תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
אני יושב לי עם המחשב, לפתע פתאום המסך מאבד את זה. הוא מתחיל להבהב קווים ואורות בלי קשר. בדקתי את החיבור, ניסיתי על מחשב אחר, הוצאתי אותו מהשקע והחזרתי, הוא רק חוזר לכמה שניות ברזולוציה נוראית ומיד משתבש מחדש. כמה דקות לפני היו כמה הפסקות חשמל בבית. זה יכול להיות קשור אולי? תצילו אותי פה!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מדובר במחשב P4 2GHz יחסית ישן עם 256MB זכרון ואני לא זוכר את הדגם המדוייק של הלוח אם. בכל מקרה, אחרי פרמוט, המחשב התחיל עם בעיה מוזרה, הוא נדלק, מגיע לווינדוס, מאפשר כמה דקות של עבודה ואז נכבה או עושה ריסטרט בלי סיבה ברורה לעין. רפרוף קצר בביוס לא הצליח לחשוף את הבעיה, לא הצלחתי למצוא שם שום לוג של ארורים, המוניטור של הטמפ' בסדר (כלומר לא מדובר בהתחממות) ולא ברור מה קורה שם. מה שכן שמתי לב אליו הוא שהתאריך מאופס לברירות מחדל, שיניתי את התאריך שמרתי את השינויים ובפעם הבאה שהמחשב נכבה נכנסתי שוב וראיתי שהתאריך שוב מאופס כמו כל הביוס כנראה. בקיצור, זה מעלה את החשד שאולי הבטריה של הביוס נגמרה, אבל זה עדיין לא מסביר את הכיבויים התכופים. אם יש למישהו רעיון אשמח לשמוע! תוד…
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני לא מוצא... באתר של UMAX יש את הדף הזה: http://www.umax.com.tw/download/show_cat3.asp?majcidx=2&mincidx=20 אפילו שרשום 320S, הדרייבר לא פועל, ונראה לי שזה הדריבר של 320 (בלי S), כי לא רשום את הS הזה בקובץ עצמו... טוב בקיצור... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דרייבר טוב??.. בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים... יש לי בעייה כבר מהמחשב הקודם שלי! ניסיתי הכל... ביוס מעודכן עד הסוף כרטיס מסך מעודכן דרייברים + DX9 על XP וגם ניסיתי VISTA וגם XP64 לוח אם מעודכן ביוס כרטיס מסך גם מעודכן אני מפעיל VSYNC+TRIFFLE BUFFERING ו גם ביטלתי לא עזר בכלום הגדרתי טוב את הדרייברים וגם עשיתי DEFAULT טמפרטורות תקינות מתחים תקינים ! בדקתי עם כמה אנשים מהפורום והכל היה תקין .. הכרטיס מסך מחובר מהספק לכרטיס ישירות המעבד מקבל את ה12V ... עכשי לבעיה: יש לי תקיעות במשחקים .! לא יודע למה אבל כל פעם שאני נכנס למשחק ומשחק יש תקיעות שאני הולך נגיד בCOD4.. באיזור אפילו לא כבד יש תקיעה.. חייב להית לי תקיעה בכל משחק ! .. זה כזה מעצבן בגלל זה קניתי את המחשב החדש שלי. וגם לאגים יש לי קטנים כאלה מפרי…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המחשב שלי היה מבצע RESTART באופן עצמאי בכל פעם שהדפדפן הפעיל אתר FLASH לבסוף על ידי נסוי וטעיה הוצאתי את אחד מכרטיסי ה RAM שהיו במחשב 2 * 512 DDR ומאז הכול בסדר. השאלה מה לעשות עם הכרטיס שהוצאתי לזרוק אותו? אולי הבעיה היא בשילוב הכטיסים למרות שהם זהים , מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי צורב של פיוניר 111D, עד עכשיו הצורב עבד בסדר גמור ולא היו כל בעיות (הוא מלפני קצת יותר משנה). הכנסתי דיסק וכשרציתי להוציא אותו המגש לא נפתח, אפילו לא מנסה להיפתח, פשוט אין כל תגובה. ניתן להפעיל את הדיסק כך שהצורב עצמו כן עובד, אך המגש מסרב להיפתח... אודה להצעות מה ניתן לעשות.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וירוס bugbear מחק לי את notepad. מהיכן אפשר להוריד את notepad.exe ??
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 בעיות שמחשב: 1.כאשר אני מנסה לכבות את המחשב (התחל->כיבוי) הוא מבצע כיבוי, נכבה ולאחר 2-3 שניות מפעיל את עצמו מחדש. גם אם אחר כך אני מכבה אותו באופן פיזי (לוחץ על הכפתור של הכיבוי) הוא נכבה ועוד פעם מחזיר את עצמו מחדש לאחר 2-3 שניות. רק אם אני מוציא אותו מהחשמל למשך כמה שניות (לאחר הכיבוי כמובן) אז הוא לא נדלק בחזרה. 2.לפעמים כאשר אני מדליק את המחשב, שניה לפני שהוא מעלה את ה-WINDOWS הוא מאתחל את עצמו שוב ורק אז עולה. לפעמים הוא כבר מעלה את ה-WINDOWS ואז מאתחל את עצמו מחדש. אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לבעיות אלו ומה הפתרון אז אני אשמח לשמוע. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני משתמש כרגע במחשב נייד שמתקשה "להחזיק" משחקי מחשב כבדים מבחינה גרפית. ברצוני לדעת האם במסגרת הקיים ניתן לעשות משהו כדי שהמשחקים יזרמו בצורה טובה יותר על אף שדרישות המערכת גבוהות מיכולות המחשב? למשל, תוכנות מסוימות שיכולות לסייע וכד' אשמח לקבל תשובות מכם עמית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי בין המחשב לטלויזיה התקנתי tvtool אך עדין רואים שחור לבן מה עושים
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כותרת פסדר ? יופי... ידידה שלי רכשה צורב חדש LITEON 52-32-52 לפני כשלושה חודשים, בימים האחרונים היא התלוננה על כך שהצורב לא צורב - כמשמעו בתהליך הצריבה הצורב "נתקע" ומפסיק לצרוב כשהוא ב-4% בערך. הגעתי אליה היום לבדוק את העניין. דבר ראשון כאמור בדקתי הינם החיבורים הפנימיים - /\ פסדר שנית בדקתי כי הצורב מותקן כראוי, עובד על DMA ואף הסרתי את ההתקן בכדי שהמערכת תזהה את הצורב מההתחלה - /\ פסדר שלישית ניסיתי להריץ בדיקות סימולציה לצריבה, הוא עבר את הסימולציה אך כאמור התעקב ב"סגירת" הדיסק (AUDIO\DATA) בסוף, הלכו כבר כ-10 דיסקים על ניסיונות צריבה כושלים. תוכנת הצריבה הינה עדכנית ואף הותקנה מספר פעמים לווידוי כי אין זה כשל תוכנתי - Nero 6.3.0.0 הצעתי לה מספר דברים: - למ…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, במחשב מדגם intel celeron d 346 בבדיקה באמצעות תוכנת EVEREST מראה כי הטמפ' של המעבד היא 60 מעלות!! למיטב ידיעתי זו טמפ' גבוהה מאד שעלולה להשפיע קשות על ביצועי המחשב. אולם הפעלתי את התוכנה מייד עם הפעלת המחשב לאחר שזה היה כבוי במשך כל הלילה. האם ייתכן כי הוא ישר מתחמם כל כך? כמו כן מבדיקה שעשיתי לו מאוורר המעבד עובד לאט (עם הפעלת המחשב הוא עובד מאד מהר ומרעיש גם למשך כשנייה או שתיים) ואז חוזר לעבודה שקטה שמוציאה מן הסתם פחות אוויר
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום. יש לי htpc די ותיק, בן 5 שנים, עד עכשיו הוא היה דלוק כל הזמן ולא היו בעיות כלל, למעט ספק. החלפתי את הספק לפני כשלושה חודשים. למחשב שנו כוננים, c וd של חברת wd. לאחרונה אני נתקל בתופעות מדאיגות מאוד. לעתים כשאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה אחד מהם. לפעמי מזהה את שניהם. לעתים אחרי שהוא זיהה את שניהם והכל עובד כמו שצריך, אחרי כמה שעות אני מגלה שבmy computer מופיע רק כונן c. לפעמים אני חוזר, ומגלה חלון כחול (אין dmp). לפעמים אני חוזר ומגלה שהמחשב איתחל את עצמו ועכשיו הוא טוען שאין לי כונן עם מערכת הפעלה, ואחרי כמה restarts זה נפתר. איפה לדעתכם הבעיה? לוח, ספק, הכוננים עצמם? איך אפשר לחקור את זה? לא יודע מה לעשות. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, אני אנסה לפרט כמה שאני אוכל כדי שתוכלו לעזור לי עם הבעיה... יש לי מסך LG w2486l, Full HD1080P בעל שני חיבורי HD. רזולוציה 1920x1080 קניתי כבל HD וחיברתי אותו בן המסך לכרטיס המסך (HD5850), כאשר אני משה מה DVI ל HDMI 1 שזה החיבור שחיברתי את הכבל - הכל עובד אבל הבעיה שהמסך שינה רזולוציה לבד, זאת אומרת, הרזולוציה עדיין על המסקימלית (1920x1080) אבל המסך עצמו יותר קטן, אם המסך 24" אז התמונה עצמה תופסת רק 22"... אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון, בחיבור DVI הכל עובד טוב וזה תופס את כל ה 24" זאת אומרת, אין מסגרת שחורה מסביב כמו ב HDMI... אני אשמח לקבל עזרה, למה זה די מעצבן, זה מקטין את הכול בגלל שזה מראה את זה קטן יותר וגורם לפונט להיראות שונה וכו'... תודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שימוש בתוכנה everest בזכרון הוא מראה ככה: Physical Memory Total 255 MB Used 150 MB Free 104 MB Utilization 59 % האם אני לא מנצל את הזיכרון במלואו? האם זה נורמלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
ערב טוב! היום בזמן שהעליתי את הבאטלפילד החדש הוא אמר לי שהדריבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן (amd saphire R9 280x) יש לציין שהמחשב חדש לגמרי ונקנה השבוע. שהורדתי את הדריבר החדש לפי האתר שלהם לא הצלחתי להתקין אותו והאתר נתן לי הודעה שאין לי תוכנה מתאימה. החלטתי להשתמש בתוכנה שלהם שמסירה את כל הדרייברים שמותקנים על המחשב כדי להתקין מחדש בצורה מסודרת. כאשר הוא סיים את ההסרה התמונה מהמסך נעלמה, כשראיתי שהיא לא חוזרת העברתי את החיבור DVI ליציאת DVI של הלוח האם והתמונה חזרה, לאחר כמה שניות עלתה הודעה שאחרי המחיקה המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואישרתי לו. המחשב נכבה ומאז התמונה לא עלתה לא משנה מה ניסיתי לעשות (החלפת כבלים,מסכים וחיבורים) אני שומע שהמחשב עולה ואפשר להיכנס לווינדוס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי צורב DVDRW LG 4167. התקנתי אותו פיזית (אין צורך בדריבר לפי היצרן) הבעיה היא שכאני מדליק את המחשב יש לי גם צורב DVD וגם כונן תקליטורים ב"מחשב שלי". גם במנהל ההתקנים יש לי גם צורב וגם כונן תקליטורים. כשאני מעביר קבצים לצורב אני מקבל שגיאה שזה כונן ללא צורב. ניסיתי לעשות disable לכונן אבל זה לא עזר. הורדתי את הדריבר של הצורב והוא הותקן מחדש ללא בעיה. אני מעונין לעבוד עם וינדוס. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ אתכם לגבי בעיה שיש לי עם המחשב שלי. הוא יחסית חדש ( פחות משנה ), והוא עושה לעצמו restart, ללא שום סיבה שאני יכול להצביע עליה. הענין הוא, שהתופעה חוזרת על עצמה לעיתים רחוקות יחסית, משהו כמו אחת לחודש, אולי אפילו יותר. פעם אחת זה קרה כשרציתי לחבר דיסק ב - USB מה שהעלה חשש שאולי היציאה הקדמית מקצרת איכשהו, אבל זה לא נכון, כי מאז לא קרה דבר כזה שנית. עכשיו זה קרה שוב, תוך כדי עבודה ב - WORD, ללא שום סיבה הנראית לעין. קצת פרטים נוספים. מדובר על מחשב מבוסס מעבד AMD Phenom 2 X4. כשקיבלתי אותו, לוח האם ( Gigabyte, MA78GA ), לא זיהה את המעבד, כלומר, זה עבד, אבל הוא כתב לי Unknown CPU. עשיתי עדכון ביוס, ומאז הוא מזהה אותו. כרטיס המסך הוא OnBoard, יש 4 גיגה זיכר…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שאני בשולחן העבודה המחשב שלי באינטרנט אפילו במשחקים יש קווים מעצבנים כאלה במסך שורות כאלה שחורות הפרעות כאלה מעצבנות כמו בטלויזיה זה לא היה אף פעם זה קרה לפני איזה חודש וזה לא מפסיק החלפתי ווינדוס לויסטה לא עזר דרייברים הכל מותקן כמו שצריך וזה לא מפסיק אני חושב שזה קשור או ללוח או לכרטיס מסך או למסך תודה לעוזרים! נ.ב זה המפרט e4500 geforce 8400gs ga-945gcmx-s2 rev6.6 והמסך mag17אינץ הישנים השמנים יש לי אותו כבר ארבע שנים המחשב עצמו כמעט שנה יש עוד אחריות על החלקים של המחשב על המסך אין כבר!
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P4V533-MX עם ביוס מאופס. על הלוח אם יש כרטיס מסך מובנה ויש אפשרות לחבר כרטיס מסך רגיל כשאני מפעיל את המחשב אין פלט מהכרטיס מסך המובנה וכאשר אני מחבר כרטיס מסך נוסף גם לו אין פלט. אבל כל שאר הדברים עובדים - מאווררים עכבר וכו'.. אין לי אחריות על הלוח אם, מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מסך של ORTEL 17 אינץ וזה MODEL: 765 60/50 Hz
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אתמול לצערי המחשב שלי החליט להתחרפן. אנסה לפרט כמה שיותר (צירפתי גם תמונות אם זה עוזר). לפני שבוע רכשתי כרטיס מסך חדש Evga 9600 GSO שמאוד נהנתי ממנו כל השבוע אולם אתמול תוך כדי משחק COD4 המחשב נתקע. כשעשיתי ריסטרט המחשב עלה ואז אחרי כמה שניות שהווינדוס עלה המסך הראה צבעים מוזרים מאוד והמחשב קפא. הנה תמונה - http://www.normantour.com/yanivno/pc06.jpg. אחרי מספר ריסטרטים ואותה תוצאה החלטתי להוציא את הכרטיס מסך ולבדוק מה קורה שם. אז כך כשהוצאתי את הכרטיס מסך גיליתי שהתפס של ה- PCI-E שבור. תמונה - http://www.normantour.com/yanivno/pc01.jpg 1. תמונה - 2 http://www.normantour.com/yanivno/pc02.jpg. במקביל גיליתי שהדבק או מה שזה לא יהיה שמחזיק את הגשר הצפוני כנראה התא…
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי WIN2000 CATALYST3.1 DX9 וGTA3 לא עובד לי הוא אומר שהוא לא יכול להמיר את הטקסטורות בשביל לכרטיס מסך ושאני צריל להיות אדמין בשביל זה אבל אני כבר אדמין. מה לעשות? תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לצערי הלך לי לוח אם ואני צריך להחליפו . בHD מותקנת לי מערכת הפעלה מסודרת עם הרבה תוכנות ומודים שיקח לי ימים לשחזר האם ניתן להחליף לוח אם ללא צורך לפרמט את הHD? איך בכלל מתקינים לוח אם במחשב שהוחלף הלוח?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כתבתי על הבעיה פה אבל לא הצלחתם לעזור לי... אז ככה... אני באמת לא יודע מה לעשות חוץ מלפרמט(שאתזה אני לא רוצה) בערך לפני 3 חודשים התקנתי משחק שכנראה דפק משהו. עשיתי רסטארט והופיע המסך של וינ XP עם הקו... עולה עולה ואז ניתקע... כמעט 100% שזה קשור לדריבר של הכ.מסך.. לא הצלחתי לעשות כלום(התקנת גרסאות חדשותת שימוש בדרייבר כלינר.. MSCONFIG כלום)!!!!! המחשב לפעמים עולה, לפעמים לא בלי שום סדר קבוע.. אני כמעט בטוח ב100 אחוז שזה לא בעית חומרה כי המחשב עובד טוב אחרי שהוא עלה(ואני משתמש בSTANDBY) והכל חלק... בSAFE MODE עולה תמיד... מה שהכי מעניין: כאשר אני עושה מחיקה לדרייבר של הכ.מסך ועושה ריסט המחשב מגיע ללוגו עם הקווים, עושה כמה קווים רצים ואז ריסט... עד שלא מתקינים דרייבר. נסית…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-