תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מנסה כבר כמה שעות לגרום לצי'פ לעבוד כמו שצריך אבל המקסימום שהצלחתי זה להפעיל רק את השתי רמקולים האחוריים הלוח הוא REV 2.1 סוג הצי'פ הוא AC97 ALC650 יש לי סט 4.1 של Creative ניסיתי להחליף את ה סאונד סטורם ב driver של realtek. מה שלא עזר במיוחד אנא עיזרו לי ( תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה השינוי דבר ראשון הצלחתי לבצע הדלקה מהירה ורגילה ללא משיכת זמן ארוך. הבעייה לגבי תדר הזיכרונות ניראה לי שהבנתי את הסדר שהוא עובד רק תגידו אם זה ניראה הגיוני שימו לב הסדר ניקבע אוטומטי בביוס לפי ה-FSB של המעבד כך : FSB 400 =266 mhz FSB 533= 333 mhz FSB 800 =400 mhz האם זה נכון ? המעבד הוא 2.4 533 mhz
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם! א. רציתי לדעת כיצד אני מפעיל את מצב שינה במחשב. האופציה קיימת אצלי באפשרויות צריכת חשמל, אבל משום מה הוא בוחר רק להפעיל את השומר מסך ו'כיבוי צג', ולא את כיבוי הכוננים ומצב שינה. ב. מה ההבדל מבחינת צריכת החשמל בין מחשב שכל הזמן פועל למשחב שישן? ג. האם כדאי בכלל להפעיל את האופציה הזו?? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום! השבוע פירקתי את המחשב במטרה לנקות את המאווררים כי המחשב היתחמם לי מאוד. אז פירקתי את כל המאווררים ואז נשאר המאורר של המעבד אז הוצאתי אותו ופתאום המעבד היה מודבק לצלעות קירור של המאוורר חשבתי שזה בסדר ניקתי את הכול ואז באתי להחזיר את המאוורר למקום ואז שהכנסתי את המאורר עם המעבד ביחד אז כמה פינים שלו עיתקמו ולא שמתי לב כמובן כי כבר הכנסתי את המאורר. ניסתי להדליק את המחשב והמסך נשאר ריק לא עלה כלום במסך אז חשבתי שלא הכנסתי טוב את המאוורר אז הוצאתי אותו ופתאום ראיתי שהמעבד לך מחובר לצלעות קירור זה בפעם השנייה.הוצאתי את המעבד וראיתי שכמה מהפינים שבורים אז השגתי מעבד חדש הכנסתי אותו ואף פין לא עיתקם ניסיתי להדליק את המחשב וכלום לא עלה! המחשב לא מצפצף הוצאתי את הכרטיס מסך …
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מגיע לרמות חום גבוהות תחת עומס. יש לי Geforce8800GT של Asus. זה בדיוק: http://asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1938&l1=2&l2=6&l3=442&l4=0 אני משתמש ב-RivaTuner ששולט על המאוורר של הכרטיס ברמות חום ספציפיות. מעל 60 מעלות המאוורר מסתובב ב-80% מהמהירות המקסימלית ומעל 65 מעלות המאוורר מסתובב במהירות מקסימלית (בערך 4400RPM). כרגע, וכל פעם שהכרטיס נמצא תחת פעולה סדירה, הכרטיס בחום של 62 מעלות (להזכירכם, מהירות מאוורר ב-80%). כאשר הכרטיס תחת עומס הכרטיס מגיע לטמפרטורה מקסימלית של 91 מעלות (מהירות מאוורר ב-100%!). אני יודע שהכרטיס יכול להתמודד עם טמפרטורות גם מעל ל-100, אך אני לא חושב שכל כמה זמן, לשים אותו תחת עומס שמביא אותו ל-91 מעלות (ול…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי דיווחה לי דרך הסקייפ (כך שלא ראיתי את זה בעצמי) על בעיה מוזרה שיש לה במחשב, וקיוותי שתוכלו לעזור לי לעזור לה לפתור אותה: כשהיא מדליקה את המחשב הוא לא נכנס לה ל-XP, אלא כותב לה את ההודעה הבאה: "ANALYZING NETWORK MEDIA TYPE". בנתיים, זה סופר לה שניות למטה וכתוב IT WILL TAKE SEVERAL SECONDS. לאחר מכן זה נעצר ומבקש שהיא תכניס דיסק אתחול, שאין לה. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 ישן שהוא נדלק אך לא קורה שום דבר. הוא מפעיל את המאווררים אבל אין שום דבר על המסך ואים שום צפצופים שאשר אני מוציא את הזיכרונות ואת הכרטיס מסך. מה עושים ? יש מצב שנשרף הלוח אם ?
