עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shedox,

יש לי מקלדת של Logitech יחסית חדשה (שנה אולי), הבעיה היא שכל פעם שאני לוחץ על מקש החץ השמאלי ועל מקש נוס, אז המקש הנוסף לא מגיב .. בכל שאר המקשים הכל עובד בסדר. אני מניח שאפשר לתקן את זה בהגדרות ? או שזו בעיה רצינית ?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by liloli,

שלום רב. לאחרונה המחשב התחיל להראות סימני מצוקה כאשר אני לוחץ על הדלקה הוא כאילו מנסה "להתניע" ללא הצלחה במשך כמה דקות ואז לבסוף הוא מופעל ועולה. צירפתי סרטון של התופעה יש לציין שמה שרואים זה רק דקה וחצי מתוך 8-10 דקות עד לרגע שהוא מצליח להידלק. אשמח לקבל טיפים או מידע קונקרטי לגבי הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה. אציין כי ניתקתי את כל הכבלים של החשמל מהלוח אם והכרטיס מסך ואף הוצאתי את הזכרונות והחזרתי הכל למקומו במטרה לנסות ו"לשחרר" אולי מתחים במעגלים וזה זה לא עזר. https://youtu.be/CNFZ1gS25bM

3. בדיוק איך שה-WINDOWS עולה המחשב עושה מן רעש מוזר כזה "טורורו" ואז נכבה בלי שום התראה בלי כלום מה נראה לכם הבעיה? ואם אני אפרמט זה יעזור? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  4. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של דל מדגם VOSTRO 3350 מערכת הפעלה: ווינדוס 7 - 64 סיביות. נראה לי שעדכנתי את כל הדרייברים (בדקתי באמצעות תוכנת dell support assist ) ואת חלק מהדרייברים שהתוכנה לא הצליחה להוריד הורדתי לבד באתר של דל. בדקתי בביוס שמצב ה USB על מצב מופעל. כרגע אני מצליח להטעין את מכשיר הפאלפון שלי, אבל אני לא מצליח להיכנס לתקיית קבצים של המכשיר. כמו כן, שאני מכניס דיסק און קי, האור בדיסק נדלק אך המחשב לא מזהה לי אותו. אותו כנ"ל גם לגבי העכבר הנייד, כשאני מחבר אותו אני לא מצליח לעבוד איתו (למרות שהוא פועל מצויין במחשב אחר). עדיין לא הצלחתי לפתור את התקלה וממש ממש אשמח לעזרתכם/ן!!

• 2 תגובות
    • 8.3k צפיות
  5. Started by KF,

לא מצליח להסיר את הוירוס הזה.. שמתי לב שהTASK הזה מופעל אוטומטי רק כשאני מחובר לאינטרנט. ניסיתי להריץ superantispyware ו Malwarebytes אבל הם לא מוצאים את הוירוס הזה. מדובר על rss.exe שחונק לי את הCPU 100ִִ% עזרה בבקשה. (WIN 7 64 BIT)

6. Started by MasterKish,

שלום לכולם. יש לי כרטיס קול onboard היה מחובר למחשב מגבר והחוט שהיה מחבר ביניהם נהרס אחרי שהחלפתי אותו בחדש לא היה לי קול יותר המגבר תקין והמחשב כותב שכרטיס הקול תקין אבל לא משנה מה אני עושה וכמה פעמים מתקים מחדש ובודק חיבורים פשוט אין לי קול אמרו לי שהלך לי הכרטיס קול אז הבאתי כרטיס קול אחר ישן שאמור לעבוד המחשב מזהה אותו אבל אני לא מצליח להתקין אותו קראוי כי אני לא מוצא דרייבר בשום מקום עם למישהו יש רעיון איך אפשר לתקן את זה אני מאוד אודה לו כי אני בלי סאונד כבר מספר חודשים. נ.ב הכרטיס שאני לא מוצא לו דרייבר זה sound blaster live 5.1

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by Tuga,

שלום בשבת האחרונה התחילו להיות לי בעיות עם המחשב. לסירוגין קיבלתי מסך כחול עם מינידמפ שמפנה אותי לקובץ הרשום בנושא או לסירוגין מסך שחור והמחשב היה מאתחל את עצמו. אחרי בדיקות באינטרנט הבנתי שהבעיה קשורה לזכרון כונן קשיח או ראם. התחלתי לבדוק הראם נמצא תקין התחלתי לבדוק כוננים קשיחים. הוצאתי אתמול את כונן ה SSD ומאז הבעיות הופסקו... האם ייתכן שכונן SSD יגרום לבעיה כזאת? כמובן שאני עוד בודק שהמחשב אכן לא נכבה נשאיר אותו דולק במשך שבוע. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by iSneak,

יש לי בעיה עם הצורב, הוא לא צורב כלום, בכל צריבה הוא עושה לי: Invalid Block Address, זה עושה לי את זה גם בסימולציה. ניסיתי להחליף דיסקים, עדיין אותה הבעיה, התקנתי מחדש את נרו, את הגרסה החדשה ביותר, והבעיה לא נעלמת. למישהו יש מושג מה עושים? תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. אוקי אז ככה: היום אני עובד על המחשב, ואז פתאום המסך נכבה ונדלק והעכבר והכל הפסיק לזוז.. אוקי אחרי איזה דקה שחיכיתי עשיתי ריסטרט למחשב.. שהוא נדלק הוא נכנס לביוס ואמר להגדיר את ה frequency sequence ושמעכשיו הוא עובד על safemode. שנראה לי שזה התדרים של המעבד בmhz..בכל מקרה השם של המעבד הוא: intel pentuim 4 2.6 ghz. לוח אם: asus p4sgx- mx uazy ספק ג'נרי כלשהו של 400 וואט.. 512 ram hd 80 giga חברים ממש אשמך לעזרה זה המחשב שאני עליו רוב שעות היום לצורך עבודה אימיילים וכדומה. בתודה yonash53. עריכה: גיליתי 2 דברים מעניינים בביוס 1. שגם שהוא על ה safemode בביוס הוא קורס. 2. יש איזה אזהרה בpower managment של המאורר של הcpu. הוא כותב orpm באדום ואפשר לעשות על זה איגנור. 3. הוא עו…

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום יש לי מדפסת לקסמרק מדגם Z54 ,אכשיו כל פעם שאני מנסה להתקין אותה, רשום לי הודעתה המשתמש ביטל את ההתקנה!,ואני בכלל לא ביטלתי כלום. וככה אי אפשר להתקין אותה, גם בעוד 3000 ניסיונות של התקנה. בבקשה מישהו יודע תודה THANKS

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by pele180,

היי,קניתי משחק פיפא 2023 ואני לא מצליח להפעיל אותו הבנתי שצריך לעשות שינויים בBIOS אז השאלה שלי אם צריך לדבר עם טכנאי והוא בשליטה מרחוק ישנה או שאפשר לשנות לבד בלי להזיק למחשב

12. Started by danny70,

שלום חברים אני חושב שהגיע הזמן להחליף ספק במחשב לי , וזאת מאחר שיש לי חשדות לגבי הצורב שלעיתים צורב ולעיתים לא . משהו במתח של המחשב לא מסתדר לי . רציתי עיצות לגבי איזה סוג ספק לקנות וכמה וולט ? עיצות התקבלו בברכה תודה מראש דני

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by Ayala H,

מחשב ישן נפתח בחלון הזה מערכת ההפעלה שלו זה ויסטה (או מה שהיה אחד קודם, לא זוכרת איך נקרא) מישהו יודע להדריך אותי מה אני עושה מפה? (רוצה רק לחלץ את הקבצים שנמצאים שם)

14. Started by hazkel,

שלום ידידים. יש לי מחשב ובו בעיה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן. מערכת ההפעלה מותקנת על כונן SATA שמחובר לבקר SATA PCI. שני דיסקים SATA אחרים מחוברים ישירות לבקר שעל הלוח. מערכת ההפעלה עולה כשורה והכל בסדר, אבל כשאני מנסה לגשת לקובץ שנמצא על אחד מכונני ה-SATA האחרים (שמחוברים ללוח), אני נתקל בשיהוי מעצבן של כשניה. יש למישהו מושג למה ומדוע זה ככה ואיך אפשר לפתור את זה? אנא בטובכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by tombraider2003,

כשאני מפעיל את המחשב הנורה של הפאוור דולקת ורק אחרי חצי דקה בערך הדיסק הקשיח מפעיל את עצמו ומעלה לי את מערכת ההפעלה האם יש לשנות משהו בביוס????????? [נערך ע"י amiram] בשביל מה כל סימני הקריאה שהיו בכותרת?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  16. שאלה בכותרת ? **אם לא אז אוליי יש תוכנה דומה שכן עובדת ???

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. איך יכול להיות שאני רואה את תקיות המוזיקה שלי בתור תמונות האלבום למרות שאין שום תמונה של האלבום בתוך התקייה ?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by amit3293,

שלום הכל התחיל שחיברתי מערכת גדולה למחשב ולא הצלחתי לשמוע בה מאז הכרטיס קול(המובנה) שלי לא עבד... עכשיו החלפתי כרטיס קול ואני מחבר אותו והוא גם לא עובד קניתי עכשיו creative soundblaster וחיברתי אותו ל PCI מתחת ל כרטיס מסך שם והוא לא עובד לי לא יודע מה הבעיה... אם מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה שוט כפרה תודה עכשיו חיברתי אותו גם ל PCI השני ועדיין לא עובד

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by Yoav Shapira,

שלום! המצלמה שלי שומרת תמונות על כרטיס SDHC 4GB של סאנדיסק, ובעזרת מתאם לUSB אני מעביר את התמונות למחשב - כך עשיתי כבר לא פעם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי זאת, אני נתקל בבעיה - בכונן שהמחשב קורא מופיע רק קובץ אחד ללא סיומת ששוקל 0K, בשם: ".USBC `iF" על הכרטיס בוודאות יש תמונות - ניתן לראות אותם על מסך המצלמה כשהוא מוכנס אליה. בנוסף, בדקתי על הכרטיס שהוא לא היה במצב נעול בעת חיבורו למחשב. מה עשויה להיות הבעיה? יכול להיות שווינדוס 10 מתקשה בקריאת כרטיסים כאלו? יש פתרון או שצריך להגיד שלום לתמונות? אודה לכם מאוד על עזרתכם! יום טוב (:

20. אז ככה. המחשב שלי נדלק לאחר כמה פעמים שאני עושה ריסט הוא פשוט לא שולח סיגנל למסך רק אחרי איזה 5 דקות מה אתם מציעים לעשות?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by zabi_g,

אני רוכש עכשיו כרטיס מסך : x1900xt ויש לו 2 יציאות DVI אך אין יציאות VGA רגילות המסך שלי הוא CRT ואני לא מתכוון להחליף אותו. האם יש דרך לחבר כרטיס מסך שתומך רק ב - DVI למסך שתומך רק ביציאה אנלוגית רגילה? ואם כן כמה בערך עולה המתאם הזה? תודה,

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by דורון מושקוביץ,

קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחודשיים בערך gtx 1060 6gb oc i5 8400 16 gb ram השאלה שלי אם אני צריך לנקות את המחשב בזמן הקרוב ואם כן אז בחנות או לבד? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by The-Magician,

שלום יש בעיה עם הדפדפן, זה חושב שעות לוקח לו 700 שנה להיכנס לאתר מסוים ולחשוב בכלל כאילו שהרגתי אותו לא יודע מה לעשות.. *המחשב עצמו עובד מהיר מעבד i3 עם 4 גיגה זיכרון

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המעבד והלוח נשרפו לי גם כן לפני 4 חודשים{המעבד היה 5600x2 89w } לכן אני חושד בכמה חלקים אבל אני חייב עזרה ממכם 1אז ככה אני חושד "בספק "hec400w שכנראה היה מביא מתחים לא נכונים ושרף הכל איתו ביחד{בכל מקרה אני צריך להחליף אותו}ולכן אני קונה ספק אחר 2אני חושד גם כן" בארקה "שבבית ולכן קניתי את זה > http://www.getit.co.il/Prod/33144/ 3 אולי זה הכרטיס x1950p הרותח כמו תנור ששרף לי את כל העסק? {לכן אני קונה לו מאוורר טוב} מה שנשאר זה הלוח k8nf4 של אלבטרון צפסט nf4 האם הוא לא תומך במעבד 6000 ולכן הוא שרף לי אותו ? איך אני יכל לדעת אם הוא תומך ? בדקתי באתר היצרן וזה סיבך אותי אני לא מבין בזה ואני חייב עזרה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by plXy,

שלום. מזמן לא עדכנתי דריברים חדשים של VIA4in1 והלכתי לחפש את הדריברים הכי חדשים. כתבתי בחיפוש של האתר via 4in1 והוא נתן לי הרבה תוצאות , אבל התאריכים לא כל כך ברורים , יש שם חדשות משנת 2001 ולא רציתי להוריד דריברים משנת 2001. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הדריבירם הכי חדשים ל4in1? תודה.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.