תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
ממצב אנשים ?! אז ככה לאחרונה צצה לי בעיה ממש מעצבנת ! כשאני מנסה להחליף את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית או להיפך, לפעמים זה מצליח ורוב הפעמים לא ! ניסיתי את שתי הדברים העיקריים ... החלפתי מקלדת ופירמטתי את המחשב ושוב הבעיה נשארה ... זה ממש מעצבן להחליף ידנית ! מישהו יודע איך לסדר את זה ?! תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הבעיה היא אצל חבר שלי הדבר הוא כזה ברגע שהוא מנסה להגדיר פורטים או בכלל להתעסק עם הפירוול קופצת לו ההודעה הבאה... '>http://www.2send.us/"] אחרי שהוא לוחץ כן מופיעה ההודעה הבאה.. '>http://www.2send.us/"] בגלל כל זה הוא לא מצליח לפתוח פורטים באימיול למשל או בסתם משחק רשת שכולנו (שאר החברים משחקים) יש לכם פתרונות להציע... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב (לא חשוב איזה) עם 4 חיבורי USB - שניים מאחור ושניים מלפנים. מערכת הפעלה - Windows XP SP2. אני משתמש בדיסק ההתקנה של לוח האם שלי (MSI) על מנת להתקין את ה- Drivers של חיבורי ה- USB בין היתר. בפעמיים האחרונות, כשהתקנתי את ה- Drivers של ה- USB, לא עבדו החיבורים הקדמיים. אין שום תגובה מהמחשב, כאשר אני מחבר לשם משהו. החיבורים האחוריים עובדים כראוי. ב- Device Manager נראה שהכל בסדר: מבחינתו יש 4 חיבורים תקינים. בדקתי גם ב- BIOS שאין חסימה של החיבורים הקדמיים. יש לציין שבעבר הם פעלו. יש למישהו רעיון מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 6200 של LEADTEK ולוח אם של ASUS תמיד כשאני עושה קליק ימני על הסמל של NVIDIA המסך נהיה לי שחור לכמה רגעים. זה קורה גם כאשר אני עושה קליק ימני על קובץ וידאו כלשהו (AVI....) ניסיתי למחוק ולהתקין דרייבר מחדש. הורדתי את הדרייבר האחרון מ NVIDIA וגם מאתר היצרן. ניסיתי לעדכן את ה BIOS בלוח וגם את ה BIOS של הכרטיס. שום דבר לא עזר! מישהו מכיר את הבעיה או מכיר דרך לפתרון שלה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו במחשב אחר .. הטכנאי לקח את המחשב אבל אני לא יודע מה הבעיה! אני לקחתי את המחשב .. הוצאתי את המאוורר הסטוק של המעבד שמגיע איתו.. וניקיתי כי הוא היה מלא פוול אבק שנתיים לא ניקיתי אותו .. החזרתי את המאוורר והמחשב מראה שהוא עולה ואז נכבה פתאום! פעם היה לי במחשב אחר ואמרו לי שזה בעיה במגעים אם זה יקרה שוב,איך מחברים ומגעים איפה זה ?!
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני כמובן לא יכול להיכנס לוינדוס אלא המחשב מגיע למצב שאין לו יותר מה לעשות והאפשרות היחידה שנותרה לי זה לעשות restart . מה עלי לעשות כדי לגרום למחשב לזהות את הדיסק הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שמעתי שברגע שמכבים את המחשב ורוצים להתעסק עם החומרה בפנים, יש עדיין חשמל סטטי שיכול להזיק לי ואיזשהו רכיב במחשב ויש איזה דרך לנטרל אותו משהו שנקרא Grounding באנגלית אם אני לא טועה יש למישהו מושג איך לעשות את זה? ועד כמה זה באמת חשוב? כל מידע יעזור, תודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שהמחשב שלי עולה ישר הוא משתמש ב400 מגה מהזיכרוטן הפנימי שלא רצה עליו שום תוכנית... מה שרץ זה רק אנטי וירוס קספרסקי , דריבר של ATI והתכנית הזאת של המדפסת... מותכן לי על המחשב ווינדוס פרפושונל אז אני לא מבין למה הוא לוקח לי כל-כך הרבה זיכרון.. איך מצמצמים בזה ולמה זה בכלל ככה??
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המחשב שלי היה דלוק הוא היה עובד מצויין, אחרי זה אני בא למחשב ואז אני רואה שהמחשב שלי בכלל לא מגיב הוא תקוע!!! כיביתי את המחשב והדלקתע שוב והמחשב עוד לא עלה והוא כבר נתקע! אז ניסיתי לפרמט, הוא טוען קבצים והכל עובד טוב, ואז הוא עושה ריסט והוא בא להתקין את הWINDOWS והמחשב ניתק באמצע הפירמוט!! אחים שלי מה אפשר לעשות?? תודה אחים שלי!!!
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חיבור של כרטיס רשת אלחוטי דרך ה-USB וכרטיס רשת onboard רגיל. אני עובד רק עם הכרטיס האלחוטי אז כל הזמן ה-LAN היה במצב של disabled. לפני מספר חודשים רציתי להפעיל אותו (לצורך העברת קבצים, לא קריטי לצורך מה) וכאשר אני בוחר ב-enable הוא מקפיץ חלון שבהתחלה רשום "enabling..." ולאחר מספר שניות רושם "connection failed!". חשבתי שאולי מרב התקנות וכו' משהו דפק את ההגדרות של כרטיס הרשת או שמדובר בבעיית חומרה. עשיתי פרמוט ושחזרתי עם GHOST את המחשב (היה מעודכן עד לפני חצי שנה), ואכן כרטיס הרשת עבד (מה שהוריד את האופציה במדובר בבעיית חומרה). לאחר ביצוע העדכונים של microsoft של חצי השנה האחרונה שוב חזרה אותה הבעייה (לא התקנתי תוכנות מיוחדות או משהו כזה, רק עדכנתי את ה-XP). מ…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, קניתי לוח ומעבד לאחרונה לאחר שהתקנתי את הרכיבים והתקנתי מערכת הפעלה של מיקרוסופט בשם ווינדוס אקספי פרופשיונל סרביס פאק 1, לאחר פירמוט מלא התפלאתי לגלות שהזכרונות שלי עובדים רק על 100MHZ במקום על 200MHZ אבל הם עובדים עדיין ב DUAL CHANNEL המפרט שלי הוא Asrock 775Dual VSTA 2x 512 MB DDR 400 Intel Pentium D 915 Appollo NVIDIA Geforce 6800NU בכבוד רב ובתודה מראש פיניש
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי בבקשה מזה? תמונה:http://img179.imageshack.us/my.php?image=5646os5.png ??
-
- 12 תגובות
- 613 צפיות
-
-
כי אני פשוט לא מסתדר עם המדריך כאן שנותן קישור להורדת התוכנה. זה לא פותח לי את זה טוב. הוא לא מציג לי את הקובץ ISO אחרי הפתיחה. תשלחו לי בבקשה את הקובץ ISO ולא את המכווץ. תודה רבה. דיי דחוף!!
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני שבועיים, ומאז הבעיות לא חולפות, יש לי 2 בעיות עיקריות: 1. לא משנה, עשיתי את מה שהיה בFAQ פה וחשבתי בהתחלה שזה מאט, אבל זה לא, אז הבעיה תוקנה, הבעיה השנייה היא העיקרית בכל מקרה: 2. יש לי בעיות בקריאת מכל מני אתרים באינטרנט, וגם תמונות ופלאש לפעמים: - במכל מני אתרים, חלק מהפלאש לא עובד וחלק כן (באותו אתר), אותו דבר עם תמונות, אני נכנס לפה וחלק מהתמונות שמימין לשם הפורום פועלות, חלק לא. - באתר www.one.co.il חסר לי הלוגו העליון, לפעמים כמה תמונות לא פועלות, ובצד ימין איפה שהקטגוריות, אני רואה רק את שמות הקטגוריות, בלי התוכן בהן (למשל קטגוריית כדורגל ישראלי, אז מתחת אני ישר רואה את קטגורית כדורגל עולמי, אין לי את התוכן שמתחת לכדורגל ישראלי). - באתר Gamer אנ…
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי עכבר של לוגיטק PS2 והוא קופץ כמו קוף ... מה נסגר ? ועוד משהו .. במנהלים התקנים רשום שהעכבר זה MICROSOFT ועליו מאחורה יש חותמת של לוגיטק ... יכול להיות שה PS2 על הלוח דפוק ? :jump1:
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של קומפק 715EA ויש לו בעיה במסך המצב שלו שהציר של המסך חופשי לחלוטין. הוא בדרך כלל היה בשימוש כמו נייח אז תמיד השענתי אותו על משהו. עכשיו (במזל טוב) יש מחשב נייח חדש כך שאני רוצה שהקומפק יהיה נייד שוב. יש למישהו שם של מעבדה טובה וזולה? האמת הם אפילו לא צריכים להבין באלקטרוניקה מי יודע מה, זו בעיה פיזית בלבד, המחשב מתפקד בצורה מלאה למעט זה. המחשב בן 5 כך שאני לא מעוניין להשקיע בו יותר מידי אז רצוי שהמעבדה תהיה זולה. תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי מסך מחשב חדש - BENQ 22" fp222w. "מהירותו" 5MS והוא מחובר למחשב ב-DVI. כרטיס המסך הוא 6600GT. הדרייבר של המסך הותקן. המסך מפיק תמונה לא רעה ברוב המצבים (אפילו במשחקים), אולם בניגון קובצי וידאו מופיע ריצוד מרגיז ולא מובן, התמונה פשוט גרועה בכל "סוגי" הוידאו. הבעיה התרחשה בתחילה בכל סוג של קובץ ובכל תוכנה,החל מ-AVI ועד WMV-HD ו-DVD. במדיה פלייר (11) הצלחתי להתגבר על הבעיה. יש שם ב-TOOLS --> OPTIONS לשונית PERFORMANCE שבתוכה כפתור ADVANCED. בחלון שנפתח יש כל מיני אופציות, בינהן - Turn on DirectX Video Acceleration. סימנתי אותה ועוד כמה אפשרויות והכול הסתדר עם המדיה פלייר. העניין הוא שהבעיה שנפתרה במדיה פלייר היא עדיין נחלתן של שאר התוכנות, ובהן:…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הוא כותב לי קובץ זה אינו תקף וזה רק שני קבצים .. תודה ???
