עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by oferl31,

לא עובד .

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, תאמת אני מרגיש כל כך מושפל לשאול את זה אבל מה קרה לtask manager פתחתי אותו והוא פשוט נהיה ככה, ניסיתי ללחוץ על כל כפתורי ה F1-F12 או כל מיני קומבינציות של CTRL ומה לא כמו שאפשר לעשות באקספולרר אבל זה עדיין תקוע במצב כזה שיש רק את הרשימת משימות בלי הסרגל כלים ניסיתי גם ריסטרט, לא עבד...מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

3. פתאום כשאני מנסה להכנס להרדיסק השני שלי, הוא אומר לי שהדיסק לא מפורמט ושואל אותי אם לפרמט עכשיו, למה זה?!? בדקתי חיבורים, אין מצב שאני עכשיו מפרמט אותו יש לי שם דברים כל-כך חשובים. הארדיסקים שלי מחוברים ככה: Master - WD 80 GB 7200 RPM 8 Mb Buffer Slave - WD 120 GB 7200 RPM 8 Mb Buffer ה 120 הוא הארדיסק שעושה את הבעיה, יש לציין שלא חילקתי את הארדיסק למחיצות והוא כרגע פועל בשלמותו ( 111 ג'יגה ), לעומתו ה 80 מחולק ל 3 מחיצות. תודה רבה לפונים עריכה - שכחתי להוסיף את התמונה ;D

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  4. אז ככה, אני בדרך כלל לא שומע רעשים של הרדיסק בגלל שיש לי מאוררים מאוד מרעישים הערב החלטתי לסגור את חלקם, וחלקם להנמיך עד המינימום המארז פתוח פתאום אני שומע צפצוף, מי שמכיר את הצפצוף של הטלויזיות והמסכים לפעמים צפצוף צורם כזה מצייקקקק אני מחפש מאיפה הצפצוף, שומע מהכייוון של ההרדיסק יוצא לביוס, מנתק רק את החשמל של ההרדיסק, והצפצוף נפסק , מחזיר את החשמל, ממשיך הצפצוף צפצוף אחיד ומוזררר בעעעע מה זה לאזעזל ההרדיסק פועל לי תקין נדמה לי.. לא ראיתי בעיות מה אתם אומרים יכול להיות? נ.ב - יש לי אחריות על ההרדיסק אבל אני לא יוכל בימים הקרובים להחליף את ההרדיסק אז בנתיים אני שואל אותכם עוד נ.ב - הצפצוף לא חדש, הוא היה חי וקיים עד היום, אבל רק היום ממש שמתי לב אליו

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  5. שלום. כרטיס המסך (NVIDIA Geforce 8500GT) הוכרז כלא-עובד על ידי חבר שלי, ובגלל שרכש חדש, העבירו אלי. לאחר התקנתו במחשב שלי (slot PCI Express) הופיעו artifacts על המסך (באופן בוטה). אינני מומחה בענייני חומרה, ולכן אשמח אם תבחנו את הצילומים המצורפים, ותחוו דעתכם. שימו לב שיש 6 "מגדלים" (אין לי דרך אחרת לתאר אותם) שנראה כאילו בקעו. בנוסף, המאוורר של כרטיס המסך לא התחיל לעבוד אוטומאטית כאשר הפעלתי את המחשב (לא יודע אם זאת בעיה או לא, אבל החלטתי לציין זאת). בנוסף - האם יש צורך לחבר את כרטיס המסך גם אל ספק הכוח (כי לא עשיתי זאת)? ??? אשמח מאוד להציל את כרטיס המסך הזה, אם אפשר. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by avimw,

אז ככה, המחשב שלי ידידה שלי נדפק אז החלטתי לסדר לה אותו, המחשב עלה רק על מצב בטוח ואחרי שתי דקות נתקע.חיפשתי שם שיחזור מערכת לא מצצאתי (ווינדוס מיליניום) אז עשיתי פורמט להתקין 2000 בזמן הטעינה של הוונדוס הוא נקתע(וונדוס 2000 עוד לא עלה פעם אחת) אז עשיתי מצב בטוח וגם שם אחרי שתי דקות נתקע. התפשרנו על ווינדוס 98 עולה סבבה הכול טוב ויפה אבל הדרייבר של הכרטיס מסך משגע אותי, לא מצליח להתקין אותו EGOFOCE . מצאתי באחד הכוננים קובץ של גואסט GHOST כולל דריברים מותקנים ניסתי לפתוח את הגואסט בGHOST1999 זה אמר שזה ישן מידי. מה עושים?!?!

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  7. יש לי מחשב בן כמה שנים, שמור ומטופח רק לפני כשנה הוחלף הגוף קירור למעבד בגלל שבקודם המאוורר שבק חיים, מדובר בלוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2H התופעה שמתרחשת: המחשב נדלק, המסך נותר כבוי, ולאחר אולי דקה-שתיים נדלק המסך, ונראה שהדברים מגיבים אך הוא במסך לפני הבוט של הווינדוס שמבקש ריסטור. מאחר והמקלדת היא מקלדת USB אלחוטית, אין לי מה לעשות (אבל נתעלם מהעובדה הזו) אם עושים ריסט, או ברבים מהמקרים האחרים אני מדליק, הוא ישר נותן צפצוף קצר ומהיר מאוד ולבסוף מרסט או מכבה עצמו (הצפצוף מתרחש או בעת עליית המחשב או לאחר דקה-שתיים), מבלי שהמסך נדלק בכלל ככה או ככה, בשורה התחתונה לא ניתן להשתמש במחשב (המקרה שהוא מגיע לשלב הבוט של הווינדוס נדיר) האם זה סופו של הלוח אם? האם מדובר במשהו אחר? א…

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by RTTW,

אז ככה בעצם אני יודע שאני אשם בזה אבל עדיין מעניין מה ניסגר איתו בגדול... הסיפור הוא כזה יום אחד חזרתי הביתה ראיתי שהמחשב שלי ניתקע ולא יודע חטפתי קריזה הרמתי את המארז וזרקתי אותו על הקיר אחר הרמתי עוד פעם זרקתי... וזהו כאילו בגדול המארז הלך (כבר ניקנה אחד חדש במקום)... ואחרי זה חיברתי את כל החלקים בהתחלה לא עבדו אחרי זה יום אחד החליטו שהגיע הזמן לעבוד חחח קיצר חירבתי הכל בלי מארז באותה תקופה והכל עבד יופי... חוץ מהספק שרק עשה קול כזה כאילו הוא הולך להיתפוצץ חחחח כל כזה של ציפצוף עולה חח לא יודע מה זה והמאורר שם לא עבד :-\ :-\ קיצר מה ניסגר איתו???? מה זה הרעשים האלה והאם אפשר לסדר אותו איך שהוא

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by MasterGal,

היי חבר'ה, יש לי מחשב פנטיום 3 450 מגה הרץ עם שני ארד דיסקים של WD האחד מותקן בה WINDOWS והשני תוכנות שירים וכו'. היום פתחתי את המחשב וגיליתי שהWIN לא מזהה את הארד דיסק שלי פתאם,הארד דיסק חדש ואולי בגלל זה אני שולל את הרעיון שהוא נדפק, הוא מחובר על IDE שונה משל הארד דיסק השני ובלי ג'אמפר הארד דיסק שלי הוא 60GB אם זה עוזר. השאלה שלי למה זה קרה ומה אפשר לעשות כי אין לי כל כך הרבה רעיונות. תודה רבה מראש... גל. רציתי רק לציין שנורית האדומה שמראה כי הHD עובד דלוקה כל הזמן בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Impreza,

חיברתי הארדיסק אחר והחזרתי לרגיל והווינדוס לא עולה, זה רושם NTLDR IS MISSING וללחוץ קונטרול אלט דליט.. ועדיין אותו דבר ניסיתי לחבר מחדש כבל IDE, לנסות אחד אחר, לג'מפר בצורה אחרת ולא עוזר מה לעשות!?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by P4,

יש לי פנטיום 4 1600 עם 256 זיכרון RD-RAM ולוח אם של אינטל 450 - (אגב מה אתם חושבים על הלוח אם - האם הוא טוב?) ובכן - מה יותר טוב RD-RAM או DDR - אני ממש לא מבין בזה ועד היום חשבתי שזה אותו דבר.. אודה מאוד לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המחשב הנייד לא נדלק. הוצאתי ממנו את החלק שאליו נכנס המטען. מנסה להחליף אותו באחד חדש בתקווה שידלק. רוצים עליו בחנויות מחשבים 200 ש"ח. מאמין שב eBay אפשרי למצוא בהרבה פחות. על פי איזה שם אצטרך לחפש? זה מחשב נייד של לנובו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by errr,

ומה ההבדל לתפריט התחל?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  14. הכוונה איזה סדר עדיפויות הכי מומלץ? (לדוגמא:floppy,HDD-0,cdrom)

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום לכולם, שאלה קצת מטומטמת אבל בבקשה תנסו להבהיר לי משהו: יש לי לוח GIGABYTE K8-NF9 מבוסס NFORCE4 .. עכשיו רציתי להוריד דרייברים הכי עדכניים לCHIPSET שלי מהאתר של NVIDIA.. ומה שהורדתי והתקנתי זה גרסא 6.86 של NFORCE קובץ שנראה כך : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql.exe עכשיו מה שמוזר לי זה שהקובץ הקודם שהיה מותקן לי היה רשום כך: driver_chipset_nvidia_nf4.exe ופשוט אני רוצה להיות סגור שמה שהמחשב צריך קיים ומותקן לי.. בקיצור השאלה שלי היא אם בקובץ שהתקנתי ה6.86 יש את כל הרכיבים שאני צריך או אולי יש עוד משהו שפספסתי ואני צריך להתקין בנוסף..

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by אדן,

שלום רב לא מזמן לאחר סאגה שלמה של ניסיונות הצלה, ויתרתי על המחשב הישן והחלטתי לקנות חדש.הבעיה במחשב הישן היתה כנראה שריפה של הלוח אם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש, הכל היה טוב ויפה בלילה כיבית אותו והלכתי לישון.היום התעוררתי השתמשתי בו מעט ולפתע כבה המסך ועלה עשן מהמחשב.שמתי לב שהמתג האדום של הספק כן דלק.כשאני מחבר דברים לשקע הזה הם עובדים.כיצד אדע את מקור הבעיה?האם היא חשמלית-תקע בעיתי או קפיצות מתח של חברת החשמל?האם בחנות יסכימו לתקן את הנזק אולי זה בכלל באשמתם? הוצאתי המון כסף ואני ממש עצוב עכשיו אנא עזרו לי

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by segevgabay,

מהו הציפסט הז שנמצא על הלוח אם? איפה הוא ממוקם בלוח אם מה תפקידו והאם אפשר לקרר אותו בעזרת קירור אוויר/מים? :s05:

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. Started by almog1620,

היי. יש ברשותי מחשב נייח בן 8 שנים שהיה בשימוש משרדי, פורמט פעם אחת ועכשיו עבר אליי עם ווינדוס 7. המחשב הגיע אליי עם כמות אבק סבירה (שאותה ניקיתי) ומעולם לא עבר שדרוג חומרה או החלפת חלק באחד חדש. כמה שנים לדעתכם נשאר לא לחיות??? מאוד חשוב לי לדעת זאת מכיוון שאני רוצה לבנות בעצמי מחשב יותר טוב, ועליי לדעת מתי להתחיל לחסוך כסף ולתכננן. ובאופן כללי, מהיא תוחלת החיים של מחשב ממוצע? תודה לעוזרים.

19. שלום לכולם, שאלה שרציתי לשאול כבר הרבה זמן (הרצתי חיפוש גם בפורום אך ללא תשובה עדיין) : ידוע הרי ש HD בתקן SATA1 אמורים להעביר מידע בקצב תאורטי של 150.. שזה (ושוב תאורטית) יותר מהיר מ IDE של 100 וגם 133... רק שבבדיקה פשוטה דרך מנהל ההתקן של הSATA שלי במנהל ההתקנים (לוח עם NF4) שמתי לב שהכונן שלי (וגם של חברים) מגיעים למהירות רגעית בלבד של 118 בערך.. והרבה יותר נמוך מזה (משהו כמו 70) בעבודה קבועה.. אחרי שקרעתי וגם הבנתי מהמציאות שזו לא בעיה שלי אלא משהו נורמלי.. השאלה שלי היא: למה?? מה הגורם שמגביל את העבודה? מה כל הקטע בלהצהיר על מהירות מסויימת שהיא תכלס - שקר. ? *ובאותה נשימה - האם יש הבדל אם מחברים את הכונן למתח בחיבור יעודי של SATA לבין חיבורו לחיבור רגיל של מתח כמו בס…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by shushon,

יש לי מעבד אינטל 4 2.93, מהי הטמפ' התקינה שלו במהלך שגרה (לא במאמץ מיוחד)? מהן הסיבות שיכולות להיות לכך שהטמפ' תהיה גבוהה מהנורמל?

21. מעבד אינטל P4 1.7 478 לא יודע מה יש לו אבל הוא על 60 מעלות מה הוא הנורמל שלו ..?!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  22. הטמפרטורה של קונן ה2 טרה במחשב שלי היא 107 - 117 מעלות, זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. היי, הבעיה בכותרת. מבקש עזרה בבקשה. תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

24. היות ואני עומד להתקין את Windows 98 מחדש, יש לי שאלה קטנה: האם יש הבדל בין לשים את מערכת ההפעלה על Partition בגודל 2GB לבין 4GB? זאת כאשר מדובר במערכת הפעלה Windows98 וב- FAT32. אם זה בכלל משנה, אז מהו הגודל המומלץ ביותר? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. השתמשתי באיזה וכנה כדי לשנות גודל של תמונות וזה ממש אימץ לי תמעבד והוא הגיע ל55 מעלות וגם הלוח לסביבות ה50...והתחלתי ממש להרגיש את החום יוצא מהמחשב....האם זה יכל לגרום לי נזק למעבד\לוח או משו? כי המחשב ממש התחמם ועצרתי את זה באמצע :\....גם התעסקתי במלא דברים אחרים ברקע שהעמיסו עליו עוד יותר... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים