תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, תשמעו אני משתגע, נמחק לי הכרטיס קול, הוא קיים כמובן אבל לא מותקן, לא יודע מי מחק אולי אח שלי הקטן אבל בכל מקרה אין לי מושג איפה הדיסק ואני צריך שמישהו יתן לי איזה אתר שאני אוכל להוריד את ההתקנה, חבר שלי אמר שיש אתרים שאפשר להוריד את ההתקנה, כאילו כמו ההתקנה של הדיסק, בדקתי בהודעה הראשונה בפורום שרשום על אתרים להורדת דרייברים ולא מצאתי, אין לי מושג מה השם של הכרטיס קול אני משתגע, אני גומר משחקים בלי קול במחשב חחח, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו מכיר איזה אתר או משהו
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
- 3 followers
-
-
-
משהו השתבש בדפדפן אדג' שלי והפסיק לשמור לי סיסמאות. זה גורם לי הרבה טירחה כי יש לי סיסמאות רבות לאתרים שונים. מלבד כל מיני מנגנונים חיצוניים לשמירת סיסמאות - יש איזה מדריך איך להסדיר דרך הדפדפן הזה את שמירת הסיסמאות לאחר הקלדת דוא"ל?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם אפשר לעשות דיסק של וינדוס 98 שיהיה בוט כלומר שבמקום שאני יכניס דיסקט 1.44 עם התוכנה שמפעילה את ההתקנה שתוכן הדיסקט יהיה בדיסק ויעלה ממנו ולא מהדיסקט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לאחרונה בעיית מחשב חמורה ואני לא מצליח לאתר את המקור לבעייה. הבעייה מתחלקת לשני דברים, דבר ראשון, המחשב מכבה את עצמו לאחר זמן ארוך יחסית שלא משתמשים בו (לילה) אבל נשמע כאילו שהוא עובד כמו שצריך ולא באמת כבוי. הבעייה השנייה והמציקה באמת היא שכשמפעילים אותו הוא לא מצליח לעלות כמו שצריך. הוא מתחיל לעלות ונופל באמצע כל פעם, בכל פעם הוא מתקדם עוד קצת.. בדר"כ אחרי 4-5 איתחולים מחדש הוא מוותר ומפסיק לנסות, אך שוב הכל נראה עובד למשמע אוזן. בדר"כ מה שאני עושה בשלב הזה הוא לכבות את המחשב לגמרי ולהדליק שוב, מה שגורם לרוב לצפצופים שעפ"י הלוח אם שלי מורים על בעייה בזכרון. כדי לפתור את זה אני בדר"כ מנתק מהחשמל מחכה כמה דקות ושוב חוזר על התהליך, בקיצור לוקח בממוצע חצי שעה עד…
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הלוח אם abit kv8pro. כאשר אני מנסה לעשות BOOT מזיכרון נייד,המחשב לא מתייחס. שיניתי בביוס שיקרא קודם מUSB-FFD/ZIP/CDROM ושום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את מארז הזה ואיך מישמשים בוא.?? איך מחברים אותו ? http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v6000a.htm
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום חברים.מחפש עצה לסיטואציה שלי. בניתי מחשב ב2023 ,rtx4090 , 13900 מסתבר שהכרטיס מסך :zotec 4090 היה דפקטיבי.למזלי הוא נדפק במסגרת תקופת האחריות.אגב מגיע פרגון לאייבורי שנתנו לי זיכוי מלא ולא ניסו לברוח מאחריות. חשבתי לשדרג ל asus astral 5090 אבל אני לא סגור אם הספק שלי מתאים( Corsair 1200hx) מבחינת הוואט אין לי בעיה ,מה שמדאיג אותי זה החיבור 12v .ב5090 אני מבין זה מגיע עם חיבור יחיד של 6 פינים ולי בספק יש PCI’s 8 pins (6+2) ו eps/atx 12v,8pins(4+4) . השאלה עד כמה זה בטוח להשתמש באיזה מפצל והאם בכלל זה אפשרי,אני מניח זה לא מומלץ. היתי רוצה להימנע מרכישת ספק חדש… מה היתם עושים בסיטואציה שלי? אולי כדי לקחת משהו יותר חלש ולהימנע מלמכור כליה? Tldr: האם הCorsair 1200 hx מתאי…
-
-
- 8 תגובות
- 6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, הוצאתי לאחרונה את הכרטיס מסך שלי [5770] בגלל בעיות ואני רוצה להמשיך להשתמש במחשב. איך אני מחברת את הספק ללוח אם שיפעיל את הכרטיס מסך או לא יודעת, או שאני צריכה פשוט להפעיל כרגיל? אם אפשר בבקשה לענות במהירות, זה דיי סבל לעבור ממחשב חדש וטוב למחשב יישן ואיטי DX בתודה, הילה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק ארניל 2003 הוא לפעמים עושה לעצמו ריסטרט אבל עזבו אני כבר לא משחק במשחק אבל מה שכן מפריע זה שכשאני משחק במשחק קאונטר סטרייט לפעמים המשחק נתקע אתם יודעים כזה משמיע בלולאה כזאת את ה2 שניות האחרונות והתמונה נעצרת עד שאני עושה לו ריסטרט לפעמים הוא סוגר את המשחק לבד וחוזר לווינדוז אבל הגראפיקה בווינדוז יורדת להכי נמוך הכל קורה באמצע משחק לא בזמן קבוע זה קורה כמעט כל פעם וזה מעצבן עד שאני מצליח להרוג הרב אנשים נתקע משחק תבינו לבד כמה זה מעצבן מה עושים? Cpu: Amd Athlon XP 2000 Mother Board: Giga-Byte GA-7VAXP Memory: Corsair 256 MB DDR 3200 CAS 2 Hard Disc: Maxtor 80 GB 7200 Video Card: Giga-byte MAYA II Radeon 9700 Pro Sound Card: Hercules Game Theatre XP 6…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני שנתיים שלוש קניתי הגה למחשב הישן שלי והיה לו מן חיבור טורי שהתחבר רק לכרטיס קול שהיה במחשב, קניתי מחשב חדש ולא היה בו את החיבור המוזר אז העברתי את הכרטיס קול למחשב החדש ואיכשהו זה פעל לי ליומיומיים ועכשיו זה לא פועל לי. בגלל שאני לא יכול להתקין את הכרטיס קול הישן במחשב החדש (לא יצא אז וינדווס XP) וחיפשתי התקנה של הכרטיס לXP אבל לא מצאתי. יש סיכוי להשיג דרייבר כזה? או אולי יש אפשרות כלשהיא להחליף את החיבור הזה בחיבור USB? אני ישמח מאוד לקבל תשובה רן מאיר רן מאיר
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לאחרונה פרמטתי את המחשב מ XP כדי לשים לו 7 , אבל מאז השדרוג ה USB נהיה בלתי שמיש, מחבר את העכבר, נדפק אחרי 5 דקות ורק ריסטרט יעזור כדי להחזיר ושוב חוזר ככה כל הפורטים של ה USB... ויש 5 מאחורה ו2 מקדימה וכולם נדפקו, לפחות 1 או 2 לא עובדים בכלל והשאר עובדים רק כשנוח להם לכמה דקות ואז מפסיקים עם MALFUNCTION ERROR או שגיאה כזאת או אחרת בחומרה של ה USB ומדי פעם זה גם נותן לי BLUE SCREEN OF DEATH ועושה ריסט... עכשיו אני שואל יכול להיות שאם אני יחזיר ל XP זה יסתדר? קראתי שיש איזה משהוא שאם אתה מוריד מהרג'יסטרי זה לא נותן ל USB לכבות את עצמו בכלל (מעבר ל POWER SAVING) . ואם לא האם יש איזה דרך שאני יכול למצוא על הלוח עצמו פיזית את הבעיה? או אם יכול להיות שהבעיה היא בכלל בספק כוח? …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז הבעיה שלי מתחלק לשתי בעיות שאני לא בטוח אם הן קשורות אחת לשניה... המחשב יחסית חדש, (קצת יותר מחודש) ובשבוע האחרון הוא נתקע. מדובר בלוח אם של גיגהבייט, k8ns-9 (בלי מאוורר על הצ'יפסט), מעבד AMD64 3200+ בעיה 1: אחרי עבודה במשך זמן מסויים (כמה שעות, ולאחרונה אפילו כמה דקות) המחשב נתקע. המחשב משמש במיוחד לגלישה באינטרנט והרצת סרטים, אין שם איזה משחק כבד מדי.. הלוח לא נותן אינדיקציה לגבי טמפרטורה של הצ'יפסט, אבל אני נוגע ומרגיש שהוא חם. גם הכרטיס מסך הוא בלי מאוור ויחסית חם, אבל פחות. (nvidia geforce 6200). בעיה2: אחרי שהמחשב נתקע, הוא לא נדלק. זאת אומרת הוא נדלק, אבל המסך לא נדלק איתו, כלומר המסך לא מקבל נתונים מהמחשב. המחשב נדלק רק אחרי שאני עושה רסט לביוס. לאחרונה …
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, אתמול המחשב התחיל לעשות לי בעיות, מותקן עליו WINXP, כל פעם כאשר המחשב עולה עוד במסך של הלוגין, עוברות בערך 10 שניות והוא מאתחל את עצמו, וככה כל הזמן, ניסיתי לכנס לSAVE MODE, אך גם לשם הוא לא נכנס, בדיוק אותה תופעה, מתחיל לעלות ואז עושה אתחול. החלפתי זכרונות, כרטיס מסך, ספק כח. כל זה לא פתר את הבעיה. העלתי win mini מהדיסק של HIREN במקרה הזה לא היו אתחולים, הייתי שם קרוב לשעה, אבל כשניסיתי לעלות שוב את מערכת ההפעלה האתחולים לא חלפו. מה יכולה להיות הבעיה, מה עלי לעשות בשביל לפתור את הבעיה. תודה..
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יום בהיר אחד , בלי שעשיתי הרבה ,פתאום נעלמו לי כונני הסידירום מהמחשב ב Device manager הם מופיעים עם סימן קריאה , וכשניסיתי להתקין אותם עוד הפעם ,הוא כותב שיש בעיה והם כאילו לא מחוברים למחשב. הכוננים נפתחים ודולקים... והם עבדו לפני זה , לא נגעתי בכלום.. תודה לעוזרים מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה על הכותרת הבלתי עיניינית הזאת אני ישתדל לרשום יותר טובה להבא פשוט זה עיניין מאוד דחוף לי ואני חייב עזרה לאחרונה כל התוכנות נופלות לי כאשר המחשב מגיע למצב שהוא צריך לחשוב על משהו כבד אז הוא פשוט מכבה את התוכנה אני חייב שתעזרו לי מרוב תסכול אני חושב לפרמט זה תמיד קורה לי בפריימר ומאיה מה אני יכול לעשות כדי לסדר? אני בעל וינדוס אקס.פי בתודה מראש משה
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל ככה: יש לי בקר SAS/SATA בבית והייתי רוצה לחבר אליו הרדיסקים קיימים עם מידע עליהם,אני יודע שחיבור לבקר דורש פירמוט והגדרה של רייד אבל האם ניתן לחבר לבקר כזה הרדיסקים בלי לפרמט אותם??
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי מחשב חדש והתחלתי להתקין את הווינדוס על כונן ה ssd . בביוס הוא קורא את הדיסק קשיח השני של wd . אבל בווינדוס שאני נכנס למחשב שלי מופיע רק כונן ההssd .שעליו מותכן הווינדוס. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 512 מגה במחשב עכשיו יש לי עוד שניים שמתאימים למחשב , שאני מוסיף אותם המחשב עולה אבל מדי פעמיים זה עושה בעיות יוצא ממשחקים , אינטרנט לא עובד .? למה זה קורה צריך להגדיר אותו או לבדוק אותו באיזה תוכנה אם או טוב ? תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה ,קניתי כרטיס מסך למחשב של חבר HD5450 מותכן אצלו WIN7 64Bit ,חיברתי את הכרטיס הדלקתי את המחשב והוא ניתקע בסמל של החלונות (הסמל ממשיך "לנשום") אבל המערכת לא עולה. הוא יכול להישאר ככה גם שעה ולא להראות סימן שהוא ניתקע פשוט לא לעלות את המערכת ,אם אני מחבר את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם ,אפילו כשהכרטיס מסך יושב בPCIE המחשב כן עולה . אבל ברגע שאני מחבר את המסך לכרטיס החדש המחשב לא מסכים לעבוד ...אני כבר עובד עצות : : את הכרטיס חיברתי למחשב אחר (לשלי) עבד מצויין בבקשה עזרה תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 סטיקים של 256mb ddr 400....עכשיו מה שרציתי לשאול עם אני יחליף שתי סטיקים שלי בשניים של 512 ddr 400 הם יעבדו ביחד? תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מאחד מקרובי המשפחה שלו מחשב, שהיה בשימוש כבר הרבה זמן. הרכבתי לו את המחשב (לא הרכבה של המחשב, הכוונה לשים אותו בשולחן, לחבר מסך מקלדת רמקולים וכו'), המחשב עבד אחלה, הגדרתי לו רשת, הכל עבד יופי. מספר ימים לאחר מכן, הייתי צריך לחזור ולסדר את הרשת, כשהם טענו שהאינטרנט לא עובד. בדקתי הכל, הייתה תקשורת, אך לא כל היישומים פעלו עם האנטרנט (למעשה, רק קאזה עבד). לאחר מספר ימים, קראו לי שוב כשהמחשב לא נדלק. באתי, בדקתי, החלפתי כבלים של חשמל, שקעים, וכלום. פתחתי את המחשב, ראיתי את הלד הירוק דולק, ובנוסף יש לציין שלפעמים כשמנסים להדליק שומעים מעין זמזום מהרמקולים. במידה ומשהו תקול, מה יכול להיות תקול? או אם עשיתי משהו לא נכון, אז מה? *יש לציין שהספק ג'נרי. אקדים תודה, pM…
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים חיברתי סוף סוף מסך שלישי לכרטיס המסך שלי (HD5770), מה שהוביל לצורך לחבר את המסך העיקרי (Dell U2711) ליציאת ה-DP. בניסיונותי לגרום ל-eyefinity לעבוד, עדכנתי את כל הדרייברים והתוכנות התומכות של ATI/AMD. מאז העדכון, מספר פעמים בשעה (במרווחים שאינם קבועים) המסך מחשיך לכשתי שניות ומיד חוזר לנורמל. לא מדובר בכיבוי ואין "קפיצות", אלא כאילו האות שהמסך מקבל מהמחשב הוא של מסך שחור לחלוטין. יש למישהו רעיונות יצירתיים?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי קניתי מארז דיסקים חיצוני כדי לחבר דיסקים 3.5 ide בusb למחשב שלי שאין לו חיבורי ide בלוח למארז יש ספק כוח משלו. כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזוהה ועובד אבל מבצע כל פעם ניתוק וחיבור מחדש. בניתוק וחיבור מחדש הכוונה שהוא נעלם מהכוננים ב"מחשב שלי" וכל פעולת קריאה/כתיבה אליו נעצרת בשגיאה. רגע אחרי זה הוא מזוהה מחדש כאילו חיברתי אותו באותו רגע (קופץ החלון האוטומטי בוינדוס ושומעים קולות ניתוק וחיבור) זה קורה בעיקר כשאני כותב לדיסק וכמעט באופן מיידי. החלפתי כונן ide/כבל usb/חיברתי לפורט usb אחר. גם עדכנתי את הוינדוס והדרייברים ללוח וusb. לא היה כל שינוי. אם אני מחבר את המארז למחשב הנייד שלי, הכל עובד תקין. המחשב הנייח: לוח אם:gigabyte z97x-gaming 5 מערכת הפעלה: windows 7 64b…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-