עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ran_sha,

ניתקתי את המחשב ואז חיברתי אותו ומאז אני לא מצליח לא יוצאים צלילים מהמחשב ניסיתי לשמוע גם עם אוזניות והכל. התקנתי מחדש את הכרטיס ניסיתי לשחק בהגדרות וכלום לא עזר לי . תתנו לי בבקשה עצות מה אני יכול עוד לנסות לעשות. תודה.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  2. Started by Spitted,

בזמן האחרון המחשב שלי מרעיש בטירוף המאווררים תמיד היו רועשים, אבל עכשיו רעש חדש הצתרף, לפעמים הוא חזק ולפעמים הוא חלש, והוא מפסיק כשאני מעמיד את המחשב באלכסון מישום מה הוצאתי את הדלת של המחשב וניסיתי לבדוק מאיפה הוא מגיע... לפי השמיעה שלי הוא איפשהו מהאיזור של ההארדיסק, או הצורבים... האם זה אפשרי שהחלקים האלה ירעישו? אם כן, מה אני יכול לעשות? אני משתגע S:

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by tomas18,

היי חברה עשיתי פורמט למחשב עכשו אני לא מוצא שם דריבר או דיסק בבית מה אני צריך לעשות ? עזרה בדחיפות בבקשה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by levio,

אני לא יודע איפה לכתוב את זה אבל איך שאני לוחץ על מקש במקלדת כל המחשב נהיה איטי!!רצח למה זה ולפעמים גם אחרי כמה זמן נתקע לי העכבר ומקלדת..

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by Raz20,

המחשב שלי כל הזמן מגיב באיטיות ולפעמים יש לי מסך שחור (כמו דוס) ורשום לי למעלה: No bootable device - insert boot disk and press any key כשאני מפעיל את המחשב מחדש מראה לי את אותה הערה רק שאני מוציא את המחשב מהחשמל אז עולה לי הווינדווס. מה אפשר לעשות ?

6. שלום. יש לי קטע בסך שאם מוצגת בו תמונה או אתר או כל דבר אחר שמכיל צבעי שחור פתאום צצות עליו נקודות לבנות... צירפתי שני תמונות, בשניהן צילמתי מסך של אתר מסויים והדבקתי בצייר.. כשהתמונה נמצאת בצד הימני יותר הכל תקין אבל בתמונה 2 כשהתמונה בצד השמאלי יותר בתאום צצות נקודות לבנות... המחשב חדש יחסית מספטמבר.. נקי לגמרי מוירוסים וכו'.. דרייברים הכי עדכניים...

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by tovx,

שלום לכולם המחשב בהדלקה או בחזרה ממצב שינה נתקע באיתחול נשמעים 4 צפצופים( אחד ארוך ו3 קצרים ) וכלום לא עולה .לאחר כבוי או שנים לפעמים זה מסתדר ולפעמים יוצאת הודעה שאי אפשר לאתחל מהhd בתוך המחשב כל החיבורים בסדר לפי smart הדיסק בסדר לא הוספתי שום תוכנה או חומרה חדשה p42.4 asus p4s800 maxtor 80g 9600xt 1g ram כל הטמפרטורות נורמליות.מה זה יכול להיות תודות לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shulas,

ברשותי מערכת הפעלה וינדוס xp. המחשב אינו מזהה את מצלמת האינטרנט, סורק, קורא כרטיסים.הגדרתי את כל הדרייברים שנית אולם ללא הועיל. ניסיתיח את כל חיבורי ה USB - אבל אף אחד מהם לא עובד. התקנים אחרים העובדים על חיבורים אחרים בסדר (דוגמאת מקלדת ועכבר). מה יכול הליות מקור הבעיה?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by minor,

האם עלולה להתעורר בעיה כתוצאה מהסרת כונן 1.44 והקצאת ה-IRQ שלו לטובת כרטיס PCI?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  10. כל 20 ד' בערך בעת גלישה ושמיעת מוזיקה ביחד המחשב פתאום קופא {לא מגיב } לשניה ואז מסך שחור האור הופך לכתום {נורת ביקורת של המסך } ושום דבר פשוט שחור אגב המחשב לא נכבה רק המסך חשבתי שהמך לא טוב החלפתי מסך וזה קורה שוב מ ה - ע ו ש י ם ?... o9009

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by ESCMen,

שלום! ברשותי מחשב פנטיום 4 מע' הפעלה WinXP PRO SP2 ולוח אם של ASUS מדגם P4V533-MX היה לי זכרון DDR של 256MB וקניתי ביום שישי זכרון 512MB גם כן DDR. הבעיה שהמחשב לא מזהה את הזכרון החדש! כאשר הזכרון מחובר אליו ללא הזכרון הקטן, המחשב נדלק ללא ציפצופים אך לא עולה שום מסך! משהו אמר לי שכנראה צריך לשנות הגדרה כלשהי בביוס! אבל נכנסתי לביוס ולא הבנתי מה צריך לשנות שם??!! ההגדרות שנראות לי רלוונטיות שם הם תחת לשונית Advanced -->DRAM Timing שם יש 4 הגדרות שנראות לי שייכות לבעיה : 1. SDRAM Fequency בעל האפשרויות: auto,200mhz,266mhz 2.Configure DRAMTiming SPD בעל האפשרויות: disable,enable שהוא מאפשר במצב enable, את האופציות: CAS#Latency עם האפשרות ל 2clocks,2.5clocks …

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by King Kong,

שמתי לב שהמחשב דולק הרבה זמן ( כמה ימים / שעות רצוף ) אז המחשב ניהיה פאקינג איטי יותר זה טבעי ? אחי סוגר את המחשב כל פעם שהוא מסיים לעבוד איתו והמחשב תמיד "רענן" .. אסור להשאיר מחשב דלוק הרבה זמן ?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by Y-T-M,

יש לי מסך mag 786 pf לא דק קניתי מחשב חדש אך בלי מסך אין לי מושג אם זה קשור ולפני יומיים התקנתי רשת בין 3 מחשבים פתאום אני קולט שהמסך רוטט יש לו תנודות קטנות כאלה אבל הוא לא זז ואין לי מושג מה לעשות עשיתי degauss ולא עזר מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. אוקיי, אז תשמעו, קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה- זהו המפרט שלו: מעבד - AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ לוח אם- MSI K8N Diamond (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) צ'יפסט לוח אם - nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) רם - RAM 1024 הארדיסק- 80GB (אין בעיה של מקום) בקיצור, לפי מה שאני חושב- המחשב אמור להיות תותחי, ואני פשוט לא חושב שהוא מריץ את המשחקים בצורה הטובה ביותר, איך אני בודק את היכולות שלו? או איך אני משפר אותם? ועוד בעייה בקשר לטמפרטורה: שימו לב לTemp3 זה ממש מדאיג אותי המינוס 99 מעלות איך אני יודע על איזה רכיב במחשב מדובר? ומה אפשר לעשות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by drorgon,

שלום ברשותי מחשב AMD +2200 עם גיגה זיכרון, לאחרונה המחשב "קופא" למספר שניות ולא מגיב, כאשר בודקים במנהל המשימות אף משימה אינה צורכת 100% CPU וכמובן שיש הרבה זיכרון פנוי . בדקתי גם את הטמפרטורה והיא 27 מעלות ( יש לי מאוורר של זלמן ) האם יש למישהו רעיון מה ניתן לבדוק ומה הבעיה ? ( אני עדיין לא מוכן לפתרון של לפרמט ולהתקין מחדש )

