תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי במארז מאוורר אחורי 120MM שמחובר ללוח ב - 3PIN . משום מה הוא מחליט שהוא לא מעוניין להסתובב , על אף שבעת הפעלת המחשב , הוא מקבל מתח ( = הוא תקין ) , ולעיתים הוא מתחיל לעבוד רק לאחר זמן מה שהמחשב פועל . המפרט שלי מופיע בצד ימין , מתחת לפרופיל . לתשובותיכם המלומדות אודה . בברכה , yuuu .
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי המאוורר האחורי במארז עושה המון רעש (לא רעש של מאוורר תקול, אלא מאורר שעובד בעוצמה מלאה) לפי אתר היצרן, המאוורר צריך לעבוד על 1000RPM אבל מסתבר שהוא עובד על 1150 אני מעדיף שהוא יעבוד על 800RPM ולא ירעיש ככה ניסיתי בביוס להגדיר את המאוורר על "Silent" או על "ידני" (הכי נמוך), לא עזר ניסיתי להחליף מ FAN3 ל FAN4, לא עזר יש למישהו רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ביצעתי הערב ניקיון של המחשב הזה, כולל הוצאת שני המאווררים וניקיון שלהם. לאחר שהכל הוחזר למקומו ופתחתי את המחשב, מאוורר אחד אינו עובד(השני עובד היטב). אין לי מושג אם גם לפני הניקיון שביצעתי הוא לא עבד(חבל שלא בדקתי), אבל אני כן יכול לומר שהיה על המאוורר הזה אבק שמעיד על עבודה מרובה. כמובן שהחזרתי את חיבור המתח שלו למקומו :-). רעיונות?
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם המאוורר של הספק של מארז סונטה II של אנטק אמור לעבוד רצוף? כי במחשב החדש שרכשתי הוא לא עובד. יכול להיות שהוא עובד רק כשחם לספק?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מחשב נייד לנובו IDEAPAD 520. המאוורר של המחשב ל20 שניות ואז מפסיק לאיזה חצי דקה ואז שוב ככה כל הזמן... הטמפרטורה של המחשב לא גבוהה,(30-40 מעלות) בדקתי עם תוכנות. זה קורה גם בגלישה רגועה באינטרנט כמו ממש ברגעים אלו שאני כותב את ההודעה הזאת... זה דבר תקין?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב נישא מסוג thinkpad T60 עם מעבד centrino duo. שמתי לב שהמאוורר במחשב פועל תמיד, בניגוד למחשבים אחרים שבהם המעבד מתחיל לפעול (או מגדיל את המהירות) מעל לטמפ' מסויימת. הרעש שהמאוורר יוצר דיי מפריע. השאלה היא: האם זו תופעה אופיינית למחשבים מדגם זה/מחשבים עם מעבד זה. ואם לא האם זו תקלה מסויימת. ועוד, האם קיימת דרך להגדיר למערכת להאיט את מהיאות המאוורר. תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי מעבד E6400 עם מאוורר מקורי, הצרה היא שבשבוע האחרון המאוורר התחיל לזייף ולפעמים מפסיק לעבוד לכמה שניות וחוזר לעצמו וחוזר חלילה, זה אמנם לא משפיע על חום המעבד (שעובד בקושי על 28 מעלות במנוחה) אבל פעם אחת בלבד הוא הפסיק לעבוד לגמרי ופתאום המעבד קפץ ל 70 מעלות והייתי צריך לעשות Reset בשביל לגרום למאוורר לעבוד שוב. דיברתי עם החנות שרכשתי ממנה את המעבד - כן זו החנות המפורסמת עם שלושת האותיות, והם אמרו שלא נראה להם שזו בעיה-כצפוי... וגם אמרו שאין אחריות על המאוורר אלה רק על המעבד, שוב כצפוי... חשוב לומר שהביוס מעודכן לגרסה האחרונה. 1. מה דעתכם על תופעת המאוורר ? מה ניתן לעשות ? והאם כדאי להחליף? 2. הקטע של האחריות נראה לכם הגיוני? אשמח לתגובות.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודע מה לעשות לפני חודש הדלקתי את המחשב ושמעתי את המארז עוד שניה מתפוצץ כיביתי מהר אחי שעתייםה דלקתי שוב וקיבלתי הודעה שהOC נכשל ושיש בעיה בCMOS עשיתי RESTORE SETTING לBIOS הוצאתי סוללה ליומים כנראה שנכנס לי וירוס לביוס שעושה OC המחשב עבד ככה שבוע מצוין הסקתי מכך שהוירוס נעלם והכל טוב ויפה אמאמה כבר שבוע כל בוקר המאוורר עושה עוד פעם רעשים שאלוהים ישמור פתחתי את המארז בדקתי חיבורים איפסתי ביוס מה לא עשיתי המאוור ממשיך לעשות רעש עכשיייווו (ממש לפני כמה דקות) גיליתי שרק המאוורר החיצוני עושה רעש תוכנות ניטור מראות שהטמפ' סבירה לגמרי.. (35-6מעבד ו40 לוח אם..) אני עובד עם מארז פתוח ואין לי מאוורר CHASIS (שעשה את הרעש) מה לעזאזל קורה פ…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, תמיד כשאני מדליק את המחשב יש רעש נורא חזק של אחד המאווררים ולאחר דקה בערך הרעש פשוט מפסיק.במקרה אחר כשאני מכבה את המחשב ומדליק ישר אז זה לא קורה. בנוסף, ניקיתי את המחשב מאבק בדגש על המאווררים ועדיין יש רעש. המאוורר גם לא נתקע בדפנות או משהו,הוא מסתובב חופשי. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון לרעש. נ.ב המחשב בן שנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי E6750 עם קירור סטוק. ביום חמישי הדלקתי אותו והוא עשה רעש חזק, פתחתי אותו כדי לראות מה קורה וראיתי שהמאוורר של המעבד לא מסתובב (נראה כאילו אפשר לשמוע את המנוע שלו מסתובב אבל אני לא בטוח). המחשב בכל זאת עובד אבל לא השארתי אותו דלוק אתם מבינים למה. הכל מחובר כמו שצריך. מפרט מלא בצד. תודה לעוזרים! עריכה: שכחתי לציין שכשאני מדליק את המחשב המאוורר זז ממש קצת (בערך ס"מ) ונשאר ככה עד שאני מכבה את המחשב, כשאני מכבה הוא חוזר למצב הקודם. למה כל הבעיות המוזרות תמיד אצלי?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה ממש מוזרה עם המחשב המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד בפתאומיות וחוזר לעבוד אחרי קצת זמן או אחרי שאני נותן מכה למארז בנוסף הוא עושה מעיין רעש של הפעלה מחדש (ביפ בדיקה כשהמערכת עולה). למישהו יש רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי 2 מחשבים, הישן יותר הוא פנטיום 1 233 עם 128 מ"ב זיכרון, הוא עובד רק כמה שעות בשבוע לצרכים של אינטרנט ומשחקים של הוינדוס 98. מאוורר המעבד עובד פעם כן ופעם לא, אם נוגעים בחוט שמוביל אליו הוא מתחיל לעבוד קצת. פנים המארז והמאוורר הנ"ל נקיים. האם לעזוב ככה או לקנות מאוורר חדש? האם יש רעיון אחר לתיקון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ספק HEC-300 ולאחרונה המאוורר שבו חדל לפעול. עקב כך המחשב קורס פעמים רבות מפני שהספק מתחמם ואין אפשרות לקררו. האם ישנה אפשרות לתקן את המאוורר או שיש צורך ברכישת ספק חדש? תודה, TzV-EyE-GeR
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, לא הייתי בטוח אם זה שייך לפה אם זה לא מבקש סליחה ולהעביר למקום הנכון. אני אספר קצת באירוך כי יש פה 2 בעיות. יש לי שני מאווררים אחד של המעבד ואחד נוסף שקניתי שמתחבר ללוח אם (מותקן בצד המארז). לאחרונה פתחתי את המחשב מסיבה שאני לא זוכר ובמהלך ההתעסקות יצא הכבל של המאוורר שמתחבר ללוח אם. החזרתי אותו ומאז המאוורר (שעובד ע"פ חום) מקרר בטירוף כאילו השמש מסתתרת מאחורי המעבד שלי. היום החלטתי שזה מרגיז כי זה עושה הרבה רעש ושוב פתחתי את המחשב כדי לנסות לשער מה הייתה התקלה. ראיתי שהמאוורר של המעבד תקין (וכי כמובן השמש אינה מסתתרת מאחוריו) ואז שאלתי את עצמי אם חיברתי את זה הפוך ללוח אם וניסיתי איזה חצי שעה להוציא את זה ולא הצלחתי. אז קודם כל, האם חיבור הפוך ללוח אם של המאוור…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע המאוורר של המעבד התחיל לעשות לי רעש. כשפתחתי את המחשב ראיתי שחלק מצלעות הקירור שלו התעקמו, עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר חדש. יש לי לוח אם של ASROCK והמאוורר שלי עכשיו הוא רגיל של אינטל התושבת היא 775 עכשיו ראיתי את המאוורר הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6098 (אין אותו בTMS- מעניין למה?) ורציתי לדעת אם כל מאוורר שמתאים לתושבת שלי ייכנס? כמו כן אשמח לחוו"ד על המאוורר, או להצעה חלופית, עד 100 ש"ח תודה ושבת שלום!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מאורר arctic cooling freezer 7, אחרי ששמעתי שזה מאוורר מאוד שקט וטוב (היה לי את המאוורר הסטנדרטי של אינטל). הכל היה טוב ויפה והמאוורר באמת עבד בשקט (יחסית למאוורר הקודם) אבל לפני כשבועיים הוא התחיל להגביר את הרעש שלו, וכל יום הרעש נהיה יותר ויותר חזק. מה עושים??? אני קניתי את המאוורר בתקווה שהוא יפתור אותי מהרעש של המאוורר הקודם אבל מסתבר שזה לא כ"כ עוזר לי!! יש איזושהי דרך להשתיק אותו??
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן שלאחרונה בדקתי אותו והוא לא מאה אחוז הכרטיס מסך מתחמם מאוד ובדקתי את העניין ושמתי לב שהמאוורר עליו לא מסתובב ניקיתי מלא אבק אבל זה לא עזר ניסיתי דרך msi afterburner ולא עבד אמרו לי לראות אם התנתק משו אני לא בטוח הנה תמונה מה אני עושה? כרטיס ATI Radeon 5770 HD תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום מדובר בכרטיס ATI RADEON R9 290 סטנדרטי, בן שנתיים. לאחרונה חוויתי בעיות של קריסה בזמן משחקים לאחר מספר בדיקות, הסרה והתקנה של דרייבים וכו', נמצא כי הבעיה במאוורר הכרטיס. המאורר חדל מלהתאים את מהירותו לחום ולמאמץ הכרטיס, ונמצא על מהירות קבועה באופן קבוע. כרגע אני מתמש בתוכנת SPEED FAN כדי להתגבר על הבעיה הזו. אציין שהפונקציה למהירות אוטומטית בתוכנה לא פעולת, למרות שאני משוכנע בוודאות שהיא פעלה עד לא מזמן. מה אתם מציעים? איפוס מסויים שאפשר לעשות להגדרות או לכרטיס? תוכנה שכן תצליח לגרום לשליטה אוטומטית על המהירות? אשמח לפתרון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות להשתיק אותו בסך הכל המחשב לא מיתחמם לי בגלל זה אבל הרעש מעצבן מה האיפשרויות לגרום לו להפסיק להרעיש ויש לציין שזה התחיל אחרי ניקיון יסודי של המחשב מה אני צריך לעשות אשמח עם תעזרו לי לגבי זה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן,יש לי מחשב לא חדש מידי ויש בו כרטיס מסך מסוג Gforce 6800 עם מאוור עליו..עכשיו ההמאוורר נורא מרעיש כי הוא לא יושב במקום כל כך טוב.. כבר הרבה מאוד פעמים ניסיתי לפתור את העניין על ידי ניקוי,פירוק המאוורר והחזרתו למקום..פשוט ניסיתי הכול..לא הולך. השאלה שלי האם זה קריטי אם אני יסיר את המאוורר מהכרטיס מסך? תודה רבה חברים,מאוד חשוב לי שתהיה התייחסות..המשך יום מצויין
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, המחשב התחיל להרעיש בחוזקה, ניסיון פענוח קצר הוביל אותי למאוורר של כרטיס המסך (GEFORCE7300GS כאמור בכותרת) האם ישנה אפשרות להחליף אותו (כלומר את המאוורר) או שצריך להחליף את כל הכ.מסך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי לב שאחד המאווררים שלי לא מחובר http://img165.imageshack.us/img165/9638/img0861copyxc6.png הנה תמונה, המאוורר מסומן בעיגול ואני חושב שזה החיבור אבל אני לא בטוח, מישהו יכול לאמת ? והמאוורר הזה פשוט לא עובד, פתחתי את המארז וראיתי שהשאר עובדים, והוא לא... עזרה ממישהו ? לאן לחבר ? ---------- החלטתי להחליף מאוורר. המאוורר בגודל של 80 מ"מ ומחר אני הולך לקנות אחד חדש. הנה תמונה של המארז מבפנים : http://img137.imageshack.us/img137/830/img0865copyzg8.jpg שימו לב שסימנתי את החיבור אליו מתחבר המאוורר. החיבור הזה מגיע אל הכונן DVD. כשאני אחליף את המאוורר אני אצטרך להחליף את כל החיבור של שני הכוננים שלי ? (הכונן השני, כונן CD מחובר לאותו חיבור שהמאוורר מגיע אליו). תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה שבאה עם לוח האם שלי שנקראת Easy tune (נועדה ל-overclocking) והיא מהבהת לי ואומרת לי שה-system fan= 0 rpm ושהטמפרטורה ב-CPU =31 מעלות צלזיוס, ובמערכת 38 מעלות. מה עושים? השבוע התקנתי זכרון חדש - יכול להיות שמשהו נהרס? אני לא יודעת כמה זמן המאוורר לא פועל כי רק עכשיו התקנתי את התוכנה. יכול להיות שהוא לא עובד מהיום שרכשתי את המחשב...
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אחד המאווררים פשוט הפסיק לעבוד.. ניקיתי מאבק.. לא עזר אולי משהו בחיבורים התנתק? אם כן, לאן אני אמור לחבר.. ואם לא, מה עוד אפשר לעשות.. יכול להיות שהוא נדפק לגמרי?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש לי לפטופ של דל INSPRION N5110 שדרגתי אותו ל WIN 10 מאז המאוורר הפסיק לעבוד ניסיתי להתקין דרייבר חדש השתמשתי ב SPEEDFAN שדרגתי BIOS בגדול אני דיי מיואש מישהו יש רעיון זה דיי מסנדל את המחשב לגלישה נטו .
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-