תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
המחשב דולק וכמו כן גם המסך (נורת המסך דולקת). הבעיה היא שהמסך שחור ולא מציג כלום. המסך הראה הודעה כלשהי עם Powersaver. המחשב חדש, הכרטיס מסך הוא OB. המחשב הוא לא המפרט שבפרופיל שלי. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ראיתי בטסק מנג'ר מחשב עם ליבה אחת (P4 3.0ghz) גרף של שתי ליבות. הלוח אם הוא עם צ'יפסט 915 כך שאין שום מצב שהמעבד הוא ליבה כפולה. מה יכולה להיות הסיבה לכך שהTask Manager מציג שתי ליבות??
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היום קיבלתי מדוד שלי מעבד P4 3.00GHZ S478 תקין לחלוטין חיברתי אותו מרחתי משחה תרמית וכשהפעלתי את המחשב רשום בביוס שתדר המעבד הוא 1550MHZ מה יכולה להי ???ות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי בכל פעם שאני צופה בסרט אני לא שומע את הדיבור.. אני שומע רק את הסביבה ואת המוזיקה כמו שצריך אבל שהם מדברים שומעיים ממש ממש חלש .. הורדתי קודקים ( k-lite pack , xp-pack) וזה לא עזר.. התכנה היחידה שהצלחתי לשמוע כמו שצריך זה הVLC מה שאומר שהביעה במחשב שלי אבך התכנה הזאת לא תומכת בכתוביות כמו שצריך אז אני צריך פתרון אחר.. האם הכרטיס קול נדפק? ואם לא האם יש דרך לסדר את זה? עזרה בבקשה.. תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז ככה, איבדתי את הדיסק דרייבר של המצלמת אינט', עכשיו במחשב הנייד שלי היא מותקנת והכל אבל אני לא יכול להתקין אותה במחשב הרגיל בגלל שאיבדתי את הדיסק. והמצלמה היא לא בדיוק לוג'יטק אלא איזה מצלמה לא מוכרת שאפילו אין שם של חברה עליה ככה שלמצוא באינט' לא יהיה פשוט. יש מצב אני אוכל להעביר מנייד למחשב את הדרייבר איכשהו? או שאני ייפרוש פשוט וילך לקנות חדשה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600GT 128M DDR3. משהו קרה לכרטיס והוא מקצר את המתח של הספק. כאשר הכרטיס בסלוט ה-PCI-e של לוח האם (Gigabyte 945P-S3) לא ניתן להדליק את המחשב. מצאתי כרטיס ATI ישן שמתחבר ל-PCI ואיתו המערכת עולה, כך שזו רק בעיה של כרטיס המסך או, פחות סביר, של סלוט ה-PCI-e. הכרטיס של Galaxy ולא באחריות. למעשה זה כרטיס P216 של Nvidia ש-Galaxy רק שמו עליו את הקירור של Arctic Cooler. על הכרטיס לא מצאתי סימנים שלי משהו שרוף (גם מתחת לקירור). יש למישהו מושג מי יכול לבדוק או לתקן כזה כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה ליכנס למשחק World Of Warcraft זה כאילו מכבה לי את המחשב ועושה לי את זה קיצר חשבתי שאולי זה בגלל שהתקנתי לפני שזה קרה את התוכנה Mysql אז מחקתי אותה וזה לא עזר את פירמטתי את המחשב אבל עדיין זה לא עזר :\ בבקשה תעזרו לי תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום את המפרט שלי ניתן לראות בלחיצה על המפרט בצד ימין של הודעתי. הבעיה שלי היא לא כ"כ גדולה אבל מבחינתי משמעותית מאוד.. המחשב נהיה איטי והוא מאוד חדש.. אין לו יותר מ3 חודשים.. תדר הזכרונות של 533.. כל זה התחיל מקובץ WGA שתהקנתי במחשב.. נטרלתי את הקובץ והשמדתי אותו.. ועדיין המחשב היה איטי, עשיתי לו פירמוט השגתי ווינדוס HOME EDITIION מקורי חדש... ועדיין המחשב פועל קצת לאט.. קשה לי להאמין שזאת בעיה חומרתית.. והמחשב הוא לא מממממממש איטי לוקח לו כמה זמן להיכנס לפיירפוקס לפתוח דברים וכו'.. אבל סה"כ הוא מגיב מהר.. פשוט לא כמו שקניתי אותו. יש עצות לשיפור המהירות של המחשב? עוד דבר אחד.. אני דואג למחשב כאיל והוא הילד שלי... יש לי KASPER SKY INTERNET SICURITY, SPY BOT, AD AWER תוכנה…
