עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה יש לי מחשב ישן פנטיום 3 למחשב יש שתי כניסות של USB על הלוח, אחת מחוברת כדרך קבע למודם ואחת חופשייה. כניסה אחת תפוסה באופן קבוע על ידיי המודם. כאשר אני מנסה להכניס דיסק און קי לכניסה השניה אני מקבל הודעה שאין מספיק רוחב תקשורת כדי להפעיל את הדיסק און קי (נותן ש 78 אחוז מרוחב הפס המודם תופס ,ויש כמה וכמה אחוזים של רזרבה לווינודס או משהו כזה.) כשאני מנתק את המודם אז אין לי בעיה לשים את הדיסק און קי בכל אחת מהכניסות יש למישהו פיתרון איך אני יכול לפתור את הבעיה ? תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  2. טוב, החלטתי לעשות עוד סקר לאחר ששוב נשרפו לי חלקים במחשב... וההיסטוריה הקצרה של השריפות שלי היא כדלקמן: בשלוש שנים האחרונות נישרפו/ חטפו קצר אצלי במערכת 3 לוחות אם ו3 הארד דיסקים, 2 זיכרונות ומארז אחד איבד את היכולת להידלק (חיווט מחודש יכול לפתור את הבעיה?) כמו כן נשרף לי גם כרטיס מסך של ATI ה9600 פעם אחת אבל זה עוד היה למזלי בתחום האחריות. אז תהיתי לגבי כמה דברים, הראשון הוא אם אני היחיד שקורים לו כל הדברים הנפלאים האלו, או שאני ממש לא יחיד סגולה ויש יותר קורבנות ממה שנדמה... והשני זה מעין ניסיון להבין מה אפשר לעשות כדי לצמצם את הבעיה הזו, כרגע מותקן אצלי מגן נגד ברקים אבל אין לי אל פסק, האם כדאי לי להתקין אחד כזה? ולסיום ובאותו נושא ממש, הבעיה האחרונה שקרתה לי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Dude29,

שלום, אתמול בערב פתחתי את מארז המחשב בכדי לראות חיבור כלשהו יש לציין שלא נגעתי ולא שיניתי כלום - אלא רק הסתכלתי. לאחר שחיברתי את דופן המארז + חיברתי כבלים מתח/עכבר/מקלדת וכו' והדלקתי מחדש צפצופים מהירים, 2-3 שניות הפסקה, ושוב צפצופים מהירים ניתקתי שוב כבלים, חיברתי אך עדיין. פתחתי שוב לראות שאין כבל שנוגע באחד המאווררים כמו כן המסך לא נדלק אוטומטית נא עזרתכם הדחופה !!!

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by meirmiz,

קודם כל מילה טובה על הפורום.... נעבור לבעיה..(מצטער שזה קצת ארוך, אני צריך חוות דעת נוספת) הכל התחיל ביום בהיר אחד שהמחשב פשוט נתקע, הלכתי על השיטה הדיי ברורה פירמוט(גם ככה רציתי לעשות מזמן), הפירמוט וההתקנה של הXP עברו ללא תקלות, המחשב עבד כמו שצריך, עד ששוב הוא נתקע, כאן הבנתי שהבעיה יותר חמורה, נכסתי לפורום ולפני שפתחתי נושא חדש חיפשתי בעיות דומות, אז ככה, טמפ' נבדקת קבוע בביוס והיא בסדר גמור, ההארדיסק עבר בדיקת יצרן(תוכנה מהאתר)ירד מהפרק, כ.מסך נבדק במחשב אחר, וגם הוא ירד מהפרק, זיכרון, עבר בדיקה בMEMTEST ופה התחילה הבעיה, בדקתי את הזיכרונות כשרק כ.מסך והזיכרון מחוברים, הבדיקה התחילה לרוץ ואחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע הוא לא הראה שהזיכרון פגום כמו שיש בנושא FAQ בפו…

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by alfus73,

שלום. יש לי ארבעה מאוורים במחשב: 1. על הדופן 2. בספק 3. בכרטיס מסך 4. על המעבד. שאני מדליק את המחשב הוא משיע לי רעש צורם לכמה שניות אשר נעלם עם עליית Windows. פתחתי את המרכז וכל המאוורים עובדים ואפילו ניקיתי בהם אבק. שאני בודק את הטמ' של ה- NB וה- CPU הטמפ' היא בין 25 ל- 34 מעלות. המאוררים מחוברים עם ניטים ואין לי דרךלפרקם. האם הרעש הוא מאחד המאוורים? האם ניתן לפרק את המאוורים המחובירם בניטים (יש לי חשד שמדובר על המאוורר שמכסה את המעבד)? האם יש תוכנה אשר בודקת את תקינות המאוררים? שימו לב לתמונה המצורפת אשר מראה לי נתונים על המואררים שלי. האם זה נורמלי? מה זה בכלל מראה? האם זה קשור ? [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by easyuri,

מישהו יודע מהי הדרך הכי טובה לעבור למקלדת DSK בXP? אורי

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by kashish,

דבר ראשון המחשב שלי הוא לפני חצי שנה+ והוא עבד לי עד עכשיו בערך טוב מאוד,עכשיו הבעיה היא שכשמופיעות הבעיות הראשונות "שצצות" איך שאומרים אתה צריך לדעת הרבה,מה שלא איתרת עד עכשיו,אז ככה: *אני לא יודע את המפרט ה-מ-ד-ו-י-ק(וכן,המדויק!) של המחשב שלי והדפי-קנייה לא עוזרים.. אני רוצה לדעת דגם מעבד מדויק ומהירותו?כמו גם שכתוב למשל ....PENTIUM D וכמה ליבות! כרטיס מסך,דגם ומהירות ושאר המאפיינים שלו,ככה חלק בחלק.. דבר שני-->>אני צריך תוכנה שבודקת את מהירות המאווררים ואת טמפרטורת המחש,מעבד כרטיס מסך וכו'!לא מסובכת מדי ואם צריך אז אסתדר זה לא ממש נורא! דבר שלישי ואחרון--כל הזמן מציעים מדריכים לשיפור הביצועים,עכשיו אני לא מתכוון ולא רוצה להתכוון לעבור כל שלב של 'חיזוק המחשב' שלי …

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  8. Started by JonyPony,

אוקיי, כבר פתחתי פה ת'ראד בנושא, אבל הבעייה עדיין קיימת, אני אנסה שוב: יש לי צורב DVD של LG, דגם HL-DT-ST DVDRRW GWA והבעיה איתו היא שעם כל תוכנת צריבה אני לא מצליח לצרוב ביותר מX4. הבעייה לא הייתה כשקניתי את המחשב לפני שנה, וצרבתי בעיקרון על אותו סוג דיסקים. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב, התקנתי NERO חדש וניסיתי שוב ועדיין אותה הבעיה! המפרט של המחשב הוא P4 (Prescott) 3.2Ghz לוח אם AUSU P5GD2 2GB זכרון DDR2 של TWINMOS על 4 סטיקים של 512 HDD 200GB של WD בחיבור SATA2 הצורב הנ"ל וגם כונן DVD רגיל של LG GDR8163B (הצורב על Cable select והDVD על SLAVE) מישהו? משהו? הצילו! נמאס לי לחכות רבע שעה למשהו שאמור לקחת 5 דקות!

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by DXM,

או קי ככה המחשב שלי פשוט קופא כל הזמן לאחר איזה שעה של עבודה. בדקתי את רוב האפשריות שלא קשורות בחלקים הפיזיים (יענו לא פתחתי את המחשב ובדקתי אם משהו לא מחובר טוב)... כי אני לא יודע... הזכרונות לא מלאים המעבד רץ נורמלי... עכשיו אני חושד שמדובר בכרטיס מסך, בגלל שלאחר מכן המסך לא נדלק, עד שאני לא משחק אם הכרטיס מסך. (מנדנד אותו מבחוץ). המסך לא נדלק......... מה שכנראה שולל את זה שהמחשב פשוט לא מגיב, האינטרנט מפסיק לעבוד (הוא לא מקבל DATA) אלט קונטרול דלית לא גורם לא לטעון, כפתור POWER במקלדת לא מגיב. מפרט: MB ASUS P4P800 SE p4 2.8 ghz 512 MB GF 5500 (של INNO3D) זהו נראה לי... האם מישהו יכול להבין את הבעיה מהנתונים הנ"ל אשמח להצעות.........

10. שלום אני חדש פה אני צריך בבקשה עזרה שום משחק לא עובד לי בכלל אפילו משחק ישן זה מחשב חדש ואני לא יודע מה הבעיה יש לי דרייברים מעודכנים כמה שרק אני יודע אני צריך עזרה בבקשה[br]פורסם בתאריך: 2.01.2007 בשעה 21:58:07 סליחה..!!מדובר בכרטיס מסך Intel® 82945G Express Chipset Family זה מפעיל לי תמשחק נותן לי לשחק בדיוק שנייה או אפילו בכלל לא נותן או שמפעיל תמחשב מחדש או שעושה לי צבעים על המסך ונתקע כל המחשב מה אני עושה במצב כזה בבקשה תעזרו לי זה מחשב חדש חדש הבנתי שהכרטיס מכיל 128 מגבייט אך זה יכול להיות שהוא א מקבל לי אף משחק תודה לעוזרים..

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  11. שלום! יש לי בעיה עם המחשב. כאשר אני מפעיל את המחשב, לאחר זמן מה שהמחשב היה כבוי - המחשב עולה לכאורה כרגיל, נכנס לווינדוס ומאפשר לי לבחור יוזר - ואז מאתחל את עצמו. כאשר הוא חוזר, הוא מודיע שהמערכת קרסה עקב תקלה קריטית - ולאחר אירוע מרגש זה, הוא עובד בלי הגבלה - שנים. יש לכם ניחוש מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם נראה תקין, ותוכנת MEMTEST לא העלת כל בעיות.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ilay22,

המחשב שלי מתנהג מוזר לאחרונה: כל משחק בעל גרפיקה בינונית+ נתקע אחרי כמה דקות של משחק ACDSEE שאני מתעסק איתו עם קבצים ברזולוציה מאוד גבוהה כל הזמן נתקע תוך כדי ניסיתי להריץ תוכנה לבדיקת יציבות של הכרטיס מסך, מצאתי את rael time HDR והוא קרס. אילה ההגדרות: וזה מה שאני מקבל: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  13. לאחרונה חשבתי על פתרון לבעיה של סידור חוטים במארז שכידוע הוא כל כך מבולגן עם החוטים ומצאתי... לדבר הזה שבתמונה קוראים ספירלה שקופה שהיא מיועדת לאיגוד חוטים .. לרוב היא בשימוש החשמלאים שבונים לוחות חשמל כאשר הם משתמשים בה לאגד את כל ה"סבטוחה" שנוצרת שם. אפשר להשיג אותה כמעט בכל חנות לממכר מוצרי חשמל לתעשייה ואם לא .. אז תזמינו ... הבאתי גם דוגמא מהמארז שלי.. אשמח לשמוע תגובות... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by ilay22,

נא למחוק [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  15. Started by avihy,

כאשר אני מדליק את המחשב שלי נשמע רעש חזק מהמחשב (רעש חזק של משהו מסתובב ) בכל הדלקה. כאשר מערכת ההפעלה עולה הרעש החזק נפסק אבל כאשר מתחלים להפעיל תוכנות או לבצע פעולות במחשב לפעמים הרעש חוזר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dominic16,

יש לי את הצורב NEC DVD RW ND-3520A וכשאני מנשה ליצרוב על DVD או דיסק רגיל זה עושה לי את בעיה DMA-driver error, CRC error ואין לי מוסג מה זה אומר וזה גם בנרו 7 וגם ב אלכוהול 120% הלוג של נרו 7 http://www.fps.co.il/Files/1167754775.txt

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by vm,

כמו שאתם יכולים לראות במפרט שלי, לא צריכות להיות לי בעיות איטיות בכלל במחשב (E6600, ארבע ג'יגה RAM וכו'..) אבל בכל זאת כשמערכת ההפעלה עולה לוקח לה זמן יחסית רב להעלות את האקספלורר ומידי פעם היא נכנסת ל"שיתוק" של דקה או שתיים. מדוע אני חושב שזאת בעיית חומרה? ראשית מדובר במחשב חדש, והדבר קרה מייד לאחר התקנת מערכת הפעלה (ומאז במשך כמה ימים). שנית, התקנתי מספר פעמים את מערכת ההפעלה מדיסקים שונים. שלוש, ההארדיסק עושה רעשים מאוד חזקים בזמן עבודה (לא תקתוק יציב, אלא כל פעם שהוא קורא הוא קורא בקול רם..). האם ייתכן שמהירות ההארדיסק איננה מספקת לשאר החלקים? האם ייתכן שהארדיסק דפוק? אולי זה משהו אחר? תודה על העזרה, עמרי

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by ירון דיין,

לאחותי יש מחשב די ישן amd דומה ל"סלרון" החלפתי לה כרטיס זיכרון ram בהתחלה הכל היה בסדר . אחרי כמה ימים המחשב ניתקע לאחר כיבוי לא נידלק ! בהדלקה נורית ה "power " מהבהבת ( אמור לידלוק קבוע ) בפנים המאווררים עובדים הנורית על לוח אם דולקת וזהו !!!!!! המסך לא נידלק - כ ל ו ם !! 1 - החזרתי את הזיכרון הישן - לא עוזר 2 - אן שום ציפצופים ! 3 - לאחר הוצאת והחזרת כבל המתח מהספק לפעמים עוזר אך לזמן קצר !! 4- בבקשה עזרה - החלפתי כרטיס מסוג sdram ???

19. Started by shoomil,

D:\EMULE\Incoming\(Celeb) bloodsport .wmv::Output Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTempor…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  20. Started by rrroonnii,

יש לי תמעבד הזה. אז נגיד שאני לוקח את האתר ומשחק איתו על המסך אז המסך די נתקע כזה בקטנה. למה זה קורה עם מעבד כזה?[הכוונה שאני מעביר אותו על הסמלים אז הם נעלמים וחוזרים.תגידו לי מי מה זה יכול לקרות מאיזה סיבות?[המעבד לא מתחממם] ודרך אגב קרה לי גם באמצע משחק שהמסך התכבה רק המסך. ואין לי שום בעיה של התחממות. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  21. שלום, אני לא מצליח לפתוח את הדפדפן אינטרנט אקספלורר. כשאני מקליק דאבל-קליק על האייקון שלו זה עושה סימן כאילו שהוא הולך להפתח אבל בסוף הוא לא נפתח. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה קשור לזה שהורדתי את קאזה ומחקתי אותה? אולי זה משהו בחומת האש?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום יש לי סטיק אחד של 512DDR 3200 של חברת TWINMOS לוח אם מדגם Asrock939 Dual PCIE/AGP עכשיו כמו שאמרתי הסטיק של הזיכרון זה 3200 (כלומר 200MHZ זה גם מה שרשום על הסטיק עצמו) אבל בתוכנה CPUZ זה רושם לי שהוא עובד רק על 133MHZ מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה שנה טובה והמשך ערב נעים! עריכה: עשיתי Restore to Optimal Settings בביוס עכשיו זה עלה ל 166MHZ אבל זה עדיין לא 200

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  23. אני שומע רק קול ולא וידאו אני רואה מסך שחור אמרו לי שצריך להתקין מקודדים משהו כזה איך עושים אתזה? תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. Started by UsrNam,

התקנתי את הדרייבר, בדקתי באפשרויות שהכל על On, והכל על הכי גבוה ועדיין אי אפשר לשמוע כלום. מה עליי לעשות?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by 10GaZ,

המפרט של המחשב מפורט מימין. מבחינת התוכנה: וינדאוס XP SP2. רצות ברקע: אימיול תוכנת הכרטיס מסך של ATI EasyTune של GB ואינטרנט אקספלורר 7.0 פתוח (טאב אחד) סה"כ זכרון פנימי בשימוש (על פי הTask manager) הוא 420 מגה בייט (מתוך ג'יגה זיכרון). פנוי יש כ420 מגה בייט 1. למה פנוי יש לי רק כ420 מגה בייט ולא כ580 (השלמה ל1 ג'יגה)? 2. האם המערכת תופסת יותר מידי זכרון פנימי?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים