עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by krembo0o,

יש לי שני זכרונות והמחשב שלי עובר נפילות נראה לי שהבעיה היא שבזכרון אחד יש CL2.5 ובשני CL3 יש מה לעשות?! הבהוב של מסך כחול והמחשב עושה ריסט (יש לי ויסטה אבל זה לא קרה לפני כמה ימים וכבר יש לי חודש ויסטה..) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  2. Started by yoni321,

שלום אנשים טוב, אז ככה חבר ששלי קנה מסך שהוא גם טלוויזיה וגם מסך מחשב של gratz עכשיו הרזולוציה של המסך צריכה להיות 640.480. עכשיו לא ניתן לשנות את הרזולוציה מפני שאין לו כרטיס מסך פיזי יש לו on board ככה גם לגבי כרטיס קול אז אני צריך ממכם את הdriver של הלוח אם שלו driver p4vp91011 אני לא הצלחתי למצוא הורדה ישירה מצאתי שתי אתרים סינים אבל לא מעבר הלוח הוא של asus. תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by d pro,

מחשב חצי שנה לוח של גיגבייט q6 מעבד 6600 קונרו זיכרון 2 גיגה פתאום באמצע העבודה נהיה צפצוף אחד ארוך בלי הפסקה פתחתי בדקתי ניתקתי כבלים ריסטארטים כלום לא עוזר. רק איך שאני מפעיל אוורסט ונותן לה לאמץ את המעבד רק אז זה מפסיק באותו רגע מה זה יכול להיות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Dude29,

שלום, אתמול בערב פתחתי את מארז המחשב בכדי לראות חיבור כלשהו יש לציין שלא נגעתי ולא שיניתי כלום - אלא רק הסתכלתי. לאחר שחיברתי את דופן המארז + חיברתי כבלים מתח/עכבר/מקלדת וכו' והדלקתי מחדש צפצופים מהירים, 2-3 שניות הפסקה, ושוב צפצופים מהירים ניתקתי שוב כבלים, חיברתי אך עדיין. פתחתי שוב לראות שאין כבל שנוגע באחד המאווררים כמו כן המסך לא נדלק אוטומטית נא עזרתכם הדחופה !!!

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by TheReaper,

כותרת... מפרט...

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. יש לי את הצורב הנ"ל של NEC שעובד יפה בגירסאות קודמות של ויסטה ומשום מה לא מצליח לעבוד בויסטה הסופית. המערכת טוענת שנכשלת התקנת הדרייבר ויש סימן קריאה במנהל ההתקנים. העזרה של MS לא ממש עוזרת ולא מצאתי ברשת אזכור לדבר. אם למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות או שיש לו את הקומבינציה הזו וכן עובדת, אשמח לשמוע. תודה. ד"א, הויסטה RTM מותקנת בדיסק SATA והגירסא הקודמת ב-EIDE אבל אני מניח שזה לא קשור לעניין.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. היי חבר'ה .. לאחרונה היתחדשתי בספק כוח חדש ( ראו מפרט ) , כי חששתי מהספק הקודם שהיה לי jsp-tech Ezcool 420 מעפן . חשבתי שהוא זה שעושה לי בלאגן במחשב . והסיפור הוא.. שלפני בערך חודש התחילו תועפות ריסטים למחשב , פשוט המחשב כיבה עצמו אוטו והדליק אחרי מס' שניות ושוב כיבה והדליק - שיגעון! החלטתי לקנות ספק חדש לפתור את הבעיה , חכיתי חודש הייתי בלי מחשב ובלי ספק .. את הספק שלחתי לחבר שלי שיבדוק אותו על פנטיום 4 ( דור ראשון 1.4 ) ואני חכיתי למשכורת שתיכנס בכדי לקנות את החלקים . והפעם ..עבדתי מאז שהתקנתי את הספק החדש - ליבריטי - בערך .. 4-5 ימים , ודווקא הבוקר בשעה 10:48 משהו כזה לפי ( event viewer ) אני רואה כמה תקלות מוזרות שלא שמתי לב , אני לא בטוח שזאת בדיוק הבעיה אב…

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  8. שלום לכל מי שקורא את ההודעה ואולי יוכל לעזור לי אני מנסה לתקן את המחשב של חברה שלי ופשוט הוא עושה לעצמו ריסטים, מה זה יכול להיות??? הערה: התקנתי לה לה דברים ובבילון גם, בקיצור כשבבילון עובד בהתחלה הוא אומר- בעיה שטח האיכסון אינו באתחול או משהו כזה... * יש לי הרגשה שזה בצקטורים בהרדיסק אבל אני לא סגור על זה מה אתם אומרים? או שזה יכול להיות המעבד אבל אני מעדיף לשמוע דעות פה מאנשים... תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by יהונתן,

אהלן חברה..... לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך חדש (geforce 7600gs) שאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות הוא נתקע לי.....עם זימזום מעצבן כזה..... שהמחשב קורס אני חייב לעשות ריסטרט ולעלות מחדש.....העיניין הוא שזה לא משהו עקבי זה יכול לקרות אחרי 10 דקות ויכול גם לא לקרות שעה...... אני יודע אם זה הכרטיס או שאולי זה משהו אחר....התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA ועדיין לא עזר... יש לי גם בעיה של ריסטרטים מוזרה.....החלפתי חומר תרמי כי חשבתי שאולי המעבד מתחמם.....זה קורה לו רק שאני מבצע כמה פעולות ביחד.... המפרט שלי הוא...... P4P800 ASUS 1024 MEGA DDR RAM SAMSUNG WD 80 GIGA HARDISC NVIDIA 7600GS AGP PENTIUM 4 3300 GHZ אשמח אם תעזרו לי.....

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  10. אחים שלי שלום רכשתי את הלוח הזה לוח אם Gigabyte Ga965ds4 התקנתי והכל בסדר עד שצרפתי את הHD הישן שלי שיהיה מקור אחסון, ומה הבעיה מאחר והHD שלי לא SATA אלא IDE חברתי אותו אם מתאם מיוחד שממיר מSATA ל IDE הפעלתי המחשב ומאחר וזה אמור להיות PLAG?&PLAY התברר לי כי לא מזוהה כלל חזרתי לביוס וניסתי ולא הצלחתי כלל. למי יש הצעות או פיתרון, לא יתכן שהלוח לא נותן גיבוי לHD ישנים אודה לסיוע בברכה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי AMD Athlon XP 1600+ והיה לי לוח אם - Gigabyte 7vtxe. חזרתי יום אחד הביתה והמסך היה שחור. פתחתי את המארז וראיתי שבעה קבלים מפוצצים על הלוח. קניתי Asrock K7vm3 חדש והחלפתי את הלוחות מבלי לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר מכן. האם יש לזה קשר לכך שהמעבד עובד על 1.05GHZ בלבד במקום 1.4GHZ ? אם לא, איך אני יכול לפתור את זה ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yuval123,

שלום לכולם, יש לי לפטופ ומחשב ביתי, אני רוצה לשתף ביניהם את המקלדת העכבר והמסך. יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, למקלדת יש חיבור PS2 רגיל ולעכבר יש חיבור USB עם מתאם של מייקרוסופט ל PS2. קניתי KVM של Intellinet Networks וחיברתי אליו את המסך המקלדת והעכבר, וחיברתי יציאה אחת שלו למחשב הביתי, בהתחלה העכבר לא עבד, אבל אחרי שהורדתי דרייברים מתאימים הוא עבד - עד כאן הכל בסדר. כשבאתי לחבר את הלפטופ ראיתי שיש לי רק כניסות USB (טעות שלי שלא בדקתי לפני), אז קניתי מתאם USB to PS2, שהוא מקבל שתי כניסות PS2 והופך את זה ל USB אחד. כשחיברתי את זה ללפטופ אז העכבר לא עבד בכלל והמקלדת הייתה חצי עובדת חצי נתקעת. בשביל לבודד את הבעייה אז ניתקתי את העכבר והמקלדת מה - KVM וחיבר…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  13. איך למחוק קבצי WINDOWS ישן זה רושם שאין לי הרשאות?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  14. Started by urich,

יש לי בעייה בספק( hec 300 ar-t ) כאשר המחשב לא מצליח להיכנס להשעיה במקום זה הוא מתכבה מיד! ולאחר שהוא מתכבה (רק כתוצאה מקריסה) צריך לכבות ולהדליק את המחשב מהכפתור שעל הספק. עכשיו הנה תמונה של המתחים שמדדתי בספיד פאן- בדקתי את ה3.3 (אני חושב שזה הפקטור שמראה יציבות, לא?). בכל מקרה בדקות האחרונות של המדידה שמתי תוכנה שתעמיס על המערכת (בדיקת יציבות של gpu). האם הספק מספק מתחים יציבים או שהמשך שימוש בו עלול לגרום לי לנזקים לחומרה ועלי להחליף אותו. הבעייה התחילה רק בשבועיים האחרונים וזאת ללא הוספת חומרה או שינוי בצריכת החשמל. הדבר היחד שעולה לי בראש הוא הטמפרטורה הקפואה בחדר שלי כרגע אם זה יכול להשפיע. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by LeftRight,

חיברתי הארדיסק והמחשב לא מזהה אותו מה עושים?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by Dano,

אוקי אני מאוד מקוה שתוכלו לעזור לי, התקנתי מחשב חדש, והמודם של האינטרנט שלי מתחבר למחשב דרך USB, והמחשב זיהה בעצם שיש משהו, אבל כשהוא מבקש להכניס דיסק שממנו יש דריברים למודם הוא לא מוצא שם כלום, ולכן אי אפשר להשתמש במודם... אם מישהו הבין אותי, בבקשה עזרה תודה ד.א. המודם שלי הוא של Thomson TCM משהו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TheReaper,

אוקי יש לנו לוח אם של FOXCONN ו2 סטיקים של זיכרון אחד של 512 ואחד של 256 עכשיו אחד מהסלוטים של הלוח תקול וגורם לקריסות וכאשר אני שם את ה512 בסלוט התקין אז המחשב לא עולה... עם ה256 אין בעיה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by assaf990,

how to enable Dual Channel epox 8rda3 יש לי כבר AMERICAN DATA 256MB DDR (מצ"ב קובץ ובו תיאור טרם הוספת הסטיק החדש) אבל כשאני מוסיף סטיק חדש TWINMOS 256MB אז יש מסך כחול(מצ"ב) איזה הגדרות אני צריך לשנות בביוס (אם בכלל) כדי שזה יהיה לי DUAL? (ללא OC) וגם: יש בלוח אופציה של 64 BIT עבור יחיד אבל כאשר יש זוג סטיקים יש אופציה גם ל-128 BIT. איך אני יודע האם זה אפשרי בזיכרונות שברשותי? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by arigado,

יש לי בעיה כי בכל פעם שהמחשב פועל התמונה במסף מתחילה להשתבש, משחקים שפעם פעלו אצלי חלק, תוקעים לי את המחשב לגמרי. אני חושב שזאת בעיה בכרטיס מסך אבל חבר שלי אומר שזאת יכולה להיות גם בעיה במעבד, כרטיס המסך שלי הוא 2 MX\MX 400 nVIDIA Geforce והמעבד שלי הוא AMD Athlon XP 1474 MHz (11 x 134) +1700 הנה תמונה להמחשה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 806 צפיות
  20. אז ככה אחרי בערך חצי שעה עד שעה שהמחשב שלי עובד המחשב "נכבה" המסך לא מראה יותר דבר, הרמקולים מפסיקים לעבוד אבל המחשב עצמו ממשיך לעבוד כרגיל לכאורה ואחרי שאני מכבה אותו מופיעה לי הודעה ש"חלונות" שוחזרה לאחר תקלה חמורה. מה עושים בקשר לזה ומה בדיוק הבעיה שיש לי במחשב?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. Started by rb024,

מחקתי בטעות קובץ ע"י לחיצה על SHIFT + DELETE האם יש אפשרות לשחזר אותו? ואם כן איך? הבנתי ממשהו שאפשר עד 24 שעות או משהו כזה אבל הוא לא יודע איך... עריכה:טוב הסתדרתי... יש תוכנה שנקראת handy recovery ששחזרה לי ת'קובץ

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום המעבד שלי נידבק לגוף קירור! עכשיו הצלחתי לפרק את המעבד מהגוף קירור ניקתי את המשחה באמצעות אלכוהול (היה שם מדבקה) עכשיו אני יכול להישתמש במחשב זאומרת אחרי שניקתי את המישחה הדבוקה מהמעבד ומהגוף קירור אני יכול להרכיב אותם ללא המשחה ולהשתמש במחשב (לא באופן קבוע עד מחר בבוקר)? או שזה אסור?!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by henz12345,

בכל התמונות שאני רואה באתר בקטוגוריה של הOC על מעבדי Intel Pentium D 820 2.8 רשום להם בCode Name : Presler ולי יש אותו מעבד ורשום : Code Name : SmithField עכשיו: 1) מה ההבדל? 2) מה יותר טוב? 3) למה שלי שונה? - זהו מפרט שקניתי : Intel Pentium D 2.8 2MB 800FSB (820) 2X256 DDR2 ASRock 775Dual-VSTA עכבר,מקלדת,רמקולים מתנה 80GB SATA HD 7200RPM W/D מארז... מאורר סטוק [sTOCK] של אינטל. בלי מסך בלי כרטיס מסך (הGF6600GT זה מהמחשב הישן שלי) ב1887 ש"ח. יצאתי בזול \ ביקר? איך המחשב הזה והחלקים שלו? תודה רבה על העזרה. henz12345 כמה תמונות : Everest: Tempetrue : http://img461.imageshack.us/img461/3412/tempsy5.jpg OverClock: http://img461.imageshack.us/img461…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  24. שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים