תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,286 דיונים בפורום זה
-
היי, קניתי לפני כחודש מאורר arctic cooling freezer 7, אחרי ששמעתי שזה מאוורר מאוד שקט וטוב (היה לי את המאוורר הסטנדרטי של אינטל). הכל היה טוב ויפה והמאוורר באמת עבד בשקט (יחסית למאוורר הקודם) אבל לפני כשבועיים הוא התחיל להגביר את הרעש שלו, וכל יום הרעש נהיה יותר ויותר חזק. מה עושים??? אני קניתי את המאוורר בתקווה שהוא יפתור אותי מהרעש של המאוורר הקודם אבל מסתבר שזה לא כ"כ עוזר לי!! יש איזושהי דרך להשתיק אותו??
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן שלאחרונה בדקתי אותו והוא לא מאה אחוז הכרטיס מסך מתחמם מאוד ובדקתי את העניין ושמתי לב שהמאוורר עליו לא מסתובב ניקיתי מלא אבק אבל זה לא עזר ניסיתי דרך msi afterburner ולא עבד אמרו לי לראות אם התנתק משו אני לא בטוח הנה תמונה מה אני עושה? כרטיס ATI Radeon 5770 HD תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מדובר בכרטיס ATI RADEON R9 290 סטנדרטי, בן שנתיים. לאחרונה חוויתי בעיות של קריסה בזמן משחקים לאחר מספר בדיקות, הסרה והתקנה של דרייבים וכו', נמצא כי הבעיה במאוורר הכרטיס. המאורר חדל מלהתאים את מהירותו לחום ולמאמץ הכרטיס, ונמצא על מהירות קבועה באופן קבוע. כרגע אני מתמש בתוכנת SPEED FAN כדי להתגבר על הבעיה הזו. אציין שהפונקציה למהירות אוטומטית בתוכנה לא פעולת, למרות שאני משוכנע בוודאות שהיא פעלה עד לא מזמן. מה אתם מציעים? איפוס מסויים שאפשר לעשות להגדרות או לכרטיס? תוכנה שכן תצליח לגרום לשליטה אוטומטית על המהירות? אשמח לפתרון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות להשתיק אותו בסך הכל המחשב לא מיתחמם לי בגלל זה אבל הרעש מעצבן מה האיפשרויות לגרום לו להפסיק להרעיש ויש לציין שזה התחיל אחרי ניקיון יסודי של המחשב מה אני צריך לעשות אשמח עם תעזרו לי לגבי זה
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן,יש לי מחשב לא חדש מידי ויש בו כרטיס מסך מסוג Gforce 6800 עם מאוור עליו..עכשיו ההמאוורר נורא מרעיש כי הוא לא יושב במקום כל כך טוב.. כבר הרבה מאוד פעמים ניסיתי לפתור את העניין על ידי ניקוי,פירוק המאוורר והחזרתו למקום..פשוט ניסיתי הכול..לא הולך. השאלה שלי האם זה קריטי אם אני יסיר את המאוורר מהכרטיס מסך? תודה רבה חברים,מאוד חשוב לי שתהיה התייחסות..המשך יום מצויין
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב התחיל להרעיש בחוזקה, ניסיון פענוח קצר הוביל אותי למאוורר של כרטיס המסך (GEFORCE7300GS כאמור בכותרת) האם ישנה אפשרות להחליף אותו (כלומר את המאוורר) או שצריך להחליף את כל הכ.מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שאחד המאווררים שלי לא מחובר http://img165.imageshack.us/img165/9638/img0861copyxc6.png הנה תמונה, המאוורר מסומן בעיגול ואני חושב שזה החיבור אבל אני לא בטוח, מישהו יכול לאמת ? והמאוורר הזה פשוט לא עובד, פתחתי את המארז וראיתי שהשאר עובדים, והוא לא... עזרה ממישהו ? לאן לחבר ? ---------- החלטתי להחליף מאוורר. המאוורר בגודל של 80 מ"מ ומחר אני הולך לקנות אחד חדש. הנה תמונה של המארז מבפנים : http://img137.imageshack.us/img137/830/img0865copyzg8.jpg שימו לב שסימנתי את החיבור אליו מתחבר המאוורר. החיבור הזה מגיע אל הכונן DVD. כשאני אחליף את המאוורר אני אצטרך להחליף את כל החיבור של שני הכוננים שלי ? (הכונן השני, כונן CD מחובר לאותו חיבור שהמאוורר מגיע אליו). תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שבאה עם לוח האם שלי שנקראת Easy tune (נועדה ל-overclocking) והיא מהבהת לי ואומרת לי שה-system fan= 0 rpm ושהטמפרטורה ב-CPU =31 מעלות צלזיוס, ובמערכת 38 מעלות. מה עושים? השבוע התקנתי זכרון חדש - יכול להיות שמשהו נהרס? אני לא יודעת כמה זמן המאוורר לא פועל כי רק עכשיו התקנתי את התוכנה. יכול להיות שהוא לא עובד מהיום שרכשתי את המחשב...
