך עוד כשהוינדוס לנטען, טקסט צבעוני במסך הטעינה הראשוני וכו. הכרטיס נמצא בטמפרטורה של 50 מעלות במאמץ. אחרי הסתכלות על הכרטיס חבר שלי שם לב שעל הכרטיס נראה שיש רכיבים שהומסו. לפי כל הסימנים, נראה שהכרטיס התפגר. הנה תמונה מ- WoW ותמונה של הכרטיס - מה דעכתם? ד"א: יש לי שאלה בקשר לאחריות של KSP. חבר שלי קנה אותו לפני כחצי שנה מ- KSP והם הרכיבו לו אותו. היו לו מדבקות שהדביקו את דלתות המארז למארז ועליהם כתוב שפתיחת המארז עלולה להפר את האחריות, נראה לכם שהם יעשו לו בעיות על זה שהוא פתח את המארז? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, קניתי HD חדש עם חיבור SATA. התקנתי עליו ווינדוס ואז שאני מתקין את הדרייברים של הלוח אם הוא עושה לי ריסט... אמרו לי שאני צריך להתקין דרייברים לSATA.. יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NS NVidia nforce3 250/ATX K8 Socket 754/ AGP 8x מישהו יכול להביא לי דרייבר SATA ללוח הזה? הורדתי אתמול איזה דרייבר אבל שהרצתי אותו היתה לי רק אפשרות להתקין דרייבר לIDE
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם שני HD, אחד SSD של 250 גיגה שאני רוצה להתקין עליו את WIN7, ו HD מכני רגיל של שני טרה. במחשב החדש אין כונן דיסקים, לכן הורדתי ISO של WIN 7 64 BIT עם המפתח שיש לי, שמתי את זה על DISK ON KEY עם רופוס וניסיתי להתקין ככה את ה WIN, אבל מקבל שגיאה שחסרים דרייברים. ההתקנה כן כאילו מתחילה, שואל אותי איזה שפה וכו, אבל אז נעצר. ראיתי פה כמה בעיות דומות אבל לא בדיוק אותו הדבר אז פותח דיון חדש. מבהיר שהמחשב כן מזהה את ה DISK ON KEY (כאשר אני משתמש ב USB2 ולא 3) בנתיים ניסיתי: - לפרמט את ה USB כ FAT32 במקום NTFS, לא שינה. - ראיתי פה הסברים על שינוי ה BIOS עצמו, משהו על UEFI, אבל לא הבנתי אם זה רלוונטי ל WIN7 על SSD …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני ראיתי הרד דיסק של WD 320GB SATA 2 אני יודע שיש לי SATA. השאלה היא אם זה יתמוך ב SATA 2? SATA 2.אם לא אני פשוט צריך לוח אם שתומך? ועוד שאלה מזה אומר שרשום AAKS או AAJB או KS? תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך עזרה המחשב לא עולה לי. הוא נתקע במסך השחור ההתחלתי כשהוא מציג את פרטי המעבד ועושה memory test. כשאני מפעיל אותו בלי ללחוץ על דבר הוא נתקע על המסך של abit, והוא לא מגיב לשום מקש. הדבר היחידי שאני מסוגל לעשות הוא ללחוץ מהר מאוד לאחר הפעלה מחדש על tab ואז אני פשוט מגיע למסך השחור, אם אני לוחץ לאט מדי הוא מפסיק להגיב. הוא לא מגיב בכלל למקש הdel או לctrl alt delete. צירפתי תצלום של המסכים. המון תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אין אפשרות להיכנס לכונן הקשיח (סמסונג HD103SJ) הוא מוצג בתור כונן לא נגיש (אין מידע על מקום פנוי כמו בכל שאר הכוננים) כשהמחשב נדלק הוא ממליץ לעשות סריקה, ורושם master file table corrupted, והבודק של הווינדוס (7, 64 ביט) לא מסוגל לפתור את הבעיה. כמו כן, ב disk management הוא מופיע כתקין, אבל במצב RAW. התוכנה ES-TOOL של סמסונג לא מצאה בעיה בכונן (עבר את כל המבחנים בהצלחה). התוכנה testdisk לא הצליחה לפתור את הבעיה. מה עוד יש לעשות בשביל לנסות להציל את המידע שעל הכונן הקשיח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חדש LENOVO ופתאום הסוללה הפסיקה לעבוד - ברגע שאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא נכבה