עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי , אז.. החלפתי משחה טרמית וכונן למחשב, ומאז המאורר עובד הרבה יותר ממה שזכור לי. שמתי הרבה מידי משחה טרמית , אז החלפתי שוב , וגם אז היה קצת יותר מידי, והחלפתי שוב , ועדיין - המאורר עובד יותר מידי . התנהגות המעבד זהה בכל שלושת המקרים , ככה שאני חושב שזה פחות קשור לטיב השמת המשחה. משחה טרמית MX4 , מחשב נייד dell vostro 5459 . המחשב מתחמם לאיטו ל55 מעלות , מפעיל את המאורר , מתקרר ל40 , וחוזר חלילה. מדובר על התקנה נקייה של WIN , יכול להיות שלdell הייתה תוכנת שליטה שונה על המאוררים ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by liranss,

שלום יש לי במחשב שני מאווררים לא כולל של כרטיס מסך מעבד וספק הרצתי תוכנת SPEED FAN והוא מראה לי נתונים רק ל FAN 2 הוא מראה לי בשני 2800 RPM הוא לא מראה נתונים למאוורר הראשון, מה עושים.. בבקשה בבקשה לשלוח לי תשובה לאייסיקיו 167806010 לכל העונים אני מודה מראש.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by RayZ,

כפי שאתם רואים את המפרט,בחתימה, מדובר במחשב חזק שאמור לרוץ ממש. אבל זה לא קורה. הוא נתקע פעמים רבות, ומאט (עשיתי סריקת וירוסים ותוכנות ריגול). בהתחלה חשבתי שמדובר בזיכרון פגום, עכשיו מתברר שלא. ה Windows עצמו דווקא מה זה מהיר, לוקח למחשב דקה בלבד לעלות ו 10 שניות להתכבה. אבל באינטרנט הוא קצת מאט,ולפעמים נתקע וצריך לעשות ריסט. עצות ?

• 41 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. אהלן, את ההודעה אני מפרסם בפורום הזה גם כי פה עזרו לי להרכיב את המפרט וגם כי אני לא יודע איזה רכיב הוא הצוואר בקבוק אז אני לא יכול לפנות לפורום ספציפי. (אם זה עדיין לא מתאים לפורום אשמח שיועבר שפורום בו אקבל תשובה) המפרט הוא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by itzik2025,

שלומות חברים! אתמול החלטנו לקנות מחשב חדש לאח שלי ומהמחשב הישן פירקתי את המאורר של הספק בצד של המכסה של המחשב יש כזה חורים ודברים בקיצור מקום מתאים למאורר בדיוק בגודל הנכון אז הרכבתי עם הברגים וזה אבל עדיין נשאר הכבל האדום והשחור ואני לא יודע לאן לחבר אותו לאן אני צריך לחבר אותו? תודה רבה לעוזרים!! תמונה: אם אתם צריכים מידע כלשהו או תמונות של הלוח אם או משהו תגידו ואני אספק!

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by uvdude,

בשעה טובה קיבלתי את המערכת החדשה שלי. אבל היום פתחתי את הבפנוכו של המחשב, ואני רואה שהמאורר של הCPU (core2 duo 6300) מקרטע: עובד כמה שניות, ומפסיק, ואז מנסה לפעול שוב, יש לי איזה רעש חשמלי מעצבן כזה, אולי נדלק אולי לא וחוזר חלילה. האם זה פעולה תקינה של המאורר שאיזהשהו חלק בלוח אם או תוכנה של הלוח אם (gigabyte 965P-DS3) או שהמאורר דפוק?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by Roi Aloosh,

היי אז הרכבתי מחשב חדש לוח אם: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13454 מאורר: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12208 משום מה, גם כאשר FAN CONTROL מאופשר בביוס המאורר רץ כול הזמן על 2300RPM עידכנתי את הביוס, אך עדיין לא עוזר. אולי אני לא משחק בהגדרות הנכונות? למישהו יש את לוח עם ביוס דומה ויכול לאזור לי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by caroncaron,

לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Pc good,

שלום יש לי נייד לנובו.המאוארר קירור עובד כמעט רצוף יש רק אחד מה הסיבה לזה אפשר לשנות תהגדרות שלו? זה קשור שהמחשב תמיד מחובר למטען? תודה

10. Started by Rocket_Pool,

שלום לכם.. אני עם E4400 וקירור זלמן על OC גבוה כ 3.4 תמידי. השבוע קרה לי משהו מוזר שהמסך לא קיבל תצוגה וכביכול המחשב לא עלה. הוצאתי את הבטריה והכנסתי חזרה והמחשב פעל כרגיל על ההגדרות הרגילות שלו 2000Mhz. עכשיו הקירור שעל המעבד , זלמן 9700 , לא נדלק והמאוור לא מסתובב. החזרתי את כל ההגדרות בביוס להגדרות ברירת המחדל ועדיין לא פועל. *אני עם לוח אם של GIGABYTE DS3 965P מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, לאחרונה מאורר המארז האחורי שלי התחיל לעשות רעשים אז קניתי מאורר חדש. המאורר הישן היה מחובר לספק, המאורר החדש לעומת זאת הגיע עם חיבור מתאים ללוח אם. הבעיה היא שכאשר חיברתי את המאורר החדש ללוח אם (חיבור 3 פינים, לוח - ASUS P5L-VM) המחשב לא עלה בפעם הראשונה ולאחר כמה נסיונות הגיע לווינוס ועף למסך הכחול שם היה כתוב שחומרה חדשה כנראה יוצרת שגיאה. אז קניתי מתאם כדי שאוכל לחבר את המאורר לספק כוח, ואז המאורר הסתובב בסל"ד נמוך מאוד, לא כמו כאשר חיברתי אותו ללוח.. לסיכום: מאורר מחובר ללוח אם ועובד בסל"ד ראוי אבל המחשב לא מתפקד או- מאורר מחובר לספק, עובד בסל"ד נמוך מאוד והמחשב מתפקד מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by eran256,

שלום, ברשותי מחשב המבוסס על לוח אם gigabyte h87d3h' מארז fractal design define r4 רכשתי את המאוורר scythe slip steam 140XT PWM 14cm 1300RPM במטרה לשים על דלת המארז. לאחר החיבור ב4 פינים ללוח האם הבחנתי שהמאורר כלל לא מסתובב אלא רק נותן דחיפות קטנות של רבע סיבוב, אך לא באמת מסתובב באופן רציף כמצופה. לאחר מכן ניסיתי לחבר לשאר חיבור המאוררים על לוח האם אך התוצאה הייתה זהה. הלכתי לBIOS לבדוק מה פשר העניין ושם הוא הציג מצג שווא של מהירויות סיבוב הנעות בין 100 ל20000 ניסיתי לחבר את המאורר דרך כבל שמתחבר ישירות לספק וגם מפצל אותו ללוח האם ואז הוא הציג 1380 סיבובים בדקה כמו שצריך להיות ואכן הסתובב במהירות הזאת (בצורה תקינה), אך לא היה ניתן לשלוט במהירות כיוון שחובר ישר לספק. מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by asw3,

