תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך עזרה לגבי איך אני יכול לגרום למחשב שישמור את הנקודות שיחזור ב Hdd במקום בSsd. תודה שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה עם אחד הכוננים בכל פעם שאני עושה RESTART מתבצעת סריקה לכונן E למיטב ידיעתי זה לא הכונן של WINDWOS 7 עושה הרושם שיש תקלה בכונן איך אני יכול להיות בטוח במה מדובר בבקשה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב. זה הולך להיות קצת ארוך אבל לדעתי זה ישתלם לכמה משתמשים שנתקלו באותה בעיה. מערכת הפעלה XP SP3. דיסק WD 1000GB GREEN EARS... היום נתקלתי בכמה שגיאות מערכת: "שגיאת מערכת כתיבה מושהת נכשלה לא נתין לרשום לנתיב ...כנראה יש בעיה בחומרת המחשב או נתיב הרשת" היו כמה כאלה והמחשב קפא לגמרי ואז אחרי אתחול המחשב ניסה בכח להכנס לCHKDSK. במקום לתקן את כונן המערכת © התעקש דווקא לבדוק את H ...נתתי לו לבדוק ואז פתאום אתחל את עצמו... המערכת ניסתה לעלות אבל בכל פעם שהופיעה לוגו של חלונות (עם הנחש שרץ למטה) שניה אחרי קיבלתי מסך כחול לעשירית השניה ואז שוב המערכת אתחלה את עצמה. עקב המהירות הרבה שהמסך הכחול נעלם לא יכולתי לקרוא את השגיאה. וזה חזר על עצמו המערכת לא עלתה. הרצתי RECOVERY C…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קיר משותף בין הסלון לממ"ד קדחתי אתמול עם כוס 50 ממ חיברתי את המחשב אחד למסך PC בממ"ד ב- DVI וכבל שני VGA לטלויזיה בסלון אני רוצה לראות בו זמנית גם בממ"ד וגם בסלון או לפעמים פעם בממ"ד ופעם בסלון ניסתי לעשות בהגדרות צגים כפולים וזה לא משכפל את ה- WINDOWS לסלון רק "הרחב צגים אלה" (שרואים רק חלק מהמסך) ולא "שכפל צגים אלה" (שרואים אותו דבר בשני הצגים) איך פותרים את הבעיה? (יש לי כרטיס מסך ישן 8500) תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה הטמפ המומצלת לכרטיס מסך במאמץ ובמנוחה? הכרטיס מסך של AMD חיפשתי באתר היצרן ולא מצאתי AMD 6870HD http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6870/pages/amd-radeon-hd-6870-overview.aspx#4
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי עדכון לדריבר כרטיס מסך שלי, משהו השתבש והחלטתי לבצע שחזור מערכת, אחרי שהווינדוס סיים לעלות מופיע מסך שחור ורואים רק את סמן העכבר, ניתן להזיזו אך כל דבר אחר - לא מופיע. ניסיתי לחבר מסך אחר, להזיז את הסוויץ ביוס על הכרטיס מסך ממצב למצב, לשחזר הגדרות בביוס ושום דבר לא עזר, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
החלטתי לרדת לשורש הבעיה הפעם. מאז שעברתי למארז p280 ישנה מדי פעם בעיה - כל פעם שאני את דלת הדלת ואחכ סוגר - המחשב לא עולה (אורות, מאווררים, רעשים - כן, תמונה במסך - לא). אני פותח את הדלת - עולה כרגיל. מה שעוד שונה מאז זה הכבלים של הספק (ג'נרי, בבקשה אל תכעסו עלי) הולחמו הארכות לכבלים כדי שהם יגיעו וכעת הם עוברים מאחורי הלוח. אני מניח שהבעיה טמונה כאן, אך אני לא מצליח לגלות איזה כבל נלחץ על מה/ מה נוגע במה/איזה כבל דפוק אולי וכו'. רעיונות..? עריכה - כעת גם לא עולה שהדלת פתוחה :@ Help? אין לי אפשרות עכשיו לפרק הכל, ואין לי מושג ממה להתחיל.. (אני גם חופר במעמקי גוגל..) מה יכול להיות גורם לבעיה כזאת? *יופי דווקא כשמתחיל חופש משהו נדפק :@*
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
טוב תקשיבו בניתי מחשב שאמור לעבוד בצורה מטורפת שילמתי הרבה על החלקים ומשהו לא זורם לי בגיימינג.... אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו... דרך אגב עשיתי רייד לשני כונני SSD של 60 ג'יגה, חבר שלי אמר לי שזאת יכולה להיות הבעיה.... אני ירשום את המפרט ואם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אודה לו.... intel 'core i7 3820 gigabyte x79-ud5 ddr3 8 mbyts 2133 mhz 1000w high power שני כרטיסים עשיתי קרוספייר - 2hd 7970 ghz edittion
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ככה קניתי מחשב חדש core i5 3570 gigabyte b75 8gb זיכרון כרטיס מסך: gf 8600 gt 1gb כרטיס ישן בקיצור מחובר לי יציאה אחת לכרטיס מסך DVI ויש לי בלוח אם יציאה של HDMI היציאה של ה DVI עובדת והיציאה של ה HDMI לא עובד מה עושים ? יש דרך להפעיל אותה ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם.חיברתי שני מסכים לאותו המחשב, הכל עובד טוב ויפה אבל יש לי בעיה קטנה.המסכים הם אחד ליד השני, המסך השמאלי הוא הראשי והימיני הוא המורחב .ושאני עובר ממסך למסך אני צריך להעביר את העכבר מהמסך השמאלי לימיני אני מושך אותו שמאלה במקום ימינה אם העכבר במסך הראשי אני צריך להזיז אותו שמאלה ואז הוא יעבור למסך המשני מצד ימין.השאלה היא איך אני יכול לשנות בהגדרות שאם העכבר במסך הראשי ואני רוצה להזיז אותו למסך הימיני אני אזיז אותו מצד ימין של המסך הראשי לצד שמאל של המסך המשניתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מכווה שאני בפורום הנכון... יש לי בעיה...מקווה שתוכלו לעזור... רכשתי מקלדת גיימינג של לוג'יטק G19 יש לי במחשב WINDOWS 8 לפי האתר של לוג'טק המקלדת תומכת בחלונות 8 כמובן שהורדתי את הדרייבר המתאים (??) מהאתר של לוג'יטק מכיוון שבדיסק ההתקנה אין דרייבר ל WIN8 כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר...אני מקבל הודעה שהוא לא תומך... האם משהוא ניתקל בבעיה הזו? יש פתרון? מפרט המחשב שלי הוא זה: מעבד-Core i7 3960X Extreme לוח אם-Gigabyte X79-UD3 s2011 זיכרונות-4x4 GB DDR3 כרטיס מסך-Sapphire Radeon Vapor-X HD 7970 OC GHZ Edition 6GB GDDR5 כונן קשיח-WD 1TB כונן SSD- אינטל 240GB מערכת הפעלה- WINDOWS 8 יש לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר לי ההוראות, כלומר, ליפני חיבור המקלדת... ת…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
חיברתי כבל HDMI מהמחשב לטלויזיה (כרטיס מסך 5830 טלויזיה ברזולוציה 1920X1080) ואני רואה את התצוגה שעל הטלויזיה במעין מסגרת, כאילו התמונה לא נמתחת לאורך כל המסך. ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הWIN ושל הCCC ולא הצלחתי לגרום לתמונה להראות כמו שצריך מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי לי מחשב חדש - שחשבתי שיעשה לי נפלאות לעומת הקודם... בינתיים אני מאד מאוכזב. אני עושה רינדורים באוטוקאד וגם Sketch Up. באוטוקאד - התוכנה עולה לאט יותר מהמחשב במכללה שאני לומד בה.. כאשר עובדים עם אובייקטים 3D ישנו עיקוב בתגובה הניראית לעיין, ככל שהקובץ יותר כבד ככה גם ההתנהלות של המחשב. ב Sketch Up - אותו הדבר אבל הרבה יותר קיצוני. בזמן רינדור אני רואה שבמנהל המשימות - תוכנת האוטוקאד צורכת 100% של המעבד. המפרט שלי: Core i7 3770 8GB 1333Mhz H77-DS3H NVIDIA Quadro 2000 מה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה שבועות התחילה לי בעיה - הוידאו קופא כל כמה שניות בעת הרצת סרטים. כל הדרייברים מעודכנים, הורדתי קודקים מחדש, ניסיתי ב3 נגנים שונים (BS, VLC, MPC), ועדיין הבעיה קיימת. יש לי 6 ג'יגה זכרון, וגם כשהוידאו מנגן (גם בסרטי HD) השימוש מגיע בקושי ל50 אחוז מהזיכרון, ואפילו פחות מזה במעבד. סרקתי את המחשב לוירוסים (היו כמה והNOD טיפל בהם), וגם בדקתי אם יש תוכנות ריגול, נוזקות ושאר מרעין בישין, וטיפלתי בהכל. אני לא זוכר שעשיתי שום שינוי רציני במחשב (לא בתוכנה ובטח שלא בחומרה). מדובר במחשב יחסית חדש (שנה וחצי), לפטופ XPS 15 של דל. ווינדוז 7 64 ביט, מעבד i5-2410M 2.30GHz, יש 6 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 540M עם 2 ג"ב. יש לציין שהבעיה היא רק בסרטים שנמצאים …
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL מדגם inspiron 5520 עם כרטיס מסך AMD RADEON 7670 לפני כשבוע בערך התחילה לי בעיה שאחרי כמה זמן שאני משחק המשחק קורס. אין שום הודעת שגיאה אלא רק הודעה של windows שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון, והוא לא מוצא. ניסתי את זה עם כמה משחקים וזה קורה בכולם אבל אין זמן קבוע שבו המשחק קורס. לפעמים אחרי חמש דקות, ולפעמים אני מצליח לשחק שעה. ממה זה יכול להיגרם ואיך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי COD BO2 ו FarCry 3 ומאז אני חווה מסכים כחולים חוזרים ונשנים אחרי זמן מסויים של משחק. זה קורה ב- COD כי זה המשחק שכרגע אני משחק בו אבל גם בפיפא חוויתי מסך כחול. לפני שזה מתרחש התמונה קופאת, הסאונד נתקע בלופים, התמונה מתחרבשת ואז מופיע המסך הכחול. ניסיתי להסיר ולהתקין דריברים, הרצתי Memtest הכל יצא בסדר ומצד שני הבדיקה של Memory Diagnostic של ווינדוס נכשלת. גם הטמפרטורה של הכרטיס מסך במאמץ תקינה, 60-70 מעלות. HELP ? קצת תמונות שיעזרו: המסך הכחול: https://www.dropbox.com/s/bfdrnco9w3y1ql5/20121214_231345.jpg MemTest: https://www.dropbox.com/s/2r1p6sao35dxadu/20121215_101015.jpg?m Stack: https://www.dropbox.com/s/b2dnkuxjssodbl6/bluescreen1.png?m DUMP: https://…
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי צורב חיצוני של סמסונג שקניתי לפני כשנתיים, עבד לי ללא בעיות במהלך הזמן (במעט הפעמים שהשתמשתי בו) אבל פתאום המחשב מסרב לקלוט אותו, אפילו במנהל ההתקנים הוא לא מופיע ופשוט אין לי מושג מה לעשות... אין לי מחשב נוסף בשביל לבדוק אם הוא קולט אותו לצערי. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום הרכבתי מחשב ובהדלקה יש 3 צפצופים הפסקה 3 צפצופים וככה ממשיך... הרכיבים: intel DG43RK core 2 duo e8400 kingston kvr1333d3n9/2g מה יכולה להיות הבעיה? בהתחלה חשבתי שזה זכרון אבל בדקתי במחשב השני והוא פועל מעולה,הלוח אם חדש,והמעבד הוזמן מ EBAY. אשמח לעזרה,תודה
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי דיסק קשיח ssd 80 gb של חברת intel שמותקן במחשב נייד של לנובו אתמול שהדלקתי את המחשב עלה לי ציור של מנעול ומקום לרשום סיסמא {כניראה שהדיסק ננעל } לאחר מס ניסיונות של איפוס ביוס הבעיה לא נפתרה שחיברתי את הדיסק למחשב אחר דרך usb ניראה שהמחשב מזהה אותו ללא בעיה אך לא מראה את הכוננים במחשב שלי אשמח לפתרון לבעייה תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
המחשב נהיה איטי מיום ליום האם זה נורמלי שזה עומד על 886 רק בהדלקת מחשב?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היו לי כמה פעמים מסכים כחולים ואין לי מושג איך לתקן את זה או מה שורש הבעיה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון! הנה כמה תמונות שמראות על הבעיה. אם צריך עוד מידע על המחשב תגידו! תודה רבה לעוזרים מראש!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
במחשב שלי יש לי רייד של שני דיסקים של 1TB של סמסונג שכונן C יושב עליהם. היום בבוקר המחשב נתן לי מסך שחור עשיתי הפעלה מחדש ואני שם לב שבמסך של הרייד (לפני שמערכת ההפעלה עולה) על אחד הדיסקים כתוב ERROR OCCURD הפעלתי את המחשב דרך MINI WINDOWS XP ואני יכול לגשת לכל הקבצים (מ-MINI XP אני שולח את ההודעה הזאת), אני מתכוון לגבות הכל, אבל יש דרך (אחרי הגיבוי) לתקן את הרייד בלי לעשות הפעלה מחדש?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung syncmaster מחובר בחיבור VGA ובזמן האחרון בכל פעם לאחר שהמסך נכבה מעצמו (מוגדר כיבוי צג לאחר 10 דקות), או שאני מכבה אותו. כשמדליקים אותו המסך משתגע נכבה ונדלק כל הזמן בהפרשים של פחות משניה בין כל מצב ורק איתחול מחשב פותר את הבעיה * בדקתי את החיבור של המסך למחשב והוא נראה תקין * ניסיתי לשחק עם ההגדרות צריכת חשמל ולא עזר, ניסיתי לשחק עם הבהירות של המסך ועם קצב רענון המסך וגם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אחרי שבועיים שאני מנסה לפתור את הבעיה ללא התקדמות ממשית, אני פונה למומחים בפורום בתקווה לכיוון ועזרה. יש לי מחשב Dell latitude D430 שאחרי כ 4 שנים של עבודה טובה התחיל לעשות ריסטים אקראיים (בלי מסך כחול או הודעה כלשהי) מאחר והדיסק הקשיח הראה סימני גסיסה, והמאוורר עשה רעשים מוזרים החלפתי לו דיסק קשיח מאוורר וסוללה חדשים, העלתי את מערכת ההפעלה מאימג' והריסטים המשיכו. כאשר אני מעלה אותו ב Safe mode - התופעה חולפת, כלומר אין ריסטים התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה (windows xp pro hebrew) ואת כל הדרייברים מהאתר של דל - התופעה המשיכה הרצתי את dell diagnostic והוא עבר במלואו. בדיקת זיכרון RAM וזכרון גרפי memtest86 - עבר חלק בדיקת וירוסים ו mallwarebytes - נקי. בדקתי טמפרטורה בעזרת SI…
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לראוטר מסוג: SmartCom 4 ports firewall broadband router ברצוני להפוך אותו ל hub הבעיה שאני לא מצליח להתחבר אליו. חיברתי כבל אינטרנט מהמחשב שלי לראוטר, ראיתי שקיבלתי כתובת ip ובדפדפן רשמתי את הכתובת אך לא הצלחתי להתחבר (page was not found)
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-