תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, ישלי בעיה עם המסך הכחול. הוא מזכיר ת'קובץ: nv4_disp.dll מחיפוש בפורום ראיתי שלא רק אני סובל מהבעיה הזו.. קיים פתרון? -ישלי ת'גרסה הכי עדכנית של הדריבר של nvidia 93.71 העליתי גם ת'dump למטה.. הנה המידע הטכני: http://img220.imageshack.us/my.php?image=4503ls4.png נתוני מחשב: -יש דיסק התקנה -1024 ram -Windoes Xp Pro Sp2 -NOD32 תעזרו לי! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כשהמחשב עולה הוא כותב מעבד 1.7GHZ ומתחת לזה הוא כותב זיכרון ראם (כותב 520,000K למרות שיש לי רק 256 ) ונתקע, יש לי 3 סלוטים של זיכרון אם אני שם אותו בהכי שמאלי אז הוא מצפצף אבל באמצעי ובימני הוא לא מצפצף מה אני עושה ?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
התופעה הזאת התחילה לא מזמן אבל לאחרונה היא חוזר לעיתים קרובות יותר. המחשב מכבה עצמו בזמן לא קבוע ויכול להכבות לאחר שעה 20 שעות 10 דק ומתי שבא לו. אחרי שהוא נכבה אני מנסה להדליק אותו, הוא נדלק אבל לאחר 3 שניות שהוא מפעיל את עצמו הוא נכבה שוב. זה יכול לקרות הרבה פעמים ורק לאחר שאני מחכה זמן של 5 דק או מנתק אותו מהחשמל הוא נדלק שוב. בהתחלה חשבתי שזה בגלל האבק אז ניקיתי את המחשב בצורה יסודית מאבק אבל זה לא עזר. יכול להיות שזה בגלל התחממות יתר אבל בגלל שזו תופעה די חדשה אני לא חושב שזה בגלל זה. יש לי פנטיום 4 3 גיגה, 512 זיכרון כרטיס מסך של רדאון 9600 XT עם 256 זיכרון. יכול להיות שזה בעיה עם הלוח אם או הספק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה? הוא כמעט כל הזמן באחוז גבוה, המחשב הוא לא לצורכי משחקים, הוא אחרי פרמוט, ומתוך 40GB דיסק קשיח, אולי 7GB תפוסים. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מרעיש בטירוף המאווררים תמיד היו רועשים, אבל עכשיו רעש חדש הצתרף, לפעמים הוא חזק ולפעמים הוא חלש, והוא מפסיק כשאני מעמיד את המחשב באלכסון מישום מה הוצאתי את הדלת של המחשב וניסיתי לבדוק מאיפה הוא מגיע... לפי השמיעה שלי הוא איפשהו מהאיזור של ההארדיסק, או הצורבים... האם זה אפשרי שהחלקים האלה ירעישו? אם כן, מה אני יכול לעשות? אני משתגע S:
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המחשב שלי כל הזמן מגיב באיטיות ולפעמים יש לי מסך שחור (כמו דוס) ורשום לי למעלה: No bootable device - insert boot disk and press any key כשאני מפעיל את המחשב מחדש מראה לי את אותה הערה רק שאני מוציא את המחשב מהחשמל אז עולה לי הווינדווס. מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן דיסק קשיח SATA של WD בגודל 80 ג"ב ולמזלי הרע קיבלתי הודעה של מנגנון ה-SMART שסכנת קריסה מיידית, יש צורך להחליף וכמובן המערכת לא עולה אם כי בביוס הדיסק עדיין מזוהה. בבדיקה יסודית יותר של נראה שהבעייה היא בסעיף Re Allocated Sector Count אבל לא ברור לי אם זה מסייע במשהו. בכל אופן אני רוצה לנסות לשחזר את החומר ואני מחפש תוכנה מתאימה. הבעייה שגם אם הדיסק מחובר כדיסק שני ואני עולה לחלונות עם דיסק אחר הדיסק הבעייתי כלל לא מופיע. ניסיתי לשחזר עם תוכנת אקרוניס שעולה מ-CD והיא לא זיהתה את הדיסק. האם בגלל שהוא SATA? האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור? בתודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב בהדלקה או בחזרה ממצב שינה נתקע באיתחול נשמעים 4 צפצופים( אחד ארוך ו3 קצרים ) וכלום לא עולה .לאחר כבוי או שנים לפעמים זה מסתדר ולפעמים יוצאת הודעה שאי אפשר לאתחל מהhd בתוך המחשב כל החיבורים בסדר לפי smart הדיסק בסדר לא הוספתי שום תוכנה או חומרה חדשה p42.4 asus p4s800 maxtor 80g 9600xt 1g ram כל הטמפרטורות נורמליות.מה זה יכול להיות תודות לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה אני מביין שאין מספיק חשמל שמגיע לכרטיס מסך אבל זה פעם ראשונה שצץ לי דבר כזה איך אני יכול לפתור את זה???
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שמו לי במחשב החדש ווינדוס לא מקורי. עכשיו הבעיה שאני כל פעם שפותח תדרייבר של הכרטיס מסך אז נהיה לי שגאיות של ווינדוס ואז שאני משנה את הגדרות בכרטיס [למשל עושה איכות תמונה וכאלה אז תמיד זה לא עוזר לי כי תמיד אני רואה בסרטים או בעיקר במשחקים די טישטוש בקצוות כמו שתראו בתמונות שאני ישלח. אז השאלה היא שאמרו לי שרוב הסיכוי שהעדכונים של הווינדוס ישנים ואז זה מתנגש עם הדרייבר של הכרטיס מסך האם זה יכול להיות? [הכרטיס הוא x1950pro] [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
כל 20 ד' בערך בעת גלישה ושמיעת מוזיקה ביחד המחשב פתאום קופא {לא מגיב } לשניה ואז מסך שחור האור הופך לכתום {נורת ביקורת של המסך } ושום דבר פשוט שחור אגב המחשב לא נכבה רק המסך חשבתי שהמך לא טוב החלפתי מסך וזה קורה שוב מ ה - ע ו ש י ם ?... o9009
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לכתוב את זה אבל איך שאני לוחץ על מקש במקלדת כל המחשב נהיה איטי!!רצח למה זה ולפעמים גם אחרי כמה זמן נתקע לי העכבר ומקלדת..
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מארז SUNBEAM TRANSFORMER והוא מגיע עם 3מאוררים 80MM ואחד 120MM מכיוון שהרעש שלהם היה בלתי נסבל החלפתי ליותר איכותיים... כל המאווררים חוברים ע"י חיבור מולקס...שממנו יצא כבל כסוף...ובצד השני הופיע חיבור 3PIN (?) משהו כזה: http://www.lunasio-cooling.com/catalog/images/riduzione4pin_3pin.jpg עכשיו הבעיה היא שהוספתי עוד מאוורר 120MM אחורי של AC והוא בא רק עם 3PIN בלי המתאם הנ"ל. לכן אין לי מושג איך לחבר אותו, ולכן אני שואל: מצאתי על הלוח שלי (GA-945P-S3) מעבר לחיבור של המעבד ללוח אם שעליו כתוב CPU FAN.. יש עוד מקום שכתוב על הלוח "SYS_FAN" ואליו לא מחובר שום דבר... השאלה אם אפשר לחבר אליו ולא יגרם שום נזק...שאולי זה יקח מתח מיותר מהלוח אם... או אפשרות שניה... …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב היה נתקע לי כל הזמן ולא מגיב יותר רק אם הייתי עושה ריסט מהמחשב עצמו אז פרמטתי ועדייין זה נתקע המחשב עובד טוב ומהר ושאני נכנס לאתר כבד כמו וואלה או משו אחר זה נתקע והוא עובד מהר המחשב ושנכנס לאתרים נכנס מהר ופתאום נתקע למה זה ?!???? ? ? תעזרו לי תודה תודה תודה
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי חברה עשיתי פורמט למחשב עכשו אני לא מוצא שם דריבר או דיסק בבית מה אני צריך לעשות ? עזרה בדחיפות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ברשותי מערכת הפעלה וינדוס xp. המחשב אינו מזהה את מצלמת האינטרנט, סורק, קורא כרטיסים.הגדרתי את כל הדרייברים שנית אולם ללא הועיל. ניסיתיח את כל חיבורי ה USB - אבל אף אחד מהם לא עובד. התקנים אחרים העובדים על חיבורים אחרים בסדר (דוגמאת מקלדת ועכבר). מה יכול הליות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי מסך mag 786 pf לא דק קניתי מחשב חדש אך בלי מסך אין לי מושג אם זה קשור ולפני יומיים התקנתי רשת בין 3 מחשבים פתאום אני קולט שהמסך רוטט יש לו תנודות קטנות כאלה אבל הוא לא זז ואין לי מושג מה לעשות עשיתי degauss ולא עזר מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אוקיי, אז תשמעו, קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה- זהו המפרט שלו: מעבד - AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ לוח אם- MSI K8N Diamond (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) צ'יפסט לוח אם - nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7900 GT/GTO (256 MB) רם - RAM 1024 הארדיסק- 80GB (אין בעיה של מקום) בקיצור, לפי מה שאני חושב- המחשב אמור להיות תותחי, ואני פשוט לא חושב שהוא מריץ את המשחקים בצורה הטובה ביותר, איך אני בודק את היכולות שלו? או איך אני משפר אותם? ועוד בעייה בקשר לטמפרטורה: שימו לב לTemp3 זה ממש מדאיג אותי המינוס 99 מעלות איך אני יודע על איזה רכיב במחשב מדובר? ומה אפשר לעשות. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב AMD +2200 עם גיגה זיכרון, לאחרונה המחשב "קופא" למספר שניות ולא מגיב, כאשר בודקים במנהל המשימות אף משימה אינה צורכת 100% CPU וכמובן שיש הרבה זיכרון פנוי . בדקתי גם את הטמפרטורה והיא 27 מעלות ( יש לי מאוורר של זלמן ) האם יש למישהו רעיון מה ניתן לבדוק ומה הבעיה ? ( אני עדיין לא מוכן לפתרון של לפרמט ולהתקין מחדש )
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
המחשב דיי ישן אבל מספק אותי (athlon xp 2500) כשאני מדליק אותו הוא בדרך כלל נתקע בפוסט ורק אחרי שאני לוחץ על הריסט (לפעמים יותר מפעם אחת) המחשב עובר את הפוסט ועובד דיי טוב. לפעמים אחרי שהמחשב עובד שעה שעתיים מופיע הודעת טעות (אני ישמור אותה פעם הבאה שהיא תופיע) ואחרי שהיא מופיעה מתבטל לי הsound device וב-control panel מופיע לי תחת סאונד no audio device . הלך הלוח ? או שיכול להיות שמשהו אחר לא בסדר ? הוספתי את הודעת הטעות שמופיעה לי, אחרי שההודעה הזאת מופיעה אין לי יותר סאונד. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
חבר הזמין מחשב חדש (הוזמן מחו"ל) לא מותקן דבר... (התקנה מ"ה עוד לא בוצעה.. רכיבים אחרים יותקנו אחר כך .. כשמחשב יעבוד) רכיבים: PROCESSOR Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor MOTHERBOARD ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP Socket T (LGA 775) Intel 975X ATX Intel Motherboard MEMORY CORSAIR XMS2 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory GRAPHIC CARD eVGA e-Geforce 7600 GT KO PCI express 256MB GDDR3 Video Card w/HDTV (המארז עם 3 מאווררים) הוא הרכיב את מחשב לבד (המעבד היה מותקן כבר + היסינג - הוא רק בדק שיש הכל נראה תקין) 1. מה לעשות? לאחר שהבעיה תסתדר, נגיד שמשחה הטרמית לא נ…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני כמה ימים עכבר אלחוטי של TEAC עם תחנת עגינה. חיברתי אותו ל USB, שמתי את הבטריות והתקנתי את התוכנה שלו שהייתה בדיסק המצורף. ו... נאדה. לא עובד. כלומר הנורה האדומה של העכבר האופטי עובדת, אבל העכבר עצמו לא משפיע על הסמן במחשב. תהיתי אם למישהו פה יש רעיונות מה לעשות? האם הייתי צריך לעשות uninstall לעכבר הרגיל קודם? משהו? מישהו? בתודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי קטע בסך שאם מוצגת בו תמונה או אתר או כל דבר אחר שמכיל צבעי שחור פתאום צצות עליו נקודות לבנות... צירפתי שני תמונות, בשניהן צילמתי מסך של אתר מסויים והדבקתי בצייר.. כשהתמונה נמצאת בצד הימני יותר הכל תקין אבל בתמונה 2 כשהתמונה בצד השמאלי יותר בתאום צצות נקודות לבנות... המחשב חדש יחסית מספטמבר.. נקי לגמרי מוירוסים וכו'.. דרייברים הכי עדכניים...
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-