תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח P5W DH עכשיו הלוח מגיע עם תוכנה PC PROBE2 וכל הזמן היא מתריאה לי שהמעבד קופץ ל 255 ואחרי שנייה חוזר לנורמל 30 מעלות רצוי לציין שיש לי מעבד E6600 שעבר OC של 35 אחוז והתוכנה הכי עדכנית של אסוס וגם הביוס מה אפשר לעשות ?????
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן אח שלי הביא תמחשב שלו מתיקון וכל פעם שאני מנסה להתקין את אה windows המסך נשאר שחור ולא עושה כלום אותו דבר גם בלי הדיסק ניסיתי הכל בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לדבר במיקרופון וזה פשוט לא עובד אני נסיתי הכל וזאת אומרת, הכל.. לשנות את ההגדרות, להיות בטוח שזה לא על השתק, לבדוק עם טלסקופ שזה החיבור הנכון, בקיצור. הכל! ד"א נסיתי על שתי מיקרופונים שונים ושניהם תקינים במחשב אחר רק אצלי לא עובדים שניהם.
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות עשיתי partition רק לחצי מהHD ככה שיש לי עכשיו רק 40GB מתוך 80 1. אפשר לשנות את זה? 2. במנהל התקנים יש לי בעיה עם ה raid controller אני לא מבין למה זה בכלל ואיך אני מתקין אותו? 3. יש למישהו המלצות לתוכנות שצריך להתקין מיד או חובה?(אבטחה, תחזוקה, שיפור). תודה לכל מי שעוזר !
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לפני חודשיים החלפתי HD אחרי שהקודם שלי (SAMSUNG SP1213 120G) שבק חיים. השתמשתי בו כמעט 3 שנים והוא עדיין היה במסגרת האחריות כשמת אז באיבורי מחשבים החליפו לי, הם אמרו שהם כבר לא מחזיקים את הכוננים הקשיחים האלה אז החליפו לי ל-HDT722516DLA380 (160 GB, 7200 RPM, SATA-II) של HITACHI. התוכנה HDDLIFE עובדת אצלי תמיד ברקע והסטטוס של ה-HITACHI כל הזמן מדרדר לפי התוכנה, המצב כרגע: גם ה-HEALTH וגם ה-PERFORMANCE נמצאים על 51%!!! אציין שאני סומך על תוכנה זו כיוון שהשתמשתי בה גם עם הHD הקודם ולפני ששבק ה-PERFORMANCE היה בסביבות 70% וה-HEALTH היה על 0%(!!!). אני חושב לגשת חזרה לאיבורי ולהחליף את את ה-HITACHI ולדרוש את אותו סוג שהיה לי או לפחות אותה חברה (SAMSUNG), האם יש לי קייס?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז זה הסיפור. ביום שלישי היתה נפילת מתח בבית, המחשב נכבה וכנראה משהו השתבש בהרד דיסק. כשניסיתי להפעיל את המחשב הוא עבר את הPOST אבל ברגע שהגיע לטעינת הXP הוא הראה את המסך טעינה לחצי שניה ואז מסך כחול לרבע שניה. מה שהבנתי זה שכנראה הנפילת מתח דפקה משהו או פיזית בהרד דיסק או בווינדוס. כשניסיתי לעשות התקנה מחדש לXP דרך BOOT עם הדיסק התקנה כתוב לי שההתקנה לא מצאה HD ולכן היא לא יכולה להמשיך. בקיצור היום אבא שלי לקח את ההרד דיסק לחנות שיתקנו אותו. האידיוט שם אמר שהHD בסדר..... ואז פירמט אותו!!! דביל מטומטם. טוב אז אבא שלי מביא לי את ההרד דיסק ואני לוקח את הדיסק של הXP ומעלה אותו בBOOT. בקיצור כשאני רוצה להתקין את הXP הוא אומר לי שהוא לא מזהה HD ולכן הוא לא יכול להת…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום. יש לי Xp Professional. הייתה לי בעיה עם הקובץ Kernel32 וכו', תיקנתי את הבעיה ע"י מחיקת ה SP2 (בהמלצת נציג מייקרוסופט..) עכשיו המערכת הפעלה עובדת, אבל עובדת ממש לא טוב.. כמעט כל תוכנה שאני פותח לא עובדת, אי אפשר להעתיק קבצים וכו' , וכמעט בכל התקנה חדשה שאני רוצה להתקין מופיעה ההודעה הבאה: Setup failed to launch installation engine: The RPC server unavailable. מה לעשות??? ניסיתי לחבר אותו לאינטרנט כדי לעשות WinUpdate אך זה לא עזר..(ניסיתי ע"י חיבור רשת + חיבור Wireless) ושום דבר לא עובד.. ניסיתי להיכנס ל"תוכנה" Services שנמצאת בתוך הקטגוריה Administration שנמצאת בלוח הבקרה, מצאתי בServices את RPC, ניסיתי לעשות לו Start, אחד עבד אחד לא עבד.. תעזרו לי, בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בלוח הנ"ל אם חשוב הסוג המדוייק אתן אותו אבל לא נראה לי שזה נחוץ. בביוס הטמפ' עומדת על 74 מעלות. צלעות קירור נקיים כמו חדשים מאוורר שמסתובב ב2600 סל"ד והצלע קירור דיי קרירה אפילו. האם יש סיכוי שחיישן הטמפ' מזייף? ואם כן האם יש סיכוי שבגלל זה המחשב נופל? אם יש סיכוי כזה האם יש דרך לעקוף את החיישן?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
בעייה ממש מוזרה.. המחשב שלי פשוט כל הזמן קופא (ובכל הזמן אני מתכוון שאם הוא נשאר דולק שעתיים בלי לקפוא זה הישג) ואז מסרב להדלק למשך כמה דקות, ורק אחרי שהוא כבוי כמה דקות הוא נדלק שוב. עשיתי בדיקה לזיכרון בעזרת MEMTEST, והכל תקין.. מה עוד יכולה להיות הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
הרבה מכם בפורום ממליצים לקנות ספק בנפרד מהמארז כך שבעצם יווצר מצב שהוא איננו ג'נרי, האם יש הבדל משמעותי בין ספק ג'נרי לבין הליברטי שכולכם פה ממליצים? ועוד דבר, הבנתי שבעצם חלק מהספקים הג'נריים אינם מספקים את מה שבעצם הם טוענים לספק (יענו מתח) איך אני יכול לדעת כמה הספק מספק בפועל?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יום אחרי פרמוט הבעיות התחילו שוב.. לפעמים (לעיתים די רחוקות) פשוט המחשב נתקע לי ל3 שניות ועושה ריסט.. קראתי בFAQ התקנתי WinDBG, ופתחתי את הקובץ וזה מה שרואים: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.5.0003.7 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini121406-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Mini Kernel Dump does not contain driver list Debugger can not determine kernel base address Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUser…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני יושב על המחשב ופתאום המחשב קורס ויש ריח של סרוף בכל החדר (אני מהמחשב הנייד עכשיו) פתחתי תספק LG 350W ויש ריח שרוף וכל הלוח על ההלחמות צהוב עם נוזל מלמעלה עכשיו אני לא יודע למה זה קרה אולי מישו יודע הוספתי מאווררים לפני יומיים אולי זה זה אני מקווה שתעזרו זה דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כרגע אני ברגעים האחרונים של הפרוייקט שלי --בניית מחשב חדש-- השאלה שלי היא כזאת.... כאשר אני מסיים לחבר את כל החומרה שבמחשב(לוח אם, זכרונות, מעבד,כ.מסך,וכו...) אפשר כבר להתקין את הווינדווס או... שצריך קודם כל להגדיר נתונים בביוס ?? ואם כן... איך אני מגדיר אותם??? האם כל ההסברים הללו נמצאים בחוברת שבאה ביחד עם הלוח אם ??? תודה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כפי שרשום בכותרת ישנה בעיה בהתקני הUSB שלי אך לא בכולם. המודם, המדפסת והעכבר עובדים כראוי בכניסות USB, אך ישנם התקנים שלא מגיבים לחומרה כגון בקרי משחק, דיסק קשיח נייד וכו'... תמונה מצורפת: תודה מראש, מור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה בשביל חבר שלי לא בשבילי, אין לו משתמש תנסו לעזור לו אני לא הצלחתי אוקיי יש לי זכרונות חדשים אלו הזכרונות - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3284 עכשיו הבנאדם שקניתי ממנו אמר לי שצריך לסדר את הוולט של הזכרונות מהביוס אם זה עושה בעיות [במקרה שלי עולה לווינדוז ואז עושה מסך כחול וריסטרט] ולעלות את הוולט לזכרונות ללפחות 2.7 - 2.9 אם זה לא עושה את זה אוטומטית. קיצר עברתי בביוס וחיפשתי בהכללל ולא ראיתי שום דבר שקשור לוולטים של 2.0 או משהו בסגנון ושום דבר שקשור ל MEMORY הנה הלוח אם שלי - http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1939&ProductName=GA-K8N51GMF-9 עזרה בבקשה אנשים, מה אני עושה ב…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, הבעיה חזרה על עצמה פעמיים אז החלטתי לפנות אליכם. הבעיה (מסך כחול) מופיעה כאשר אימיול עובד בשיא המרץ (לאחר 12 שעות עבודה בערך כשהוא כבר מחובר להרבה מקורות) וביחד איתו אני מפעיל שיחת וידאו של סקייפ 2.5. כלומר, אם אימיול יפעל לבד או סקייפ לבד, הכל יהיה בסדר. אני שואל את השאלה כאן, כי מעבר לבעיית תוכנה, שזה עלול להיות המצב כאן, אני רוצה לוודא שזו לא בעיית חומרה. אני רוצה לציין שזה קרה רק לאחרונה כשהתחלתי להשתמש בשיחות וידאו של סקייפ (המצלמה שלי היא CREATIVE VISTA PRO ) מפרט המחשב שלי מופיע בחתימה למטה. כדי לאתר תקלות בעצמי הרצתי את MEMTEST (הגרסא שעולה לפני חלונות ב BOOT עצמו) כמו כן הרצתי את HOT CPU TESTER PRO 4.3 שהריץ בדיקה של 6 וחצי שעות על המחשב כולו ולא מצא בעיות. …
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
טוב אז המפרט: Intel Celeron D 2.8 SOCKET478 GIGABYTE 865PE DUAL CHANNEL 478 DUAL CHANNEL RAM: Kingston 256MB 333MHZ CL2.5 OEM 256MB 333MHZ CL2.5 TOSHIBA DVD-ROM 8X+RW 4X WD 80GB SATA GIGABYTE ATI RADEON 9250SE 64BIT 128MB מארז גנרי נחמד בצבע שחור,עם ספק כוח 350 וואט גנרי שמספק בבדיקה של חשמלאי,כוח של 300 וואט. עכבר GENIUS MINI OPTICAL מקלדת A4TECH MULTIMEDIA רמקולים GENIUS 2.0 PROVIEW 15INCH 16MS HD572 מאוורר 80 מ"מ במארז,מאוורר 40 מ"מ על הכרטיס מסך. קיצר הנה עיקר הדבר: המחשב אחרי זמן מסוים משמיע תקתוקים מוזרים, אח שלי שמע את זה היום ויש לו טענה שמדובר בדיסק הקשיח. הדבר החל לקרות לא מזמן, ואני לא יודע מה הסיבה, הטמפרטורה בביוס היא 60 מעלות. ההגבלה של …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה המחשב התחיל להתקע וגם לתת BSODs בלי קשר לתוכנה שפועלת או לפרק זמן מסויים. הוא התחיל לעשות את הבעיות בערך בתקופה שהוספתי ג'יגה זיכרון (מחברה שונה ממה שהיה לי) והחלפתי כ.מסך. השגיאות שאני מקבל במסכים הכחולים הן בד"כ page fault in nonpaged area עם קוד 0x0000050 בקבצי ה MINIDUMP, שנוצרים רק מדי פעם אני מקבל probably cause by: unknown image. לפי מה שהבנתי מגוגל זה קשור לבעיות זיכרון, אבל בדיקות ב MEMTEST ו S&M לא העלו שגיאות. איך ניתן לבדוק אם הספק לא עומד בעומס או שהבעיה היא הזיכרון החדש? - אין לי אפשרות לחזור לכרטיס מסך הקודם. האם ערכי ה VOLTAGE בביוס אמורים להשתנות עם או בלי זיכרון מותקן? אני כבר ממש נואש ואודה לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צילמתי מהאברסט תראו: האם הנתונים טובים כי הטמפרטורה של המעבד מדאיגה?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני רוצה להוציא את המעבד מהלוח אם כדי להרכיב אותו על לוח אחר אני פותח את 2 התופסנים האלו של המאוור ומנסה להוציא אבל הוא לא יוצא, יש עוד משהו שצריך לעשות? ואם כבר פתחתי תרד חדש אז עוד שאלה אם אני קונה לוח אם חדש (תואם למעבד) אני יהיה מסוגל לחבר אותו לבד? יש לי קצת\הרבה ידע בחומרה אני יודע איך לחבר הכל ולאן אבל מה שמדאיג אותי זה הכבלים של ההדלקה\כיבוי\ריסט אני לא ממש יודע מזה כל אחד ואיזה צבע כל אחד ולאן לחבר.. וגם אם הפעולה של ההוצאה של המעבד "מסובכת" כמו הרכבה? תודה
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אתמול באתי וכיביתי את המחשב שלי (מפרט מצורף). לחצתי על הכפתור של הכיבוי בהתחל,והופ,שום דבר לא קרה,המחשב נתקע והוציא מסך כחול, הספקתי לצלם בעזרת המצלמה הדיגיטלית, אם מישהו יצליח לפענח מה קרה אני אשמח. וגם אני רוצה לדעת מה הבעיה,יש לי אחריות על המחשב, אני רוצה לדעת באמת מה לדרוש מהחנות שקניתי ממנה את המחשב. תודה לעוזרים לינק לתמונה ואני מצטער על הגודל: http://img478.imageshack.us/img478/4088/1img3182pg0.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מת לי משום מה המאוורר של הספק לפני 2 דקות. האם גם הספק ימות עוד מעט? תודה על התשובה המהירה.
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש, הכל טוב, פועל מעולה, אבל מה, כשאני בודק כמה זיכרון נמצא בשימוש (דרך מנהל המשימות->ביצועים-> זיכרון פיזי) אני רואה שבזמין יש לי פחות מ-500000, כאשר ברקע פועלות תוכנות מינימליות (מסנג'ר, AVG, deamon tools)... המפרט שלי: AMD 3800 Dual Core Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 Socket AM2 Motherboard TwinMose 1G 667 WD 160 GB Sapphire X1950 PRO 256 MB אני משתמש בווינדוס XP.... תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-