תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
נשבר לי הפין הזה בHD, והוא לא עובד, מה משמעות הפין הזה? מה הפין עושה?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום חברים, מביאים לי Windows 10 enterprise 64bit מקורי ורציתי לדעת מה זה גרסאת ה enterprise? יש לי מחשב גיימינג וזה המפרט: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Gigabyte GA-B75M-D3H Seasonic ECO 600W Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5 OC ZALMAN 7000V Al SI EDITION
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
נכנסתי לדבר הזה מאגר ההמהרה. וראיתי שם כל מיני פרויקטים. מה זה בדיוק? ואיך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לראות אם מתאם מתח מ-דל אינספירון 5767 (45 וואט) יוכל לעבוד עם דל אינספירון 5770 (65 וואט). פתחתי את הפידיאף של האינספירון 5770 וכתוב שם בעמוד 20: טבלה 17 . מפרטים של מתאם המתח Type (סוג)• 45 ואט - עבור תצורה משולבת• 65 ואט - עבור תצורה נפרדת מה זה אומר? מה זה "משולבת" / "נפרדת"? האם אני יכול להשתמש ב-45 וואט לאינספירון 5770? תודה!!
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עושה Ctrl+Alt+Delete ואז אני לוחץ על תהליכים, וכתוב לי שלוש פעמים CLI.exe וכל אחד כזה לוקח איזה 10,000 מהזיכרון... מישהו יודע מה זה CLI?
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה זה DMI? ומה אומרת ההזהרה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה בדיוק HDMI איך זה נראה ולמה זה משמש ????? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בלוח אם את הדבר הזה שכתוב למעלה.. זה שמהו מובנה בלוח אם כי אני רואה על הלוח את הג'וק שכתוב עליו את זה.... יש באתר של הלוח אם שלי לינק לדרייברים של זה והלינק לא עובד ואת הדיסק דרייברים איבדתי ואני לא מוצא בשום מקום באינטרנט דרייברים של זה? זה חשוב?? מה זה עושה בכלל? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
שלום. במחשב הופיעה תקלה חדשה. כשאני מדליק את המחשב, מופיע מסך שחור עם הכתובית: IN power save mode Press computer power button or any key on keyboard or move a mouse המחשב תקוע בכתובית הזו ולא ממשיך בעליה - המחשב נתקע בכתובית הזו. הקשתי על מספר מקשים, הזזתי את העכבר, כיבתי והדלקתי והתופעה חוזרת. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא תקין. פעם אחת אחרי כיבוי והדלקה המחשב עלה, אבל בהמשך שוב נתקע. ביצעתי איפוס cmos ע"י הוצאת הסוללה - לא עזר. ספק הכח תקין ( חדש ) מה זה מצב - POWER SAVE MODE ? האם זה מצב שניתן להגדרה ? איך אני יוצא מהמצב הזה ? אנא סיועכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם p5w dh deluxe ויש לי 2 HD אחד SATA2 ואחד IDE והבנתי שהכי טוב לחבר אותם בRAID , אני לא יודע מה זה RAID וכמו שהבנתי יש RAID0,1,2,3,4,5 , אז מה זה בכלל RAID? יש איפוא לקרוא על זה? ודרך איזה מערך הכי כדי לחבר את ההרדיסקים למקסימום ביצועים? תודה
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחיברתי (אני מאמין שנכון) את כל החיבורים!!! אבל עכשיו כל פעם שהוא עולה הוא רושם: Press <Ctrl+S> or F4 to enter raid utility. מה זה RAID????
-
שלום! תגידו מה זאת אומרת ? Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. זה ב BIOS F12 של GA-7VRXP VER 2. תגידו האם עדיף לעדכן???? יש לי ATHLON XP +2200 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר אתחולי מחשב פתאומיים, נכנסתי למציג האירועים וראיתי שבכל פעם שהמחשב עשה Rebbot, אז מציג לי את ההודעה הבאה: סוג אירוע: מידע מקור אירוע: Save Dump קטגוריית אירוע: ללא מזהה אירוע: 1001 תאריך: 12/02/2008 שעה: 00:07:49 משתמש: לא זמין מחשב: SOLOMON תיאור: The computer has rebooted from a bugcheck. The bugcheck was: 0x0000007a (0xc03dd190, 0xc000000e, 0xf74642a0, 0x00d4e860). A dump was saved in: C:\WINDOWS\Minidump\Mini021208-01.dmp. לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. האם זהו בעיית חומר/תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני עובד עם WIN XP PRO ולאחרונה המחשב כל הזמן "נופל" בהודעת השגיאה שאני מקבל יש המלצה - Disable system caching in the BIOS דבר ראשון, מה זה אומר??? איך עושים אז זה? ו... האם זה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה USB2.0 מה זה,זה חדש? מה זה עושה עוזר במשהו?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אנשים! מה זה אומר אם היה לי מסך כחול ולא הופיע קובץ MINIDUMP בספרייה המדוברת בסטיקי?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
הווינדוס כותב לי על האר דיסק בניהול RAW כונן H מה זה אומר האם יש תקווה הכונן נפל פעמיים מצורף תמונה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם gigabyte k8n-sli . הציפסט שלו הגיע עד 70 מעלות(הצלבתי עם 3 תוכנות:speedfan,everest sandra)בפורום כאן מישהו אמר לי שזאת בעיה נפוצה בלוחות האלה וגם להם זה 70 מעלות וזה בסדר. אני חושב שזה עדיין מוזר. הורדתי תוכנה MB5 - mother board 5 והטמפ' ירדה ל מינוס 21 מעלות. מוזר לחלוטין!!!! ראו תמונה מצורפת!!! אימתתי את זה גם עם תוכנת speedfan. מה זה אומר מינוס 21 מעלות? זה מסוכן? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
קרה לי כמה פעמיים והייתי חייב לבצע פירמוט למישהו יש פיתרון מה עושים במצב כזה? ואיך עושים שלא נגיע למצב כזה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
"TURN OFF POWER AND REINSTALL THE JUMPER IN NORMAL MODE POSITION" יש לי הבטריה גמפר כזה כחול יש ארבע פינים והוצאתי ושמתי בשתי הפנים השנים וזה מה שנתן לי מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
המחשב כותב לי: secondary IDE channel no 80 conductorcable installed על הסקנדרי יושב כונן DVD (סלייב) והוא עובד למרות ההצהרה הנ"ל מה זה אומר ומה צריך לעשות???? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור (וגם למי שלא, אבל אם הוא/היא היה/היתה יודע/ת הוא היה מוכן לעזור (הכתוב מכוון לזכר ולנקבה כאחד )
-
אני בדיוק מתקין דרייברים ללוח שלי (ASUS P5ל DELUXE) ונתקלתי בזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-