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן , סתם עלה על דעתי לעשות לו עידכון ביוס... בואו נגיד שדי לא הלך לי בכלל הורדתי תעידכון מאתר של giga byte והתקנתי דרך התוכנה שלהם @bios קיצור המחשב נפעל מחשב ומאז הוא רושם באנגלית שהוא מחפש משהו תביוס מהארד דיסק... מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה ולא כלכך בטוח באיזה פורום למקם את השאלה.. בכל אופן, רציתי לדעת אם יש פה למישהו את הלוח הנ"ל ואם זה עובד לא כמו שצריך עם VISTA, כמו כן מה שאר המפרט שלו. פשוט אצלי יש בעיות נוראיות ואני לא יודע אם זה בגלל ש: 1. הלוח תקול 2. הוא לא מותאום לויסטה 3. שאר המפרט חלש מידי... אשמח לתשובה ממי שמכיר, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם המחשב נייד של חבר שלי ואני מנסה לסדר לו אותו. אני מדליק את המחשב ואחרי בערך חצי דקה מופיע לי המסך הבא: http://img396.imageshack.us/my.php?image=002gn8.jpg אני מנסה גם להכניס את הדיסק התקנה של ה- XP וזה לא עושה כלום, לא מכניס אותי להתקנה ולא כלום. יש איזה משהו שצריך אולי לסדר בביוס? עיינתי במספר נושאים שנכתבו כאן בעבר על אותה בעיה והבנתי שזה אולי משהו שקשור ל- BOOT ב- BIOS? תודה ע-נ-ק-י-ת לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
באמצע משחק רשת, או משחק רגיל המחשב יוצא לבד לשולחן עבודה, ממעזר ת'משחק בלי שום מגע בכפתור החלונות. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE GA-G33M-DS2R ומעבד E7200 (אני אמור לקבל אותו בתחילת השבוע) באתר של GIGABYTE נמסר כי הלוח תומך במעבד החל מגירסת ביוס מסוימת (החל מגירסא F8e). האם זה אומר שאני צריך לעדכן את הביוס לפני שאני מתקין מערכת הפעלה (אני עומד להתקין XP) ?? או קודם להתקין XP ואז לעשות עדכון ?? אם כן צריך לעדכן לפני התקנת XP..... האם אני יכול/רצוי לבקש מהחנות שתעשה עדכון אם צריך לפני שהם שולחים או שאני יכול לעשות זאת לבד ?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הלוח הבא : ASUS P5LD2 SOCKET 775 הורדתי את הדרייוור של הצ'יפסט אבל עדיין החיבורי USB בלוח לא עובדים על USB2 מה אני צריך לעשות כדי שהחיבורים יעבדו על USB2? תודה רבה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי שני כונני IDE: קומבו CD-צורב-קורא DVD מוגדר כ secondary master כונן שני צורב DVD מוגדר כ secondary slave התכוונתי להתקין windows xp מחדש. שמתי את דיסק ההתקנה בתוך כונן ה CD, עשיתי אתחול, שום דבר, windows עולה רגיל. שמתי דיסק התקנה אחר, שום דבר. החלפתי בין הכוננים , שום דבר. וכאן קורה הדבר המוזר באמת. הלכתי ל bios ל boot sequence , אילצתי אותו לחפש boot רק דרך כונן ה DVD, את האופציות אחרות כיוונתי ל disabled שלא יחפש לא ב floppy ולא בכונן הקשיח ולמרות הכל ה windows עלה! הוא התעלם ממה שמוגדר ב Bios! ראויי לציין ששני הכוננים הם צורבים כונן אחד קומבו CD-צורב-קורא DVD , כונן שני צורב DVD אם אין דיסק בתוך הכונן לחיצה כפולה אמורה לפתוח את הכונן כדי שאוכל להעתיק אליו קבצים…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא מאוד מוזרה... יום אחד נעלמו לי כל הCD ROM מהמחשב(לא שיניתי ולא נגעתי בכלום!) אחרי שהצלחתי לסדר את הבעיה (עם תמיכה של מייקרוסופט למחוק משהו ברג'סטרי...) הם חזרו ואחד עובד כמו שצריך (חשוב להגיד שזה דיגיטלי ליצירת אימג') והשני יכול רק ליקרוא דיסקים אם אני מכניס דיסק שצריך לצרוב עליו הוא רושם לי שאני צריך להכניס דיסק לכונן (אבל יש דיסק בכונן!) אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור לי... מערכת הפעלה: XP 64X כונן (זה שלא עובד כמו שצריך): DVD-RW AD7173A (והלקח החשוב חברי... לא לקנות כוננים של NEC!)
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כשהמחשב נכנס למצב שינה באופן אוטו הוא מכבה את עצמו לכמה שניות ושוב נדלק גם ידנית כשאני מנסה להכנסי אותו מצב שינה קורא אותו הדבר מה יכול לבעיות הבעיה ואיך פותרים אותה? הערה: לפני כמה ימים הייתה "קריסה" של המחשב/מערכת הפעלה אולי זה קשור אחד לשני יחד עם זאת נכנסתי לביוס והעברתי הכל לברירת מחדל...
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המחשב פועל רק בסייף מוד בגלל בעיות עם הכרטיס מסך צריך לקנות חדש בנתיים אני בסייף מוד ואין את הדרייברים של הקול ואני ממש רוצה לראות תסדרות שלי מבלי לקחת תלפטופ להעביר לדיסק און קי את הסדרות ואז לחבר תמסך ללפטופ ולראות בו זה מעצבן ומסורבל ולוקח לי המון זמן בקיצור האם יש דרך להעלות גם תדרייברים של הקול בסייף מוד עם רשת? עוד שאלה קטנה: המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה כשיש לי 4 ראם ואם אני מוציא סטיק אחד אז המחשב עולה כרגיל הבעיה קוראת כל איזה שנה לאיזה כמה ימים ואז הבעיה תוקנה באורך פלא למישהו יש פיתרון לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 core clock ו1350 mem clock האם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחר שהמחשב עשה בעיות, עבד בצורה איטית ונתקע לעיתים קרובות.. שלחנו אותו לתיקון, החליפו לנו את הדיסקים הקשיחים (לפחות ככה הם אומרים..) והחליפו את הזכרונות הפנימיים.. קיבלנו את המחשב והכל היה נראה בסדר.. לאחר כמה ימים כשניסיתי להעיר אותו ממצב שינה הוא פתאום אתחל את עצמו וניסה לעלות את ווינדווס, מה שקרה הוא שהמחשב לא הצליח ושמעתי תקתוקים והוא נדלק ושוב עשה רסטרט וככה כמה פעמים עד שהוא "הצליח" ואז עלב מסך שכתוב בו boot failre ועוד כמה דברים ובנוסף שלוש אפשרויות, אפשרות אחרונה הייתה להיכנס לביוס. נכנסתי לביוס ויצאתי.. הווינדווס עלה לאחר מכן.. למחרת זה שוב קרה, ראיתי בבוקר שהוא על אותו מסך, והיום באמצע העבודה הוא פתאום נכבה ועשה שוב את אותו דבר.. בנוסף לכך, המחשב לא עובד …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כפתור מעצבן בשם "צרוב" שמופיע בתיקיות של חלונות 7. לעתים קרובות אני לוחץ עליו בטעות וזה גורם לפתיחה של הכונן האופטי. איך אפשר לבטל את הלחצן המיותר והמעצבן הזה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם אז החלתתי לפתוח ולנקות אבק החתלתי גם ונקות אבק מהצלעות קירור בקיצור הוצאתי את הצלעות קירור של המעבד וניקיתי אותם החזרתי הכל למקום ובדקתי אם לא שחכתי לחבר משהו הכל נראה לי בסדר אבל אחרי שניסיתי להדליק המחשב לא עובד : הוא נדלק המאווררים נדלקים נראה גם שהלוח אם נדלק אבל הוא לא מגיע לשלב של הצפצופ (לא זוכר איך קוראים לזה) ואז זהו המאווררים נכבים והמחשב לא מגיב לא מופיע שום דבר על המסך... מה יכולה להיות הבעיה/ תקלה ???
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנתיום 4 שאני מדליק אותו הוא נדלק מגיעה לטעינה ושגומר עושה ריסט ישר חוץ מי זה שאני מדליק אותו כתוב לי בדף השחור (דיסק/דיודי) לא יודע..
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
רכשתי ליפני חודש בערך כרטיס מסך GTX 460 1G של ג'יגה בייט אם אובר קלוקינג... ברשותי מערכת הפעלה וינדוס 7 אם הדרייברים הכי מעודכנים לכרטיס כרגע... בהתחלה הכרטיס היה עובד סבבה בלי בעיות ובשבוע האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק הוא פותח וברגע שצקיך להריץ אותו הוא מוציא לי הודעה של וינדואס בצד שהדרייברים קרסו ושהוא אינו מצליח להפעיל אותם ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, ליבדוק אם יש דרייברים יותר חדשים חיפשתי עידכונים בוינדואס אולי שמה יש והכל ללא מוצא. כרגע זה המפרט של המחשב שלי ככה שלא חושב שיש בעיה אם הספק או משו' שמגביל: מעבד- e8500 לוח אם -p45 gigabyte כרטיס מסך -gtx 460 1g overclocking ספק- crossair 450W בבקשה אם מישו' שמע על בעיה זאת ויודע איך ליפתור אותה אשמח מאוד לעזרה. בתודה, …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי חקירה מעמיקה של "למה המסך לא עובד" נשארו 2 חשודים : כרטיס המסך ולוח האם. איך אני יכול לדעת אם התושבת של הpci-express דפוקה או רק הכרטיס? לא פעם ראשונה שיש לי בעיות של מגעים עם הלוח-אם הזה אבל לאחרונה זה מחמיר. הכרטיס עצמו לכאורה פועל כי המאוורר עובד וכשאני מדליק את המחשב הwindows עולה בלי בעיות (רק שאני לא יכול לראות את זה). אם זה רק בעיה במגעים בpci-e איך אני מסדר את זה? תודה מראש ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצטער שלא עניתי לפני אבל הצלחתי להכניס את הזרונות והצלחתי לחבר את כל השאר אבל יש לי בעיה אחרת כשאני מדליק את המחשב יש צפצוף אחד שאני לא יודע מה הוא אומר ולא כתוב בחוברת ההפעלה עליו יש לי לוח DFI 975X/G אבל המחשב כן נדלק ולא מראה שןום אזהרה ודרך אגב יש למישהו מדריך טוב מה עושים אחרי שמסיימים את התקנת החומרה איך מתקינים את הווינדוס
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-