תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אחרי לילה סוער אמא שלי התלוננה על זה שהמחשב שלה נכבה לאחר מספר רגעים - ואפילו Windows לא עולה. היא לקחה אותו ל KSP לבדיקת מעבדה (חשבנו שיש אחריות) והם אמרו שלוח האם כנראה "מפוצץ" מה שקורה זה שמספר רגעים אחרי שעולה הלוגו של XP - המחשב נכבה. ניסיתי לעלות עם BootCD של BartPE ו ACRONIS וגם כשהם עולים - המחשב נכבה. אז חשבתי לעצמי - טוב, נתקין מחדש Windows - ולאחר שעושים את הBoot הראשון (שההתקנה מחייבת) - המחשב נכבה. יש למישהו עיצה מה לעשות? תודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בגלל השיפוצים היו פה כמה הפסקות חשמל והמחשב השני חטף כנראה כמה מכות וכנראה נשרף לו משהו.. בעת עליית ווינדוס - הפס הכחול שרץ .. המחשב עושה לעצמו ריסט.. מה לדעתכם אני צריך לעשות או יכול לעשות לבד בלי ללכת לחנות? בעיקרון זה קרה לי פעם . המחשב הוא מחשב יחסית ישן - מ2002: 2.4GHZ . זיכרון: 512 בשני סטיקים של 256 מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כשאני מפעיל תמחשב מופיע לי REMOVE REMOVAILEBLE DISKS AND PRESS ANY KEY ואחרי דזה הווינדוס לא עולה אני על המחשב השני כרגע מה לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אנשים החלפתי לוח אם לABIT NF7-S2 והרכבתי את כל החלקים שלי עליו. משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. בדקתי כבר את כל החלקים מסביב אצל חברים (כרטיס מסך,זיכרונות,הארד דיסק) והכול תקין. למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש על כל עזרה שתתקבל המיואש
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המחשב קפא באמצע שימוש בווינדוס ומאז הוא נדלק ל 2 שניות ונכבה, בלופ ללא הפסקה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD250GB SATA בניסיון לחבר אותו כדיסק חיצוני עם קופסא, הוא העלה עשן. הדיסק המשיך לעבוד - וכרגע עוד עובד. עם איזה כלים ניתן לבדוק את תקינותו - או אורך חייו? כרגע הוא נראה שעובד בסדר גמור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מכבה את המחשב... הוא סוגר את הווינדוס, את המסך, אבל המנורה האדומה עדיין עובדת,ושומעים עדיין משהו עובד, אבל לא חזק כמו מתי שהוא פתוח.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של לוגיטק (ELITE), פתאום הפסיקו לעבוד לי כל כפתורי המולטימדיה, הווליום וכד' - מעולם לא השתמשתי בsetpoint וזה עבד מעולה עד עכשיו. יש למישהו רעיון למה? בנוסף, מסתבר שאי אפשר לשלוט על הווליום מהסימול של הרמקול ליד השעון (פשוט לא מגיב להקלקה). אם אני רוצה לשנות ווליום אני צריכה להכנס לcontrol panel ומשם להגדרת הaudio. HELP :s05:
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8ns 939 וכבר מורכב בו כ.רשת on board והWINDOWS לא מזהה למרות שהכנסתי את הדיסק שקיבלתי מGIGABYTE וזה לא מוצא אותו אותו דבר קרה לי גם על הכ.רשת לש 3COM שהוא די ישן חיברתי אותו והוא פשוט לא מזהה אותו נ.ב אם זה לא הפורום המתאים סליחה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחר שהתקנתי תוכנה שתראה לי טמפרטורה מהאתר של NVIDIA בשם nTUNE. התרחשה בעיה קטנה ב לוח בקרה של הכרטיס מסך. הכ.מסך הוא 8800 GTS של BFG אם זה עוזר . מחקתי את ה nTUNE והבעיה נשארה . הלוח בקרה לא מראה לי את התוכן של כל לשונית - דף ריק עם לשוניות בצד. תמונה:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם השתמשתי בהארד דיסק חיצוני על מנת להתקין את וינדוס 7 ומאז אף מחשב לא קורא אותו כנראה ההתקנה של הווינדוס על ההארד דיסק לא הייתה טובה, לא הסתיימה כמו שצריך כשאני מחבר אותו למחשב אפשר לראות את האיקון שלו מהבהב וגם תוקע כל מה שקשור אליו איך אני מפרמט אותו אם הוא לא עובד? החומר עליו לא חשוב אני רק רוצה לפרמט תודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם... לפני חודש הייתי בבית הדלקתי את המחשב,המאווררים התחילו להניע הכל היה נשמע טוב ונראה יפה אבל רק המנורה הכתומה שעל המחשב שלי נדלקה...זא הצליל מהלוח אם שבא אחריו עם המנורה הירוקה ואז כל המכשירים הנלווים (מסך מקלדת עכבר) שאמורים להידלק לא נדלקו.המחשב נשאר בטוק עם מסך שחור וצליל של מאווורר...חשבתי שמשהו היה לא בסדר בהצתה חח...הדלקתי שוב וזה עבד. עכשיו אחרי 21 יום באתי קצת הביתה לשחק פרו ומה שקרה פשוט ממשיך לקרות.לא נדלק המחשב.יש צליל של מאווררים שעובדים מנורה כתומה שמראה שהמחשב קיבל חשמל נדמה לי...ושום דבר אחרי לא צליל מהלוח אם ולא אור ירוק מהמחשב שאומר שהוא נדלק. ניסיתי לנתק מהחשמל לנקות אבק שום דבר לא עוזר.בבקשה עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח ga-h77-d3h, ספק 750 של seasonic וכרטיס מסך 7770 אחד היה לי והכל עבד בסדר שמתי אחד נוסף (אותו כרטיס בדיוק), חיברתי לחשמל, שמתי את הכבל של הxfire (לא הייתי בטוח איזה צד הוא הנכון אז אחרי שזה קרה החלפתי את הצדדים ועדיין אותה בעיה) והבעיה היא כשהווינדואוס מתחיל לעלות אז הוא נתקע (בדיוק כשהוא מתחיל להראות את הציור של החלונות הצבעוני שמתחת רשום loading windows) לפני ששמתי את הכבל xfire המחשב הצליח לעלות, (כן שכחתי בפעם הראשונה לחבר אותו ) תודה לעוזרים. עריכה: נראה שזו בעיה של ההארדיסק
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, כיום אני הוא הבעלים הלא כל כך שמחים של לוח האם של MSI מדגם diamond X48c הבעיה שלי כרגע היא שכל כמה פעמים בהם אני מדליק את המחשב, או שכרטיס המסך אינו נדלק, או שישנם תקיעות בעת ההעלאה של הווינדוס(אני משתמש בוויסטה אבל אני לא מאמין שזה רלוונטי לעניין משום שזה קורה מחות למערכת ההפעלה. הבעיה העיקרית שלי היא, שאני לא יודע עם עידכון הביוס יעזור לי, המחשב נקנה לפני שנה בתאריך יוני ה29 מחברת IVORY(וכן אמרו לי שזאת הייתה טעות ) המפרט: מעבד: Intel QuadCoRe Q9450 - עדיין ללא אוברקלוקינג מאוור למעבד: נקנה מאוור נוסף מתוצרת GYGABITY במחיר 300 שקלים, אני לא זוכר את הדגם אך קראתי לגביו סיקורים בזמן הקנייה והוא נחשב טוב כרטיס מסך: GiGabyte HD4870 512mb GDDR5, ואני מעוניין ב…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי ופעם ראשונה זה קורה אחרי שקיבלתי תמחשב לא התקנתי שום תוכנה ולא נגעתי בחומרה וגם רשמתי את מה שזה כתב לי 0x0000008e (0xc0000005,0xbfa7afcc,oxecdaab50 ולמטה היה רשום nv4_disp.dll מישהו יודע מה הבעיה בבקשה שיעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות עולה לי מסך שבו יש מספר שקופץ כל פעם ב- 4 (התחיל מ- 0 ) עד שהוא מגיע ל- 256 RAM , בסיום של הספירה המחשב מצפצף פעם אחת ואז קופץ למסך ריק שבו יש רק שורה אחת שבה רשום : System boot : System halted ניסיתי לנקות את הזיכרונות ואת התאים שלהם ולנקות אבק במחשב אך זה לא עוזר אפילו ניתוק מהחשמל לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לשמוע מוזיקה באף תוכנה. בבדיקת סאונד של הכרטיס קול (realtec), יש סאונד. האם יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה, אני מיואש...
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש ברשותי HD SATA של סמסונג 250GB ולוח של לוח: GIGABYTE GA-M55S-S3 לאחר תקופה של עבודה (שנה) יום בהיר אחד המשחב לא זיהה את הHD, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והוא זיהה וככה במשך שבוע ימים הייתי צריך להדליק את המחשב לתת למחשב להציג לי הודעה שהוא לא מזהה לכבות אותו ולהדליק מחדש ואז הוא כן היה מזהה.... ושיחקתי עם הכניסות של הSATA והכל היסתדר.... ואז במשך 3 חודשים בערך הHD עבד בצורה טובה עד לאתמול שהוצאתי את הזיכרון לראות כדי לראות משהו על המדבקה ושהחזרתי את הזיכרון בחזרה והדלקתי את המשחב המחשב שוב לא מזהה לי את הHD. הוא רושם שהוא קיים, אבל לא באמת מזהה אותו.... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק למעבד שלי..התחלתי ב2.4 וזזתי כמה פעמים ל-2.2GHZ גם על 1.3-1.4V .. הופיעו לי הארטיפקטים בתמונות(צריך לגלול ימינה) הורדתי את האוברקלוק לגמרי והם עדיין מופיעים! אולי זה משהו אחר בכלל? יכול להיות שצריך להתקין מחדש את הכרטיס מסך כי הוא עובד ע"פ התזמונים שהעבד היה לפני האוברקלוק? למרות שהבעיה מופיעה רק במבחנים מסוימים בבנצ'ים (3D05-06) ולא משחקים.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בעיה דחופה!!! בקשר ל bios!! אני רוצה לעשות התחול ל BIOS: פעם אמרו לי איך עושים את זה אבל אני לא ממש זוכר אמרו לי שיש צופציק ליד ה בטריה משהו בלוח אם אני לא זוכר בכלל עכשיו אני בה לשאול פה איך עושים התחול ל BIOS בלוח אם ASUS P4P800 SE בבקשה זה דחוף!! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צהריים טובים. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. כשאני מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה אני מקבל הודעה שלא זיהה לי את הדיסק קשיח, ואני צריך ללחוץ על f3 ליציאה מההתקנה. יש לי דיסק קשיח בחיבור של sata. לפי מה שהבנתי אני צריך להתקין את הדרייברים של ה-sata (raid), כשאני מעלה שוב את הדיסק של המערכת ההפעלה על ידי לחיצה f6. אז ככה הורדתי את הדרייבר של הרייד מהאתר של הלוח אם והכנתי לי דיסקט כזה. עכשיו פה הבעיה, אני מפעיל מחדש את המחשב כשהדיסקט כבר בפנים אבל לפני שאני אמור ללחוץ על אנטר לצורך הפעלת ההתקנה של הדיסק של מערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה: NTLDR is missing press ank kay to reatart מה הבעיה פה? מבקש את עזתכם בפתרון הבעיה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-