עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני מתנצל מראש, זה קצת ארוך, אז נסו לעקוב: בחודשים האחרונים, נהרסו לי במחשב שני דיסקים קשיחים, שהיו בני 5 שנים. הכונן השני שנהרס, עבד בסדר ללא התראה, עד שיום אחד כשהייתי מעביר לדיסק הקשיח קבצים כלשהם, שמתי לב שהוא היה מעביר במהירות גבוהה יותר ממה שראיתי אי פעם, בסדר גודל של 300-400 מגה לשניה שזה לא הגיוני. באותן העברה לאחר מכן, מהירות ההעברה היתה צונחת ל-0 ואז הההעברה היתה נתקעת ולא הייתי יכול לסגור את ההעברה ללא אתחול המחשב, הבעיה היא שכאשר אתחלתי את המחשב מחדש, WINDOWS לא עלה וכל הזמן היה בטעינה. רק לאחר שניתקתי את הדיסק הקשיח (כבל SATA) בזמן אמת (או כשמחשב היה סגור) מיד מע' ההפעלה היתה עולה כרגיל. אז הבנתי שיש בעיה, וכשהרצתי בדיקה עם CRYSTALDISKINF…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לצורך חיבור לרשת, קניתי כרטיס רשת של REALTEK על הכרטיס כתוב rtl 8100c על החוברת הנלווית כתוב pci 10/100 mbps fast ethernet card אפשרויות ההתקנה הם ב windows הם (אחרי שאני בוחר מתאם רשת, ו realtek) 8019 8029as 8129 ניסיתי את כולם הורדתי driver מ realtek לא מצליח לפעמים אני מקבל קוד שגיאה f61 כשהוא מנסה להתקין ולפעמים הוא פשוט לא עובד ניסיתי גם להסיר, ולהדליק את המחשב, אבל יש זיהוי של חומרה חדשה, כרטיס רשת אבל ההתקנה נכשלת למישהו יש ניסיון עם זה?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה). כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארוך ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החלטתי לבדוק את המערכת עם כרטיס מסך אחר, שיש לי, והוא: http://www.gigabyte.com.tw/Product…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. למנהל הפורום שלום. בגלל בעיית גלישה הועבר הנושא פעמיים. אודה לך באם תמחק עותק נושא זי. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה. כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארון ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החל…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. אצלי הבעיה בכך שהמסך מתכבה, ואני רוצה לבחון אותו עם תוכנה כלשהי שמסוגלת לאבחן האם הוא דפוק או לא. לרוב אני משתמש בתוכנות בדיקה לזכרון, דיסקים קשיחים ובודק את הטמפ' של המעבד, מה לגבי הכרטיס מסך ? ישנן תוכנות יעודיות שניתן לאבחן בעיות בעזרתן ?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  6. תוכנה מומלצת לגיבוי דרייברים תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. VDSL Modem Router WIFI N -NB403 בדק . תודה מראש לעוזרים. שבוע טוב.

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. לאחר שפירקתי את המחשב (על מנת להחליף גוף קירור למעבד) הכל עובד בסדר חוץ מזה שפתאום אין קול. הרמקולים מחוברים כמו שצריך , ניסיתי גם עם אוזניות ואין קול. עכשיו כשאני נזכר , בחלק מהברגים עבדתי עם מברג מגנטי (רגיל, לא חזק בעוצמה מיוחדת) והוא התמגנט לי פעם אחת בטעות ליציאה של הכ.קול של הלוח (צרפתי תמונה). ממש התמגנט לשניה וזהו. יכול להיות שזה הרס את הכ.קול? זה סביר? מה עוד יכול לגרום לכך שלא יהיה קול? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by Wunderbar,

שלום, אני רוצה לפתוח את המחשב הנייד שלי ורציתי לשאול האם יש סט מברגים מומלץ, איכותי ובמחיר סביר שהייתם ממליצים עליו ואיפה ניתן להשיג אותו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Tal Koper,

מגדיל טווח של edimax כיצד לעשות לו סיסמה בווינדוס 10 (עשיתי התאמה מולך הראוטר החדש} חושב שצריך או שלא כי סוכרן מול הראוטר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Shlomo1954,

הגדרתי מגדיל טווח dilink 1610 גם בwif וגם בכבל ישירות למחשב בסיום ההגדרות מזהה את מגדיל טווח ברשת אך הנורית קליטה הירוקה לא מהבהבת

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by zam,

שלום לכולם ושנה טובה יש לי בית 2 קומות עם מיסוך נוראי. נקודת התקשורת עם הראוטר נמצאת בקומה התחתונה ואני צריך למצוא פתרון לקומה העליונה. קניתי את הדגם הזה אתמול ב- KSP כי רציתי פתרון מהר והבנתי שסך הכל הוא טוב. העניין הוא שאין wifi מובנה בקצה השני, משמע שאני צריך לחבר ראוטר.(כלומר אני רוצה, כי יש לי אחד פנוי של בזק בבית) יש גם את עניין ההגדרות בראוטר אבל אני מאמין שאני אמצא פה באתר איזה מדריך (מקסימום באינטרנט) הדגם עלה לי 267 ש"ח התקציב שלי הוא עד 350 שח, 400 אם באמת יש הצדקה. 1. האם הדגם באמת טוב 2. האם יש דגם יותר מומלץ לצרכים שלי 3. האם להחזיר את הערכה הזו ולקנות דגם עם wifi מובנה 4. האם יש פתרון מומלץ…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by shaithebest,

שלום חברים, אני מחפש מגדל צריבה שיש בו צורב ראשי ועוד 6 משניים שבפעולה אחת אני אצרוב 6 דיסקים במכה עם אותו סרט מצאתי כז דבר: http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=189 אבל אני לא יודע מה הוא עושה טכנית, זה מארז, שמה הוא יודע לעשות? אם למישהו יש נסיון במגדלי צריבה אני אשמח לדעת פרטים תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by L1ron,

בגלל שפירסמתי אותם בפורום בחו"ל ולא קיבלתי מענה,אני ישאל פה ,זה באנגלית אבל מה שלא ברור תגידו ואני יסביר. 1. hellow. i owner of Pavilion g6 laptop. every 2-2:30 hours ,the network stop working and then my internet aint working. what could be the problem i even formated my computer today and installed driver. 2.for example the hour is 4:59 ,then instead of going into 5:00 and then 6:00 ,it come back to 4:00 and start counting again to 4:10 4:20 4:59 etc.. also the date stuck at the same date my laptop is Pavilion g6 what should i do? 3.hellow. i am owner of Pavilion g6 . the screen just turning off.so i see everything black,but the computer is s…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  15. כוללים כתוביות הכוללות את: PAGE FAULT IN NON PAGE AREA win32k.sys IRQ NOT LESS OR EQUAL ועוד... (לא זוכר את כולן בע"פ) אין מכנה משותף לפעולות שקודמות למסכים הכחולים. גם פעולות הדורשות משאבי מערכת נמוכים וגם כאלו הצורכות משאבי מערכת גבוהים. השגיאה תמיד משתנה. יש לי תחושה חזקה יותר בקשר לRAM. סוג גנרי עלום שם. XP PRO SP1 P3 1000 256RAM 2 HD כ"א 40G WD כ.מסך INNOVISION GF 4 MX4000 128MB אז לפני שאני מתחיל בבדיקות השגרתיות, מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by assaf990,

מה זה מגן ברקים למה זה נועד בדיוק? (שקע כזה כמו שחברת חשמל מציעה) במה זה שונה מ-UPS? (היסטוריה אישית, בהרבה הפסקות חשמל, חלקם מסופות ברקים, נהרס לי הספק כח. רוצה למנוע זאת)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Medox,

שלום חברים, לאחרונה עקב הפרעות מתח (מספר הפסקות וחזרות מהירות של החשמל) נשרף לי מסך המחשב ונאלצתי להחליפו. הבנתי שעבור המסך החדש (והמחשב) צריך איזושהי הגנה. בפרט שלאותו השקע מחוברת גם טלויזיה... אני נטו צריך הגנה לחומרה הרגישה מפני הפרעות חשמל; אין לי צורך מיוחד לשמירת עבודה מסודרת כיוון שהמחשב משמש אותי לגיימינג וגלישה ביתית בלבד. אחרי חיפוש בפורום ובפרט בשרשור הזה, עדיין משהו לא ברור לי - האם למטרת שמירה על רכיבים חיוניים בלבד יש עדיפות/ערך מוסף ל-UPS לעומת מגן ברקים? הבדלי המחיר משמעותיים. אין לי בעיה להוציא ~600 ש"ח על UPS אם זה מה שנדרש כדי להגן על מחשב ומסך שעלו מעל 7,000, רק רוצה להבין שזה אכן מוצדק כיוון שאני לא מבין דבר בנושא. מחוברים לשקע החשמל 4 מכ…

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by מרים נדל,

שלום ובוקר טוב. אני מחפשת המלצה בבקשה לחנות שמוכרת מגן מסך מגע, למחשב נייד של דל דגם INSPIRON 7570 שנתון 2017 גודל 15.6", שמותאם ספציפית למחשב הנ"ל, אשמח לעזרה, תודה ויום טוב,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by fenix5545,

שלום שבוע שעבר ביום רביעי קניתי כרטיס מסך חדש (HD7950) וכניראה בהרכבה שלו נפל לי מגנט מהשולחן אל תוך המארז ולא שמתי לב ויום למחרת שהיתה לי נפילה של המחשב (יותר נכון של הכרטיס מסך) פתחתי את המארז וראיתי אותו דבוק לכרטיס מסך הישן שלי (9500GT) שחיברתי לצורכי פיזיקס ומאז יש לי בעיות בעיקר של הכרטיס המסך החדש קריסת דריברים אם המחשב ניכנס ל"שומר מסך" אז ליפעמים הוא לא מראה לי כלום חוץ מזה אולי רק את העכבר ואז אני צריך לעשות ריסט למחשב והיתה לי פעם אחת גם קריסה של המערכת בכללי שניסיתי להפעיל דיסק של סרט במחשב יש לי גם הרד דיסק SSD חדש שמאז גם היו טיפה בעיות בלהתקין דריברים האמת כשאני חושב על זה הרבה בעיות גם החילו לי אחרי שהתקנתי דריברים של הלוח אם שלי שהורדתי מהאתר של גיגה בית …

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  20. כאשר לוחצים על הכפתור להכניסו פנימה, הוא נכנס ומיד יוצא החוצה. אפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, באופן ידני, אם מחזיקים כמה שניות את המגש כשהוא בפנים. אני מחנך אותו ביד קשה!. הבעיה היא שלאחר שהוא כבר בפנים, אי אפשר להוציאו החוצה ע"י לחיצה על הכפתור. כשלוחצים על הכפתור, יש עבודה בכונן(המנורה שלו מהבהבת ושומעים קולות מבפנים), אבל המגש נשאר בפנים. בעיה נוספת היא שלמרות שאפשר להכריח את המגש להשאר בפנים, הוא לא קורא דיסק שאני מניח עליו מבעוד מועד. על פניו, ניראה שהכונן אבוד, כי הוא לא קורא את התוכן של הדיסק ולכן ניראה שלא כדאי בכלל להשקיע מאמץ. מצד שני, אולי בגלל שאני מכניס אותו בכוח פנימה, הוא עושה לי דווקא ולא קורא את הדיסק? ;-). בכל אופן, יש אולי איזה טריק שאפשר בעזרתו לגרום…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by neli4,

יש לי צורב של פיוניר 111D, עד עכשיו הצורב עבד בסדר גמור ולא היו כל בעיות (הוא מלפני קצת יותר משנה). הכנסתי דיסק וכשרציתי להוציא אותו המגש לא נפתח, אפילו לא מנסה להיפתח, פשוט אין כל תגובה. ניתן להפעיל את הדיסק כך שהצורב עצמו כן עובד, אך המגש מסרב להיפתח... אודה להצעות מה ניתן לעשות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by assaf990,

התקנתי סי די והכל עבד מעולה. ךפתע, ללא שינוי מצידי, החליט מגש הסי די לא להפתח. כשאני לוחץ על הכפתור, הוא עושה רעשים שהוא מנסה להפתח - אך לא מצלליח. (הנורה עובדת). ניסיתי לדחוף מחט לחור הקטן שיש בסי די ליד המגש - וזה חלול לגמרי ולא עזר לפתוח. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום רב מגש כונן CD משולב צורב תקוע ולא רוצה להיפתח. כאשר לוחצים על הכפתור שלו נדלקת הנורה הירוקה ונשמעים 2 קולות וזהו. המגש נפתח רק ע"י מכות חזקות מחפץ כלשהו, ונסגר אוטומטית. כשאני שם אצבע כדי לתפוס אותו ושם דיסק, לוקח הרבה זמן עד שהדיסק מסתובב, שומעים שהוא מנסה. מה יכולה להיות הבעיה? כל הפרטים על המחשב והצורב במפרט בצד. תודה מראש, גיא.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. יש לי לוח asustec b85m-f כשאני בודק חום עם התוכנה speccy מראה לי חום 104 מעלות. המחשב עובד רגיל ופיזי לא נראה לי שהלוח חם. האם יש לעשות משהו או לעזוב.

25. Started by shlomirrr,

מישהו יודע היכן אני יכול לרכוש כונן מד טמפרטורה עם LED למחשב? והאם קיים בארץ? ומה המחירים? תודה

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים