תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אחרי קריאת "הנעוצים", אני רק מקווה שאני בפורום הנכון. קניתי לפני כחודשיים שלושה, מחשב חדש ודי מתקדם: לוח אינטל 965, מעבד dual core 2 duo, זכרונות של kingston בנפח 2 ג'גה וכרטיס מסך של gigabyte-nvidia 7900GT. מאז ההתקנה, בצפייה בסרטים, הצבעים ממש גרועים. למרות שעידכנתי את הדרייברים. ולא מצליח להעביר את התצוגה לטלויזיה. יש איזה בעיה עם הכרטיס הזה? או שיכול להיות שהכרטיס פגום? או שהקונפיגורציה של המחשב לא מתאימה?? אשמח לקבל כל עזרה או עיצה בנושא .. ( אני כבר חושב להחליף ל-ATI X1950X, אם אני לא טועה בשמו..) תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי SATA2 ובביוס שיחקתי בכל המאפיינים וכלום המחשב מזהה את SATA2 כ ATA133 ממש מוזר לא מבין את זה .. אולי נשנה את המיקום של ה SATA ? יש לי כמה חריצי הרחבה על הלוח ...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה שבועות צורב LG GSA-H10 שלפי הביקורות הבנתי שהוא טוב. ולא הספקתי לצרוב אתו הרבה. אבל הוא צרב לי כבר כמה דיסקים אכשיו יש לי בעיה שהוא לו צורב פתאום. לא צורב דיסקים של DVD של CD הוא צורב יש לי דיסקים של XEROX DVD-R 16X דרך הגב בדיסק של SILVER LINE DVD-RW 2X זה גם לא עובד (מוציא את הדיסק באמצע הצריבה) מה יכולה להיות זה הבעיה? ויש לי עוד שאלה ראיתי שבהגדרות הדוד יש אפשרות לסימון האזור למה זה? והאם צריך לעשות את זה? ואם כן איזה אזור תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כך : אני משאיר את המחשב של דלוק כל השבוע {חוץ משבת} רק בתקופה האחרונה כשאני רוצה "להדליק" את המסך הוא נדלק לכמה שניות תוך כדי ההוא נשאר בצבע שחור , העכבר לא מגיב וגם המקלדת עד היום בכל "הדלקה" של המסך אני צריך לעשות ריסט אגב למחשב לא קורה שום דבר הוא ממשיך לעבוד רגיל מה הבעיה שם יש למשהוא מושג ?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אלהן חברה, יש לי מעבד CORE 2 DUO E6400 המהירות שלו היא 2.13GHz ומחשב חדש דנדש כאשר אני עובד עם המחשב לפעמים אני נכנס לתוכנות בנצ'מארק כדוגמת PC Wizard 2006 והוא מראה לי מהירות של 1.6GHz כאשר אני עושה ריסט אני רואה שגם בביוס רשום 1.6 (AWARD BIOS) וכדי לעלות את המהירות אני נכנס להגדרות של הביוס ב- M.I.T ומשנה אתה- Multiplier במקום X6 -> X8 כדי שהמהירות תיהיה שוב 2.13 אני לא עושה OC והמהירות המקורית היא 2.13 השאלה היא האם זה תקין (זה לא קורה כל פעם) אולי זה חלק מהטכנולוגיה של המעבד (שכאשר אין עבודה הוא מוריד מהירות כחלק מחיסכון בחשמל), ואם כן איך אני יכול להעלות שוב את המהירות מהווינדוס ללא כניסה לביוס וגם איך אפשר לנעול את המהירות (אם ניתן בכלל) כדי שלעולם לא ישתנה? נ.…
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד מסוג (Ibm r40e אל תצחקו, הוא קצת ישן...אבל לא נורא - יש לי עוד אחד של Asus משו חבל"ז) אקיצר הוא עבד טוב ויפה והכל...אבל יום אחד פתחתי רק את המכסה שלו של הזכרון (RAM) וראיתי שיש שם קצת אבק אז אפילו לא נגעתי עם היד, נשפתי על זה בחזקה וכל האבק עף...זה הכל..אבל - מאז - המחשב נייד לא מעלה את המע. הפעלה.. הוא מגיד לקטע הזה שרואים בגדול Windows XP ולמטה רואים את הפס הזה שעובר בתוכו קו קטן הרבה פעמים (יעני - מסך ההפעלה) ומתישהו המסך נהיה שחור, אך במקום לגמור העלות את הווינדוס הוא עושה לעצמו ריסטרט וחוזר חלילה...(לפני הריסטרט - רואים כזה מסך כחול וכתובים בו הרבה דברים אבל אחרי 2 שניות זה נעלם...גם אם אני עושה Pause זה לא עוזר..) אחים שלי, מה אני עושה?!
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הTVOUT שלי בכרטיס מסך GEFORCE פשוט לא עובד אז חשבתי אולי להשתמש ביציאה הנוספת שלי של ה DVI בכרטיס. האם אפשר להתשמש בה בתור TVOUT והאם יש כבל שמחבר בינה לבין הטלויזיה?? בתודה ליאור
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי הארד דיסק אחד , כונן דיסקים אחד וצורב אחד. אתמול עשיתי ניקיון יסודי למחשב, לבסוף חיברתי הכל בחזרה, אך המערכת הפעלה לא עלתה.. ניסיתי לחבר מחדש, לשנות חיבורים ולעשות הכל אך שום דבר לא עבד.. לבסוף ניתקתי את 2 הכוננים (כונן דיסקים+צורב) ולאחר מכן המחשב כן זיהה את ההארד דיסק והעלה את המערכת הפעלה...כשאני מחבר את הכוננים זה שוב לא עובד.. מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב לכולם-יש לי בעיה שהמחשב אינו מגיב לעיתים קרובות ואף אין אפשרות לבצע איתחול אלא לאחר כיבוי מלא והוצאה מהחשמל. החלפתי\ביטלתי כל אפשרות לחלקי החומרה מלבד לוח ומעבד,ובהנחה שהסבירות נמוכה לבעיה במעבד,נראה לי כי הבעיה בלוח. בבדיקת מתחים עם תוכנות שונות,הכל נראה תקין מלבד המתחים של המינוס: מינוס 12 מראה מינוס 18 מינוס 5 מראה מינוס 8 האם כאן נעוצה הבעיה וכיצד אם בכלל ניתן לפתור אותה,ואגב החלפתי גם ספק כח,כרטיס מסך,hd,1.44,cd, תודה רבה mb asus/via cpu amd 462/1400
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי X800XT PE והמאוורר (ARCTIC COOLING) הפסיק לעבוד פתאום. בדקתי את כל החיבורים והכל בסדר. בתוכנה הוא היה על אוטומט ושמתי אותו על ידני ב100 אחוז ועדיין הוא לא מגיב. מה לעשות?!?!
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
לפעמים המסך נכבה לשניה באמצא עבודה ונדלק מסך שחור .. עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך דפוק או הדרייבר דפוק או המסך שהוא ישן .. לא יודע איך לבדוק שזה לא הכרטיס מסך להפעיל 3DMARK ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
האם קיים מצב שזיכרון בעל מהירות של 166 MHZ יעבוד עם זיכרון בעל מהירות של 133 MHZ במקביל ???? או בכלל האם זיכרונות בעלי מהירויות שונות יכולים לעבוד יחד ???
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נתונים: Win XP Pro SP2 GeForce4 MX440 AGPX8 כשאני מנסה להתקין את הדרייברים של NVIDIA לכרטיס הנ"ל ההתקנה פשוט נתקעת לי בשלב "installing driver component" והמחשב פשוט יוצא לדוס ומראה לי משולשים מוזרים כאלה על המסך. לאחר כמה דקות עולה לי מסך כחול ורשום "dumping physical memory" ובנוסף רשום שיש בעיה בקובץ nv4_disp ושהוא נכנס לinfinity loop או משהו כזה... בנוסף אי אפשר להעלות את המחשב אחרי נסיון ההתקנה ואני חייב לעלות בSAFE MODE ולהסיר משם את הדרייברים שניסיתי להתקין קודם. (המחשב עולה רק עם הדרייבר vga הג'נרי שמקבלים עם הווינדוס ולא מסוגל לעלות עם הדרייבר nv4_disp של nvidia. (אני לא מקבל שום האצה גרפית בלעדיו) למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? האם יש בעיה בכרטיס המסך עצמו? …
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה תמיד שמפעילים את האימיול או קאזה המחשב ניהיה איטי ? היה לי סלרון 2GHZ אז זה מובן אז גם באתלון 3500 לפעמים מרגישים את האיטיות והדפדפן "קורס" אתרים בקושי עולים אני מבין שהאימיול מכביד על הכונן הקשיח אבל עד כדי כך ? המחשב ניהיה כבד הוא יותר מהיר וחזק מהסלרון אבל גם מאכזב שזה מגיע לאימיול .. למה זה קורה ? המעבד נע בין 30 ל 40 מעלות חום .. והלוח 25- 30 מעלות .. לא מבין מה הבעיה ? אני חייב לציין שיש לי זיכרון 512MB בתדר 667 שזה אמור להיות דיי מכובד [: פאקינג 60 דולר הקצ' שזה TWINMOS ...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב כשהוא מחבר למחשב את החיבורים של המקלדת והעכבר ביחד אז המקלדת לא עובדת אבל אם הוא מוציא את החיבור של העכבר אז המקלדת עובדת משהו יודע מה הבעיה זה דחוףף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי!, אני מריץ כרגע VISTA ULTIMATE RTM 64BIT אבל לצערי לא מצאתי דרייור לVIVO 7800GT או LEADTEK TV2000 XP בשבל המערכת הזו.. מישהוא מכיר אתר שיש לו דרייור צד שלישי או מישהוא שהתגבר על הבעיה הזו?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של IBM וכונן הדיסיקם שלי עושה רעש צורם למשך 2 3 שניות בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הוא עושה זאת אך ורק שאני מפעיל את המחשב, כאשר אני שם דיסקים או צורב דיסקים הוא לא עושה את הרעש הזה. מוזר מאוד... למישהו יש מושג מזה ? ניקיתי את המחשב עם לחץ אויר.... וזה לא עזר.... תודה רבה אסף.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז כאמור זה מה שקרה ועכשיו לא ניתן לגעת בשולחן העבודה ולעשות את הפעולה ההפוכה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש, בגלל שמערכת ההפעלה Windows xp עולה מעל ל- 500 ש"ח, ובגלל שאין לי ולא רוצה להשיג צרוב, אני רוצה להתקין עליו את חלונות 98 בעברית, שיש לי בדיסק מקורי. (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים קלים, צריבת מוסיקה ומסמכים). האם מישהו יכול לפרט את אופן ההתקנה מההתחלה? בעבר עשיתי פורמט למחשב הישן שיש לי כרגע, וההתקנה בוצעה בהצלחה, אבל אף פעם לא ניסיתי על מחשב חדש. תודה רבה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב ויש שם סימן שאלה על הבקר של ה USB !!! הורדתי את כל הקבצים שיש מהאתר יצרן ומדיסק כלום אף קובץ לא מצליח להתקין את ה USB RAID וכו' הדגם של הלוח ECS RS485 אני מתקין את הדרייבר של הגשר הדרומי וכלום .. יש בתיקיה של הדרייבר RAID וכו' אין אני מוצא את הדרייבר ? Universal serial bus עם סימן שאלה <==== נ.ב. העכבר שלי נתקע מדי פעם והוא ב USB זה קשור ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-