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום . לא מזמן עשיתי שיראה לי שגיאות ולא יאתחל את המחשב אז היתה לי בעיה עם Nv הדרייברים של הכרטיס מסך , יש לי כרטיס מסךVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Inno3D Tornado GeForce2 MX אני צריך דרייברים חדשים להתקין עדכנים , מאיפה אני יכול להוריד ? תודה רבה ...
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7600GS 256MB , אני מחבר אליו שני מסכים אנלוגים דרך DVI to Vga Adaptors בקונפיגורציה של Dualview, וההתקנה יצרה בסרגל המשימות ליד השעון Icon של NVIDIA . בכל פעם שאני מקיש על ה-Icon הזה, במסך המישני יש כמה Blips שמזכירים תופעת Refresh Rate ומיד אחרי זה נפתח התפריט. גם הקשה על פונקציות בתוכו גורמות לאותה תופעה. לא נראה לי שכך צריך להיות. האם הכרטיס פגום?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסט עצמאית, במצב מנוחה, עבודה לא משנה מה. עשיתי מה שצריך כדי שלא יעשה ריסט ויעשה מסך כחול, וגם עשיתי בדיקה בתוכנה S&M הכל יצא בסדר חוץ מהזיכרון. הרצתי בדיקה בMEMTEST והיו מלא שגיאות. כיביתי את המחשב, הוצאתי את הזיכרונות, על 1 כתוב PC2700 256DDR ועל השני כתוב PC2100 256. שניהם מיצרנים שונים. הכנסתי כל אחד בנפרד והרצתי בדיקה והכל היה בסדר. אם כך הבעיה היא העבודה שלהם ביחד. אולי זה משהו עם ההגדרות של הביוס אני לא יודע אולי מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תישמעו דבר מוזר אתמול הכל היה תקין היום הידלקתי המחשב = אין הודעות שגיאה אבל חלק מהמקשים = לדוגמה הספרות 456 או האותיות ASD /שדג פשוט לא עובדות מה לא ניסיתי ...הידלקתי ניתקתי / הוצאתי היכנסתי ----הכל ....וכלום! במקלדת הישנה - הכל תקין האם יכול להיות שמקלדת נידפקת סתם ככה? או מה אגב זה חיבור PS2 רגיל...לא USB או משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הרצתי MEMTEST86 בעקבות קריסות מוזרות שקורות כל הזמן. אחרי 20 שעות (ועוד ממשיך) נמצאו 2 שגיאות מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל משחקים למשל call of duty או splinter cell הוא מאפשר לי לשחק בערך כ10 דק ואז פתאום המחשב נתקע ועושה ריסט אני צריך לציין שעדכנתי דריברים של קול ומסך יש לי כרטיס מסך : geforce 7300 gs מעבד dual core של אינטל זתאמרת המחשב יחסית חדש... אז לא אמורה להיות בעיה עם זה... תוכלו אולי לעזור לי לסדר את זה אני לא מצליח לסיים משימה כמו שצריך תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בAMD 3200 שלי הטמפ היית בסביבות ה30 מעלות ועכשיו בAMD 4200 DUAL 939 החדש שלי כולל מאורר חדש מקורי של AMD הטמפ עומדת על איזה 38 מעלות.. האם זה בסדר? מתי צריך להתחיל לדאוג ולבדוק עיניינים.?
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-