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אחד המאווררים פשוט הפסיק לעבוד.. ניקיתי מאבק.. לא עזר אולי משהו בחיבורים התנתק? אם כן, לאן אני אמור לחבר.. ואם לא, מה עוד אפשר לעשות.. יכול להיות שהוא נדפק לגמרי?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ של דל INSPRION N5110 שדרגתי אותו ל WIN 10 מאז המאוורר הפסיק לעבוד ניסיתי להתקין דרייבר חדש השתמשתי ב SPEEDFAN שדרגתי BIOS בגדול אני דיי מיואש מישהו יש רעיון זה דיי מסנדל את המחשב לגלישה נטו .
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני לא מומחה גדול, אבל לאחרונה פתחתי את המארז של המחשב סתם מתוך עניין, וגיליתי שאחד המאווררים לא פועל. הכבל היחיד שיוצא מהמאוורר מחובר ללוח האם בחיבור שנקרא "CHA-FAN". מה יכולה להיות הבעיה? האם ייתכן שהיא ברמת התוכנה (הגדרות בBIOS או משהו כזה), או שבוודאות המאוורר התקלקל וצריך להחליף/לתקן?
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קניתי ביום שישי האחרון את המארז cm690 II, התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך. למארז (למי שלא מכיר) יש מקדימה מאוורר לד שמגיע איתו, והוא עובד בסדר פרט לשני דברים קטנים: 1. אני די בטוח שמגיעים ממנו מן צלילי נקישה ממש קטנים וחלשים (שללתי רכיבים אחרים). 2. כשאני מפעיל את הלד דרך הכפתור הוא עובד, אבל בהבהובים ולא קבוע. המאוורר מחובר ישירות ללוח אם. מה יכולה להיות הבעיה ואיל פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הי, ניסיתי לנקות את המאוורר של הכרטיס מסך, והצלחתי להרוס אותו: עכשיו כשאני מדליק את המחשב, צריך לעזור לו "להתניע." איפה אני יכול לקנות חדש? (או ישן שעובד, גם טוב לי). הכרטיס הוא מהדגם הזה: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&prod_no=949 צירפתי שתי תמונות - אחת מראה את המאוורר וה-heat sink עם סרגל (קוטר המאוורר הוא טיפה פחות מ-40מ"מ, החיבורים של ה-heat sink בדיוק 80 מ"מ) ואת החיבור לכרטיס (שני פינים). התמונה השנייה מציגה את האחורה של הכרטיס - בנוסף לחיבורים הקיימים של ה-sink (פינה שמאלית תחתונה) יש עוד 4 חורים בריבוע של בערך 45 מ"מ. המאוורר מחובר ל-heat-sink בעזרת שלושה ברגים קטנים - אפשר לראות פינה של אחד מהם בתמונה הראשונה. מישהו מכיר? תודה…
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של גיגה בייט והמאורר הפסיק לעבוד הכרטיס מסך מסדרת 4800 HD מאיפה אני קונה מאוורר עדיףף משהו טוב תנו לי לינק בבקשה תודה רבה המשחקים לא עובדים : )
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE AB350M-DS3H V2 https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-DS3H-V2-rev-11#kf ומאורר למארז פשוט CoolerMaster SickleFlow 120 ARGB https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/case-fan/sickleflow-120-argb/ רציתי להוסיף מאורר למארז, או לפחות להחליף את הקיים שמובנה במארז אני רואה שיש רק חיבור אחד על הלוח, אז החלפתי, ושחברתי זה פועל, אבל RGB לא פועל. צריך בשביל זה בקר או משהו? אין לי צורך לשלוט על התאורה או מהירות המאורר, רק שהתאורה תדלק ושהיו על 100%, תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם המאוורר של המארז שלי מרעיש מאוד אז הוצאתי אותו מהמארז ובינתיים המחשב עובד בלי מאוורר למארז, בקרוב אני אקנה חדש. השאלה שלי היא אם בינתיים יכול להגרם נזק לחומרה של המחשב שלי? יש לציין שהחומרה שלי די חלשה.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום!!! אני מבקש את הזרתכם כי עד לפני חודש אני קניתי מעבד חדש אינטל פנטיום 4 3.00 ואני כבר כמה ימים סם לב שהמעבד מתחמם לי יותר מדי בזמן של המתנה הוא 66 ומהירות המאוורר RPM 620 עכשיו רציתי לדעת עם אני יכול לעכליף אוורור ולאי מאוורר תודה
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום הלך לי המאוורר של הצאקרה 250mm, איפה ניתן הארץ להשיג מאוורים כאלו גדולים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מאורר מארז שלא עובד...האם יש דרך לפתור את הבעייה? האם הוא אמרו לעבוד כל הזמן? מה עושים כשהוא לא עובד בכלל?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
פתחתי כאן את השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306857.0 אני יודע שזה אסור אבל אני בלחץ. מחשב חדש ועושה לי בעיות.. ולא עונים לי שם. :'( :'( תענו לי בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
היי המאורר של המעבד שלי מגמגם, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מתחיל להיסתובב ואז "נתקע" כאילו הוא מנסה לעשות סיבוב אבל משהו פיזי חוסם אותו (אין שום דבר שחוסם אותו). החלפתי מאורר לאחד של AC (זה עם ההיט סינק הגדול והמאוורר שמתלבש מהצד) והתקלה נשארה. החלפתי לספק חדש (ספק זול, אבל עדיין חדש) והבעיה ממשיכה. כל כמה ריסטים של המחשב הוא בסוף עולה אבל אחרי כמה שעות של שימוש הוא נתקע והבעיה חוזרת. כמו כן שהמחשב נמצא במצב הזה לחיצה על כפתור כיבוי לא מכבה אותו הוא פשוט לא מגיב לזה. אין שום ציפצוף. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יש רעש נוראי מהמחשב שלי וזה מגיע מהמאוורר של המעבד. ניקיתי הכל והוא עדיין מרעיש. לאחרונה קניתי כרטיס זיכרון חדש radeon 7950 ואני חושב שהרעש התחיל מעט אחרי השדרוג. מה אפשר לעשות על מנת להנמיך את הרעש? בדקתי טמפ' של המעבד וזה בין 35-45.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לוח ASUS P5GC-MX DDR2 מעבד דואל קור יש לו מאוורר מעבד של אסוס 4 פינים ללוח משתולל על 4200 סיבובים לדקה וגורם למחשב להשמע כמו טרקטור. בביוס העברתי לSILENT MODE לא עוזר כל כך. בSPEED FAN אני מנסה להוריד ל2000 אבל גם לא מצליח יש לי 2 ליבות שמראים אותו סיבובים לדקה אז או שאני לא יודע להשתמש בSPEEDFAN או ביוס או שהמאוורר דפוק ומקבל וולטים לא נכונים. אין לי עוד מאוורר כדי לבדוק לכן אשמח לעזרה בתפעול התוכנות שמורידות RPM THANX
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מאוורר מעבד עובד חלש,גם מאוורר חיצוני עובד חלש,החלפתי ספק כוח מה לעשות ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-