תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מקבל מסכים שחורים במשחקים ואחרי זה המחשב מבצע אתחול.. אני חושב שזה אולי בגלל בעיה בספק, יש דרך לבדוק את זה? המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Enermax Liberty 400W תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הסידירום.. הכונן לא נפתח..אני לוחץ על הכפתור והוא לא נפתח.. מה יכולה להיות הבעיה??!.. תודה מראש לעוזרים.. יכול להיות שזו בעיה בהגדרות של הביוס או משהו כזה? שאני לוחץ על הכפתור..מושמע רעש כזה מעצבן כמו של זבוב..
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הפוינטר בוחר פי עשר ממה שמקליקים והמקלדת רושמת כל אות מלא פעמים. אנא עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני בטרוף של מציאת דירה ודווקא עכשיו כשאני מנסה להיכנס לצפייה במפות מתוך האתרים של הומלס / יד 2, המפה אינה מופיעה. מופיעה מסגרת אך ללא הרחובות אותם אני מבקשת לראות. מדוע זה קורה ? מה עלי לעשות ? המון תודה, זואי.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כאשר אני מוריד קובץ גדול מהאינטרנט לאחר כמה דקות ההורדה קופאת ואז צריך להתחיל אותה מחדש. הבעיה גם באינטרנט אקספלורר וגם בפיירפוקס. אשמח לעזרה תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 8800GTS מה יקרה אם אני יחבר RADEON 9550 או GEFORCE 4 ?? תודה אל העזרה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי באמת הגיעו אבל אין מערכת הפעלה על אותו מחשב אז איך אפשר לבדוק? אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו.. פשוט לא ידעתי איפה לשים...
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה מוזרה אך מעניינת, מדי פעם, בערך פעם ביום, בלי סיבה מצוצדקת, המחשב פתאום מתכבה לגמרי והמרמקול הפנימי מתחיל לעשות קולות "דינג דונג" כאלו ללא הפסקה, ושום דבר לא עוזר מלבד ניתוקו מהחשמל למספר דקות וחיבורו מחדש. האם יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה ? אולי טמפרטורה ? להמרות שבדקתי וכל המאווררים תקינים, ועל המעבד יש בכלל זלמן עצבני עיזרו לי ! תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן, נתקלתי במחשב [שאחרי שבדקתי לו את הזכרונות ולא נמצאה כל בעיה, בדקתי את ההארד דיסק - וגם לא נמצאה בעיה, התקנתי קודקים, DX9, דרייברים הכי עדכניים (וגם הלכתי אחורה בדרייברים) פירמטתי וכל אופציה אחרת] מפעיל משחקים ובשלב מסויים [גם בהגדרות נמוכות! 800 על 600 בלי פילטרים ובלי נעליים] פשוט נותן מסך שחור, לא ריסט, לא BSOD, פשוט מסך שחור - ריסט וזה מסתדר....... ושוב חוזר הדבר במשחקים. הבעיה החד משמעית היא כרטיס המסך? מדובר בFX5200 בן כמה שנים...... AGP X8
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה היה לי GeForce 6600 GT והוא נהרס לי אז השגתי לבינתיים כרטיס מסך מחבר בשם GeForce 4 ... חיברתי את הכרטיס, התקנתי דרייברים הכל טוב ויפה אבל אחרי שאני מכבה או עושה ריסטרט למחשב, הווינדוס עולה והמסך לא נפתח בכלל ... בשביל לסדר את זה אני צריך להוציא את הכרטיס ולהכניס אותו חזרה ... אני כבר חושב שהכרטיס הישן שלי (GeForce 6600 GT) לא נהרס אלא החיבור שבלוח אם איפה שהכ"מ נכנס הוא הרוס ... מישהו יודע אולי מה הבעיה ?.. תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כבר כחודשיים לקבל מידי פעם BSOD הורדתי תוכנה BlueScreenView ויש שוני מידי פעם בסיבת המסך הכחול (מצרף תמונה) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הבנתי במה מדובר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB של samsung. לפני כמה זמן הוא פשוט הפסיק לעבוד, וכאשר מחברים אותו הוא משמיע צפצופים לכמה שניות ופשוט לא עולה. הוצאתי אותו מהקופסא , הארד דיסק כמו של לפטופ בגודל 2.5. ניסיתי לחבר אותו לקופסא חיצונית שעובדת sata to usb (מחובר אלייה הארד דיסק מלפטופ ישן והוא עובד), אך כאשר חיברתי לקופסא הזאת את הארד דיסק המת אותה תוצאה צפצופים והוא לא עולה. אפשר להגיד שהארד דיסק מת סופית ולזרוק אותו? יש דרך להחיות אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להבין מאיפה הבעיה הבאה: אני עם ווינדוס 7 והווינדוס אקספלורר נהיה פתאום איטי (לא אינטרנט אקספלורר) כל מעבר לסיפריה לוקח יותר מידי זמן והדסקטופ לפעמים איטי אבל הקטע שזה רק זה, הכרום, תוכנות, וידאו הכל עובד כרגיל.. זה מה ששולל לי בעיית חומרה..נראה לי.. אני לא שניתי משהו מיוחד לאחרונה שזכור לי, מה הנראה לכם הבעיה? מה כדאי לבדוק? מה אומרים? נקודה שאולי קשורה פתאום הופיע לי אייקון של Homegroup לדסקטופ..יש איזה עידכון של הווינדוס שידוע שעושה בעיות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הבוקר הדלקתי את מחשב הוא רושם לי שמאוורר של מעבד לא עובד אחרי שפתחתי את מחשב וראיתי גם שאחד ממאווררים של כרטיס מסך גם לא עובד אחרי שניקיתי את מחשב ושחקתי קצת מאווררים הם חזור לעבוד. השאלה שלי האם זה הספק כוח שגרם לזה או משהו אחר???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בסיום ההתקנה (אחרי הrestart) מופיעה ההודעה הבאה: https://db.tt/XW4O3x7f אח"כ אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. התקנתי שוב ואותה תקלה חוזרת. אשמח לעזרה, תודה מראש. מעבד Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz לוח אם Asrock H67M-GE B3 זיכרון G.SKILL 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X דיסק קשיח Samsung F3 1TB SATA2 7200RPM ספק כח Seasonic S12II 430W Bronze מארז Antec Sonata III צורב LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי חדש ועידכנתי את הכרטיס מסך אך שאני נכנס ל screen resolution למה לא כתוב לי את הכרטיס מסך? הוא מחובר בכבל DVI
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, היתה לי בעיה פתאומית במחשב, התחלתי לקבל מסכים כחולים. הנחתי לעצמי שזה קשור לאבק, והוצאתי את כל החלקים; מאווררים, זכרונות, כ.מסך וכו' וניקיתי אותם יפה מאבק. בנוסך החלפתי משחה טרמית למעבד. מה שקורה כרגע, זה שהמחשב עובד, אך המסך לא נדלק, רק נורת ההדלקה שלו מהבהבת, וזהו. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק מחדש-הוא כותב לי "No signal" וכעבור כמה שניות חוזר להיות שחור. ניקיתי מגעים, ניסיתי להחליף זכרון, ניתקתי את הכ.מסך מהמחשב וחיברתי את המסך ללוח אם...שום דבר מזה לא הועיל. אני אובד עצות, אשמח לעזרה. תודה רבה מראש! אליסף
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום משום מה אחרי בערך חצי שנה שהפריצה עבדה פתאום הוא אמר שהיא נגמרה(היא לא אמורה להיות תלויה בזמן כי במחשב אחר היא עובדת כבר יותר זמן) אז התקנתי אותה שוב(windows loader) ואז הופיע לי פתאום מסך של boot בעלייה שאין לי תמונה שלו אבל הופיע בו: windwos 7 server windows 7 (no slic) windows xp loader helper ואולי עוד שורה או שתיים שאני כרגע לא זוכר וזה גם לא כזה משנה זה וינדוס 7 רציתי לסדר שזה לא יופיע יותר בעליית המחשב ואמרתי שאני אנסה להסיר את הפריצה להתקין שוב מאז לא עולה לי בכלל המחשב ומופיע המסך הבא שעולה כל פעם מחדש ומרסט את עצמו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 . יש לי בעיה שכאשר מחברים מטען המחשב עושה כל הזמן ריסטריטים . זה לא קורה כאשר המחשב עם סוללה טעונה . המחשב נמסר לתיקון לאיזו מעבדה שלא הצליחה לפענח את הבעיה , אמרו אולי כ.מסך? מה הקשר ? הרי המחשב עובד רגיל כאשר הסוללה טעונה ? מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם ? האם יש בכלל צורך לתקן אותו או לבדוק אותו שוב ? המחשב די ישן . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=492&threadid=178028
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי. מדובר על נייד של LENOVO 50-70. אני מנסה לפרמט אותו ואחרי שאתחלתי את המחיצה של ה1TB ל2 מחיצות בכל אחת מהם זה רושם לי ''אין אפשרות להתקין את WINDOWS בדיסק זה.הדיסק הנבחר שייך לסגנון המחיצה GPT. יש במחשב הזה גם כונן של SSD של 8GB. אולי לא הגדרתי משהו נכון בביוס? הנה תמונה מהביוס. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום , ברשותי המחשב הנ"ל : INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ASROCK H67M-GE CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 DVD LG DVDRW GH- 24NS50 X24 - BLACK -SATA SEASONIC S12II 430W BRONZE -RETAIL SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM :HD103SJ Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III SilverStone HTPC Milo Slim ML04 USB3.0 Black יש לי גם קירור למעבד ששכחתי בדיוק מה ..) Windows 8 , ה מעבד לא מתחמם יתר על מידה. לא משנה מה ניסיתי ,שאני מנגן סרטים ( גם לפעמים של 720 ) יש תקיעות /גימגומים ואני חשבתי שהבעייה שלי היא בכרטיס מסך, בגלל הסיבה הבאה לדוגמא: אני ניגנתי סרט דרך התוכנה Popcorn כאשר ניגנתי אותה לטלוויזייה דרך הכרטיס מסך Onboard הסרט גימגם לגמרי, וכאשר נ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי בעיה שנוצרה לפני לא זמן רב, אוקי אז ככה. יש לי מחשב שהוא מספיק חזק להריץ את כלל המשחקים אשר אני מעוניין לשחק וכמו כן חשוב לציין ששיחקתי בהם בעבר, הבעיה נוצרה פתאום. מה שבעצם קורה זה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא המחשב מאתחל את עצמו הוא בעצם עושה ריסטרט,חשוב לציין שהוא מאתחל את עצמו בזמן הכניסה למשחק עצמו זאת אומרת לא בתפריט אלה בזמן הטעינה או לאחריה. לא ניתקלתי בבעיה הזאת לפני ולכן אני פונה אליכם חברים, אני צריך את הסיוע שלכם. כמו כן, כבר פירמטתי את המחשב עקב התקלה הזאת ולא נוצר שינוי ככה שאין אפשרות שזה וירוס כלשהוא או קבצים שחסרים, המחשב חזק מספיק בשביל להריץ את המשחקים , אלו משחקים ששיחקתי בעבר. אשמח להתייעצות. תודה רבה! רן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB קיבל ניצוץ .המחשב נדלק כולל הכרטיס מסך (המאווררים שלו פתאום עובדים חזק )..אבל אני מקבל צג מסך שחור ואת ההודעה " ENTERING POWER SAVE MODE ". יש פתרונות או הלך הכרטיס מסך? המחשב עובד טוב עם הכרטיס מסך המובנה בלוח אם .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי יחידת קרור המופיעה בלינק הבא: http://www.thermaltakeusa.com/products-model.aspx?id=C_00000796 קישור למאוורר: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/coolers/zalman-cnps8700led-ttv1/26_v1_fanb.jpg&1=1 המאוורר מרעיש לאחר שניגבתי ממנו אבק. אני מעוניין להחליף את המאוורר בלבד, הוא מעוגן לתושבת בשלוש נקודות ולא הצלחתי למצוא משהו דומה ברשת. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-