עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום , אני נמצא כעת בלי אנטי וירוס על המחשב, ורציתי לשאול אותכם , איזה אנטי וירוס הכי טוב , והכי קל לשימוש, . ואם מישהו יכול להביא לי פה הורדה לזה אני אשמח , תודה ויום טוב!

2. Started by blup,

שלום, לפני כיום התחילה לי בעיה מוזרה במסך- כל כמה זמן המסך משנה את צבעיו לגוון ירוק כזה, הבעיה נפטרת כאשר דופקים במסך כמה פעמים אך הגוון הירוק חוזר אחרי כמה זמן. המסך הוא MAG XJ700T. אני יודע שזה ישן (יש לי אותו כ3 שנים) אבל אף פעם לא היו לי איתו בעיות וכנראה שאם כמה דפיקות עוזרות יש דרך לפתור את הבעיה. מישהו יכול אולי לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  3. יש לי מחשב ישן ואני עושה בו סתם דברים... אז פתחתי אותו וקצת נגעתי בזכרון בכרטיסים והדיסק קשיח.. סתם לראות איך הדברים שם...(כשהמחשב מכובה כמובן) עכשיו .. סגרתי את המארז שמתי 2 ברגים חיברתי הכל בחזרה... הפעלתי מחדש... ואז בקטע שהוא מזהה את הדיסק קשיח ואת הסידרום(ממש מתי שמדליקים ת'מחשב) הוא לא ממשיך לעליה לווינדוס וכותב ככה: CMOS CHECKSUM-EROR SDEFAULTS LOADED הוא כותב (לפי מה שאני הבנתי) שמשהו מפריע לו לעלות אבל אני לא מבין מה הסיבה.... תודה רבה לכל העוזרים ביי

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by R.E.A,

הנה הבעיה: ****בעיה אצל חבר שלי **** טוב אז ככה היה לי win 2000 pro . שמח וטוב לב רציתי לפרמט את המחשב אחרי הפירמוט התקנתי את הדריוורים של הכרטיס סמך שלי msi gf4 ti 4200 128 ddr . טוב התקנתי אותם עשיתי ריסטרט אבל אבוי!! הווינדוס לא עלה לי! נכנסתי ללחץ הכרטיס עלה לי המון למה לעזזל זה לא עובד לי! טוב התקנתי על 2000 xp (לא היתה לי אפשרות כניסה ל 2000 פשוט זה מיאן להכנס המחשב ניתקע). אחרי סיימתי את התתקנה הורדתי מהאתר של אנווידה את הדריברים הכי חדשים. התקנתי ועשיתי ריסרט ושוב אותה בעיה אחרי שזה מסיים לטעון הווינדוס לא עולה המסך ניהיה שחור והמחשב ניתקע! למזלי ב xp יש אפשרות שחזור דרך הדוס. אני עכשיו ב xp אבל בלי דריוורים לכרטיס! לא נראה לי שזו בעיה בכרטיס כי עובדה שהכל …

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by MatanFrenkel,

אני פרמטתי לא מזמן והמחשב נקי, הכל רץ חלק ויפה. היום, כבר 3 פעמים, המחשב פשוט קפא, ורק ריסטרט סידר את זה. מה יכול לגרום לזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by RoverBoy,

היי לפני יומיים פיתאום העלתי את המחשב והמסך לא נידלק - זאת אומרת האור הכתום לא הופך לירוק ויש לי NO SIGNAL. החלפתי כרטיס מסך אפילו וזאת עדיין אותה בעייה.. מה זה יכול להיות?:\

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. לאחרונה קרה דבר מוזר - אייקונים של אפליקציות מסויימות הפסיקו להופיע בtaskbar. זה קרה לי פעמיים עד כה, עם סטים ועם BF3 ושתי הפעמים שונות מעט. הבעיה עם סטים: כאשר אני מפעיל את התוכנה כך זה נראה בטאסקבר - הריבוע הלבן הזה משמאל לorigin - זה הסטים. נכנסתי לתיקייה של סטים, האייקון של האפליקציה עצמה מופיע שם. מה שעשיתי זה יצרתי shortcut לשולחן עבודה של סטים, וכאשר אני מפעיל את התוכנה מהקיצור דרך, האייקון כן מופיע. הבעיה היא שברגע שאני מוחק את הshortcut הבעיה חוזרת. דבר מוזר ששמתי לב אליו הוא שהבעיה קרתה עם סטים ברגע שהתקנתי utorrent. ברגע שאוכל אנסה להסיר את utorrent ואראה מה יהיו התוצאות. הבעיה עם BF3: האייקון לא מופיע בקובץ המקורי של האפליקציה - לצורך השוואה כן …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by zahi122,

