תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הצורב, הוא לא צורב כלום, בכל צריבה הוא עושה לי: Invalid Block Address, זה עושה לי את זה גם בסימולציה. ניסיתי להחליף דיסקים, עדיין אותה הבעיה, התקנתי מחדש את נרו, את הגרסה החדשה ביותר, והבעיה לא נעלמת. למישהו יש מושג מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אוקי אז ככה: היום אני עובד על המחשב, ואז פתאום המסך נכבה ונדלק והעכבר והכל הפסיק לזוז.. אוקי אחרי איזה דקה שחיכיתי עשיתי ריסטרט למחשב.. שהוא נדלק הוא נכנס לביוס ואמר להגדיר את ה frequency sequence ושמעכשיו הוא עובד על safemode. שנראה לי שזה התדרים של המעבד בmhz..בכל מקרה השם של המעבד הוא: intel pentuim 4 2.6 ghz. לוח אם: asus p4sgx- mx uazy ספק ג'נרי כלשהו של 400 וואט.. 512 ram hd 80 giga חברים ממש אשמך לעזרה זה המחשב שאני עליו רוב שעות היום לצורך עבודה אימיילים וכדומה. בתודה yonash53. עריכה: גיליתי 2 דברים מעניינים בביוס 1. שגם שהוא על ה safemode בביוס הוא קורס. 2. יש איזה אזהרה בpower managment של המאורר של הcpu. הוא כותב orpm באדום ואפשר לעשות על זה איגנור. 3. הוא עו…
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת לקסמרק מדגם Z54 ,אכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין אותה, רשום לי הודעתה המשתמש ביטל את ההתקנה!,ואני בכלל לא ביטלתי כלום. וככה אי אפשר להתקין אותה, גם בעוד 3000 ניסיונות של התקנה. בבקשה מישהו יודע תודה THANKS
-
היי,קניתי משחק פיפא 2023 ואני לא מצליח להפעיל אותו הבנתי שצריך לעשות שינויים בBIOS אז השאלה שלי אם צריך לדבר עם טכנאי והוא בשליטה מרחוק ישנה או שאפשר לשנות לבד בלי להזיק למחשב
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני חושב שהגיע הזמן להחליף ספק במחשב לי , וזאת מאחר שיש לי חשדות לגבי הצורב שלעיתים צורב ולעיתים לא . משהו במתח של המחשב לא מסתדר לי . רציתי עיצות לגבי איזה סוג ספק לקנות וכמה וולט ? עיצות התקבלו בברכה תודה מראש דני
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מחשב ישן נפתח בחלון הזה מערכת ההפעלה שלו זה ויסטה (או מה שהיה אחד קודם, לא זוכרת איך נקרא) מישהו יודע להדריך אותי מה אני עושה מפה? (רוצה רק לחלץ את הקבצים שנמצאים שם)
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ידידים. יש לי מחשב ובו בעיה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן. מערכת ההפעלה מותקנת על כונן SATA שמחובר לבקר SATA PCI. שני דיסקים SATA אחרים מחוברים ישירות לבקר שעל הלוח. מערכת ההפעלה עולה כשורה והכל בסדר, אבל כשאני מנסה לגשת לקובץ שנמצא על אחד מכונני ה-SATA האחרים (שמחוברים ללוח), אני נתקל בשיהוי מעצבן של כשניה. יש למישהו מושג למה ומדוע זה ככה ואיך אפשר לפתור את זה? אנא בטובכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הנורה של הפאוור דולקת ורק אחרי חצי דקה בערך הדיסק הקשיח מפעיל את עצמו ומעלה לי את מערכת ההפעלה האם יש לשנות משהו בביוס????????? [נערך ע"י amiram] בשביל מה כל סימני הקריאה שהיו בכותרת?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ? **אם לא אז אוליי יש תוכנה דומה שכן עובדת ???
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום הכל התחיל שחיברתי מערכת גדולה למחשב ולא הצלחתי לשמוע בה מאז הכרטיס קול(המובנה) שלי לא עבד... עכשיו החלפתי כרטיס קול ואני מחבר אותו והוא גם לא עובד קניתי עכשיו creative soundblaster וחיברתי אותו ל PCI מתחת ל כרטיס מסך שם והוא לא עובד לי לא יודע מה הבעיה... אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה שוט כפרה תודה עכשיו חיברתי אותו גם ל PCI השני ועדיין לא עובד
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום! המצלמה שלי שומרת תמונות על כרטיס SDHC 4GB של סאנדיסק, ובעזרת מתאם לUSB אני מעביר את התמונות למחשב - כך עשיתי כבר לא פעם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי זאת, אני נתקל בבעיה - בכונן שהמחשב קורא מופיע רק קובץ אחד ללא סיומת ששוקל 0K, בשם: ".USBC `iF" על הכרטיס בוודאות יש תמונות - ניתן לראות אותם על מסך המצלמה כשהוא מוכנס אליה. בנוסף, בדקתי על הכרטיס שהוא לא היה במצב נעול בעת חיבורו למחשב. מה עשויה להיות הבעיה? יכול להיות שווינדוס 10 מתקשה בקריאת כרטיסים כאלו? יש פתרון או שצריך להגיד שלום לתמונות? אודה לכם מאוד על עזרתכם! יום טוב (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה. המחשב שלי נדלק לאחר כמה פעמים שאני עושה ריסט הוא פשוט לא שולח סיגנל למסך רק אחרי איזה 5 דקות מה אתם מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו כרטיס מסך : x1900xt ויש לו 2 יציאות DVI אך אין יציאות VGA רגילות המסך שלי הוא CRT ואני לא מתכוון להחליף אותו. האם יש דרך לחבר כרטיס מסך שתומך רק ב - DVI למסך שתומך רק ביציאה אנלוגית רגילה? ואם כן כמה בערך עולה המתאם הזה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחודשיים בערך gtx 1060 6gb oc i5 8400 16 gb ram השאלה שלי אם אני צריך לנקות את המחשב בזמן הקרוב ואם כן אז בחנות או לבד? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש בעיה עם הדפדפן, זה חושב שעות לוקח לו 700 שנה להיכנס לאתר מסוים ולחשוב בכלל כאילו שהרגתי אותו לא יודע מה לעשות.. *המחשב עצמו עובד מהיר מעבד i3 עם 4 גיגה זיכרון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד והלוח נשרפו לי גם כן לפני 4 חודשים{המעבד היה 5600x2 89w } לכן אני חושד בכמה חלקים אבל אני חייב עזרה ממכם 1אז ככה אני חושד "בספק "hec400w שכנראה היה מביא מתחים לא נכונים ושרף הכל איתו ביחד{בכל מקרה אני צריך להחליף אותו}ולכן אני קונה ספק אחר 2אני חושד גם כן" בארקה "שבבית ולכן קניתי את זה > http://www.getit.co.il/Prod/33144/ 3 אולי זה הכרטיס x1950p הרותח כמו תנור ששרף לי את כל העסק? {לכן אני קונה לו מאוורר טוב} מה שנשאר זה הלוח k8nf4 של אלבטרון צפסט nf4 האם הוא לא תומך במעבד 6000 ולכן הוא שרף לי אותו ? איך אני יכל לדעת אם הוא תומך ? בדקתי באתר היצרן וזה סיבך אותי אני לא מבין בזה ואני חייב עזרה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. מזמן לא עדכנתי דריברים חדשים של VIA4in1 והלכתי לחפש את הדריברים הכי חדשים. כתבתי בחיפוש של האתר via 4in1 והוא נתן לי הרבה תוצאות , אבל התאריכים לא כל כך ברורים , יש שם חדשות משנת 2001 ולא רציתי להוריד דריברים משנת 2001. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הדריבירם הכי חדשים ל4in1? תודה.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ! אני מחזיק ברשותי כרטיס מסך HD5770 שמחוברים אליו שלושה מסכים בחיבורים להלן: DELL U2312HM - DVI DELL P2414H - DP HDTV 120Hz - HDMI כל המסכים עובדים על רזולוציה 1920x1080 @ 60Hz כשאני גולל את המסך למשל בדף אינטרנט או שהתמונה על המסך יש קריעה בקו מסויים במסך אחד מן המסכים. שמתי לב שאם אני בוחר בדרייבר שהמסך שיש את הקריעה "Make Preferred" אז הקריעה נעלמת מהמסך הזה ועוברת למסך האחר. אני בטוח שבגלל זה זה לא בעיה במסך עצמו כי הוא עובד תקין לגמרי מהרגע שאני עושה "Make Preferred", ככה שזה גם לא הכבלים עצמם. מחקתי והתקנתי באופן נקי דרייברים וניסיתי אפילו גרסאת בטא אבל הבעיה לא נפתרת. אני חושד שזה או הכרטיס מסך עצמו שכבר נמצא אצלי כמה שנים, או נקודה אחרת למחשבה היא שהקריעה התח…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אחד אמר פה שנתקע לו המעבד על המאורר חזק... אז הנה הפתרון תופסים את המאורר ומסובבים אותו לאט לאט עד שאתם מרגישים שהמעבד נפל לסוקט... חזרה ... עכשיו עשיתי את זה וזה פעל ! מסובבים אותו קצת ... לא בכח.. בהצלחה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המחשב נפל על הרצפה והלך המסך. יש סיכוי לתקן אותו בעצמי? שווה ללכת למעבדה לתיקון? כמה זה יעלה? המחשב IBM כבר בן ארבע וחצי, אבל עבד יפה עד עכשיו. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, יום אחד הדלקתי את המחשב,המחשב נדלק,אך המסך עשה צורות משונות,ואז הפך לפסים של שחור ואפור. הבעיה היא לא במסך,ניסיתי עם מסך אחר שעובד ואותה בעיה גם בו. מה יכולה להיות הבעיה?ומה ופיתרונה? תודה..(:
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-