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  16. Started by X-It,

איך מעדכנים BIOS?? יש לי קובץ ROM שהורדתי איך אני מתקין אותו?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. חבר הזמין מחשב חדש (הוזמן מחו"ל) לא מותקן דבר... (התקנה מ"ה עוד לא בוצעה.. רכיבים אחרים יותקנו אחר כך .. כשמחשב יעבוד) רכיבים: PROCESSOR Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor MOTHERBOARD ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Intel Motherboard MEMORY CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory GRAPHIC CARD eVGA e-Geforce 7600 GT KO PCI express 256MB GDDR3 Video Card w/HDTV (המארז עם 3 מאווררים) הוא הרכיב את מחשב לבד (המעבד היה מותקן כבר + היסינג - הוא רק בדק שיש הכל נראה תקין) 1. מה לעשות? לאחר שהבעיה תסתדר, נגיד שמשחה הטרמית לא נ…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  18. איך צורבים דיסק אם יש לי רק צורב DVD במחשב?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. ביטלתי את הזיכרון הוירטואלי יש לי 2GB זיכרון זה היה צעד חכם? כי בעיקרון אין לי שום צורך בזה ולפי מה שהסבירו לי זה חשוב כשכמות קטנה של זיכרון או כשמשתמשים ברבה זיכרון וכמובן לא נראה לי שאני יצליח לסיים את כל ה 2GB אז לא היה נראה לי שיש לי צורך בזה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

יש טיפה לחות על ההארד דיסק שאני רוצה לןהתקין האם הארד דיסק מספיק אטום וזה לא כל כך נורא? מה יקרא אם אני ינסה לפחות?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by The_SurfeR,

לפני כמה חודשים, נשרף לי המעבד שהיה AMD 2200+ בסוקט A ובגלל שלא מצאנו מעבד לאותו הסוקט במחיר טוב החלטי לשדרג את המחשב שמתי לוח אם Asus A8V - MX , מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHZ ומאורר של Foxconn אחרי שהפעתי את המחשב הוא לפעמים היה נכבה או נתקע או שפשוט נכבה המסך (לא בזמן קבוע ולא בפעולה מסוימת). אז שניתי את ההגדרות של הלוח אם שיעה AGP 4X במקום 8X ומאז המחשב הפסיק להיתקע הכרטיס מסך או Gexcube ATI radeon 9600 pro אז מה ההבדל בן AGP 8X ל AGP 4X ? מה יכולה ליהיות הבעייה ? ועוד כמה שאלות הטמפרטורה של המעבד עולה במשחקים ל 55 עד 60 מעלות, אם זה יותר מידי או מה לעשות אם זה ? והמחשב עושה רעשים של טרקטור לפעמים, גם שזה נשמע לא רק מהמאוורר, זה נורמלי ?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by moshon,

לחבר שלי יש בעייה מוזרה-הוא קנה מחשב חדש חיבר הכל (כמו שצריך) וכשהוא מחבר את מסך הcrt אין לו תצוגה (אפילו לא ברמת הביוס) וכשהוא מחבר את הvideo out עם s-video הוא רואה רגיל--גם בביוס... הוא כבר החליף את הכרטיס המסך ועדיין אותה בעייה (גם עשה עידכוני drivers) מישהו שמע אי פעם על דבר כזה (גם החליף מסך)... כרטיס מסך: x1600pro sapphire לוח האם: ga-m55 sli בתודה ובברכה משה

23. חיברתי את הצורב דיוידי ללוח אם שלי עם הכבל של הHDD זה יכול לפגוע בביצוים של הצורב או של המערכת עצמה? החיבור הוא IDE והHDD שלי הוא SATA2 תודה

24. שלום לכולם, היתה לי היום הפסקת חשמל ולאחר שזה הפסיק וחזר החשמל ניסיתי להליק את המחשב והוא לא נדלק אז החלפתי את ספק הכח והמחשב חזר לחיים.. אז ככה יש לי נורה כתומה עכשיו בפנל שרשום H.D.D. ורק שאני בזמן עבודה מריץ משהו אז אמור להיות הבהוב כמובן אבל אצלי יש אור כתום קבוע.. ניסיתי לאפס את הביוסוזה לא עזר...הוצאתי את המחבר חשמל ואת הכבל IDE וחיברתי בחזרה ולא עבד.. מה אני עושה ??? עידכון : עשיתי בדיקה לH.D.D. והוא תקין לחלוטין מה שגם הוא נקנה רק לפני פחות מחצי שנה.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by vad11,

אז ככה:אני שם את הכרטיס והמסך לא נידלק אבל כשאני שם במחשב של חבר שלי הוא עובד והכל מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים