תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד (כבר כמה שנים) מסוג compac armada. המאוורר התחיל פתאום לעשות רעש, ובעזרת תוכנה ראיתי שהטמפרטורה הגיעה ל- 87 מעלות צלזיוס. לשקחתי את המחשב לתיקון, ושם החליפו לי מאוור. עכשיו כבר אין רעשים, אבל הטמפרטורה היא בסביבות 60 מעלות צלזיוס. רציתי לשאול אם זה בטווח הרצוי, או שהטמפרטורה צריכה להיות נמוכה יותר? ואם כן אז מה אפשר לעשות..? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס דרך @BIOS ועכשיו כל פעם שוינדוס עולה, הוא מתנהג כאילו זאת הפעם הראשונה שהוא עולה, כל ההגדרות נעלמות, כל תוכנה עולה כאילו שרק התקנתי אותה.. מיהשו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
שלום לכם. יש לי מקש של explorer במקלדת, עד אתמול הוא היה פותח את הדפדפן בלי בעיה, פתאום הוא הפסיק. יש לציין כי בזמן שאני לוחץ רואים את השעון חול ליד הסמן של העכבר ואחרי שניה הוא נעלם והדפדפן לא נפתח. אגב שאני לוחץ על הסמל של הדפדפן גם לא נפתח, רק כאשר אני נכנס נגיד למחשב שלי ואז בכתובת אני רושם אתר אינטרנט אז אני יכול להכנס לדפדפן.. אני נורא אשמח לעזרה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המחשב של אחותי ישן מאוד (משנת 2000 ככה) הוא השיהירה תמחשב דלוק ובצהריים עכשיו שאני באתי להדליק אותו הוא לא יכל להדלק הוצתי תכבל של הספק מהחשמל וחיברתי הוא נידלק ומתכבה מתי שיש תתעינה של הXP (שיש תלוגו וזה טוען) אחרי שהוא ניכבה אי אפשר להדליק אותו חייב לנתק את הכבל של החמל ולחבר ואז זה עובד משהו יודע מה הבעיה ? ניסיתי לנקות אבק (כי היה הרבה) לא עזר
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, רכשתי והרכבתי אתמול את המפרט הבא, שהומלץ בפורום מפרטים: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 x 1 1050 MEMORY DDR II 667 1024MB Twinmos 580 x 2 1160 GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E 520 x 1 750 HARD DISKS Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח (INF) והוא נתקע באמצע, תוקע את המחשב ואחרי כמה דקות רושם תקלת "delayed write failure" שלא מאפשרת העתקת הקבצים. לא רק זה, ה XP משתתק ולא עולה אחרי ריסט, ואני נאלץ להתקין אותו מהתחלה. ניסיתי להתקין XP בדיסקשיח הישן שלי (SATA רגיל) ולא היה בעיה להתקין את הדרייבר INF. כלומר, התקלה נעלמה. נראה לי שזה מצמצם את האפשרויות לדיסקשיח. ה…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היי אנשים !!! היה לי כרטיס מסך 6200 והוא נישרף. החלפתי לכרטיס מסך 7600GS. מאז, המשחקים נראים הרבה יותר טוב אבל יש בעיה אחרת, אחרי חצי שעה של משחק המחשב מתחיל לצפצף ברמקול של הPC SPEAKER ציפצו כמו של אמבולנס. כשאני סוגר את המשחק וחוזר לשולחן עבודה של הווינדוס הציפצוף מייד מפסיק. בדקתי טמפרטורות ואת המאוורר של הכרטיס מסך נראה שהכל תקין מבחינת התחממות הכרטיס. ניסיתי להחליף את הסלוטים של הכרטיסי זיכרון הבעיה חלפה וחזרה אחרי יומיים. בחנות אמרו לי שהכרטיס הזה לוקח יותר חשמל מהכרטיס הקודם ולכן אם אני אחליף ספק כוח אז תיפתר הבעיה. יש לי ספק כוח של אנרמקס 350W. ודרך אגב מהכרטיס יוצאות שתי יציאות של חיבורי חשמל מולקס אם אני מחבר לשניהם חשמל אז המחשב לא רוצה בכלל לעלות, אם אני מחבר…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בהוספת דיסק קשיח שקניתי היום.. :-[ הוא בנפח 250GB 16MB BUFFER תוצרת WD. על גבי הלוח אם שלי יש 4 סלוטים לחיבור SATA (שניים לבנים,שניים כחולים).בכל קומבינציה שלא חיברתי וניסתי הכל הכונן החדש לא ממש מזוהה בהצלחה בווינדוס.ז"א בביוס הוא מופיע לי,כשווינדוס עולה אני מקבל הודעה שהחומרה החדשה הותקנה בהצלחה אך כאשר אני נכנס למחשב שלי אני רואה שם רק את הכונן הקשיח הישן שלי(שמחולק לC,D,E) בנפח 120GB.אני לא ממש קולט מה לא בסדר פה ומה הבעיה למרות שאני די מתמצא במחשבים. אשמח והודה לכל הבאים לעזרה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
ניתקלתי בתופעה מאד מוזרה לפני מספר חודשים שבעת הפעלת המחשב נשמע רעש של נקישה כאילו שכיביתי אותו.והכל ניתקע ולא זז תופעה זו חזרה על עצמה בריסטרט. רק לאחר כיבוי מלא המחשב עולה כמו שצריך ..וזה קרה לאחר שהתקנתי צורב DVD הסרתי אותו והתופעה לא נעלמה .רק לאחר פירמוט זה הסתדר ולאחר מספר שבועות חזר ..החלפתי כ.מסך וחשבתי שהבעיה נפטרה אבל זה חזר שוב ..לצערי אני לא מצליח להבין מאיזה חומרה זה קורה..גם בדקתי את הארדיסק..ולא נמצא בעיה שם...אם מישהו יודע ו/או נתקל בבעיה זו אשמח אם יוכל לעזור תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, כאשר אני מדליק את המחשב, מתקבלת ההודעה, NO SIGNAL. הכל מחובר כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אופס בטעות פתחתי את הנושא פה מצטער!!!!!! אוקיי חבר שלי ביקש ממני את המפרט של המחשב ואמר שגם הוא רוצה לקנות אחד כזה אז הוא אמר לטכנאי שלו ותראו את התגובה חבר שלי: הנה המפרט שלו- לוח אם: MSI 965 מעבד: קונרו 1886 MHZ 6300 - Intel זיכרון: (512X2) 1024 MB דיסק קשיח: SATA 2 WD 160 GB כרטיס מסך: Geforce 7600 GT 256 MB DDR3 PCI-E ספק כוח: (שכחתי איזה חברה) 400W כרטיס קול: 9.1 ערוצים (נראה לי יכול להיות שזה 7-8 אבל הוא טוב) כרטיס רשת: 1 GB On-Board מה אתה אומר?? הטכנאי: תגיד לו זרוק אותו לפח חבר שלי: מה?? אתה רציני?? הייתי אצל חבר שלי מחשב קטלני ביותר הטכנאי: כן כי הלוח שלו זבל ובטח הדיסק סוג ג' והכרטיס מסך של אמ אס איי מוגדר כבר כחרא (אני עדיין לא הבנתי מה הטמבל רוצה הלוח אם של M…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי אנשים ! המפרט שלי :מעבד INTEL PENTIUM D 930 לוח אם gigabyte GA-8i945P-G כרטיס מסך GeForce 7600GT זכרון PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דיסק קשיח SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM מערכת הפעלה windows xp 64 bit פירמטטי את המחשב לפני כמה ימים לאחר שתוכנת אנטי ספאם תקעה אותו בכל פעם שעבדה. לפני כן, המחשב עבד בלי שום בעיות, הייתי מריץ כמה תוכנות כבדות במקביל בלי שום בעיה. מאז הפירמוט המחשב נתקע כל כמה דקות, לא מתכבה ולא סוגר יישומים. הבעיה היא שחבר שלי שנמצא עכשיו בחו"ל התקין לי את המחשב בפעם הראשונה. יחד עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב הוא התקין גם את הדרייבר הבא מדיסק פלופי שהוא יצר : The Intel® Matrix Storage Manager is designed to provi…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אין וירוסים, חשד לבעיה ברשת כי ה TASKMANAGER נתקע שאני מעביר לדפדפת של NETWORKING. אני מוריד את ה EXPLORER.EXE דרך ה TASK MANAGER ואז מפעיל אותו מחדש וזה מסתדר..בערך אבל זה חוזר כל כמה זמן... למישהו זה קורה? WINXP PRO SP2
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי איזו בעיה מסויימת ואני כבר פניתי לכמה פורומים ואתרים ואני חושב פה באמת יעזרו לי... יש לי שכנים שיש להם מחשב די ישן (7 שנים) פנטיום 3 ... הבעיה היא שהביוס כאילו נמחק... יענו מתי שאני מפעיל את המחשב הביוס לא עולה ולא מריץ כלום (לא בדיקת חומרה ולא F8 ו- DEL לא פעילים) אחרי שאני מפעיל את המחשב... אני מחכה שניה ואז עולים לי שני מסכים בלבד.... עשיתי לכם צילום מסך עם הפלאפון... זה אחר זה... מרגע שמפעילים את המחשב ועד להודעה השניה.. שום דבר לא מופיע באמצע... עכשיו הלוח אם הוא מדגם via vt82c596b די ישן.. יש לי גם דיסק שגם הוא לא כל כך מפותח... דיסק עם תיקיות שאני לא כל כך מתמצא בהם... וחשבתי אולי יש שם איזה תוכנה שבעזרתה אני יכול "לפרמט" את הביוס.... …
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל אני מעונין לעשות לו עדכון ביוס ככה שהוא יתמוך ביותר זיכרון RAM מעל 384 איך אני יכול לבצע זאת אני הורדתי את כל הקבצים הדרושים יש לי כונן פלופי הכל מוכן מחשב פנטיום 3 444 מה"ץ xp pro + sp2 בעברית יש לי את הידע הנחוץ טכנאי PC רמה בינונית + אני עשיתי כמה פעמים בעבר עידכון ביוס אבל רק למחשבים עם דואל ביוס ככה שאין בעיה לשחזר תודה על כל העזרה ניסים
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
להגיד לכם את האמת , אני כהר נואש מלמצוא דריבר שיתאים לי לכרטיס קול שמובנה בלוח אם. הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי כלום לא באתר של אינטל ולא באתר של ac'97 , למרות שהיה שם דריבר כללי שכל פעם שאני מתקין אותו המחשב קורס. אולי מישהו יוכל לעזור לי ללמצוא לי את הדרייבר???? נתוני הלוח אם Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name MYPC User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name IBM 83074AG Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 253 MB (PC2100 DDR SDRAM) BIOS Type Phoenix (07/25/03) Communication Port Communic…
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מופיע לי למטה החץ הירוק של הוצאת חומרה באופן בטוח,כיצד להוריד את זה? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים מחשב שהרכבתי אותו לבד והתקנתי בו מערכת הפעלה XP , מה שמוזר כשאני שומע מוסיקה ומשחק במחשב הווליום משתנה פעם גבוה ופעם נמוך זה משגע אותי איזו בעיה יכולה להיות ???? יש לי לוח 965P-S3 של GIGA יש לציין שאני שומע באוזניות אין שום בעיה, הבעיה כשאני מחובר לרמקולים DELL 5.1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
במשחק פיפיא 2002 אני מצליח להיכנס למשחק והכול גם לבחור קבוצות אבל לפני שהוא מפעיל את המשחק הוא יוצא אם מישהו יכול לתת פתרון לבעיה אני ישמח ודרך אגב ניסיתי המאפינים להפעיל דרך 256 צבעים ורזולוציה נמוכנה לא עזר וגם הכי גבוהה
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
רכשתי http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=133 דיסקשיח של WD בגודל 250GB חיבור SATAII, ואני מנסה לחבר אותו למחשב ככונן נוסף. בדוס אני רואה שהכונן מזוהה בדיוק כמו שאר הכוננים. אבל ב XP אני לא רואה אותו, גם לא ב diskmgmt.msc (שהיה אמור להקפיץ חלון זיהוי כונן חדש). יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
האם זה בסדר/בטוח (מבחינה שלא יהיה האטות או תקיעות אחרי כמה זמן) לעשות כל הזמן HIBERNATE? כאילו במקום לכבות את המחשב לעשות לו הייברנייט.... האם המחשב צריך מדי פעם לעשות ריסט מלא כדי לרוקן את הזכרון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, יחסית, ולפעמים הוא מגמגם במשחקים, הפריים רייט מאיט וכדומה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות. הורדתי את PC WIZERD 2006 בשביל לוודא שלא עבדו עלי בזיכרונות לדוגמא. אבל אין לי מושג מה אומרים הנתונים. ספציפית בהקשר לזיכרונות והלוח אם. אם מישהו יכול לעזור לי מה צריך לבדוק, ולתת חוות דעת בקשר לכמה החלקים מתאימים (זיכרון מעבד לוח אם) אחד לשני
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך של GAINWARD 7300GT וכשאני עובד עם הווינוס הטמפ' שלו היא בסביבות 50-55 אבל כשאני מפעיל משחקים כבדים הוא מטפס ל 65-70 אבל המשחק עדיין זז חלק . זה נורמאלי או שצריך לקחת אותו לחנות שיבדקו אותו?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-