עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gman_il,

יש לי gigabyte gtx 570 עם הבעיה הנ"ל. למי פונים? לחנות? ליבואן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני לא יודע מה לעשות, אני מבואס כל כך המחשב שלי פשוט מת שמתי מאוורר גדול לידו כשהדלת של המארז היתה פתוחה [והמחשב עצמו מכובה] ונראה לי שהיה שם משהו עם חשמל סטטי [כל מי שהיה בחדר הרגיש כלמיני זרמים] בגלל המאוורר עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, הנורה שהמחשב חושב דלוקה, וגם הנורה שהמחשב דלוק דלוקה אבל המחשב עצמו לא עובד ): המסך נדלק לשניה ונכבה וגם אין את הציפצוף הזה שיוצא מהלוח אם כשהמחשב נדלק ועוד דבר מאוד מוזר, גם כשאני מכבה את המחשב, הנורה שהמחשב דולק נשארת דלוקה :\ ווטפאק קיצר אני ממש אבוד פה, בבקשה בבקשה תעזרו לי, אין לי מושג מה לעשות המחשב עלה לי הרבה כסף אני מפחד שדפקתי אותו סופית תודה רבה לכל מי שיגיב אני נואש :'(

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Kenny,

טוב , זה התחיל היום , התחלתי לראות רבועים וקישקושים במסך , פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של הרדאון (Radeon 9700 pro Gigabyte) פשוט לא מסתובב.. אין לי כרטיס אחר פשוט חלופי , בכל מקרה , הוצאתי את המאוורר שלו והשארתי את הגוף קירור ללא מאוור , התקנתי ממולו בדיוק מאוורר 80 מילימטר , עכשיו בגלל שהוא זרק אויר יותר לצדדים מאשר למרכז , אז בין המאוורר לגוף קירור שמתי ניר כסף שמשמש כמעין צינור שמוביל את האויר ככה שכל האויר מגיע אל הגוף קירור כמובן שהניר כסף לא נוגע בלוח אם או בכל מה שיש שם וחלקים שאפילו קצת קרובים ללוח אם\כרטיס מסך , עטפתי אותם בדבק כדי שלא יווצר קצר. עכשיו זה ברור שאני לא יכול השאר ככה לנצח , כשבלי קשר מאוור עומד (על קשיות שתיה!!) באמצע המחשב , וכל שם מודבק.. …

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by יונתן4,

שלום הדלקתי את המחשב בבוקר ואחרי כמה חרחורי גסיסה של המאוורר של הכרטיס מסך (GT240) הוא נפל. לא כל המנגנון רק החלק המסתובב עם הלהבים נראה שגם הלולאת מגנט לא מחזיקה באמת, היא יושבת על בית המאוורר אבל יוצאת במשיכה קלה (אולי אמור להיות ככה לא זוכר) למרות שהכרטיס מסך ישן אני לא מעוניין עדיין לקנות חדש אם לא חייב, יש דרך לתקן או לקנות מאוורר להלביש מחדש? חשבתי להדביק אבל לא ברור לי מה להדביק בדיוק לאן ואם זה יעזור אם הלולאת מגנט לא יושבת חזק תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  5. וכל המארז מרעיש בצורה מטורפת, מישהו פעם נתקל במשהו כזה ??

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך עם מאוורר,המאוורר שלו מרעיש בצורה לא נורמלית.. כבר פירקתי אותו ניקיתי הכול הוא עבד כמה ימים ללא רעש ועכשיו התחיל לחפור עוד פעם.. הפתרון הכי טוב הוא ככל הנראה להחליף מאוורר,אבל השאלה שלי היא האם ניתן להוציא את המאוורר לגמרי מהכרטיס מסך?? יכול לקרות לכרטיס מסך משהו אם הוא יעבוד ללא מאוורר?? תודה רבה למשיבים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by 3p,

שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT שקניתי לפני שנה וחצי (ויש לו עדיין אחריות), לפני חודש בערך עשיתי לו המהרה דרך התוכנה החוקית ש-MSI נותנת באתר שלה (ואם הדיסק שבא עם הכרטיס). הכרטיס עבד יציב וחלק והייתי מרוצה (וטוב לבב...) לפני מס' ימים המחשב שלי נתקע ולא רצה לעלות וגיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך נפל ממנו!!! נראה כאילו הפלסטיק שמחבר אותו פשוט נשבר, אין לי מושג אם זה קשור להמהרה או לא, אבל מה שבטוח לא נגעתי בכרטיס/מאוורר באופן פיזי בכלל. הלכתי לחנות (לא אכפיש פה את שמם כי אסור) לבקש שיתקנו לי והם טוענים שדבר כזה לא יכול לקרות באופן טיבעי וזה נזק שגרמתי באופן חיצוני ולכן הם לא מתקנים. האם זה קרה לעוד מישהו? האם יש דרך שאני יכול להוכיח להם?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ranash87,

היי, יש לי בעיה כלשהי ואשמח אם תצליחו לעזור לי. הכל התחיל כשהמעבד שלי החל להתחמם (Q6600) ראיתי שהמאוורר שלו מגיע רק ל900סל"ד אז החלפתי אותו ב ארקטיק קולינג פריזר 7 פרו. גם הוא הגיע רק ל900 סלד, חשבתי אולי זה הספק חלש, והחלפתי לאנרמקס 525וואט מודו 82+ עדיין לא פתר את הבעיה. בכל השלבים ניסיתי להשתמש בספידפאן כדי להעלות את המהירות אך זה פשוט לא מזיז לו. רק כשהטמפרטורה מרתיחה לי את המעבד לכמעט 70 מעלות (ללא אוברקלוק) המאוורר עולה לבד ל50% ומסתובב בלחץ על 1600 סלד. הלוח אם שלי הוא מסוג Intel Bad Axe 2 D975XBX2 ניסיתי לעדכן את הציפסט והביוס, עדיין לא עזר. ניסיתי למצוא תוכנה של אינטל שתדרוס את ההגבלה המציקה (אני פועל בויסטה 64ביט) וגם ללא הצלחה. האם יש דרך לפתור את …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ariel007,

שלום, המאוורר של הספק במחשב שלי התחיל להרעיש קצת. שמתי לב גם שהוא עובד לאט יחסית. מדובר בספק Xigmatek XCP-A500. ידוע לי שהספק הזה קיבל בעבר ביקורות לא טובות אבל הוא עובד במחשב שלי כבר 5 שנים ללא תקלות. האם כדאי לפתוח את הספק, להחליף את המאוורר שלו או להחליף את הספק? על הספק הזה לא מוטל הרבה עומס כי המחשב הוא מחשב ביתי ולא גיימינג, עם כרטיס מסך מובנה במעבד וללא חומרה מיוחדת שצורכת הרבה חשמל

10. ממצב אנשים טוב אז ככה הדלקתי את המחשב והוא הביא ארור שהאורור של הm'יפסט לא מסתובב יש לי ASUS A8N-SLI DELUX קיצר הוא פשט הפסיק לזוז ניסיתי לנקות שם וחבר אותו מחדש לחשמל שלו אבל הוא עדיין לא עבד וכשיצא לו לעשות כמה סבסובים פה ושם אז הוא הסתובב כמו איזה נכה קיצר מה אפשר לעשות בנושא? חוץ מלהחליף לוח אם כמובן ד"א אם אני לא טועה בINFO בביוס היה כתוב שמגיע מתח לכל צרכן שדורש

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by yonir,

המאוורר בכרטיס מסך של המחשב הישן שלי (RIVA TNT) עושה רעשים מטורפים.. אפשר להוריד אותו בשביל לנקות או שכמו שבמעבד יש משחה תרמית וצריך למרוח חדשה אם מורידים אותו (או כל סיבה אחרת שבגללה לא כדאי להוריד אותו ולהחזיר)?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  12. הכרטיס: 9600pro של גיגהבייט הקירור זהה לקירור שיש כאן: http://www.pcstats.com/articleimages/200307/gigabyter96p128D_front.jpg בכל מקרה,המאוורר פשוט לא מסתובב. פתחתי אותו (לאחר שהוא הפסיק לעבוד כמובן) ובדקתי אם אין שום דבר שעוצר אותו - שום דבר לא עוצר אותו. אני יכול לסובב אותו עם האצבע חלק. הלד של המאוור דולק,והכרטיס גם עובד,ככה שאני בטוח שזה לא עניין של מתח (הלד+מאוורר מקבלים חשמל מהמולקס,ככה שהסיכוים שזה בגלל מולקס מקולקל שואפים ל0) שמתי על הציר של המאוורר מנקה מגעים (לא שומני כמובן), זה לא עזר. ניסיתי להפעיל את הכרטיס ולבדוק אם הציר מסתובב,והוא לא,ככה שזאת גם לא בעייה בציר עצמו או במאוורר. אין לי מושג מה לעאזאל זה יכול להיות,כי הכל נראה תקין. לפני שאני הולך להחליף לו קי…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by Yot_Sht,

Intel Quad Core i7 4770 3.5Ghz S1150 Noctua NH-L9i Gigabyte GA-H87-D3H S1150 8GB Crucial DDR3 1600Mhz NVIDIA Gigabyte GeForce GTX980 Ti SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty Corsair 500R Carbide Black Seasonic X-Series 750W GOLD Modular זה המפרט של המחשב.. בניתי אותו ב2013. עכשיו המאוורר של הקירור Noctua NH-L9i הפסיק להסתובב.. ניקיתי אותו כמה פעמים עם אוויר דחוס, אבל הוא חוזר ומפסיק לפעול.. הטמפרטורות של המעבד בגלישה באינטרנט הם בין 40 ל55 מעלות. ניקיתי את המחשב עם אוויר דחוס אבל המאוורר של המעבד לא מתחיל לפעול, גם לא שמשחקים במשחק rdr2 והטמפרטורות מגיעות ל70 ו80 מעלות. רציתי לדעת אם…

• 10 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. היי, המאוורר שלי עושה הפסקות בעבודה, בדר"כ הטמפרטורה היא 25-35 מעלות. אבל לפעמים הטמפ' מגיעה ל75 מעלות והמאוורר עדיין לא פועל . מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by uk7,

שלום, היום שמתי לב שבספק כו ח שיש לי : המאורר החיצוני הפסיק לעבוד אמנם המחשב כן עולה.. האם אני בסיכון שאני עובד על המחשב במצב הנוכחי, ברצוני לדעת מה יכול לגרום לכך שהמאורר שבספק הפסיק לעבוד כי בדיוק היום הוספתי מאוררים אחרים למארז וגם רציתי לדעת מה אני יכול לעשות בנידון אפשר לקנות מאורר ולהחליף אותו ? יש לי אותו לפחות 3 שנים (את הספק). תודה מראש אוריאל

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by law89,

http://www.sup.co.il/65317009 רצ"ב סרטון. האם זה הגיוני שהמאוורר לא מסתובב אבל אם אני מסובב אותו קצת הוא מתחיל להסתובב? הערה: מדי פעם הוא מסתובב ומדי פעם לא. בנוסף, יש לי מדי פעם רעש מעצבן של טיקים מהמחשב. ממה זה יכול לנבוע?

17. Started by __MIKO__,

האם יכול להיות שהם מתחילים לעבוד רק בטמפ מסויימת? כנ"ל לגבי המאוורר של המעבד. המאוורר של הספק עובד קבוע. מחשב בין 3 שנים i5

18. Started by yagelk,

אהלן, יש לי מחשב בן חצי שנה מאז FD core 3000 usb3.0. יש למארז 3 מאווררים ואף אחד מהם לא עובד. המאווררים של המעבד והספק כח עובדים יופי. על פניו נראה שכל החיבורים של המאווררים מחוברים כמו שצריך. מישהו יכול לכוון אותי יותר למה אולי הם לא עובדים? זו בעיה או שככה זה צריך להיות. עשיתי בדיקת מעלות באוורסט ואלו התוצאות:

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום חברים, רכשתי היום 2 מאווררים 120 (12) מ"מ של 2000RPM scythe slip stream, חיברתי,הפעלתי,ואני מקבל 2 מאווררים שעובדים בעוצמה מלאה עם המון רעש... יש אפשרות לשלוט עליהם ? אולי צריך לכוון משהו בביאוס ? תודה

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. היי אנשים, יש לי בעיה מוזרה מאוד, מקווה שאתם יכולים לעזור לי. אז ככה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב המאווררים ( של הספק כוח, המארז והמעבד) ממשיכים לעבוד ועושים רעש. ניסתי לאפס את הביוס כמה וכמה פעמים וזה לא עוזר. אני לא יודע איפה מקור הבעיה. יכול להיות שזה בעיה של ניהול צריכת חשמל? הבעיה היא בספק כוח או בלוח אם? מה אתם אומרים? בכל מקרה זאת בעיה מטורפת כי אי אפשר לישון בחדר כשיש בו רעש כזה. בינתיים אני מנתק בסיום עבודה את כל המחשב מהחשמל ומחבר אותו כשאני חוזר לעבוד. תודה לעוזרים ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Ido.G,

היי, המאווררים שעל ה Voodoo 5 5500 שלי ממש מרעישים. אני לא זוכר אם זה תמיד היה ככה......... בקיצר, יש לכם רעיון איך אפשר להשקיט אותם קצת? יכול להיות שהם התחילו להרעיש בגלל שחיקה מכנית או משהו כזה? נקוי ע"י לחץ אוויר יכול לעזור במשהו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  22. יש לי 5 מאווררים במארז. אחד של המעבד פריזר 7 פרו, אחד מכניס אוויר מקדימה, אחד מוציא אוויר מאחורה, אחד מחובר לAC S1 ואחד על דלת המארז שמחובר לספק. הלוח שלי הוא P35-DS3L. מה שמוזר הוא שלפני כמה ימים הלוח אם זיהה את המאווררים והראה את המהירות שלהם. אין לי מושג מה עשיתי (לא ניתקתי אותם זה בטוח) אבל עכשיו הלוח מזהה רק את המאורר של המעבד. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  23. יש לי כרטיס sapphire radeon 7950 boost ובזמן האחרון משהו מוזר קורה איתו.פתאום כשאני במחשב בזמן מנוחה עם המחשב המאווררים מחליטים להסתובב על 100%.אני נכנס לתוכנות speed fan, msi burnning ומופיע שם שהם במצב רגיל של 33% סיבוב ושאני משנה שם מהירות כלום לא משתנה.שאני בודק rpm זה מראה שהם על 3100 rpm שזה הרבה מאוד ולא רגיל.והכי מוזר זה שבשעת משחק נגיד הם לא מסתובבים ככה.מישהו יודע מה הבעיה פה? אוליי זה קשור לדרייבר איכשהו? כי התקנתי את הדרייבר האחרון שהוא בטא בשביל gta v ואני חושב שמאז זה קרה.. השאלה היא האם יש קשר בכלל לדרייבר והוא משפיע על עוצמת הסיבוב שלהם.ד.א: שמתי לה עכשיו שזה קורה תמיד אחרי שאני יוצא מgta v ..הם עכשיו על 100 אחוז איך אני עוצר אותם??? דחוף!!תודה רבה לעוזרים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. למאווררים של הנייד שלי יש מצבי רוח. הם מפיקים לרוב רעש די חזק של אוורור, ולפעמים (אני חושב שזה לפי תרמו-סטט) הם חוטפים קריזה ועושים אפילו רעש חזק יותר לכמה זמן. המצב היה ככה מאז שקיבלתי את המחשב (לפני שנתיים), ורציתי לדעת מה אפשר לעשות בנידון. כדאי שאציין שלפעמים כשאני מריץ עליו משחקים "כבדים" (יחסית למה שהוא יכול להחזיק.. שזה לא ממש "כבד") הוא מתכבה כעבור כמה דקות בדרך כלל, אבל כשהוא בבית שלי הוא לא מתכבה בדרך כלל - אני חושב שזה בגלל הטמפרטורה, ועל השולחן בבית שלי יש לו איוורור ו-1000 כיווני אוויר. רציתי לדעת: 1)האם למישהו מכם הייתה בעיה דומה בנייד? 2) כמה עולים מאווררים נורמליים לנייד 3) האם זה נכון שקשה להתאים מאוורר לניידים? שזה משתנה מנייד לנייד? 4) האם הליך ההתקנה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום רב, ברשותי מחשב נייד: Lenovo Legion Y730-17ICH-81HG כונן SSD של 1 ג'יגה זיכרון: 32.0 GB מערכת הפעלה: Windows 10 x64 מעודכנת עד העדכון האחרון. כל הדרייברים מותקנים בצורה תקינה ואין שום סימן של בעיה על אחד ההתקנים ב "מנהל ההתקנים" של ווינדוס. המחשב ברשותי כבר כמעט 3 שנים. ומהיום הראשון שהמחשב יצא מהקופסא כחדש והופעל בפעם הראשונה אז כל פעם שעושים פעולה קצת "כבדה" במחשב (כגון העלאה של קבצים גדולים לענן של DRIVE או שבעליית המחשב הוא סורק את כל הקבצים לבדוק אם צריך סנכרון, או שמעבירים קבצים גדולים מהכונן C לכונן D) המאווררים של המחשב מתחילים להיכנס לפעולת אמוק ועושים רעש חזק מאוד שממש מפריע לעבו…

דיונים חדשים בפורומים