עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה עושים עם דיסק קשיח חיצוני שהמחשב לפתע לא מזהה אותו'לפני כן כן זיהה, ובדקתי עם ESET ולא היו וירוסים.ולפתע אין .........HELPPPPP

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לפני שנה וכ- 3 חודשים רכשתי עבור אבי חלקים אלו הכולל: AMD Barton 2500+ Epox 8rda+ OCZ Premier 512/400 לאחר הרכבה גיליתי כי לא ניתן להתקין Windows XP על המערכת למרות שגרסאות אחרות ניתן (למשל 98SE). ישר חשבתי על בעיה בזיכרון ואכן היו שגיאות ב- Memtest וביקשתי החלפה לזיכרון. הזיכרון הוחלף לדגם תואם של Twinmos וה- XP הותקן בהצלחה. למרות זאת, מדי יומיים- שלושה עלו מסכים כחולים אך לא ייחסנו להם חשיבות כלשהי. אתמול החלטתי לעשות סדר והעלתי שוב Memtest שטען ששוב יש שגיאות בזיכרון. לכן, למיטב הבנתי, יש בעיה או במעבד או בזיכרון, נכון? שני הרכיבים עדין באחריות אך אינני יודע מה לעשות שכן החנות שממנה קניתי את החלקים רחוקה ממני מאד וחבל סתם לשלוח דברים בדואר עד לשם. אם מישהו…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מפרט: Core 2 Duo E6550 OC'd @ 3.01GHz 2GB DDR2 GTS450 WD SATA2 HDD x2 מערכת ההתקנה על דיסק ראשון, כל שאר המדיה על דיסק שני. פרמוט והתקנה מחדש של מערכת הפעלה ותכנות עזרה במידה מסוימת לפני חודשיים, אבל בחודש האחרון המצב חזר לקדמותו והמחשב פשוט "טוחן" ולא זז. ראו תצלום מסך מצורף. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  4. ב"ה שלום לכולם, הוספתי Hard Disk מה אני צריך לעשות כדי שזה יופיע לי ככונן אני גם מעוניין לעשות לו Partition ולהתקין על חלק ממנו LINUX האם אני אמור לעשות זאת כבר בהתחלה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. היי כולם, ישלי שאלה- אם אני רוצה להגדיל את כמות התוכן שאני יכול להוריד למחשב (GB) מה אני צריך לקנות? תודה מראש לכל העונים :)

6. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL זה קרה לי פיתאום כשהכנסתי דיסק לצורב ואז זה קרה........ מה זה? נ.ב בסוף רשום משהו לגביי קובץ בשם: Cdfs.SYS

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  7. Started by tikot,

עם הפעלת המחשב אחרי הלוגו של גיגהבייט אין פוסט ביפ ומופיעה הכתובת: building DMI pool DATA...... SUCCSESS ומיד לאחר מכן: ..................verifying dmi pool data והמחשב עולה כרגיל לשולחן עבודה. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. יש לי Motherboard Name Intel Seattle II SE440BX-2 (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX ובכל הפעלה של המחשב אני מקבל הודעה "SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive. 100MHz memory assumed." לא מבין מה זה התסכלתי באתר של אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ca810/sb/cs-012839.htm וגם לא הבנתי אפשר עזרה? ומדוע אני שואל? כי אני רוצה לעשות עידכון לביוס ובהערות לעידכון רשום: BIOS Recovery cannot be accomplished using non-SPD DIMMs. SPD data structure is required for the recovery process.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by ilanb0,

יש לי תכנה שאני משתמש בה בתשלום, ואם אני פותח בה כמה לשוניות, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה. מה פשר ההודעה?

10. Started by PsyMor,

אנשים מה אני עושה במצב כזה,הדיסקים קשיחים לא מזוההים ב BIOS ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  11. למה התקנתי שמה תוכנה שמאפסת סיסמאות למחשב שאמורה להעלות כבוט עכשוי ניסתי להגדיר בביוס את כל הסוגי הUSB שיש שמה והיו כמה ואף אחד לא העלה לי תדיסק און קי כבוט ורציתי לדעת אולי צריך להגדיר בעצם משהו אחר בכלל או שמה שהתקנתי לא התקנתיי טוב או שאולי בכלל צריך להגדיר את זה בצורה אחרת בקיצור אשמח לקבל עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. שלום אני מחליף לוח אם ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות אחרי שאני מחבר את כך הכרטיסים והכל....? אני פשוט מדליק אותו והא עובד רגיל או שצריך להגדיר משהו קודם?

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  13. קניתי לפני מס' שבועות מחשב חדש. הוא דיי גרוע אני חייב לציין. הוא מריץ אמנם משחקים אבל כשאני משחק ברשת הוא יוצא לי בפתאומיות מהמשחק. תוכלו לראות את המפרט בצד, מה לדעתכם צריך לשדרג ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. שלום, אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit על מחשב חדש שיש בו רק כונן SSD הבנתי שכדי לעשות את זה חובה לשנות משהו ב BIOS השאלה מה צריך? תודה .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by redead,

בAMD 3200 שלי הטמפ היית בסביבות ה30 מעלות ועכשיו בAMD 4200 DUAL 939 החדש שלי כולל מאורר חדש מקורי של AMD הטמפ עומדת על איזה 38 מעלות.. האם זה בסדר? מתי צריך להתחיל לדאוג ולבדוק עיניינים.?

• 11 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by JekylHyde,

שלום מה קוד ASCII לENTER? אני רוצה בNOTEPAD להכניס ENTER לאחר תו מסוים שחוזר מלא פעמים אז אני עושה REPLACE לאותו תו. להכניס רווח זה קל אבל איך אני יכול לומר לו שיעשה אנטר?

• 12 תגובות
    • 18.9k צפיות
  17. שלום חבר'ה, מעניין אותי לדעת אם אני מחבר מפצל של 4 USB 2.0 למחשב ישן שיש בו 1.1 אז מה קורה? זה יכול להרוס משהו או שפשוט זה לא יפעל? ואיך בודקים אם יש לי USB 2.0 או 1.1? יש לי במחשב הישן לוח אם MSI 865PE Neo2-S . תודה.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2008 בשעה 16:06:47 נו בבקשה תענו לי זה חשוב לי אני חייב מהר תשובה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by oferl31,

לא עובד .

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, תאמת אני מרגיש כל כך מושפל לשאול את זה אבל מה קרה לtask manager פתחתי אותו והוא פשוט נהיה ככה, ניסיתי ללחוץ על כל כפתורי ה F1-F12 או כל מיני קומבינציות של CTRL ומה לא כמו שאפשר לעשות באקספולרר אבל זה עדיין תקוע במצב כזה שיש רק את הרשימת משימות בלי הסרגל כלים ניסיתי גם ריסטרט, לא עבד...מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

20. פתאום כשאני מנסה להכנס להרדיסק השני שלי, הוא אומר לי שהדיסק לא מפורמט ושואל אותי אם לפרמט עכשיו, למה זה?!? בדקתי חיבורים, אין מצב שאני עכשיו מפרמט אותו יש לי שם דברים כל-כך חשובים. הארדיסקים שלי מחוברים ככה: Master - WD 80 GB 7200 RPM 8 Mb Buffer Slave - WD 120 GB 7200 RPM 8 Mb Buffer ה 120 הוא הארדיסק שעושה את הבעיה, יש לציין שלא חילקתי את הארדיסק למחיצות והוא כרגע פועל בשלמותו ( 111 ג'יגה ), לעומתו ה 80 מחולק ל 3 מחיצות. תודה רבה לפונים עריכה - שכחתי להוסיף את התמונה ;D

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. אז ככה, אני בדרך כלל לא שומע רעשים של הרדיסק בגלל שיש לי מאוררים מאוד מרעישים הערב החלטתי לסגור את חלקם, וחלקם להנמיך עד המינימום המארז פתוח פתאום אני שומע צפצוף, מי שמכיר את הצפצוף של הטלויזיות והמסכים לפעמים צפצוף צורם כזה מצייקקקק אני מחפש מאיפה הצפצוף, שומע מהכייוון של ההרדיסק יוצא לביוס, מנתק רק את החשמל של ההרדיסק, והצפצוף נפסק , מחזיר את החשמל, ממשיך הצפצוף צפצוף אחיד ומוזררר בעעעע מה זה לאזעזל ההרדיסק פועל לי תקין נדמה לי.. לא ראיתי בעיות מה אתם אומרים יכול להיות? נ.ב - יש לי אחריות על ההרדיסק אבל אני לא יוכל בימים הקרובים להחליף את ההרדיסק אז בנתיים אני שואל אותכם עוד נ.ב - הצפצוף לא חדש, הוא היה חי וקיים עד היום, אבל רק היום ממש שמתי לב אליו

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  22. שלום. כרטיס המסך (NVIDIA Geforce 8500GT) הוכרז כלא-עובד על ידי חבר שלי, ובגלל שרכש חדש, העבירו אלי. לאחר התקנתו במחשב שלי (slot PCI Express) הופיעו artifacts על המסך (באופן בוטה). אינני מומחה בענייני חומרה, ולכן אשמח אם תבחנו את הצילומים המצורפים, ותחוו דעתכם. שימו לב שיש 6 "מגדלים" (אין לי דרך אחרת לתאר אותם) שנראה כאילו בקעו. בנוסף, המאוורר של כרטיס המסך לא התחיל לעבוד אוטומאטית כאשר הפעלתי את המחשב (לא יודע אם זאת בעיה או לא, אבל החלטתי לציין זאת). בנוסף - האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך גם אל ספק הכוח (כי לא עשיתי זאת)? ??? אשמח מאוד להציל את כרטיס המסך הזה, אם אפשר. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by avimw,

אז ככה, המחשב שלי ידידה שלי נדפק אז החלטתי לסדר לה אותו, המחשב עלה רק על מצב בטוח ואחרי שתי דקות נתקע.חיפשתי שם שיחזור מערכת לא מצצאתי (ווינדוס מיליניום) אז עשיתי פורמט להתקין 2000 בזמן הטעינה של הוונדוס הוא נקתע(וונדוס 2000 עוד לא עלה פעם אחת) אז עשיתי מצב בטוח וגם שם אחרי שתי דקות נתקע. התפשרנו על ווינדוס 98 עולה סבבה הכול טוב ויפה אבל הדרייבר של הכרטיס מסך משגע אותי, לא מצליח להתקין אותו EGOFOCE . מצאתי באחד הכוננים קובץ של גואסט GHOST כולל דריברים מותקנים ניסתי לפתוח את הגואסט בGHOST1999 זה אמר שזה ישן מידי. מה עושים?!?!

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  24. יש לי מחשב בן כמה שנים, שמור ומטופח רק לפני כשנה הוחלף הגוף קירור למעבד בגלל שבקודם המאוורר שבק חיים, מדובר בלוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H התופעה שמתרחשת: המחשב נדלק, המסך נותר כבוי, ולאחר אולי דקה-שתיים נדלק המסך, ונראה שהדברים מגיבים אך הוא במסך לפני הבוט של הווינדוס שמבקש ריסטור. מאחר והמקלדת היא מקלדת USB אלחוטית, אין לי מה לעשות (אבל נתעלם מהעובדה הזו) אם עושים ריסט, או ברבים מהמקרים האחרים אני מדליק, הוא ישר נותן צפצוף קצר ומהיר מאוד ולבסוף מרסט או מכבה עצמו (הצפצוף מתרחש או בעת עליית המחשב או לאחר דקה-שתיים), מבלי שהמסך נדלק בכלל ככה או ככה, בשורה התחתונה לא ניתן להשתמש במחשב (המקרה שהוא מגיע לשלב הבוט של הווינדוס נדיר) האם זה סופו של הלוח אם? האם מדובר במשהו אחר? א…

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by RTTW,

אז ככה בעצם אני יודע שאני אשם בזה אבל עדיין מעניין מה ניסגר איתו בגדול... הסיפור הוא כזה יום אחד חזרתי הביתה ראיתי שהמחשב שלי ניתקע ולא יודע חטפתי קריזה הרמתי את המארז וזרקתי אותו על הקיר אחר הרמתי עוד פעם זרקתי... וזהו כאילו בגדול המארז הלך (כבר ניקנה אחד חדש במקום)... ואחרי זה חיברתי את כל החלקים בהתחלה לא עבדו אחרי זה יום אחד החליטו שהגיע הזמן לעבוד חחח קיצר חירבתי הכל בלי מארז באותה תקופה והכל עבד יופי... חוץ מהספק שרק עשה קול כזה כאילו הוא הולך להיתפוצץ חחחח כל כזה של ציפצוף עולה חח לא יודע מה זה והמאורר שם לא עבד :-\ :-\ קיצר מה ניסגר איתו???? מה זה הרעשים האלה והאם אפשר לסדר אותו איך שהוא

• 3 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.