ברשותי לוח אם מסוג Motherboard Name : MSI MS-7260 הבעיה בלוח אם שהמאורר נהיה מאוד רועש ניסיתי לשים לו WD-40 וזה לא ממש עזר יש לציין שהמאורר מאוד קטן וללא המאורר המחשב נתקע האם יש מה לעשות בנידון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן, קניתי רכיבים והרכבתי לי מחשב חדש, הכל טוב ויפה ועובד סבבה, רק שהמאורר של המעבד מרעיש כמו מטוס גם המחשב באיידל ולא עושה כלום. זה המאורר סטוק שהגיע עם מעבד Intel i5-6400. כל המערכת ללא אוברקלוק (מן הסתם, מעבד ללא K ולוח H170). קצת מידע על החומרה והטמפ' פה מתוך HWMonitor בקובץ המצורף. בגדול, חם פה עכשיו. אני באוסטרליה ואומרים שבחוץ 26 מעלות אבל לפי דעתי בתוך הבית אפילו יותר חם. אז הטמפ' של המעבד ושאר הדבר לא גבוהות בצורה חריגה. אז למה המאורר עובד כל כך חזק? אני מניח ש AUXFANIN זה המאורר של המעבד. למה הוא צריך להיות כמעט 3000 RPM? יש איזה הגדרה שאני צריך לבדוק? אולי חיברתי משהו לא נכון בלוח? אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. אולי פשוט זה חרא של מ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by nimrodim,

מאורר רועש של RADEON 9600PRO של SAPPHIRE. רועש לסירוגין. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by DrunkenMonkey,

יש לי geforce 4 4200 ti והיום שמתי לב שהמאורר שלו הפסיק לפעול. הכרטיס עובד כרגיל אבל כמובן שהוא מתחמם בתוך כמה שניות ולכן הוצאתי אותו. מישהו יודע היכן אפשר להחליף לו מאורר או לחילופין למצוא דרך אחרת לקרר אותו? האם במחיר של מאורר חדש כדאי לקנות כרטיס מסך חדש? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by shmoolm,

כמו שכתוב בכותרת.... לאחר הפעלה של המחשב... המאוורר פועל אבל בדיוק בקטע של טעינת ווינדוס הוא נכבה. אחרי ריסט, הוא פועל כרגיל ... אבל לפי תוכנת Sandra הוא פועל במהירות של 1940 rpm.... הטמפ' בדרך כלל במעבד היא 35-45 מעלות. (האם זה תקין?) מעבד: AMD 64 Bit 3000

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  18. הי ניקתי היום את המחשב הישן והמאורר של הכרטיס הגרפי לא זז אז ניתקתי את החשמל שלו וחיברתי מחדש, עכשיו הוא רץ עד שהמחשב סיים לעלות והפסיק הכרטיס הוא Winfast 6600GT 128Mb גם שהרצתי משחק הוא לא התחיל לרוץ יש משהו לעשות?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  19. המאורר שנמצא על הלוח אם ומתחת לכרטיס המסך מסתובב לאט ונורא מרעיש. ניסיתי לנקות אותו עם שואב אבק, להזיז אותו קצת ולהדק אותו אבל זה עזר רק קצת. בגלל שזה מאורר נורא קטן אני לא יודע אם זה יהיה פשוט להחליף אותו, כי אני לא בטוח שאני אוכל למצוא מאורר בכזה גודל. יש דרך לנסות לתקן אותו? כשמדליקים את המחשב הוא לא עושה רעש, ורק כשכבר הכל עולה (וכנראה הוא מספיק להתחמם) הוא מרעיש. כשאני מסתכל על המאורר הוא מסתובב יחסית לאט בזמן שהוא מרעיש הרבה, עוצר לרגע ושותק, ואז שוב ממשיך להרעיש. ד"א, זה מסוכן למחשב? כשבדקתי טמפרטורות הן היו בסביבות ה-40. תודה!

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  20. שלום , גם לאחר כיבוי המחשב המאווררים ממשיכים להסתובב כולל של הכרטיס מסך ושל המארז עצמו . My setup: Intel I5 2310 ATI Radeon 6970 Gigabyte Z68p-DS3 Corsair TX650 Thermaltake V9 black edd עשיתי עדכון ביוס ולא עזר ,אני יודע שחסר עוד מידע על המפרט אבל זה לא רלוונטי . תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by edbergr,

שלום יש לי במחשב שתי מאוררים של המארז עם חיבור ישיר לספק http://www.addtronics.com/addt/images/Addtronics/FAN12BS.jpg כמו החיבור של זה יש אפשרות להנמיך את המהירות שלהם בכל צורה שהיא? כי זה ממש רועש וזה קשה חחח תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. אהלן חברים, לפני יומיים בלילה היו באיזור ברקים שגרמו לקפיצות מתח בבית, המחשב מחובר דרך UPS ADVICE די חדש ולא מהסדרה הכי זולה שלהם. אז הדלקתי אותו בבוקר: - בהתחלה נתן הודעה (באנגלית...) בסגנון "כבל הIDE מנותק ויכול להשפיע על הBOOT SEQUENCE". אישרתי והוא עלה, אך איך שבא להופיע שולחן העובד קיבלתי NO SIGNAL במסך. וככה עוד פעם,. - פתחתי, ניקיתי קצת אבק מהכטיס מסך ואז הוא עלה רגיל ליום עבודה, ושוב הבעיה, רק בלי האזהרה בפתיחה. אלא שהפעם גם הרשת הפסיקה לעבוד..., פתחתי ניקיתי ומאז היא חזרה לעבוד אבל בעיית התצוגה התחילה שוב... אז מה הולך כאן? והתסמין הכי חשוב : דקה אחרי שנעלמת התצוגה נשמע צפצוף יחיד מהלוח-אם, והמחשב עדיין עובד. בבקשה עיצה, האם זה הכרטיס מסך, הספק, הלוח, מה ואיך אדע…

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  23. מאז שהחלפתי את הRadeon 8500 לTI 4200 שלי,המחשב לפעמים מכבה את המסך במשחקים ולא מגיב ללא שום סיבה נראית לעין... אחרי שהמסך נכבה,לפעמים לחיצה על-Esc מדליקה את המסך וחוזרת למשחק לשניה או שתיים,או לפעמים לכמה דקות. בפעמים אחרות המחשב פשוט עושה ריסטרט... עריכה:אני אומר שהבעיה היא במשחקים כי עד כה לא נתקלתי בה בWindows,או בתוכנות כלשהן... ב3DMark הבדיקה עוברת חלק,וגם בPrime 95 המערכת לא מראה מצוקה כלשהי. לדעתכם הפאק הוא בתוכנה או בחומרה? מה יכול לגרום לזה? איזה חלק אשם?

24. לפני השדרוג של הלוח והמעבד היה לי מעבד P4 2.8C ולוח ASUS P4P800SE. עכשיו יש לי AMD 3800+ X2 ולוח ג'יגהבייט K8N51PVM9-RH ומאז ששדרגתי המחשב פשוט לא סוחב! כשאני נכנס לתיקיה עם הרבה קבצים בה המחשב נתקע לאיזה חצי דקה, כשאני מכווץ קובץ או מוציא אותו מכיווץ המחשב בקושי זז, כשאני רואה סרטים הוידאו לפעמים קופץ, אם אני רואה וידאו וגולש למשל או משתמש במחשב באותו הזמן הסאונד קופץ, ורוב הפעמים המחשב נתקע כשאני רואה קובץ וידאו להרבה זמן.. יכול להיות שבוידאו זה קשור לעבודה שאני עם כרטיס מסך מובנה? זה GF 6150... יש למישהו מושג מה כדאי לי לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן, הייתה לי בעיה במחשב לפני כמה זמן שנאלצתי לאפס את ה BIOS. אחרי האיפוס המאווררים של המחשב לא מפסיקים לעבוד על 100% והרעש בחדר לא יאמן.. ניסיתי כל מיני טוויקים של speedfan וכאלה אבל לדעתי זו בגדרה של ה BIOS של הלוח שלי.. מה עושים חברים? חיפשתי בהגדרות של ה BIOS לנסות לעשות auto למאווררים אבל לא מצאתי דבר. ברשותי asus p5q pro (דיי ישן), וגרסת BIOS מספר 1306.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים