תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
הרשת נפגמה... מסיבה טכנית זאת ההודעה שהוויינדוס מראה לי ביצעתיתיקון אך ללא הצלחה... אשמח לפתרונות המהירות של האינטרנט הורגת...
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי יש לי DISC קשיח IDE ועליו מותקן לינוקס. לפני שה BIOS עולה הוא לא מזוהה בשום אופן. בתוך ה BIOS אני רואה אותו ללא בעיות. אני גם מצליח להעלות בו את הלינוקס. אבל כאשר אני בא להתקין XP או VISTA אני הם לא מזהים אותו לחלוטין. הרשימה בהתקנה ריקה. ניסיתי עם הג'אמפרים הכל וזה לא זז. מדבר ב לוח P4GD1 יש לציין שהתקנתי על ה HD הזה הרבה פעמים בעבר WIN ו לינוקס. אגב, אני סבור שזו לא בעייה בלוח כיוון שחבר שלי בא אליי עם HD שלו וזה עבד בצורה מושלמת. יש לכם רעיון מה לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ושחכתי שאין לי את הדרייבר של הלוח אם, אני לא מצליח למצוא קישור מישהו יכול לעזור לי זהו הדגם : Albatron socket a mainboard KX18DS SERIES תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום יש לנו צבר של קלטות VDO ואני רוצה להסב אותם למדיה DVD איך אני מבצע את זה יש לי מחשב חדש כרטיס מסך FX7600GT לוח אם GAP65P-DSA אשמח לקבל הדרכה מה נדרש וכיצד בברכה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ריסטרטי אותו פעמיים וכלום! אני לוחץ על הגברת הקול גם דרך הווינדווס וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול, והוא מוריד לי את הווליום בחזרה... למצב של MUTE יש לי עכבר ומקלדת אלחוטיים ,ובדקתי אם אולי אחד הכפתורים לחוץ , ושניהם בסדר. . מי יכול להושיע?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה באסה עשיתי ביום שישי עידכון לביוס של לוח GA-965-PS3 ( רציתי שהמחשב יצליח לזהות אז מהירות הזיכרון 800) ומאז הייתי צריך להתקין את המחשב 3 פעמים בהתחלה הוא זרק לי מסכים צהובים ועשה לי קצת בלאגן כשעלה המחשב ןגם זה לא עוזר ניסיתי אחרי ההתקנה להחזיר את הביוס לקודם וכלום אחרי שאני מסיים את ההתקנה עושה ריסטרט ואז הוא מציג לי קבצים חסרים מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם האם אפשר להחזיר את הביוס לקודם ?? יש מצב לעשות איפוס לביוס ??
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כמו התקנה של וינדוס או לינוקס אני משנה ב boot sequence שיעשה boot קודם מה CD DRIVE אבל המחשב מתעלם
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה קניתי השבוע מעבד E6420 ולוח F-I90HD זיכרון OCZ PATIMUN EL והמחשב לא נדלק...כלומר פיזית הוא נדלק אבל הוא אפילו לא מגיע לביוס... מה שאני חשבתי זה שהזיכרון לא מתאים בגלל שהזיכון דורש מתח של 2.1 והלוח נותן 1.8...(בביוס יש אפשרות ל2.1).. איך אני יכול להפעיל?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש רק DVDRW ושני USB מקדימה והוא החליט שיש FLOPPY A:
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אחותי היה עובד טוב ופתאום הוא מתכבה לבד, אני מדליק אותו ולפעמים המחשב עוד לא עולה והוא מתכבה שוב ושוב והמחשב בכלל לא עולה! מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מעבד של: PENTIUM 4 2.8 GHZ 1024 PR 800MHZ HT וניסיתי לפרק את המעבד לניקיון, ולא הבנתי איך. אחרי שאני משחרר את התופסנים הלבנים שיש לו, חיפשתי כפתור או משהו ולא מצאתי. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב את ההודעה בפורום הנכון, אז ככה - במחשב השני שלי אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט, הסיבה לבעיה לפי מה שהבנתי מHOT היא שמשהו חוסם את המחשב מלייבא כתובת IP תקינה המודם תקין כי עכשיו אני גולש דרכו במחשב אחר. הכתובת IP שהמחשב השני מקבל היא משהו מוזר מאוד שהוא שילוב של מספרים ואותיות באנגלית. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום. אחד המחשבים במשרד שלי (מחשב בן שלוש בערך) התחיל לעשות ריסטרטים כל פעם שכמה תוכנות היו פתוחות ביחד. כשניסיתי לאתר את התקלה, הורדתי everest למחשב, והתוכנה הראתה שלוח האם עובד בחום של 112 מעלות. אני מניח שזה מה שגורם לריסטרטים. אבל אין לי מושג איך לתקן את זה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
המחשב נכנס להגדרות BIOS ישר אחרי הPOST ואם אני יוצא מהBIOS או עושה ריסט המסך הופך לשחור ואין כלום... אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו, ואז שוב, המחשב עובר את הPOST ונכנס לBIOS.. המחשב עבד מצויין לכמה זמן אז חשבתי שהבעיה בHDD, ובאמת אחרי שניתקתי אותו והחלפתי לאחר הבעיה נפתרה. אבל היא חזרה אחרי כמה שעות... ניסיתי להחליף מעבד, אבל עם המעבד השני המחשב בכלל לא עלה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב מחדש , לפני זה הוא זיהה את הUSB . 6 בסך הכל . התקנתי את הכרטיס קול ואת הכרטיס מסך ,הרשת הוא זיהה לבד .הכל ONBOARD . עכשיו אני בא לחבר כל התקן USB אחר ,והוא פשוט לא מזהה אותו לא קופץ לי חלון כלום!. הUSB 2.0 על Enable בביוס . אני פשוט רוצה להתקין את המדפסת שלי HP PSC 1100 . וצריך לחבר את המדפסת עם הכבל USB . למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היום אבא שלי התקשר אליי בעודי בבסיס.. והודיע לי שאחי הקטן איכשהו גרם למחשב להפסיק לעבוד. ושכנראה משו נשרף כי גם היה ריח, וגם המחשב לא עלה. חזרתי הבייתה, ואימתתי את התקלה, ניסיתי לנתק את הספק מהחשמל ולחבר שוב (כמו אחרי הפסקת חשמל). המאווררים נדלקו לפחות משניה וזהו. אני נוטה להאמין שזה הספק.. הוא גנרי, והוא מחזיק אצלי כבר המון זמן.. השאלה: האם ספק באמת יכול להישרף סתם ככה פתאום? ומה הסיכוי שהוא לקח איתו עוד חברים? ואיך אני יכול לדעת? (אם זה קריטי, אז יש לי p4 2.4ghz, עם 768מב זכרון, גיפורס4 אם איקס 440, על לוח לא ממש מוכר) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבטל אתה כרטיס מסך המובנה שהגיע עם ה M2A-VM ולהתקין במקומו NVIDIA PX5800 אין אפשרות לבטל בביוס את הכרטיס מסך, וכשאר אני מוסיף את הכרטיס מסך העצמאי ללוח, לאחר שהווינדוס עולה אני שם לב שהוא לא מזהה את הכרטיס העצמאי. כשאני בודק בDEVICE MANAGER אני רואה כשתוב שם שלכרטיס אין מספיק Resources . מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD NEC ND 3540A אים אני לא טועה... אז אני איזה 50 דיסקים אף אחד מהם לא עובד רק אחד עובד וזהו כל השאר לא עובדים ואים אני מכניס דיסק שהוא לא DVD אז זה עובד לא יודע מה לעשות תעזרו בבקשה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי תקלה במחשב המחשב ניתקע אי אפשר אפילו להתקין תוכנה הפעלה .שללתי בעיית זיכרון ובעיית אר דיסק הם יש מצב לבעיית מעבד ? ??? אשמח מאוד לקבל עזרה ממכם
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini!nvHalFbInitHw_NV20+283 ) מה הבעיה? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
פתאום הופיע לי איזה ערך מוזר בשם microsoft user-mode driver framework feature pack 1.0 אני מנסה למחוק אותו ואז הוא מאיים עלי שאם אני יסיר את wudf01000 חצי מהתוכנות לא יעבדו.. מה זה הערך הזה ומה הוא קשור ל"wudf01000" (מה זה בכלל?) ולמה הוא מאיים שחצי מהתוכנות לא יעבדו? לפי חיפוש בגוגל, אני לא היחיד שהערך הזה קיים אצלו, אבל פתרונות לא מצאתי.. הדבר היחיד שמצאתי זה שאולי הערך הזה בא עם מדיה פלייר 11, אבל אני לא בטוח בגלל הwudf01000... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה. המחשב שלי נדלק לאחר כמה פעמים שאני עושה ריסט הוא פשוט לא שולח סיגנל למסך רק אחרי איזה 5 דקות מה אתם מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם דוד שלי לפני כמה ימים פתח לי את המחשב ושיחק שם בכמה דברים (הוא לא ילד קטן הוא מהנדס). הוא לא שבר שום דבר אבל מאז שהפעלתי שוב את המחשב חיבורי-USB לא מזהים התקנים אחרים... פרמטתי את המחשב (זה היה התוכנית גם ככה) ואיפסתי את הביוס... בנוסף גם הסרתי את כל התקני ה-USB אבל שום דבר לא עוזר... יש הצעת? תודה
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להוסיף קובץ לקובץ ISO (בלי שיפגע בתכולה שלו אם זה משחק או תוכנה)??
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-