ולא נדלק עד שאחבר חזרה. המחשב נשלח לתיקון במסגרת אחריות וחזר עם הממצאים הבאים - עדכון ביוס + תיקון כבל סוללה עדכון ביוס אני מבין, מה הכוונה בתיקון כבל סוללה? מה יכול לגרום לכבל סוללה להתקלקל במחשב חדש? אולי מטען תקול? שואל מכיוון שנותן האחריות לא מאפשר למסור פרטים טכניים נוספים (משום מה) תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר'ה שלום התקנתי לאחרונה כרטיס קול 5.1 של קריאטיב מסיבות מובנות,,, כמובן שנאלצתי להסיר התקנה של הכרטיס המובנה בלוח אם, הבעיה היא שהמחשב עולה הוא רושם כמובן שהוא גילה חומרה חדשה (כרטיס הקול כמובן) איך אני מבטל את זה באופן שההודעה לא תחזור שוב? בבקשה הסבר מפורט אם אפשר,,, בתודה
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן רכשתי את הגוויסטיק הזה הוא עובד טוב אבל לאחר שמשחקים קצת הגויסטיק מפסיק לתפקד הכוונה לא זז ימינה החלפתי אותו כבר בפעם השלישית אולי הוא לא תומך במשחקים שאני משחק איתם דוגמה: nba live 2004 או uero 2004 אם מישהו יודע למה זה קורה אני אשמח לקצת עזרה
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז כאמור זה מה שקרה ועכשיו לא ניתן לגעת בשולחן העבודה ולעשות את הפעולה ההפוכה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית! אני חייב עזרה! יש לי 23 מחשבים בבית 2 פנטיום 4 1 פנטיום 3 יש לי בעיה אני מחבר הארד דיסק לפנטיום 4 הכל מצויין לפנטיום 3 אני לא מצליח..! ניסיתי אפילו לשים אותו לבד ולג'מפר על סינגל ושום דבר לא עוזר תמיד אני מקבל שגיאה: primary master hard disk fail primary slave hard disk fail ואם הבעיה לא תיפתר עד יום שלישי אני איהיה עם הפנטיום 3 הלא פועל במקום הפנטיום 4 שלי
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפעמים באמצע משחק המחשב פשוט נתקע ואני צריך לעשות ריסט AMD Athlon XP 2800+barton ddr 512 mb twinmos 400mhz Hercules ati 9500 pro abit nfs7 בעיקרון פעם זה היה קורה בגלל ההתחממות של המעבד והמחשב כל הזמן היה מתכבה עכשיו שהחלפתי מאוורר למעבד זה קורה בגלל רכיב אחר כנראה כי המחשב לא מתכבה כמו פעם הפעם הוא פשוט נתקע ואני צריך ללחוץ על ריסט אני מאמין שזה הכרטיס מסך מה זה לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, שאני מדליק את המחשב, עוד לפני שיש את האופציה של להכנס לביוס המחשב כותב "scaning bios" חיכיתי מלא מלא זמן, יותר משעה, ופשוט לא מגיב.. ניסיתי גם להוציא את הסוללה מהלוח אם ולהחזיר.. לא עובד.. מה עושים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב RESTART ו ב-TURN OFF של WIN XP מתי שהוא מגיע ל"WINDOWS IS.... DOWN " הוא נתקה שעה ולא מיתכבה ואגב WIN XP PRO
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע איך מפרקים את הפאנאל האחורי של הלוח האם במארז של טארמנאל טאק
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין מאיפה הבעיה הבאה: אני עם ווינדוס 7 והווינדוס אקספלורר נהיה פתאום איטי (לא אינטרנט אקספלורר) כל מעבר לסיפריה לוקח יותר מידי זמן והדסקטופ לפעמים איטי אבל הקטע שזה רק זה, הכרום, תוכנות, וידאו הכל עובד כרגיל.. זה מה ששולל לי בעיית חומרה..נראה לי.. אני לא שניתי משהו מיוחד לאחרונה שזכור לי, מה הנראה לכם הבעיה? מה כדאי לבדוק? מה אומרים? נקודה שאולי קשורה פתאום הופיע לי אייקון של Homegroup לדסקטופ..יש איזה עידכון של הווינדוס שידוע שעושה בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן חיצוני של 2 טרה. לאחרונה, וללא שקרה שום דבר מיוחד, ווינדוס החל לבקש ממני לבדוק בכונן שגיאות. לאחר בדיקה, הכונן חוזר לפעולה. אבל משהו שם מסריח. בכל אופן, על הכונן הזה נמצאת תיקייה של 30 גיגה בייט של תמונות, שהיא חשובה לי יותר משאר הטרה-וחצי (מוזיקה, סרטים, וכולה). כיצד כדאי לגבות את התמונות? האם לכונן USB קטן אולי? אני כמובן מתייחס לרמת האמינות, כי אני חושש שאם הכונן ימות, ילכו התמונות לעולם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
המחשב שלי יושב על סוג של מעמד בגובה ~10 ס"מ והיום בזמן שהשתמשתי במחשב נתתי דחיפה קלה למחשב עם הרגל והוא נפל מן המעמד על הצד ומאז אין לי שום תגובה במחשב, מועמד ראשון לתקלה היה הכונן קשיח אך מכיוון שאפילו בוט איני מקבל אני מבין שזה לא הוא. דבר שני שבדקתי זה האם כרטיס המסך התנדנד קצת והשתחרר מהתושבת שלו אך גם זה לא היה מקור התקלה. המחשב בן כשלוש ארבע שנים אך הוא ישב מפורק כשנה ורק לפני כחודש חיברתי אותו מחדש, המפרט הוא: Asus m3n HD-HDMI Athlon 64 X2 6000+ 2 gb ddr 2 800MHZ ram Readeon HD 5450 EZcool 300W ג'נרי לגמרי, אך שורד קירור AMD סטוק אז יש למישהוא סברה על מקור התקלה והאם ניתן לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם gigabyte ep43 היום המחשב התחיל לקרוס בצורה פתאומית באמצע הפעילות בוינדוס, ומאז זה חוזר על עצמו. משום זה גם לפעמים קורס בBOOT של הBIOS. ניסיתי לעשות FLASH מF5 לF8 וזה לא עזר ניסיתי להחזיר הגדרות CMOS להגדרות יצרן יש לציין שלא התקנתי שום דבר חדש ואתמול המחשב עבד מצויין. בעייה דומה קרתה לי עם הלוח אם שעשיתי OC בעבר. עכשיו המחשב ללא OC ואותה בעיה. בדקתי טמפרטורות והכל נראה תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה גדול בלהתקין מחשב עכשיו יש לי בעיה אני ניסיתי להתקין את הצורב שלי( teac 40x) על הלוח אם שלי ( abit ic7) חיברתי את הצורב עם אותו כבל של הסי די (אם הבנתי נכון זה אומר שהצורב הוא slave או משהו כזה) אחרי שהפעלתי את המחשב בווינדוס נדפק לי!! הוא נותן לי ים (מאות ) של הודעות שגיאה! כמו: הווינדוס לא יכל לשמור את הקובץ( ...השם... ) המידע נאבד ועוד... אז פירמטתי את הווינדוס מחדש וזה כבר הייתה הפעם השנייה שפירמטתי בפעם הראשונה זה גם קרה אבל אז לא התקנתי את הצורב אז אני לא בטוח שזה קשור לצורב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ומה עשיתי לא נכון??? חוץ מזה מישהו יכול לתת לי מדריך או שהוא בעצמו יגיד לי איך להתקין את הצורב נכון (יש לי כבל העברת נת…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, לאחי יש מחשב חדש, והבעיה היא שהמחשב אינו נפתח מחדש לאחר שסוגרים אותו. נניח סגרתי את המחשב, ואני רוצה לפתוח אותו מחדש 5 דק' לאחר מכן, הוא לא נפתח. רק למחרת (לאחר 8~7 שעות) הוא נפתח. אני חושב שהבעיה היא בספק כוח, אבל אין לי מושג. ספק כוח Sapire 550W מעבד E8500 כרטיס מסך Point of View 9800GT עזרה?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היום , לאחר התקנה של כמה תוכנות אאודיו וממירים של פורמטים , המחשב כבר לא מסוגל להשמיע שום שמע למעט הרמקול הפנימי . נראה לי שנדפק לי דרייבר או שמשהו שהגדרות השתבש . ניסיתי לפתור כמיטב יכולתי עד שהרמתי ידים . מבקש דחוף לינק ישיר בעברית לאתר מייקרוסופט שינחה אותי שלב אחר שלב לפתרון הבעייה . :s05: יש לי XP . מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-