שלום אני מדליק תמחשב והוא פועל אבל אין תצוגה העברתי תכרטיס מסך למחשב אחר והוא פועל מצויין בבקשה עזרה בהקדם תוד לעוזרים ד"א הוא לא עושה שום ציפצוף

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  9. Started by waseemsheety,

הורדתי את המשחק הנוסטלגי JOEY THE PASSION משחק כלפים של יוגיהו כשאני נכנס למשחק מסך המחשב מוציא לי הודעה : NOT OPTIMUM משהו כזה ו RECOMMENDED MODE 1920*1200 60HZ וזה מה שיש לי רק שאני נכנס למשחק הוא משתנה ואני רואה מסך שחור עם ההודעה ( לא יכול לשחק במשחק) מה לעשות? ישלי WIN 7 32BIT

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by meir4321,

יש לי מחשב נייד , המיקרופון במחשב לא עובד , לא שומעים אותי באף תוכנה (zoom/skype) , וכן גם במצלמה במחשב לא שומעים. אולי כדאי לציין שהוחלף מסך במחשב , האם יש קשר בין הדברים?

11. Started by rockerr,

כרטיס מסך - 4850 של saphire . מעבד - 2140 עם OC ל3 ג'יגהרץ. 4 ג'יגה זכרון. ויסטה/XP.. שאני משחק בCOD למשל או כל משחק אחר ,אני מפעיל שני מסכים יחד(dual screen) רואה את המשחק על הTV 32 אינץ ואינטרנט וכד' במסך המחשב הרגיל(LCD),הטלויזיה מחוברת בHDMI . עכשיו ,תוך כמה דקות המחשב נכבה פשוט ולא נדלק לבד מחדש,בדקתי טמפ' (100 מעלות במאמץ בכרטיס מסך),ניקיתי אבק,כל מה שאפשר ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה... כשאני מנתק לגמרי את הHDMI שבכרטיס מסך הכל עובד מעולה והמחשב לא נכבה בכלל גם בזמן מאמץ.. מה הבעיה לדעתכם? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מקווה שהנושא שלי מתאים לפורום הזה למרות שמדובר במחשב נייד. יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400. קורה הרבה פעמים שאני עושה RESTART למחשב, אזי עולה הודעה ME is initializing......................... המחשב מחכה כמה שניות ואז מגיע המסך טעינה של הוינדוס, והוינדוס עולה. קורה לעיתים שההודעה הנ"ל לא מופיעה, ואז מגיע מסך הטעינה של הווינדוס, אך הווינדוס לא עולה. ואז אני מכבה את המחשב, מדליק מחדש, ואם ההודעה הנ"ל (בסבירות גבוהה) אזי הווינדוס עולה. בנוסף, ראיתי בלוח הבקרה כי 2 רכיבים לא מוגדרים טוב וכל מה שאני מנסה לא עוזר בשביל להגדיר אותם טוב (מצורף קובץ) האם יש קשר בין הדברים? מה ניתן לעשות? אני ממש אבוד, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by new!!!!,

אני מתחיל לצרוב מלא סרטים שייש לי במחשב איך אני עושה שאני מכנס את הדיסק ואוטמטי הסרט פועל ? או שאני לוחץ על הכונן שייש בו את הסרט וישר הוא פועל איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by GoGo211,

