תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
זה קורה במשחק Call of Duty, פתאום המשחק קופא ואחרי איזה שתי שניות יש מסך כחול. זה לא קורה תמיד, אבל אם זה קורה זה מעיק כבר אי אפשר לשחק זה כל שניה רסטרט. זה מה שכתוב: KERNAL_STACK_INPAGE_ERROR *** STOP: 0x0000077 (0xC00000E, 0XC00000E, 0X00000000, 0X1C565000) עשיתי ריסטרט וכשנכנתי למשחק זה קרה שוב, והפעם זה כתב: *** STOP: 0x0000077 (0xC00000E, 0XC00000E, 0X00000000, 0X049BE000) ובסוף זה כותב: Beginning dump of physical memory physical memory dump complete מפרט: P4 1.6 512mb ram 1024mb זכרון וירטואלי radeon 9550 win xp
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה עם המחשב. הוא עולה לי רק במצב בטוח. במצב רגיל עולה המסך של הXP,כמו שצריך,ואז מסך שחור... חיכיתי כל הלילה אבל, ניסיתי שחזור מערכת לכל יום בחודש האחרון,לא עבד האם אני צריך פירמוט? מה הבעיה? אשמח לתשובה,תודה רבה! עדן
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
באמת לא ידעתי לאיזה פורום לדחוף את ההודעה הזאתי - אם לא מתאים אתם מוזמנים להעביר ברשותי מחשב נייד חדש. מה לעשות - או להימנע ממנו כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני לא יודע מה לעשות כול פעם שאני ניכנס למחשב למדיה פלייר המחשב ניתקע אוו מיתכבא אוו אני ניכנס לסירטון באינטרנט המחשב ניתקע אוו מיתכבא מיתכבא ונידלק מה לעדות הבעיה הזאת משגעת אותי כן אני יודע שיש לי שגיעעות כתיב תעזרו לי בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הי, קיבלתי אתמול את המחשב החדש ויש לי כמה בעיות חוזרות איתו: 1. כשאני נכנס למשחק, למשל PES6 באיכות High, המשחק עובד חלק, אין בעיות של איטיות כמו במחשב הישן (שבגלל זה שיחקתי על Low בו), אבל יש מן "גלים" כאלה, גלים מגנטיים או מה שזה לא יהיה, ממש בלי הפסקה, שזה די הורס. חלק אמרו לי שזה אולי משו מגנטי ליד המחשב - הדבר היחיד שיש לי זה המכשיר של הWIRELESS שחייב להיות ליד המחשב בשביל שהעכבר והמקלדת יקלטו טוב. חלק אמרו לי לבדוק דרייברים של הכרטיס מסך ולעדכן אותם. חלק אמרו לבדוק חיבורים (שהם בסדר). יש לי מסך דק של AOC וכרטיס מסך ג'יפורס 7600 GT. 2. יש לי מכל מני בעיות באינטרנט באתרים גם כן. - אני נכנס לאתרים וב70% מהמקרים חלק מהתמונות לא יעבדו, הנה למשל בפורום הזה: http://img162.i…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ניסיתי לצפות במספר סרטי DVD (הסרטים על דיסקים מקוריים), והסרטים חשוכים ובאיכות מאוד נמוכה. יש לי כרטיס מסך 7600GS עם דריבר 9.1.4.7 ומחשב חדש (ומסך samsung lcd). ניסיתי לראות את הסרטים בנגנים שונים (microsoft media player, vlc, powerDVD ) והבעיה חוזרת כל פעם. דרך אגב, משחקי מחשב רצים מצויין במחשב. תמונות ויישומים אחרים נראים גם מצויין במחשב. אתם יכולים לעזור לי לגרום לסרטים להראות טוב? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
התקנתי התקן מסוים ומאז המחשב לא מגיב דרך המקלדת והעכבר... יש לזה פתרון? אפשר לבצע שחזור ללא המקלדת והעכבר?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפני חודש-חודשיים שמתי לב לבעיה במשחק FAR CRY, שהחלו אצלי ארטיפקטים במשחק. למשל ברגע שאני נע ומסתכל על איזשהו אובייקט, כאילו יוצאים ממנו עמודים ענקיים מעבר לשמיים, שנעים על פני המסך בזמן שאני מסתכל עם השחקן לכיוון אחר. חשבתי שהבעיה רק במשחק הזה ספציפית, כי אף פעם לפני זה לא היה לי נסיון עם ארטיפקטים, אז לא נתתי לזה תשומת לב גדולה. היום כשניסיתי לשחק בMEDIEVAL 2 TOTAL WAR, עוד פעם היו לי את העמודים שיצאו מכמה חיילים, ואחרי דקה המשחק נתקע, והמחשב קרס. הרצתי 3DMARK05, ואותו הסיפור. בסצנה עם הדרקון מים הענק, כל התמונה בעצם התעוותה ואז הכל נעצר ונתקע, והמחשב עשה RESTART. אציין ששום רכיב לא תחת אוברקלוק. האם הבעיה בכרטיס מסך? לפנות לחנות?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL שניקנה בחו"ל.. ולפני כמה זמן נהייתה בעיה.. בשביל ליכתוב אני צריך ללחוץ על הכפתור שכתוב עליו Fn .. זה במקום שברוב המקלדות נמצא הכפתור שפותח את תפרטי ההתחלה של הווינדוס.. עכשיו מה אני עושה בשביל לפתור את הבעיה??? דניאל.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום קוראים לי יוסי ואני חדש כאן אני צריך עזרה. קיבלתי לאחרונה את הסידרה המלאה של c&c כולל red allert 95 הבעייה היא שלאחר שאני מתקין את המשחק ואני רוצה להכנס הוא מפעיל את המסך השחור של הכניסה ויוצא חזרה לווינדוס אקס פי . אני מחפש אימולטור שיכול לעזור לי להפעיל את השחק. דרך אגב יש ברשותי dosbox אבל אני לא יודע מה אני אמור לעשות שם אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח . יוסי.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש (תודות לכם על כל העזרה בבחירת המפרט ) חיברתי את הכל , אולם כשהדלקתי אותו לא הייתה לי תמונה במסך, והוא רשם לי מיד going to sleep . אני צריך להתקין את הכל (XP, דרייברים). אני חייב לציין, שהכבל מתח של המסך הוא מהמחשב במקורו, ואני החלפתי אותו ישירות לחשמל, כי בספק אין לי חיבור מתח למסך. יש למישהו הפיתרון? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ויש שם אפשרות לפרוץ את המודם מוטורולה SB4200 http://www.tcniso.net/Nav/Tutorials/EthernetBoot/ עכשיו שם כתוב שצריך לחבר את המודם למחשב דרך ציפ' מסוים ולחבר את המודם בכבל סיריאל ואז לשנות את החומרה למחשב משהו יודע איך בדיוק ?! מאיפה אפשר להשיג את הציפ' הזה ?! שהוא MAX232 או משהו כזה
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. אחרי שאני מכניס את דיסק של המערכת ההפעלה, כשהוא עלה עד הסוף אז שואל אותי אם אני רוצה להמשיך בהתקנה ללחוץ על "enter" אני לוחץ ואז אני מקבל את ההודעה הזאת "srtup did not find any hard disk drives installed in your compiuter" ואז ללוץ על f3 לצורך יציאה מההתקנה. מה הגורם לבעיה פה? יש לי דיסק קשיח של wd 160 ג'יגה בחיבור sata מבקש את עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לוח חדש של גיגהבייט - DQ6, כרטיס מסך של גיגהבייט X1600, זכרונות twinmos 667, מסך VP191 של Viewsonic. המסך מחובר VGA (עוד לא בדקתי אם הבעיה מתרחשת כשאני מחבר אותו עם DVI) המחשב עובד סבבה, אבל כל אתחול חם של המחשב - כמו אחרי ביוס או מתוך וינדוס, המסך לא מקבל סיגנל, נשאר כבוי. רק אם אני מכבה ומדליק את המחשב המסך נדלק שוב. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש שלי בעיה שאני לא מצליח לעלות על פיתרונה. אני מנסה להתקין WIN XP על מחשב AMD (שנה) .חיבור ה H.D הוא SATA 2 . שאני מגיע למסך ההתקנה של windows אחרי שאני מאשר לו להתקין מחדש ולא לתקן , פתאום מגיע ההודעה שהוא לא מוצא את ה H.D ושאני יעשה RESET למחשב. בבדיקות בביוס ה H.D קיים. אני יודע שיש ארדיסקים שדורשים דיסקט בהתקנת מערכת הפעלה אבל אין לי את הדיסקט ואין לי כונן דיסקטים....מה לעשות ..ממש מיואש.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שבוע קניתי ג'ויסטיק כמו של סוני עם חיבור למחשב.. הג'ויסטיק אמור לעשות רטט כשמשחקים אבל משום מה הוא לא עושה את זה .. מישהו יכול לעזור לי עם זה בבקשה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי אותו אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה בקיצור אחרי שאני מסיים להתקין כמעט הכל אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני מאתחל את המערכת ואז מתחילים המסכים הכחולים אני לא מספיק אפילו לקרוא אותם ומה שכן הספקתי לא מצביע על משהו ספציפי הכרטיס מסך הוא של sapphire radeon 9600xt vivo עכשיו הקטע המוזר שאם אני לא מתקין את הדרייבר אז המחשב עובד בלי בעיות עם הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה בהתחשב בכך שבלי דרייבר הכרטיס עובד? והאם יש תוכנה לבדיקת תקלות בכרטיס מסך? או שיש למישהו רעיון מה לעשות כי חבל לי על הכרטיס הזה אז אני רוצה להיות בטוח במאה אחוז שזה בגלל שהוא דפוק תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זה קרה לי ב 2 מחשבים ... אני חייב לציין ששני המחשבים עברו "הפסקת חשמל " ואז קרה מה שקרה אני מתקין מערכת הפעלה המחשב עובד כמו שצריך הכול 10 פתאום הכרטיס קול לא מגיב נכנסים למנהלי התקנים הכול תקין אבל המחשב רושם שחסר דרייבר ( אדום לא ירוק ) במנהלים התקנים הדרייבר מופיע ! CMEDIA AC97 עושה ריסט רשום SYSTEM32 קובץ הושחט "הכנס דיסק מערכת הפעלה לשיחזור " מסך שחור עם האופציה r מכניס דיסק מתקין והכול חוזר על עצמו רק שהפעם שניסיתי להתקין בפעם ה 3 היה לי מסך כחול באמצע ההתקנה ישר הבנתי בעיה של חומרה .. אני חייב לציין שלפני היה תופעה שהמערכת ההפעלה עלתה בהתקנה המחשב "נתקע" המקלדת לא הגיבה .. ואחרי זה מסך הכחול .. בקיצור זה נראה לי 100 אחוז הלוח אם ..( אין קבלים נפוחים או סימן לציפסט …
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני די בטוח שיש לי בעייה בספק כוח-hec 300 a-rt (שדווקא אמור להיות מעולה) המחשב נכבה כל פעם שהוא נכנס להשעייה. שנית יש בעייה לאחר שהמחשב נכבה להדליק אותו- הוא מתחיל את המאוררים אבל מעבר לזה המחשב לא מתחיל boot והנורות בקדמת המארז לא נדלקות). על מנת להדליק אותו אני צריך לכבות את ספק הכוח מהמתג שעליו מאחור ולהדליקו שוב רק אז המחשב ידלק כמו שצריך. הבעייה התחילה לפני בערך שבוע ולא מצאתי פתרון. יש לי את הספק שנה וחצי והוא הוא לא עשה לי בעיות בעבר. האם ספק הכוח הלך או שיש פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מצטער על הבהלה... אבל יש לי בעיה נוראית עם המאורר.. היום ואתמול המחשב פתאום נתקע לי ושום דבר לא פעל.. היום פתחתי את המחשב ונראה לי שאני מבין למה.. המאוורר של המעבד מתנהג באופן מוזר.. עם התחלת הרצת המחשב המאורר עושה סיבוב ומפסיק את הפעולה..שוב עושה סיבוב ומפסיק להסתובב.. כאילו הוא מנסה להתסתובב אבל משהו חוסם אותו.. יש לציין ששום דבר לא חוסם אותו.....ואחרי כמה הרצות של המחשב זה אכן פתאום מתחיל להתסובב אבל רוב הפעמים לא.. המעבד בקושי בן 3 חודשים...הוא E6300 קונרו... האם יש אולי איזה משהו שלוקח לו את החשמל? (כמובן המעבד מחובר לCPU FAN שעל הלוח אם (GA-945P-3S)) או שהמעבד פשוט דפוק? יש לפנות לחנות אולי שחליפו לי? תשובה מהירה חשובה לי.. תודה..מת עליכם.. אולי מישהו יודע על תוכנת …
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין שוב את ויסטה אחרי נפילת דיסק וצרבתי את קובץ ה-ISO בנרו עם Recorder - Burn To Image. מתוך חלונות אין לי בעייה, לחיצה על כונן ה-DVD מזניקה את ההתקנה. באתחול מלא, לעומת זאת, למרות שאפשרתי אתחול מ-DVD, המערכת ממשיכה הלאה לאתחול של הדיסק. ניסיתי בשני מחשבים עם שתי מדיות של צריבה להיות בטוח וכלום. מה שמרגיז שבעבר כשהתקנתי בפעם הראשונה האתחול מ-DVD עבד. ניסיתי גם לצרוב את ה-ISO כאימאג' עם אופציית ה-UDF בנרו וגם לא תופש. יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על כל העניין? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
באיזה טמפר' המחשב יכול לקפוא? ומה יכול להגרם מזה?
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי היום מצלמת רשת USB עם מיקרופון, המיקרופון מחובר לאותו USB, אין לו חיבור לשקע הורוד שאני מנסה לדבר יש בהקלטה רעשי רקע חזקים שלא מאפשרים דיבור. החזרתי את המצלמה, קיבלתי אחרת ועדייו יש רעשים. איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, יש לי אל פסק שאמור ליצור תקשורת עם המחשב באמצעות כבל ליציאה com2 (זו עם ה-9 פינים), הבעיה שהתוכנה המסופקת עם ה- ups מודיעה לי שאין תקשורת. האם יכול להיות שיש מצב שיציאה טורית לא מובנת בלוח האם? ואיך ניתן לעקוף (לפתור) את הבעיה הזו? מפרט המחשב: win xp pro CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 3000 MHz לוח אם - P5LD2-VMseries intel 945G Chipset Support CD Rev.137.02 מודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-