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב במקום לשמוע שני צפצופים קצרים אני שומע צפצוף ארוך והוא לא פוסק!!!! והמחשב לא עולה... המסך אומר שהמחשב לא מחובר אליו..... אין לי מושג מה לעשות במיוחד שאני לא יודע מה עוללתי למחשב המסכן... אתמול בלילה כיביתי את המחשב [הכל עבד טוב...] והיום הוא עושה לי את זה... =[ =[ =[ יש לציין שלא עושיתי שום אוברקלוקינג... מפרט : intel p4 3.2GHz 2gb 533MHZ לוח אם Gigabyte GA-965P-S3, Intel 965, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, RAID, PCI-Express, ATX enemerex liberty 500w צריך עזרה דחוף!! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי. כאשר אני מכניס את ה DISK ON KEY או כל התקן חיצוני אחר אני מקבל הודעה HI-SPEED USB Device Attached to non-HI-SPEED Hub יש לי לוח של ASUS P4S800D. כאשר אני לוחץ על הבלון שקפץ מתקבלת הודעה. There are no HI-SPEED USB host controllers on this computer ניתן לראות את הנתונים לגביי הדריברים המותקנים בתמונות המצורפות. מותקן לי SP2 , יש לי 6 כניסות USB ובדקתי אחד אחד ובכולם יש את אותה בעיה. אני חושב שניסיתי כמעט הכול. הודה לכם מאוד על עזרתכם בנושא. תודה נ.ב. מצורפים תמונות עם נתונים לגבי דרייברים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 7900GT עם הדרייבר הכי חדש עכשיו בכל המשחקים כמעט יש לי עיווטים בגראפיקה לא דברים רציניים אבל עדיין כל מיניי קווים כאלו על המסך ודברים מוזרים זה התחיל מלפני 5 ימים בערך... יש מצב זה בגלל הOC שעשיתי? אולי זה יותר מידיי עבור הכרטיס? יש לי מהירויות של 1450--550 אבל הOC בכלל מלפני חודש והבעיה התחילה רק בימים האחרונים..
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
כונן LG 52X . אני מכניס אליו דיסקים, הנורה הכתומה בו פועלת לכמה שניות וגם השעון חול במחשב ל2-3 שניות ואז זה מפסיק והמחשב לא מזהה את הדיסק. שאני מנסה להיכנס לכונן זה רושם ,נא הכנס דיסק לכונן F. מה לדעתכם הבעייה? ד"א לא יודע אם זה קשור אבל אם אני עושה הוצא על הכונן(דרך המחשב שלי) אז הכונן נפתח אז יענו הוא מזהה אותו. תודה *עוד משהו.. ניסיתי עכשיו להסיר דרך מנהל התקנים את הכונן ולהתקין מחדש וזה גם לא עזר
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת ברשותי Lenovo r60e וקניתי ראוטר, התקנתי את כל התוכנות הדרושות של IBM לאחר שהבנתי(בעזרת הפורום) שדרך ווינדוס זה לא אפשרי. הבעיה היא שכל התוכנות כולל ווינדוס אומרות לי שהכרטיס על מצב מכובה ושאני צריך להיכנס לביוס ולהפעיל אותו. נכנסתי לביוס ויש שם 3 אפשרויות - מכובה, חבוי ומאופשר, זה היה על מאופשר העברתי לכבוי הפעלתי מחדש נכנסתי שוב ושמתי על מאופשר שוב - לא פעל. ניסיתי להיכנס למאפיינים של הכרטיס דרך ווינדוס ואז לקבע תצורה ושם רשון אלחוטי מנותק, העברתי את זה למופעל והוא אומר שהוא לא קולט אות מהראוטר - יכול להיות אם כי אני בספק.. מישהו מכיר את בעיה?יודע מה לעשות?? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך 6600GT AGP8X עכשיו ביטלתי OC הטמפרטורה שלו עומדת על : 51C GPU עכשיו , לא יודע איזה קירור יש לי עליו הוא גדול .. וכתום איך זה יכול להיות ש 51 C? ניקיתי אותו מאבק... והכל ... יש פתחי איורור
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לפני כמה ימים רציתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, כלומר הוא נדלק, הנורה דולקת אבל המסך נשאר בSTAND BY וכלום לא קורה. אפילו ווינדוס לא עולה (הבנתי את זה לפי האי-פעילות של נורת ההרד דיסק). לא ידעתי מה הבעיה אז פירקתי את המחשב. שם בדקתי מה שרק אפשר. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וכלום, המחשב נדלק, המאוררים עובדים אבל המסך לא נדלק ווינדוס לא עולה. בדקתי את המתחים בחיבורים של הספק בסדר ואכן הכל בסדר, 5.15 ו-12.15, בגדר הנורמה. דבר הבא שעשיתי זה פירקתי את הקירור על כרטיס מסך ובדקתי אם לא נשרך המעבד שלו ושם ראיתי שאין כל סימן לחריכות. אחרכך בדקתי אם הזיכרון בסדר. השארתי סטיק אחד של זכרון מתוך 2, אחרי זה החלפתי ביניהם ועדיין כלום לא קורה. אני כבר לא יודע מה עוד אפשר לעשות. גם בדקתי א…
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הדגם הוא 2500JS. הBIOS מזהה אותו, הWINDOWS מזהה אותו אבל הוא מבקש דרייבר או משהו בסגנון כלומר בDEVICE MANAGER הוא עם סימן שאלה צהוב ואין לי מושג מאיפה להביא כזה דבר ואני כמעט בטוח שלא צריך לזה דרייבר מה לעשות עם זה?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
זה קרה לי לא מזמן.. אני חושב שכרטיס מסך הלך... אבל אני צריך חוות דעת... כשאני משחק אחרי איזה 5 דקות.. המשחק נתקע.. (כל משחק כבד).. ואז פתאום יש לי מלא דברים כאלה על במשחק.. לדוגמא.. תמונה מהמשחק Half Life 2 .. ועוד אחת למישהו יש עצות? אולי אבק? הכרטיס נדפק? חיבורים לא טובים? נ.ב. הבעיה מופיע רק במשחקים.. על שולחן העבודה זה לא מופיע.. אשמח לקבל עצות...
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה נמשכת במשחקים...קניתי לא מזמן את ה-g-force 7600gs agp ושאני משחק אחרי כמה דקות נתקע המחשב עם זמזום מעצבן כזה... זה קורה אחרי 10 דקות בערך....התקנתי את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס 91.71 ואת ה-directx הכי עדכני (9c) וזה ממשיך לקרות... רציתי לדעת אם זה הכרטיס או שאולי גם יכול להיות משהו אחר...העיניין הוא שזה קורה רק במשחקים ולא בתוכנות למיניהם...אני יודע שמעבד לא גורם לדברים כאלה... וגם לא כרטיסי זיכרון....יש מצב שאולי הספק???אני יודע שספק יכול לגרום לדברים מוזרים(מסכים כחולים). המפרט שלי כרגע הוא: intel pentium 3000 ghrz 1024 giga ram asus p4p800 western digital 80 giga esi waveterminal 192m sound card אשמח לעזרה,יהונתן.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אחרי כל פעם שאני מפרמט מערכת ההפעלה לא מזהה אותו ורק אם אני מנתק ומחבר אותו פיזית כשמערכת ההפעלה פועלת אז היא לפעמים מתחילה לזהות אותו ולפעמים לא וזה כל פעם קורה... מישה יודע למה?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, מדובר במחשב עם מעבד סלרון פשוט עם לוח אם בעל כרטיס מסך מובנה וחריץ AGPX8. כרטיס המסך התקלקל. מחברים מסך ואין תמונה. השאלה שלי, אם אין לי את האפשרות להיכנס לCMOS SETUP, איך אני אמור להגדיר לו לעבור לשימוש בAGP? האם זה יעשה בצורה אוטומטית? או שזו בעיה?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! חיברתי למחשב כבל USB - COM והתקנתי אותו בעזרת דריבר מהאינטרנט. המחשב מזהה את היציאה כיציאת COM 12. התקנתי תוכנה לשליטת על UPS (שלו יש יציאת COM בלבד), עכשיו התוכנה מזהה משום מה רק עד יציאת COM 6. ועכשיו לשאלה: האם יש אפשרות להחליף את המספר של היציאה ל-3-6 איכשהוא??? (חיברתי וניתקתי כמה פעמים את הכבל וזה רק הפך את זה מחיבור COM 10 ל-11 ואז ל12....) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחב' PC CENTER כרטיס גנרי של יציאות USB עם 5 יציאות כאשר 4 מהם חיצוניות ואחת On_Board. תקעתי את הכרטיס הפעלתי המחשב והכל טוב ויפה, המחשב זיהה את הכרטיס והכל לאחר ההתקנה הפנימית של הכרטיס במחשב (שלי לא היתה התערבות בה) כל המחובר לכרטיס עבד מצויין. לאחר יום פתאום לאחר הדלקת המחשב מחדש העכבר אשר היה מחובר לכרטיס לא עובד. העברתי חיבור העכבר לחיבור USB אשר מתקבל מלוח האם (הרגיל של המחשב), והוא עובד. יש לציין כי לא התקנתי מיוזמתי לכרטיס USB דרייברים, אולי זו הבעיה? (למרות שזה לא הפריע לו לעבוד יום שלם..). יש לציין כי לאחר שהכל עבד הפעלתי וכיביתי מס' פעמים המחשב אז אין חשש שבגלל הכיבוי זה לא פעל. אבקש פתרון, תודה אנשים !
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות.. הקצב רענון מסך תלוי ברטיס מסך או במסך עצמו כי לפי הדריברים הכרטיס מסך שלי 7800GT אמור לתמוך בקצב רענון גבוה אבל הוא מראה לי שהמחשב מסוגל עד 60 mhz וזה נראה לי מוזר הקטע הזה.. יכול להיות שהבעיה היא במסך ולא בכרטיס עצמו? בנוסף לזה החום של הכרטיס הוא כ 47 מעלות כשהוא לא במשחק או משהו... אה ועוד משהו הכרטיס מסך והמסך מחוברים בשני אינפוטים אחד זה HD15 והשני זה דרך DVI-D אני שם את זה על הדי וי אי אבל מה עדיף יותר מבינהם??? המסך שלי תוצרת sony דגם SDM-S74 עכשיו עוד דבר עם אתם יכולים לענות לי במשחק אמריקס ארמי למי שמכיר כשאני בודק את ה FPS שלי הוא מופיע לי בצבע אדום ובמינוס ובערך כ 70 80 הוא כל פעם קופץ כזה המשחק עצמו זז לי טוב אבל לא יודע מוזר הבאג הז…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אז ככה. זה התחיל ממזמן אבל עכשיו זה כבר ממש חמור. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 2 Mx/Mx400 והבעיה היא כזאת: בעבר יכלתי לשחק במשחקים האלו ולא הייתה שום בעיה. כאשר אני מתחבר\פותח שרת של קאונטר המחשב פשוט נתקע, העכבר לא זז, התמונה קפואה והמקלדת לא מגיבה. המשחק עובד רק כאשר אני מפעיל אותו בSoftWare Mode. אבל הוא עובד נורא לאט ולא טוב. מה הבעיה? האם אפשר בכלל לסדר אותה?
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כנראה יש לי בעיה בלוח אם שעדיין יש עליו אחריות ויש לי תעודת אחריות וחשבונית מחנות שקניתי ועכשיו הם סגרו את החנות. יש משהו לעשות בנידון? ד"א החנות היא פיסי דיסקונט מהרצליה היה לםה חנות וירטואלית שעכשיו גם נסגרה : http://www.pcdiscount.co.il
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-