יש לי בעייה מעצבנת במחשב שלא הייתה קוראת אף פעם.. שאני משחק במשחקים או מאמץ תמחשב, אחרי זמן מה הוא נתקע לי. וזה קורה כל פעם שהוא מתאמץ.. מפרט המחשב שלי: פנטיום 2 400 128 זיכרון פנימי לוח אם של אסוס ג'יפורס 2 32 200 אם אקס מאורר אחד על המעבד אחד על הכרטיס מסך ואחד בספק כוח. שמישהו יציע לי מה לעשות וגם תגידו לי כמה יעלה לי שידרוג.. אבל יותר חושב זה לסדר בינתיים תבעייה.. תודה לכל העוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם , בזמן האחרון התחילה הבעיה כאשר אני פותח חלק מהתיקיות בכונן (WD 1TB BLACK ) היה לוקח המון זמן למחשב לציג את הקבצים ולפעמים הוא היה קופא. ביומיים האחרונים התחילה הבעיה להופיע גם כשאני מנסה לפתוח תיקיות אחרות בכונן וגם את הכונן כולו, המחשב התחיל להיתקע ולקפוא . אני חייב לציין שבכונן אחר (SAMSUNG 1TB F1 ) אין את הבעיה הזו הוא מציג את הקבצים מהר ולא נתקע. עשיתי לכונן בדיקה עם הכלי של WD כמה פעמים והוא יצא תקין ,בדקתי גם את הזכרונות עם MEMTEST והם תקינים,בדקתי גם את הכונן שעליו מותקנת המערכת הפעלה (INTEL SSD X25 40) עם INTEL SSD TOOLBOX וגם הוא תקין. התקנתי שוב ווינדוס, המערכת הציגה לי בהתחלה את הקבצים במהירות וללא שום בעיות אבל לאחר זמן מה הבעיה חזרה רק באותו כונ…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. היי קניתי לפטופ חדש עם אובונטו עליו. פירמטתי הכל, התקנתי וינדוס 10 וסידרתי את המחיצות מחדש ואיחדתי אותן לכונן אחד. כמובן שעשיתי איחוי לדיסק בסוף. כשאני מפעיל סרטים בכל נגן שהוא - WMP, VLC, WMPclassic, מוריד קודקים - הוידאו נעצר לכמה חלקי שניה ואז ממשיך, וזה קורה פעם בשניה. מאוד מעצבן את העין. דברים שניסיתי ולא עזרו: -ניקוי של המחשב עם CCLEANER -כיבוי אנטיוירוס ותוכנות כבדות -משחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך שלי -איחוי נוסף של הדיסקים הקטע שהמחשב חדש לגמרי ואין לו בעיית CPU כשאני מפעיל סרטים: 15% כשמופעל סט באיכות 720p. וידאו להדגמה: https://onedrive.live.com/redir?resid=243F2B4A30334AAD!631&authkey=!AECw3PItNFR6eXU&ithint=video%2cmp4 תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אוקיי אז ככה אני יתחיל לספר על הבעיה: מיקדום היתה לי בעיה בכרטיס מסך שלי אז התקנתי דרייבר חדש לכרטיס מסך שלי וליפני ההסרה נעזרתי בתוכנה :Driver Cleaner Pro אשר מוחקת שאריות דרייבר וכניראה פגמתי דייברים אחרים בקיצר הסרתי ואז התקנתי דרייבר אחר לכרטיס מסך העל היה מצויין הפעלתי תמחשב מחשב ומתברר לי שחסר דרייבר להתקן בשם: Multimedia Audio Controller אין לי מושג בדיוק מזה וליד זה במנהל התקנים יש סימן קריאה צהוב ומשום מה חסר התקן קול נוסף שהיה במנהל התקנים בשם סי מדיה וכמובן שאין לי קול וזה בעצם הבעיה.. ניסיתי להתקין שוב את הדרייבר לכרטיס קול ומשום מה לא ופיע בהתקנה מה שאמור להופיע: אמור להופיע חלון שהדרייבר לא מוכר לווינדוס משהו כזה כפתור בשם :המשך בכל זאת ול…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by GameGems,

שלום לכם, לאחרונה קבלתי לידיי עותק של Assassin's Creed למחשב (כן כן באיחור לא קטן ). המשחק רץ בסדר, אבל כל כמה זמן (בד"כ שעה) המשחק פשוט נתקע ואני נאלצת לסגור אותו דרך ה-task manager. המפרט שלי: Window 7 64bit Intel core i7 2600k NVidia 460GTX 1 GB 8gb ram יש לציין שסקיירים ודיאבלו 3 רצים אחלה ולא נתקעים בכלל גם על ההגדרות הכי גבוהות... אם כך כיצד ניתן לפתור את הבעיה עם Assassin's Creed ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yonir,

המחשב של אח שלי התחיל לקרוס לאחרונה והולך וקורס יותר ויותר.. (פשוט נכבה פתאום) הקריסות די אקראיות, אבל לרוב כשהמחשב במאמץ. נראה לי שזה בעית התחממות, הורדתי speedfan ואפשר לראות שהטמפ' עולות ועולות ובסוף המחשב פשוט קורס. (Temp3 שהוא החם ביותר מגיע לסביבות ה-110 מעלות בקריסה..) מצורפת תמונה של speedfan בהדלקת המחשב מיד אחרי קריסה. המעבד הוא AMDX2 4800 לוח אם Gigabyte 780G ומאוורר Igloo 7100 (נדמה לי לא בטוח במספר..) המארז הוא חריג יחסית Aerocool M40. זה נראה לכם באמת התחממות או יכול להיות גם משהו אחר? מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב המחשב עדיין באחריות מ-SkyPC. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  20. שמעתי שדיסקים רגילים, לא SSD יותר רועשים מדיסקים SSD, כי שם אין מחט או משהו כזה. זה כמו דיסק און קי רק גדול יותר. ה SSD לעומת הרגיל. אבל זה טבעי שבדיסק קשיח (חדש אם זה משנה) יהיה רעש? יש מצב אני רגיש לרעשים (ברוך השם) ופשוט שומע רעש שנחשב כמשהו נורמלי, שצריך להיות. בהתחלה חשבתי שזה מהמאווררים, אני לא יודע, אולי עדיין כן. נכנסתי לביוס, ויש שם שליטה על המאוררים. שיניתי את כולם מרגיל ל "שקט" 3 מאוררים במספר. 1 מעבד. 2 של המארז. חוץ מזה אין לי עוד מאוררים ואין גם כרטיס מסך חיצוני למי ששואל על המאורר שלו. יש מצב עדיין למרות הכל אני רגיש לרעש ומה שאני שומע זה המאוררים? מדובר במארז שנמצא במפרט שבלינק וב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by berner,

שלום יש לנו צבר של קלטות VDO ואני רוצה להסב אותם למדיה DVD איך אני מבצע את זה יש לי מחשב חדש כרטיס מסך FX7600GT לוח אם GAP65P-DSA אשמח לקבל הדרכה מה נדרש וכיצד בברכה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  22. יש לי לוח asus p4c800 deluxe והינה קישור ל-PDF שלו http://www.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/sock478/P4C800/e1224_p4c800.pdf הזיכרונות שלי הם.. corsair TWINX1024-3200LL עכשיו... הקונפיגורציה שלהם היא... Tested at ultra-low latency settings (2-3-2-6), command rate of 1T והשאלה שלי היא כזאת... בביוס שלי יש את האופציות הנ"ל.... בעמוד 4-19 ב-PDF של הלוח (שנתתי קישור כאן למעלה) ולא יודע למה אין לי אפשרות להעתיק מה-PDF (אבל לא חשוב....) יש תאור של הקינפוג של הזיכרון בביוס... אבל אין לי מושג מה מיתייחס למה..... אז אם מישהו מבין בזה ויכול דקה להציץ ולהגיד לי מה לעשות אני יהיה אסיר תודה.... בעיקרון הכנסתי בסדר מלמעלה למטה את המיספרים 2-3-2-6 ואז באחרון היה לי ליבחור או…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. אהלן, המחשב השני שלי בבית מריץ וינדוס 7 ומשום מה כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נותן לי את ההודעה : [table][tr][td] reboot and select proper boot device or insert boot media in a boot device and press a key] [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by T-Flash,

אהלן יש לי בעיה במקלדת...הכפתור PRTSCR לא עובד לי...זה שמצלם את המסך... מקלדת אחלוטית... אם אי אפשר לתקן את זה... אולי יש איזושהיא תוכנה שמצלמת?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by malicious,

כמו שציינתי למעלה יש לי בעיה מוזרה, לא ידעתי אפילו לאיזה פורום לשייך אותה, מקווה שלא טעיתי! המחשב שלי די חזק. בחרתי את כל החלקים בעצמי לפי התכונות הטכניות שלהם והסתמכתי על הביקורות שלהם באתר הזה. להלן המיפרט הרלוונתי: Core 2 Duo E6600 Asus Striker Extreme nForce 680i SLI Corsair Dominator 2GB PC2-6400 DDR2-800 CL4 Asus 8800GTS 640MB GDDR3 Western Digital 320GB 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS (X2 Enermax Liberty 500W Active PFC Zalman CNPS9700 NT Windows XP Profesional עכשיו המחשב נתקע לאחר כמה שעות שתוכנת שיתוף\הורדות פועלת ברקע. ולעתים רחוקות נתקע גם ללא התוכנה ההיא, סתם כך בזמן עבודה השותפת. לא בצעתי אוברקלוקינג למחשב, וכבר הספקתי לעשות פורמט מספר פעמים. עכשיו אני חושד ש…

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.