עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אבי11,

שלום האם מישהו יודע אם ניתן לרכוש בנפרד את "ארובת האיורור" של המעבד המותקנת על המכסה הצידי של המארז ואם כן אז איפה. תודה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by or2030,

אהלן, אני משתמש ב2 מסכים במחשב וכשחזרתי הביתה אתמול אחד מהם לא עבד. אחרי הרבה משחקים עם החיבורים (יש 2 DVI וHDMI על הכרטיס מסך) כמו שזה נראה יציאה אחת של הDVI לא עובדת אבל המחשב כן מזהה את מה שמחובר אליה... זה הגיוני? אני רואה את המסך המחובר בהגדרות של המסכים אבל אין אות שיוצא תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מנסה להתקין WIN XP, אך מקבל מסך כחול פעם אחר פעם, גיגול מהיר העלה כי הפתרון הוא מצב SATA / IDE MODE, המצב אצלי מוגדר כך. ולמרות זאת - התקלה קיימת הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה, המחשב הקודם שלי עשה את הבעייה הזו, החלפתי לו ספק כח.. זה לא עזר. אחרי 3 חודשים מקניית הספק קניתי מחשב חדש והדברים היחידים שהשארתי מהמחשב הקודם הם: - ספק הכח החדש. - מארז המחשב + מאוורר קטן שבא איתו. - צורב DVD. המחשב החדש גם הוא עושה את הבעייה הזו.. (אך בתדירות יותר נמוכה) במחשב הקודם זה היה קורה באופן ראנדומלי אבל אם זה היה קורה פעם אחת רוב הסיכויים שהוא יעשה את את זה שוב תוק כמה שניות (הייתי מכבה אותו לכמה ימים\מנתק אותו\מפרק ומרכיב רכיבים ולפעמים זה היה עוזר) עכשיו הבעייה חוזרת על עצמה... קראתי את מה שכתוב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל אין לי מסך כחול, ואין לי קובץ דאמפ (למרות שבדקתי בהגדרות של הווינדווס ו…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by WitheNoise,

שלום הסיפור הוא כזה, יום שבת שעבר המחשב עבד עד 23:00, כובה, הכל כרגיל. חזרתי ממילואים אתמול והמחשב לא עובד, אני אפרט: המסך נדלק ולא מראה כלום, הספק עובד (מאווררים עובדים), החשמל של לוח האם עובד (הנורות שעליו עובדות), כ.מסך מקבל חשמל (שוב, נורית החיווי), לא שומע את הדיסקים הקשיחים מסתובבים ולא שומע ציפצופים, לטענת שאר תושבי הבית אף אחד לא נגע במחשב בזמן שהייתי במילואים. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הזכרונות ללא הצלחה (המחשב עדיין לא עובד). אני עובד עם קירור מים, ומתעסק עם מחשבים כבר 11 שנה, ככה שהעסק לא חדש לי, אבל דבר כזה עוד לא קרה לי, מי אמר שאין שום דבר חדש תחת השמש. אני פשוט חסר רעיונות, ועדיף כמה שפחות פירוקים, אין לי עצבים לנקז את כל המים מהמערכת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Sunshade,

המסך לא נדלק כאשר הוא מחובר בחיבור DVI בחיבור RGB עובד חלק, אין לי טענות על איכות התמונה אבל בכל זאת... מסך : Samsung 940BW כ. מסך: Leadtek PX7600GS Extreme תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. Started by mazam,

המחשב של אחים שלי נכבה כול 15 דקות גם אחרי פירמוט הבעיה היא בספק? או במה? תודה מאור

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by TlStrn,

לאחר הדלקת המחשב הכונן הקשיח עושה נותן רעשים בקצב מתוזמן (לא צפצופים אבל מעיין קליקים כאלו). הדבר קרה לאחר שהתקנתי איזה משחק מחשב גדול, עשיתי ריסטרט כנדרש ואז זה קרה. המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח והכונן מגיב ב"קליקים" בקצב מדוד. האם אפשר לנסות לסדר זאת בעזרת תוכנה מסוימת? או שזו בעיה מכנית והכונן מת? שמעתי על כל מיני תוכנות לסידור BAD SEKTORS - האם אלו יכולות להיות פתרון למצב? המחשב של הילד ואין לי תשובות בשבילו למה המחשב לא עובד לכן אשמח על כל עזרה. כונן קשיח- IBM DESKSTAR 40 GB

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by zaroor,

מה פרוש הפעולה העתק ל-clipboard ?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by megaPipe,

בעיה - קניתי זיכרון של A-data 400mhz וב cpuz זה מראה לי שהזיכרון רץ על 167 mhz ברשותי מעבד של פנטיום 2.0 באוברקלוק ל 2670 , לוח אם של אביט IS7-V2 אמרקו לי שיש הבדל בביצועים בין 167 ל200 אם מישו יכול לעזור לי בבעיה , תודה.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by CRYSMAN,

שלום הבוקר התחילה אצלי במחשב בעיה מוזרה כאשר אני מפעיל קובצי שמע או וידאו לא משנה באיזה נגן גם ברשת וגם במחשב (גם יוטיוב) המחשב נתקע לי מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  12. היי, קניתי כרטיס רשת חיצוני שנקרא TP-Link TL-WN822N כדי לקלוט טוב יותר אינטרנט במחשב נייד מהראוטר. בינתיים נראה שזה עושה עבודה טובה מאד. השאלה היא - לכרטיס הזה יש 2 אנטנות והוא נמצא פחות ממטר לידי וכך יהיה למשך הרבה שעות כל יום. האם יש בעיה מבחינת קרינה או משהו כזה? תודה

13. אהלן, אחרי לילה סוער אמא שלי התלוננה על זה שהמחשב שלה נכבה לאחר מספר רגעים - ואפילו Windows לא עולה. היא לקחה אותו ל KSP לבדיקת מעבדה (חשבנו שיש אחריות) והם אמרו שלוח האם כנראה "מפוצץ" מה שקורה זה שמספר רגעים אחרי שעולה הלוגו של XP - המחשב נכבה. ניסיתי לעלות עם BootCD של BartPE ו ACRONIS וגם כשהם עולים - המחשב נכבה. אז חשבתי לעצמי - טוב, נתקין מחדש Windows - ולאחר שעושים את הBoot הראשון (שההתקנה מחייבת) - המחשב נכבה. יש למישהו עיצה מה לעשות? תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. Started by AFIK10000,

יש לי בעיה במחשב המחשב לא נדלק והספק עובד וגם הלוח אם (יש מנורה על הלוח אם והיא נדלקת ) וגם ומעבד עובד מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by lampit,

שלום. קניתי מחשב חדש, אחרי כל החיבורים למיניהם הדלקתי אותו וקיבלתי את החיווי הבא warning: your computer cpu fan failed or speed to low*** you can also disable this message in setup בתפריט setup הוא מראה שהטמפ של המעבד (אחרי דקה עבודה) היא 56 מעלות ועולה כל הזמן, ניסיתי להמשיך כרגיל, התחלתי התקנה של win והמחשב פשוט נכבה( מתאר לעצמי שזה בגלל החום, מנגנון הגנה ?) מה עושים ? האם זו בעיית חומרה (מאוורר של המעבד) או בעייה של הגדרות מה setup menu ? איך אני מטפל בזה, והאם זו עילה להחזיר את המחשב לחנות ולבקש כסף חזרה ? בבקשה תענו לי מהר, כולכם מכירים את התחושה של צעצוע חדש שפשוט לא עובד... תודות רבות ויום טוב

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  16. בגלל השיפוצים היו פה כמה הפסקות חשמל והמחשב השני חטף כנראה כמה מכות וכנראה נשרף לו משהו.. בעת עליית ווינדוס - הפס הכחול שרץ .. המחשב עושה לעצמו ריסט.. מה לדעתכם אני צריך לעשות או יכול לעשות לבד בלי ללכת לחנות? בעיקרון זה קרה לי פעם . המחשב הוא מחשב יחסית ישן - מ2002: 2.4GHZ . זיכרון: 512 בשני סטיקים של 256 מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by intel suck,

כשאני מפעיל תמחשב מופיע לי REMOVE REMOVAILEBLE DISKS AND PRESS ANY KEY ואחרי דזה הווינדוס לא עולה אני על המחשב השני כרגע מה לעשות?? תודה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by eizik26,

שלום אנשים החלפתי לוח אם לABIT NF7-S2 והרכבתי את כל החלקים שלי עליו. משום מה אני לא מצליח לראות תמונה. בדקתי כבר את כל החלקים מסביב אצל חברים (כרטיס מסך,זיכרונות,הארד דיסק) והכול תקין. למישהו יש מושג מה קורה? בתודה מראש על כל עזרה שתתקבל המיואש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. המחשב קפא באמצע שימוש בווינדוס ומאז הוא נדלק ל 2 שניות ונכבה, בלופ ללא הפסקה. מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by intermaster,

יש לי דיסק קשיח WD250GB SATA בניסיון לחבר אותו כדיסק חיצוני עם קופסא, הוא העלה עשן. הדיסק המשיך לעבוד - וכרגע עוד עובד. עם איזה כלים ניתן לבדוק את תקינותו - או אורך חייו? כרגע הוא נראה שעובד בסדר גמור. תודה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by Astralk,

אני מכבה את המחשב... הוא סוגר את הווינדוס, את המסך, אבל המנורה האדומה עדיין עובדת,ושומעים עדיין משהו עובד, אבל לא חזק כמו מתי שהוא פתוח.... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. יש לי מקלדת של לוגיטק (ELITE), פתאום הפסיקו לעבוד לי כל כפתורי המולטימדיה, הווליום וכד' - מעולם לא השתמשתי בsetpoint וזה עבד מעולה עד עכשיו. יש למישהו רעיון למה? בנוסף, מסתבר שאי אפשר לשלוט על הווליום מהסימול של הרמקול ליד השעון (פשוט לא מגיב להקלקה). אם אני רוצה לשנות ווליום אני צריכה להכנס לcontrol panel ומשם להגדרת הaudio. HELP :s05:

23. Started by J0HNiE,

יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8ns 939 וכבר מורכב בו כ.רשת on board והWINDOWS לא מזהה למרות שהכנסתי את הדיסק שקיבלתי מGIGABYTE וזה לא מוצא אותו אותו דבר קרה לי גם על הכ.רשת לש 3COM שהוא די ישן חיברתי אותו והוא פשוט לא מזהה אותו נ.ב אם זה לא הפורום המתאים סליחה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by eliad3d,

אהלן, לאחר שהתקנתי תוכנה שתראה לי טמפרטורה מהאתר של NVIDIA בשם nTUNE. התרחשה בעיה קטנה ב לוח בקרה של הכרטיס מסך. הכ.מסך הוא 8800 GTS של BFG אם זה עוזר . מחקתי את ה nTUNE והבעיה נשארה . הלוח בקרה לא מראה לי את התוכן של כל לשונית - דף ריק עם לשוניות בצד. תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.